2018 Ekim Anneleri

Baston arabaya gecen var mı?

Ben 6-7 ay gibi basladim kullanmaya.
Hafif egimliydi en baslarda simdi zaten full aksiyon arabada.Daha cok elinden tutup yurumek istiyor.
Baston oldugu icin baska almamistim gerci.

Gunaydi mi aymadi mi siz karar verin bana aymadi o kesin :) 10 gundur Eylul geceleri cok huzursuz bugun 10. Ay kontrolu var dr a soracagim ust damaklar kabarik ama gelen bi dis yok alt 2 li 5. Ayda cikmisti oysa. Pertimiz cikiyor bide ise gidiyoruz bu uykusuzlukla ise baslayacak olan bi arkadasimiz vardi etiket yapamadim; ben 10 yildir calisiyorum eskiden aaa hayir cocukta yaparim kariyerde ekonomik ozgurluk bidi bidi konusuyodum ama simdi diyorumki keske oturup kendim baksam ustelik cok sukur ki annem bakiyor maddi imkanim bi tik olsa inan 3 yasina kadar izin rapor ne hakkim varsa kullanir kendim bakardim ama malesef duzeni ilk zmnlar oturamiyosun bocaliyosun ve yorgun oluyosun ama biliyosunki parolamiz gececek kelimesi ben yarim gun calisiyorum 2 de evdeyim. Temizlik icin abla geliyor bisey yapmiyorum geri kalan ev isi Eylusle beraber ne kadar olursa artik

Su gece uyanmalarini ve yalnizca emerak sakinlesmesini isten eve gelince yeterince vakit gecirememeye bagliyorum. Bugunden itibaren denicem bakalim ikindi uykusuna kadar beraber oynucam oteki turlu onunla oynayarak is yapmaya calisiyordum cok zor duruyordu tabi

Purpplee olduda bitti masallah , damatligini gorelim insallah☺

Nilsibel ne alemlerdesn yalnizliga alistiinmi
Canim bayramdan eve donunce 1 ay niliko da cozutmustu geceleri biliyorsun. Simdi eski duzene donduk. 8 bucuktan falan 2ye 3e kadar uyuyor. Sonrasi yine bir iki kere daha uyaniyor ama sukur. Cok iyi bence.
Ve hic bir sey yapmadik. Yani degisik bir sey yok. Sanirim plojovic diyor ya 'sebep olmasi gerekmiyor'. Bir donemdi gecti sanirim. Daha ne donemler gelecek...
Ve yalnizken niliko her gun iki kere iki saat uyuyor. Beni cok zorlayip agladigi cok nadir. Hatta saati gelince memede uyuyor. Oyle uyumazsa bebek arabasiyla yuruyuse cikiyorum. Orda uyuyor. Oyle de uyumazsa otomobille mahallede bir tur atuyoruz uyuyor. Aksamlari da bizim yatakta done eglene kendi uyumaya basladi. Tabi abuk subuk gunler yine oluyor. Ama genelde sorunsuz geciyor. Yalniz arkadasima gittigim gun, babamlara gittigim gun yine huysuzlandi. Insan olunca uyumak istemiyor. Buyuk cocuk gibi. Uzun anlattim ama.
Bugun geceden beri biraz atesimiz var. 37.1 ile 37.9 arasi degisiyor. Dus aldirip islak mendille silmekten baska bir sey yapmiyorum. Bir de bol bol emzirme.

Gün bana hiç aymıyor uzun zamandır geceleri saat başı kalkıyor ve düzelmedi şuanda da başım ağrıyor uykusuzluktan (( bir de gündüz uyuyunca bende uyusam olur ama malesefki uyuyamıyorum

Bizim biberon dr browns. Markanin biberon uclari asama diye geciyor, 1. Asama, 2. Asama diye, bebek buyudukce ayı gelince ust asama ucunu aliyorum..sadece basliklarini degiştiriyorum akis hizi (deliği) aylara gore degisiyor yani.

Elimde sikinti var, eve arabayla girmem gerek, sokaktan insanlara rica edip (bizim apartmana 4-5 merdiven cikilarak giriliyor) yoksa b arabasini o merdivenlerde tek cikaramiyorum..

Baston arabaya gecen var mı?
Ben en baştan bi tane baston aldim.en cok isime yarayan sey o oldu.benimki tam yatiyordu.onun icin kisin evde uyutmak icin kulladik.simdi de gezmede cok kolaylik ve cok hafif.cok pratik kapaniyor.hemde cok cüzi bi miktara aldik.190 tl.
Hic olmazsa biseyler aliyorlarmis canim.esimin babasi buraya geldigimizden beri bi tek muz bile almadi.
Kv git pazardan bi takim al demis.onu da minicik almislar ki metehan icine girmez.
Buna da dede deniyor.cocuğuma hicbisey almadilar.ne alindiysa biz aldik.
Gecen kp carsidaydi.cocuga muz alinacakti.esim gitmeye üsendi.kv tlf etti.gelirken cocuga muz al dedi.almam pahali dedi.
Cocuğa al,parasini vereceklermis dedi.
Neyse 1 kilo muz geldi.esim hemen parasini cirkardi verdi.icinden de kv yedi.
Nasil insanlar bunlar anlamiyorum!!!!!!
Canim ben akşama kadar metehanla oynuyorum.esim de hic yanindan ayrilmiyor.gece boyu mizildıyor.4 de güne başliyor

Üst damak kabardıysa yine diştendir canım. Kaçta gideceksiniz doktora?
Keşke benim de temizliğimi yapan olsa, en çok temizlik yoruyor beni... 1 gün yapıyorum, 2 gün dinleniyorum.. ben kendime gelene kadar ev tekrar kirleniyor

ne güzel, keşke bana da soran olsa :)

U Umudumbitmedi_ sizin her iki aile de ekstrem insanlar.. O muzun parasını alana da baba denmiyor bizim orda...
Normal insanlara bakarak yorum yapmaya çalışıyoruz şu an :)
Eşimin tarafta 3 erkek torundan sonra tek kız benimki. Güya hepsi hastası oldu, ölüp bitiyorlar çocuk için. KV 1 takım kıyafet almadı 5 aylık olana kadar, pazardakileri beğenemiyormuş(mağazaya zaten uğramaz). Memlekete gitti geldi, 1 triko yelek(evde en az 10 tane örgü yeleği olduğunu biliyor) ve 1 eşofman takımı almış, mavi-gri ikisi de, takımın önünde formula-1 arabaları var. Bariz erkek çocuk takımı.. Neyse yine giydirdim, sıktı, geri çıkardım.. Görümce de 6 ay sonra altın taktı.. Defalarca sevmeye geldiler doğumdan bu yana. Bir minik hediye getir yahu.. Malum mu olacak bana 6 aylıkken altın takacağın?
Bizimkiler her zamanki gibi gereğini tastamam yaptılar.. Kızımın kumbarası hiç boşalmadı doğduğundan beri.. Sıfır masrafla bebek büyütüyorum Allah razı olsun sülalemden bebek sevgisi bambaşkadır bizde.. 7 göbek öteden birinin çocuğu olsa hemen hediyeleri kapıp gideriz ziyarete.. Çoğunlukla da nakit veririz ki bez, mama ne lazımsa kendileri alsın.. Bizde usul böye...

Tabii ki gostereceksiniz.Ne haddine.
Calisma saatlerinden kimin oldugu bile anlasilir zaten
Ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım ve ne yapacağımı bilemedim.Bir beş dakika oturup düşünsem çok çeşitli yollardan bulunabilirdi aynen.Bazı hemşireler neden böyleler sanki zorla oturtmuşlar koltuklarına

Teşekkür ederim canım kronikleştiler iyice.. ihmal ettim çok kendimi.. hacamat önermiş B Bir mucize ama ona da git gel vakit ayırmak lazım. çocukları bırakacak kimse olsa doktora gidecem de...
Çocuk olunca ikinci olana atıyoruz kendimizi bir de sende iki çocuk :) Allah kolaylığını versin.Akrba anne baba kimse yok mu yakınlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…