2018 Ekim Anneleri

Cabucak toparlar insallah❤Gözünüzaydın tekrar

Tabii ki gostereceksiniz.Ne haddine.
Calisma saatlerinden kimin oldugu bile anlasilir zaten

O zaman 2li guzel bir fincan takimida olabilir.
6lı pasta tabağı olabilir,çoook sirin seyler var :)

Benimki sabah çok erken kalktığı icin once 10.30gibi uyuyor sonra 14te tekrar uyuyor çalışan anne olmak nasıl nedense cok korkuyorum sanki aramızdaki bağ azalacak gibi geliyor
Bu konu bende de hala merak annem baktigi için ben biraz daha rahatim. Annemin arkasindan agladigi da oldu ama bi yandan da iyi isteyken beni aramamasi oyle daha zor olurdu. Annesini sevmeyen çocuk yoktur heralde diye dusunup rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi

VosVos35 Kendinizi fazla yormayin, zorlamayın. Herşey olduğu kadar. Her gün bi yeri toplayin mesela, yoksa evi süpür, sil, yemek vs üstelik 2 cocukla enerji.. olduğu kadar..

E elaelif123
Bugun mangodan %50 indirimle hem kotlarla hem kumas pantolonla giyebilecegim uzun bir ceket aldim. Bir de bayagi bol kesim kumas bi pantolon. Cok hosuma gitti. Dolabin yarisini bosalttim ama atilacak daha cok seyim var. Cocuktan firsat bulamiyorum. Anca giyinecegim zaman 'bunu at bunu at bunu giy' diye diye gunde bir kac parca atiyorum. Ekime kadar kendime bir sey almiycam simdilik.

Güle güle giyin :)) mama sandalyesine koyup gardrobu düzenliyorum ben de bazen..
2 ay once ayakkabi tamircisine bi ayakkabimi vermistim.. bugun hatirladim iyi mi, adam diyo ki, abla tasindin sandim :))

VosVos35 Kendinizi fazla yormayin, zorlamayın. Herşey olduğu kadar. Her gün bi yeri toplayin mesela, yoksa evi süpür, sil, yemek vs üstelik 2 cocukla enerji.. olduğu kadar..
Üstelik öyle çok pratik bir hatun da değilim.. Bir işe başlarım, bitene kadar pert olurum youtube'da birkaç video izleyip bir şeyler kapsam iyi olacak, yoksa kızıma öğretecek fazla bişeyim yok gibi...

Üstelik öyle çok pratik bir hatun da değilim.. Bir işe başlarım, bitene kadar pert olurum youtube'da birkaç video izleyip bir şeyler kapsam iyi olacak, yoksa kızıma öğretecek fazla bişeyim yok gibi...
Aman sart mi, ev işini öğrenmeyen ve ogrenmek istemeyen de var.. bilin bakalim, kim :)))

Baston arabaya gecen var mı?
3 tekerlekli bisiklet düşünüyorum ben, arkadan itmeli, arkalıklı, güneşlikli.. oğlumda basit panda var plastik. dedesi almış diye öyle kaldık onunla.. ama çok hafif ve devrilmeye müsait. hepimiz teker teker devirdik çocuğu
kızıma kendim beğenip alıcam. hediye alıyoruz diye emrivaki şeyler aldılar hep(habersiz alıp geldiler, alacaklarından haberim olmadı), bu varken başka alınmaz kafasıyla yenisini aldırmadı eşim. artık dinlemiyorum.. hele ki şimdi aklıma eseni yapıyorum.. tasarruf da iyidir ama ihtiyaçları karşılamadan olmuyor

VosVos35 k validem full hamarat, temiz, derli toplu kadin, şansına ben çıktım, iyi mii :)))
benimki pasaklının önde gideni, ben temizlik severim. ama onu kendime uyduramadım.. çabalarım boşa çıkınca alemin enayisi ben miyim diyerek bıraktım temizlemeyi... ben ona uydum :)

işe giderken vicdan azabi çeken anneler oluyor, babalar 1 hafta 10 günlük izinden sonra işe basliyor, tık yok :))
Aynen öyle duygusal olan biziz, canım sen hangi marka biberon kullanıyorsun, ben mama içmiyor ya birberon değişlikliği mi yapsam bir diyorum belki iyi gelir, bizim şuan kullandığımiz avent natural tavsiye edebileceğiniz var mı?

Ben bugun İnternet ten tatil icin bi kac thsirt alayim diye bakindim atlasa aldim çıktım :) alirkende kendimi durdurmaya çalışıyorum dogum gununde çok gelir nasil olsa diye

Baston arabaya gecen var mı?
Bende casual cadillac air var chicco ohlala almayı düşünüyorum eşim arabayı satmama izin vermiyor bende satmadan almam diyorum çekişip duruyoruz bakalım :) araba çok güzel ama tek başıma zor yani bugün bi dışarı çıktım önce arabayı indirdim koşarak geri eve çıktım geri geldim kızımı aldım eve döndük yine aynı in çık bi de bi ağır pertim çıktı

Evet o durumda kötü ben baştan söyledim herkese bir şey alırken bana sorun ihtiyacını söylerim onu alırsınız aldığınız şey ihtiyacını gidermiş olur diye şimdi tsort bile alan olsa soruyorlar foto atıp :) o bisikletlerde indirim vardı ebebekte bi ara alacaksan yine takiptw ol ara ara indirim oluyor bisiklette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…