Kızlar merhaba biz bugün Sünnet olduk evimizdeyiz çok şükür darısu diğer erkek annelerimizin başına.Narkozun etkisiyle kendini yatakta oradan oraya Attı ama uyuttum uyanınca sakindi.Öyle mi böyle mi derken aradan çıktı çok şükür
Kızlar sizlere bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.vosvosun bir mesajına denk geldim de aklıma geldi.Devlet hastanesine gitmiştik Sünnet başvurusu için.Kan istediler kan vermeye indik.Hemşire hiç damar aramadan direkt daldırdı iğneyi oğlumun bileğine.Çocuğun dikkatini kendine çekmek için şarkı söylüyordum annem görmüş.Sonra baktım iğneyi derinin Altın'da yukarı aşağı sağa sola gezdiriyor,çocuk Çığlık çığlığa bağırdı.Tamam ağlaması normal de gereksiz yere o hareket neydi öyle.Napıyosunz dedim devsm etti çıkarım dedim vazgeçtim kan aldırmaktan,çıkardı bişey demeden.çıktık dışarı ama söz konusu oğluş olunca hiç yapmadığım şeye karar verdim hemşireden şikayetçi olmak.İsmini öğrenemem diye düşünerek resmini çektim hastanede eskiden çalışan arkadasa gösterip ismini Öğrenmeye çalışacaktım.geldi tabi tepki gösterdi buna silmemi istedi sildim.güya beni beyaz koda şikayet edeceğini söyledi ben de sizi edicem dedim karşılıklı inatlaştık ve karşılıklı olarak şikayetçi olduk.Bir saat sonra Başks hemşire 5 Sn de Kanı Aldı,öncekinin umursamazlığı.sizce normal mi siz olsanız tepki göstermez miydiniz
Eviyle alakalı hiçbir fikrim yok :) o yüzden dekor tablo vs seçemiyorum tezgah üstü dekorları aklıma yattı şuan teşekkürler bir de kişiyle alakalıda pek fikrim yok biraz garip oldu ama annem o senin herşeyine geldi gidelim dedi öyle eşlik edeceğim bende :))))
Bu konu bende de hala merak annem baktigi için ben biraz daha rahatim. Annemin arkasindan agladigi da oldu ama bi yandan da iyi isteyken beni aramamasi oyle daha zor olurdu. Annesini sevmeyen çocuk yoktur heralde diye dusunup rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimiBenimki sabah çok erken kalktığı icin once 10.30gibi uyuyor sonra 14te tekrar uyuyor çalışan anne olmak nasıl nedense cok korkuyorum sanki aramızdaki bağ azalacak gibi geliyor
Teşekkür ederim canım kronikleştiler iyice.. ihmal ettim çok kendimi.. hacamat önermiş B Bir mucize ama ona da git gel vakit ayırmak lazım. çocukları bırakacak kimse olsa doktora gidecem de...Aminnnn teşekkür ederiz ☺Sana da geçmiş olsun ağrıların var sanırım
Güle güle giyin :)) mama sandalyesine koyup gardrobu düzenliyorum ben de bazen..E elaelif123
Bugun mangodan %50 indirimle hem kotlarla hem kumas pantolonla giyebilecegim uzun bir ceket aldim. Bir de bayagi bol kesim kumas bi pantolon. Cok hosuma gitti. Dolabin yarisini bosalttim ama atilacak daha cok seyim var. Cocuktan firsat bulamiyorum. Anca giyinecegim zaman 'bunu at bunu at bunu giy' diye diye gunde bir kac parca atiyorum. Ekime kadar kendime bir sey almiycam simdilik.
Üstelik öyle çok pratik bir hatun da değilim.. Bir işe başlarım, bitene kadar pert olurumVosVos35 Kendinizi fazla yormayin, zorlamayın. Herşey olduğu kadar. Her gün bi yeri toplayin mesela, yoksa evi süpür, sil, yemek vs üstelik 2 cocukla enerji.. olduğu kadar..
Aman sart mi, ev işini öğrenmeyen ve ogrenmek istemeyen de var.. bilin bakalim, kim :)))Üstelik öyle çok pratik bir hatun da değilim.. Bir işe başlarım, bitene kadar pert olurumyoutube'da birkaç video izleyip bir şeyler kapsam iyi olacak, yoksa kızıma öğretecek fazla bişeyim yok gibi...
3 tekerlekli bisiklet düşünüyorum ben, arkadan itmeli, arkalıklı, güneşlikli.. oğlumda basit panda var plastik. dedesi almış diye öyle kaldık onunla.. ama çok hafif ve devrilmeye müsait. hepimiz teker teker devirdik çocuğuBaston arabaya gecen var mı?
benimki pasaklının önde gideni, ben temizlik severim. ama onu kendime uyduramadım.. çabalarım boşa çıkınca alemin enayisi ben miyim diyerek bıraktım temizlemeyi... ben ona uydum :)VosVos35 k validem full hamarat, temiz, derli toplu kadin, şansına ben çıktım, iyi mii :)))
işe giderken vicdan azabi çeken anneler oluyor, babalar 1 hafta 10 günlük izinden sonra işe basliyor, tık yok :))
Ben bugun İnternet ten tatil icin bi kac thsirt alayim diye bakindim atlasa aldim çıktım :) alirkende kendimi durdurmaya çalışıyorum dogum gununde çok gelir nasil olsa diyeE elaelif123
Bugun mangodan %50 indirimle hem kotlarla hem kumas pantolonla giyebilecegim uzun bir ceket aldim. Bir de bayagi bol kesim kumas bi pantolon. Cok hosuma gitti. Dolabin yarisini bosalttim ama atilacak daha cok seyim var. Cocuktan firsat bulamiyorum. Anca giyinecegim zaman 'bunu at bunu at bunu giy' diye diye gunde bir kac parca atiyorum. Ekime kadar kendime bir sey almiycam simdilik.
Bende casual cadillac air var chicco ohlala almayı düşünüyorum eşim arabayı satmama izin vermiyor bende satmadan almam diyorum çekişip duruyoruz bakalım :) araba çok güzel ama tek başıma zor yani bugün bi dışarı çıktım önce arabayı indirdim koşarak geri eve çıktım geri geldim kızımı aldım eve döndük yine aynı in çık bi de bi ağır pertim çıktıBaston arabaya gecen var mı?
Evet o durumda kötü ben baştan söyledim herkese bir şey alırken bana sorun ihtiyacını söylerim onu alırsınız aldığınız şey ihtiyacını gidermiş olur diye şimdi tsort bile alan olsa soruyorlar foto atıp :) o bisikletlerde indirim vardı ebebekte bi ara alacaksan yine takiptw ol ara ara indirim oluyor bisiklette3 tekerlekli bisiklet düşünüyorum ben, arkadan itmeli, arkalıklı, güneşlikli.. oğlumda basit panda var plastik. dedesi almış diye öyle kaldık onunla.. ama çok hafif ve devrilmeye müsait. hepimiz teker teker devirdik çocuğu
kızıma kendim beğenip alıcam. hediye alıyoruz diye emrivaki şeyler aldılar hep(habersiz alıp geldiler, alacaklarından haberim olmadı), bu varken başka alınmaz kafasıyla yenisini aldırmadı eşim. artık dinlemiyorum.. hele ki şimdi aklıma eseni yapıyorum.. tasarruf da iyidir ama ihtiyaçları karşılamadan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?