Akrabalarım var, çok acil durumlarda emanet edebilirim elbette ama kredimi çabuk tüketmek istemiyorum.. İdare ediyorum şimdilik..Çocuk olunca ikinci olana atıyoruz kendimizi bir de sende iki çocuk :) Allah kolaylığını versin.Akrba anne baba kimse yok mu yakınlarda
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Kaldı ki biz aynı yörenin insanlarıyız eşimle... Oğluma alınan hediyeler de kayınpederin heves etmesiyle alınmış belli ki.. Adam sağ olsaydı kızıma da alırdı muhtemelen. Bu sefer ben direk sipariş verirdim, baba alacaksan bari şundan al derdim :) hanımı müdahale etmese dinlerdi beni kesin... Nur içinde yatsın...VosVos35 gercekten cok farkli hayatlar, insanlar okuyorum burada. Oyle sasiriyorum ki bazen, bazen de ne sasiriyorsun insanin oldugu yerde hersey olur diyorum kendime..kimsenin evine bos gidemem ben de, arkadaslarimin cocuklari çok sever beni, mutlu olsunlar diye biseyler alir giderim evlerine. Toruna, yigene neler alinir neler, herkes maddi ölçüsü yettigi kadar alır, ama alir yaniii..
Siz çalışıyordunuz ama anneniz bakıyordu değil miBebise size ve gecirdikleri zaman bagli olarak en azindan son hafta bile gelse cok farkeder.
Zor bir durummuş ciddenBu konu bende de hala merak annem baktigi için ben biraz daha rahatim. Annemin arkasindan agladigi da oldu ama bi yandan da iyi isteyken beni aramamasi oyle daha zor olurdu. Annesini sevmeyen çocuk yoktur heralde diye dusunup rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi
Aynen dediğin gibi bir de baktım yavaşça doğruluyor :) yüz üstü yatarken ayaklarını toparlıyor, hafif yandan çekiyor önüne. ellerine dayanıp oturur pozisyona geliyor. çok dikkatli yapıyordu önceden şimdi daha seri yapıyor. Bugün 9 aylık oldu. Henüz tutunup kalkamıyor, popo ağır geliyor kuzuma :)kizlar bebekleriniz yattigi yerden oturur hale gelmeyi nasil ogrendi.siz mi ogrettiniz yoksa bi baktiniz kendi yapiyor mu.ben ogretmeye calisiyorum ama hazir degil heralde henuz.ogrenemedi.otururken firsat bulursa tutunup kalkmaya calisiyor.ama yatarken oturur hale gelmiyor
ooo maşallah Atlas bebişeİstanbul cok sıcak ev yanıyor resmenn sabahtan beri 4 kere ustunu değiştirdim terden atlas in kafası su gibi oluyo hemen. Dun aksam babasiyla yerde oynarken kalkip bana dogru 3 adim atti tutunmadan oglusum kollarini acmis öyle guzel geliyoduki
Siz çalışıyordunuz ama anneniz bakıyordu değil mi
kizlar bebekleriniz yattigi yerden oturur hale gelmeyi nasil ogrendi.siz mi ogrettiniz yoksa bi baktiniz kendi yapiyor mu.ben ogretmeye calisiyorum ama hazir degil heralde henuz.ogrenemedi.otururken firsat bulursa tutunup kalkmaya calisiyor.ama yatarken oturur hale gelmiyor
Üst damak kabardıysa yine diştendir canım. Kaçta gideceksiniz doktora?
Keşke benim de temizliğimi yapan olsa, en çok temizlik yoruyor beni... 1 gün yapıyorum, 2 gün dinleniyorum.. ben kendime gelene kadar ev tekrar kirleniyor
kimi bulamaz, kimi bilemez :) demişler yine de her işin başı sağlık.. vakit olur sağlık olmaz, yine bir değeri olmuyor..Benim vaktim olsa temizligi seviyorum ama calisirken vakit ayirmam cok zor
Ali de yattigi yerden oturur hale gelemiyo daha..1 hafta oldu emekliyor 10 ay 1 haftalık.. zamani var demek ki diyorum..o kadar dogru ki "hazır degil" cumlesi puturlu verdigimde cocuk bi kotu oluyordu, dr u "hazir degil, israr etme"demisti. Simdi alisti, herseyin zamani var demek ki...kizlar bebekleriniz yattigi yerden oturur hale gelmeyi nasil ogrendi.siz mi ogrettiniz yoksa bi baktiniz kendi yapiyor mu.ben ogretmeye calisiyorum ama hazir degil heralde henuz.ogrenemedi.otururken firsat bulursa tutunup kalkmaya calisiyor.ama yatarken oturur hale gelmiyor
Çamaşırlar tam karıştırmalık ya çok seviyorlar canım maşallah tombiş simaya. Benimki de dün banyo yaptırıp havluya sarmıştım iki eliyle kanat gibi kanat gibi tutmuş kenarlardan sallayıp kendine oyun yapıyor:)9.5 ayı geçtikten sonra davranışları çok değişti daha bilinçli hareket ediyor. Büyüdüler valla zaman çok çabuk geçiyorKızlar, çamaşırları topladım, sepeti koydum Simay'ın önüne, teker teker çıkarıp methiyeler düzüyor kıyafetlereuykudan az önce kalktı, keyfi yerinde ay parçamın serdi yere hepsini yuvarlanıyor üstlerinde.. ohh sefası olsun kuzumun..
Tesekkurler. 38.4e cikti oglen. Calpol verdim. Evde yalnizim diye guvenemedim. Dustu simdi atesi. Memede uyuyor. Agzindan cesme gibi su akiyor ama dis atesi 38i gecmez demistin. Belki viral bir seydir. Baska bir sıkıntısı yok.
Hayiri da anliyor artik. Yaptigi seyi birakiyor. Arkamizi donunce yapiyor.Çamaşırlar tam karıştırmalık ya çok seviyorlar canım maşallah tombiş simaya. Benimki de dün banyo yaptırıp havluya sarmıştım iki eliyle kanat gibi kanat gibi tutmuş kenarlardan sallayıp kendine oyun yapıyor:)9.5 ayı geçtikten sonra davranışları çok değişti daha bilinçli hareket ediyor. Büyüdüler valla zaman çok çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?