2018 Ekim Anneleri

Damaklarini kontrol ediyorum ama bir sey anlamiyorum ki... ama ne sorunu varsa agziyla cunku memeyi de alip birakiyor. Biberonu da. Saat 3.38den beri agliyor. Babasi gelsin bi odaya girip saat 9a kadar cikmiycam.

Çocukları aile hekimine götürdüğümde bir sıkıntım varsa dile getiriyorum, ben de çıkıyorum aradan :)

Dilinin ucunda kesik gibi bi yara olmus. Ama ondan ates 38 bucuga cikar mi bilmiyorum. Ama aglamasi ondan sanirim.

Evet malesef herkesin bir sıkıntısı var iki tatlı bir arada yenmiyor bazen bende kimsesiz biriyle evlenseydim diyorum

Esim eve gelince sokaga cikardi ve daha kapidan cikmadan uyumus. Uyumak icin agliyormus meger iki saattir. Saskinliklar icindeyim.
Hafta sonu icin esimin yigeni geldi 17 yasinda kiz biraz önce 3unu parka gönderdim evde tekim bir huzur geldiki sorma kendimi dusa atip 1 saat cikmama planin var

Benimde kızım dün geceden beri ateşli diş ağrısı var belli diş olabilir diyorum ama 38,3 olunca calpol verdim rahatladı ateşide düştü az önce yine çıkmış ateş düşürücü vereli ve 6 sa oldu nerdeyse açıkçası ilk defa verdim yeniden vermeli miyim ve diş ateşi tekrarlar mı daha önceki dişlerimizde ateş olmamıştı genel durumu arada ağlaması dışında iyi

Esim eve gelince sokaga cikardi ve daha kapidan cikmadan uyumus. Uyumak icin agliyormus meger iki saattir. Saskinliklar icindeyim.
Ah keske ne dediklerini anlayabilsek. Bazi annelerin bebekleriyle iletisimleri cok guclu oluyor, bebeklerin ne istedigini sip diye anliyorlar ben hic oyle degilim. Bazen bir ortamda deniz agladiginda neden agliyor diye soruyorlar ben de bilmiyorum ki diyorum:) mesela az once agladi uykusu geldi sandim uyutmaya calistim uyumadi, bu sefer de uyutuyorum diye agladi. Geri disari cikardim 5 dk sonra yine agladi uyut beni kadin diye, iceri girdim uyutmaya calistim yok oyun yapmaya basladi yine disari ciktik, 10dk sonra yine uykum var uyut beni aglamasi iceri girdik uyudu bu sefer. Tabi burda klimada yatiriyorum herseferinde uzun kollu tulum giydirip cikariyorum. Arada baska birseye agliyor ama ne anlamiyorum iste. Galiba hem uyumak istiyor hem de akli disarda kaliyor.

Hafta sonu icin esimin yigeni geldi 17 yasinda kiz biraz önce 3unu parka gönderdim evde tekim bir huzur geldiki sorma kendimi dusa atip 1 saat cikmama planin var
Ben evde yalnizken istemsiz olarak sessiz hareket ediyorum, evde yalniz oldugumu kabullenemiyorum oglum icerde uyuyor saniyorum hep

Nasılki her insan farkli her k valide de farkli.. Arkadasimin k validesi de yan apartmaninda oturuyor, o kadar fedakar bi kadin ki, her aksam gelinine kavanozla yemek getiriyor, kapidan verip gidiyormus ki dinlensin, calisiyorsun yorulmussundur iceri girmeyim kizim diyor..O da k validesini cok sever..

9 aydir ilk defa kendimle kaldim ozlemisim valla
Ohh ne guzel, toplumda anneye öyle misyon yükleniyor ki..Ruh sağlığımız adina dinlenmek de sart..Birkac saat bakacak kisi varsa tek basima, kimse yoksa Ali yi de alip, arkadaslarimi ariyorum hafta sonu 1-2 saat buluşuyoruz. Sadece anne degiliz ki kadin, bireyiz. Kendini de unutmamak gerek. Yoksa "senin icin sacimi supurge ettim" psikolojik siddeti.. cocuk mu dedi süpürge et, kendini ihmal et diye, de mi :))

Uzun kollu mu? Ay ben klimada zibinla yatiriyorum acaba ben mi cok acik birakiyorum ama soyle klima havaya vuruyor ve 26-27 derecede ha bide İzmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…