(Kg olayindan bagimsiz) Demek istedigim şey tam olarak şu: Bazi dr lar "kesin kriterler" belirliyor, oysaki dediginiz gibi, çocugun şartlarına göre yorum yapilir. Sonra anneler "eyvah, bi seyler ters gidiyo endişesi" demem o ki, atıyorum cocuk yogurt sevmiyo örnekte," oo yemiyor mu, tamam kalsiyum cok yetersiz olacak bebegin" iyi de belki peyniri bol yiyor..demek istediğim tam olarak bu :))
Ates devam etmedi. Disardan geldiklerinde 36lardaydi. Esim illa yine calpol verelim guzel uyusun dedi. Hic de guzel uyumadi. Bi suru agladi yine. Dilindeki yaradan dolayi meme de ememiyor. Normal yemek yiyor ama. Yarin doktora goturcez. Meme emmedigi icinde gece boyunca uyanip aglayip az ileri yatip uyuyor. Boylece gece emmesini kesse bari. Abartiyor ya.
İştahsiz demeyim "biraz az yiyen" bebegi yakınen biliyorum :)) mama da degistirdim bi ara, yine fark etmedi..Saglikli olsun da zayif olsun, valla az yiyor diye düşünüp psikolojimi bozamam.Canım artık psikolojim bozuldu inan doğduğundan beri mama içirmek oldu tüm derdim alerji maması berbat kokuyor biliyorum mama değiştirme seçeneğim yok çok üzülüyorum artıkzorla mama içirmeye çalışıyorum eskiden video izlerken içerdi iyi kötü şimdi kesinlikle içmiyor
3 kat olayini biliyorum da bizim dr bazi bebeklerde o bile kistas degil dedi.Sadece gelisim olarak yasinda dogum kilosunun 3 katini beklerler.Onun disinda dediklerine katiliyorum.Herseyin yerine konabilecek bisy var.Ustelik kalsiyum icin sadece sut urunu bile olmasina gerek yok.Hersey o kadar dengede ki.Insanin sadece kolayindan ve aliskanliklarindan farkli bisyler oldugunu kabul edip gormesi ve arastirmasi gerekiyor.
Ikisinden de yedirdim ben, fasulyeyi bircok kez yedi nohutu iki kez galibaBebişine Nohut fasulye yediren var mi?
Ne şekilde verdin canım paylaşabilir misin? Ben hiç vermedim 9 ayligiz . Geç mi kaldım vermemekleIkisinden de yedirdim ben, fasulyeyi bircok kez yedi nohutu iki kez galiba
Gecmis olsun nilikoya bazen diyorum artik konussa da neresi agriyo soylese bu hastalik olaylarindaCanim felaket bi gecenin ardindan sabah doktora gittik. Neden acile gitmediniz dersen esime gore distenmis... aksam 7den beri ilk defa simdi emiyor. 4te sagdim. Biraz biraz biberonla icirdim.
Bogazinda aft cikmis cocugumun. Babasinin onca guzel ozelligi varken gitti zirt pirt aft cikarmasina cekti. Bi sprey verdi. Atesi cikmasa da cok huysuzlanirsa calpol verin agrisini alir dedi. Ama afttan ates cikar mi onu bilmiyorum. Ya da senin dedigin gibi atesten aft cikmis olabilir. Ates cikmadi bi daha. Salyalari da yutkunamadigi icin akiyormus. Dis yok.
Yazık kuzucuğuma :/ inşallah çabucak geçer.. ağız yarası da çok rahatsız edici bir şey.. kocaman kadınım, dilimde minicik bir şey olsa hep aklım orda olur.. emdikçe rahatlayıp toparlar inşallahCanim felaket bi gecenin ardindan sabah doktora gittik. Neden acile gitmediniz dersen esime gore distenmis... aksam 7den beri ilk defa simdi emiyor. 4te sagdim. Biraz biraz biberonla icirdim.
Bogazinda aft cikmis cocugumun. Babasinin onca guzel ozelligi varken gitti zirt pirt aft cikarmasina cekti. Bi sprey verdi. Atesi cikmasa da cok huysuzlanirsa calpol verin agrisini alir dedi. Ama afttan ates cikar mi onu bilmiyorum. Ya da senin dedigin gibi atesten aft cikmis olabilir. Ates cikmadi bi daha. Salyalari da yutkunamadigi icin akiyormus. Dis yok.
Benimde çok canım yanıyordu. Bir yerde okudum emerken bebekler ısıtmaz doyunca ıaırır doyduğunu ve ısıracağını anladığınız anda memeden sakince ayırın diye. Sanki etkili oluyor ben böylr oyun oynamaya başladığını anlıyprum yavaş yavaş laf olsun diye emerken ayırıyprum erçekten ısırmıyor tokken verincede ısırıyor gerçekten emerken yapmıyorMeme ucunu isiran bebekler icin var mi bir cozum ya? Boyun kol cene yanak neyse de meme ucunun acisi cok ayri. Napcam bilmiyorum.
Evet bende o yüzden elimdekini satıp onu alayım diyorum hala anlaşamadık eşimle .. Baby plus taxi modeli var 250 tl ebebek mağazada bulmak imkansıZ hemen tükeniyor stoklara bakıp bana baya uzak bi mağazasına gittim var görünmesine bakmayın hemen tükeniyor netten alın dediler olmadı onu alacağım bir bak istersen fena değilB Bir mucize Bastonda chicco olala yi begendim mağazada.3.8 kg. Ama 900 lira. Nette ise 750..bi baston icin cok para..
Kiyamam ya nasil cani yaniyorsa emmemis bileCanim felaket bi gecenin ardindan sabah doktora gittik. Neden acile gitmediniz dersen esime gore distenmis... aksam 7den beri ilk defa simdi emiyor. 4te sagdim. Biraz biraz biberonla icirdim.
Hicbir sey icin gec degil bence neden gec olsun, ben fasulyeyi minik minik dograyip yag sogan domates ile yemegini yapip veriyorum. Hatta bir suredir fasulye yerine borulce kullaniyorum cunku fasulyeye gore daha yumusak. Domates icin 1 yasini bekleyeceksen eger sadece yag sogan da olur istersen baska sebzelerle de renklendirebilirsin.Ne şekilde verdin canım paylaşabilir misin? Ben hiç vermedim 9 ayligiz . Geç mi kaldım vermemekle
Ben memede uyutuyorum, yavas yavas vazgecirmeye calisiyorum ama bu ara pek duzenimiz yok. Duzenim oturunca memede uyutmayi tamemen kescem, o yuzden simdi mecbur tokken de veriyorumBenimde çok canım yanıyordu. Bir yerde okudum emerken bebekler ısıtmaz doyunca ıaırır doyduğunu ve ısıracağını anladığınız anda memeden sakince ayırın diye. Sanki etkili oluyor ben böylr oyun oynamaya başladığını anlıyprum yavaş yavaş laf olsun diye emerken ayırıyprum erçekten ısırmıyor tokken verincede ısırıyor gerçekten emerken yapmıyor
3 kat olayini biliyorum da bizim dr bazi bebeklerde o bile kistas degil dedi.
Konuyla alakasiz ama, hava cok sicakkk :)) Ali uyansin, klimali ortama kacacam birazdan :))
Bebişine Nohut fasulye yediren var mi?
ben taze fasulye tattırdım sadece. kuru fasulye ve nohuttan çekiniyorum. bana çok gaz ve sancı yapıyor her ikisi de.. pişirmekle mi alakalı acaba..Benim ki yiyor 8.aydan sonra baslamistim az az.(21 Eylul dogumlu)
Merhaba, olalayi gece araştırdım, çok hafif ama nette yorumlari okudum, saticiyla da konustum, tekerleklerden memnuniyet az, vazgectim...oglen magazada denedim tek tek ve karar verdim. Peg prego pliko mini.. nette bazi yerlerde daha uygun. 2. El bulsam da olur. Sifiri en ucuz 950..Evet bende o yüzden elimdekini satıp onu alayım diyorum hala anlaşamadık eşimle .. Baby plus taxi modeli var 250 tl ebebek mağazada bulmak imkansıZ hemen tükeniyor stoklara bakıp bana baya uzak bi mağazasına gittim var görünmesine bakmayın hemen tükeniyor netten alın dediler olmadı onu alacağım bir bak istersen fena değil
Ben de hic denemedim 1 kez minicik t fasulye yedi..korkuyorum acikcasi, gaz olursa diye.. bi de bizim evde nohut k fasulye hic pişmez, bazen annem pisirir bi kavanoz getirir..Ali icin azicik haslayip pirinc kabak patatesin yanina ezip verebilirim..ben taze fasulye tattırdım sadece. kuru fasulye ve nohuttan çekiniyorum. bana çok gaz ve sancı yapıyor her ikisi de.. pişirmekle mi alakalı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?