2018 Ekim Anneleri

yaa evet cok zorlasti.bezi acar acmaz oglum iki eliyle pipisini avucluyor tutup ceke ceke uzatiyor.oyuncak yerine pipiyi cekistirmek daha hos geliyo.hep bi mucadele icindeyiz bez degisiminde :)
O el atmalar bizde de var tanıyor vücudunu ama sonra tutup ağzına götürdüğü için elini fena:) Allahım hele bir de kaka temizleyeceğim zaman öyle zamanlarda ne yapacağımı şaşırıyorum:) eline oyuncak vermek iyi oluyor bizde

Gittik canım röntgen istedi ishal başlayacak dedi bize de e.germina dedi ama biogaia kullanıyorduk tamam o zaman ona devam edin dedi alsak mi sence, sabahtan beri sadece 50 CC mamayla duruyor, sebze püresini iştahla yemek istedi az önce dört kasıktan sonra hepsini kustu uyuyor sımdi, ne vermiştin canım elim ayağıma dolaştı benim de migren ağrım tuttu böyle aç mi duracak bütün gün suyu bile çok içince kusuyor

Sabahtan beri yedi oldu kustugu canım ne versem ne içse kustu Dr eve gidince de kusma devam ederse yatış yapalım dedi bilmiyorum inanin

Dediğim gibi annemdeydim bnde telaştan ne derlerse yaptım sanki iyide geldi ama doktorlar tavsiye etmiyor bitki çaylarını herseyi abartan bir millet olduğumuz için heralde
Sabahtan beri yedi oldu kustugu canım ne versem ne içse kustu ☹☹ Dr eve gidince de kusma devam ederse yatış yapalım dedi bilmiyorum inanin
Doktora gitmeniz iyi olmuş çok geçmiş olsun bir gün yemesin bişey olmaz dinlensin yavrucak su verin bol bol

T tuanadereli Biz aşırı kusma, ates, mide hareketli vs diye acile giris yapmıştık..Dr diline mide bulantisini azaltici bi ilac surdurdu, Ali izin vermeyince hemsire sulandirip siringayla vermisti...dr bize e.germina dedi (digerini degil, hatta sormustum) 3 gun 1 dozu ikiye bolup sabah aksam kullandirdi.yani 1 minik sise ya onlar, sabah yarim,aksam yarim).kendi takipli dr umuzu aradik, dedi ki az besleyeceksin.sakin ac diye fazla beslemeyin, onlari da kusacaktir.ara ara su verin, susuz kalmasin bunye dedi.gecmis olsun.

Cok gecmis olsun.
plojovic demisti ya. Hasta olunca vucut sadece hastalikla savassin diye yemek yemiyorlarmis. Ya da oyle bir sey. Tam diyememis olabilirim.

Cok gecmis olsun.
plojovic demisti ya. Hasta olunca vucut sadece hastalikla savassin diye yemek yemiyorlarmis. Ya da oyle bir sey. Tam diyememis olabilirim.
Sağol canım belki öyledir ilk çocuk bendeki panik anlatamam Şuan çok kötü migren ağrım var gözlerimi açamıyorum, ishalde başladı, hafif ateşte var, rota mi acaba diyorum aşı da olmamıştık alerjiden dolayı

savaş edip ikinizin de sinir olmasına değer mi? daha en az 1 yıl bez takacak, biraz akıllanınca onları da takarsın arada.. kalmazlar merak etme :)
Simdi 5 numara kullaniyoruz.kalirsa kullanamam.anca oluyor simdi.büyüyuncr hic olmaz
Saol canim.külot bez kaciriyormus geceleri.elaelif yazmısti daha önce.
Suan yaz tatlilindeyiz.babasi evde.hep beraber aciyoruz.
Metehan cabuk sıkılıyor herseyden eline verdigimizi is bitmeden atip kalkmanin derdinde:)
Zamanla aķıllanırlar ins.amin yarebbim:)
yaa evet cok zorlasti.bezi acar acmaz oglum iki eliyle pipisini avucluyor tutup ceke ceke uzatiyor.oyuncak yerine pipiyi cekistirmek daha hos geliyo.hep bi mucadele icindeyiz bez degisiminde :)
Benimki de öyle.bacakarasindan pipiyi yakaliyor.babasi ellerini tutuyor.enfeksiyon olmasin diye.çarcabuk halledip kapatmaya bakiyorum:)
Banyoda da otururken oynuyor baya.hakli cocuk.cok tatli pipişleri:)
Bende hic ellemezdim.yatsin aksama kadar.bende yanina düser yatarim.yada dizi izlerim.önemli olan uyumasi.
Bunlar daha minnakken nasil uğrasirdik gündüz uyusun diye dimi.ne günlerdi.
Bazen özlüyorum o rezilliği:)

Evet, alt baglamak zorlu mucadele :)) elini bulastirmasin diye bazen eline oyuncak veriyorum, bazen babasi ellerini tutuyo, bazen eller direkt kirleniyo, sonra yikiyorum elleri, tam baglayacam yana dönüyo, kaciyo, geri çevirme, bazen karnını öpme :)) ve artık ek gıdayla beraber kokularda artis :)) Sağlıkları yerinde olsun da, bugun Ali bi düştü, ağlar aglar, bi üzüldüm. Artik bol düşmeli, çarpmalı günler bizi bekliyo..

Geçmiş olsun kuzucuğa maalesef bundan sonrası daha bol düşmeli çarpmalı geçecek yürüme koşma derken. İnş bir sorun yaşatacak kadar kötü düşmeler yaşamazlar. Kızımda ne rahattım kendisini fazlasıyla korurdu yürürken geç yürüdü ama hiç düşmedi o performansı oğlumdan bekleyemiyorum çünkü şimdi bile nasıl bir özgüvense ellerini bıraktırıp ilerlemeye çalışıyor yürüyemediği için halen zor yakalıyoruz. Bir iki adım atabiliyor yalnızca. Onda da hızlı hareket etmeye çalışıyor koca totişi taşıyamayıp düşüyor haliyle. Allahım korusun çocuklarımızı

pessinus Evde bakmak sanki gün gectikce daha mi yorucu oluyor, yoksa ben mi boyle hissediyorum, bilemedim, evde bi sure sonra oyuncaklardan sıkılıyor ve ağlıyor, ben de alip sokağa, cafeye, artik nereyi bulursam :))

pessinus Evde bakmak sanki gün gectikce daha mi yorucu oluyor, yoksa ben mi boyle hissediyorum, bilemedim, evde bi sure sonra oyuncaklardan sıkılıyor ve ağlıyor, ben de alip sokağa, cafeye, artik nereyi bulursam :))
Haklısın canım evdeki şeyler artık yetmiyor yeni uyaranlara ihtiyaç duyuyor. Memlekete geldiğimizden beri dışarıda benimkiler hatta tatilde hep dışarıdaydık hiç sesi çıkmıyordu. Temiz hava yeni uyaranlar sürekli hareketlilik iyi geliyor bebişlere hatta bize bile:) benim oğlan güle güle ve gel gel yapmayı öğrendi yabancı turistlere yapıyordu sürekli gelip seviyorlardı:) oğlum mest oluyordu zaten kendisiyle ilgileniliyor diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…