O el atmalar bizde de var tanıyor vücudunu ama sonra tutup ağzına götürdüğü için elini fena:) Allahım hele bir de kaka temizleyeceğim zaman öyle zamanlarda ne yapacağımı şaşırıyorum:) eline oyuncak vermek iyi oluyor bizdeyaa evet cok zorlasti.bezi acar acmaz oglum iki eliyle pipisini avucluyor tutup ceke ceke uzatiyor.oyuncak yerine pipiyi cekistirmek daha hos geliyo.hep bi mucadele icindeyiz bez degisiminde :)
Her yerde bebegimedokunma yaziyor ama seninki de mincirilmayacak gibi degil.Nilsibel benimki de banyo öncesi soyunurken kendini mıncıklıyor, göbeğine bacaklarına şap şap vuruyor :) sumocu bebiş diyorum be de
Gittik canım röntgen istedi ishal başlayacak dedi bize de e.germina dedi ama biogaia kullanıyorduk tamam o zaman ona devam edin dedi alsak mi sence, sabahtan beri sadece 50 CC mamayla duruyor, sebze püresini iştahla yemek istedi az önce dört kasıktan sonra hepsini kustu uyuyor sımdi, ne vermiştin canım elim ayağıma dolaştı benim de migren ağrım tuttu böyle aç mi duracak bütün günÜşütmüş olabilir mi? dr a götürün. Ali nin de karnindan ses geliyordu, mide hareketli dedi dr. 3 gun e.germina kullandik 1 dozu 2 ye bölüp.
sultan_gibi bizim dr nane limona 1 yasa kadar sicak bakmiyo. Az ihlamur sadece diyor..
Sabahtan beri yedi oldu kustugu canım ne versem ne içse kustuCanım benim kızımda 7 aylıktı o şekilde kustugunda çok korkmuştum karnından ses geliyordur yavrumun annemdeydim midesini üşütmüştür dedi nane limon yaptı 2-3çay kaşığı. Vermişti. Ne kadar iyi gelir bilmiyorum ama ateş olmayınca ertesi güne bişy kalmadı bnde midesini yormasın diye bişy yedirmedim emdi uyudu çok geçmiş olsun korkma onlar çok dayanıklı birer küçük savaşçı
Evet benimde eşim o konuda çok destekçim oldu hala daha bana göre çok daha soğukkanlıdır kızım konusunda bu arada ben lavobada yıkıyorum yada banyo yapmadan önce duş altında aklıma gelmişken söyleyeyim
Dediğim gibi annemdeydim bnde telaştan ne derlerse yaptım sanki iyide geldi ama doktorlar tavsiye etmiyor bitki çaylarını herseyi abartan bir millet olduğumuz için heraldeÜşütmüş olabilir mi? dr a götürün. Ali nin de karnindan ses geliyordu, mide hareketli dedi dr. 3 gun e.germina kullandik 1 dozu 2 ye bölüp.
sultan_gibi bizim dr nane limona 1 yasa kadar sicak bakmiyo. Az ihlamur sadece diyor..
Doktora gitmeniz iyi olmuş çok geçmiş olsun bir gün yemesin bişey olmaz dinlensin yavrucak su verin bol bolSabahtan beri yedi oldu kustugu canım ne versem ne içse kustu ☹☹ Dr eve gidince de kusma devam ederse yatış yapalım dedi bilmiyorum inanin
Cok gecmis olsun.Gittik canım röntgen istedi ishal başlayacak dedi bize de e.germina dedi ama biogaia kullanıyorduk tamam o zaman ona devam edin dedi alsak mi sence, sabahtan beri sadece 50 CC mamayla duruyor, sebze püresini iştahla yemek istedi az önce dört kasıktan sonra hepsini kustu uyuyor sımdi, ne vermiştin canım elim ayağıma dolaştı benim de migren ağrım tuttu böyle aç mi duracak bütün günsuyu bile çok içince kusuyor
Oo eskişehire mi geliyorsunuz:)
Sağol canım belki öyledir ilk çocuk bendeki panik anlatamamCok gecmis olsun.
plojovic demisti ya. Hasta olunca vucut sadece hastalikla savassin diye yemek yemiyorlarmis. Ya da oyle bir sey. Tam diyememis olabilirim.
Bol bol benim yerime de gezin memleketimde:) şu an memleketteyiz ama annemler kayınvalidemler derken hiç gezip dolaşamıyoruz. Merkezde olsak tanışmak isterdimpessinus kismetse, evet :))
Simdi 5 numara kullaniyoruz.kalirsa kullanamam.anca oluyor simdi.büyüyuncr hic olmazsavaş edip ikinizin de sinir olmasına değer mi? daha en az 1 yıl bez takacak, biraz akıllanınca onları da takarsın arada.. kalmazlar merak etme :)
Saol canim.külot bez kaciriyormus geceleri.elaelif yazmısti daha önce.Ben külot bezden pek memnun kalmadım kullanışlı aslında ama bizimkinin çişini ne zaman bağlasam tutamadı yukarıda normal bezde cırtların olduğu yer külot bezde ince kalıyor oradan çiş taşıyor bizim. Bez bağlamak bizim için de çok zor çocuk yatmak istemiyor koyarken basıyor çığlığı ama mümkün mertebe oyalamaya çalışıyorum. Eline ilgisini çekebilecek oyuncak vs bir şeyler veriyorum. Görünce yazmak istedim:)
Benimki de öyle.bacakarasindan pipiyi yakaliyor.babasi ellerini tutuyor.enfeksiyon olmasin diye.çarcabuk halledip kapatmaya bakiyorum:)yaa evet cok zorlasti.bezi acar acmaz oglum iki eliyle pipisini avucluyor tutup ceke ceke uzatiyor.oyuncak yerine pipiyi cekistirmek daha hos geliyo.hep bi mucadele icindeyiz bez degisiminde :)
Bende hic ellemezdim.yatsin aksama kadar.bende yanina düser yatarim.yada dizi izlerim.önemli olan uyumasi.Nilikoyu her gittigim yere goturuyorum ya, bazen korktugunu unutup sifonu cekiyorum. Yavrum nasil kaciyor. Arkasindan kosuyorum 'ozur dilerim ozur dilerim bi sey yok sifon sifon' diyorum. Hala alisamadi. Her ezan okundugunda da sasiriyor. Aaaa aaaa yapiyor. Kizim 10 aydir gunde 5 kere okunuyo iste, neye sasiriyorsun diyorum.
Bizimkinin pipisi yok ama o da kendini mincikliyor. Gobegini poposunu eline ne gelirse minicik cimdik atiyor. Normalde ulasamiyor ya degisik geliyor herhalde.
Bence akisina birak. Niliko 2 gun once ogleden sonra 4te uyudu. Yarim saat sonra kalkti agliyordu. Geri uyuttum. 5 bucukta kalkti aglayarak. Mutfaga getirdik hala mizmizdi. Yine geri uyuttum. Sabah 8e kadar arada uyanip emip uyudu. Normalde de uyumaz biliyorsun. Evde baskasi olsa uyutma gece uyumaz derdi. Gayet de uyudu cocuk. Ihtiyaci var ki uyuyasi var diye dusundum.
Okudugum uyku egitimi kitaplari gunduz uykusunun 45dk ile 1 bucuk saat arasi olmasi gerektigini soyluyor ama ben olsam birakirdim uyuyorsa.
Teşekkürler, yolunuz Ankaraya düşerse yazin bana..Bol bol benim yerime de gezin memleketimde:) şu an memleketteyiz ama annemler kayınvalidemler derken hiç gezip dolaşamıyoruz. Merkezde olsak tanışmak isterdimiyi eğlenceler diliyorum:)
İnş düşer:) üniversiteyi ankarada okudum çook severim arkadaşlarımdan da iki tanesi halen ankarada yaşıyor. Bir gün fırsatım olursa güzel olur:)Teşekkürler, yolunuz Ankaraya düşerse yazin bana..
Geçmiş olsun kuzucuğa maalesef bundan sonrası daha bol düşmeli çarpmalı geçecek yürüme koşma derken. İnş bir sorun yaşatacak kadar kötü düşmeler yaşamazlar. Kızımda ne rahattım kendisini fazlasıyla korurdu yürürken geç yürüdü ama hiç düşmedi o performansı oğlumdan bekleyemiyorum çünkü şimdi bile nasıl bir özgüvense ellerini bıraktırıp ilerlemeye çalışıyor yürüyemediği için halen zor yakalıyoruz. Bir iki adım atabiliyor yalnızca. Onda da hızlı hareket etmeye çalışıyor koca totişi taşıyamayıp düşüyor haliyle. Allahım korusun çocuklarımızıEvet, alt baglamak zorlu mucadele :)) elini bulastirmasin diye bazen eline oyuncak veriyorum, bazen babasi ellerini tutuyo, bazen eller direkt kirleniyo, sonra yikiyorum elleri, tam baglayacam yana dönüyo, kaciyo, geri çevirme, bazen karnını öpme :)) ve artık ek gıdayla beraber kokularda artis :)) Sağlıkları yerinde olsun da, bugun Ali bi düştü, ağlar aglar, bi üzüldüm. Artik bol düşmeli, çarpmalı günler bizi bekliyo..
Haklısın canım evdeki şeyler artık yetmiyor yeni uyaranlara ihtiyaç duyuyor. Memlekete geldiğimizden beri dışarıda benimkiler hatta tatilde hep dışarıdaydık hiç sesi çıkmıyordu. Temiz hava yeni uyaranlar sürekli hareketlilik iyi geliyor bebişlere hatta bize bile:) benim oğlan güle güle ve gel gel yapmayı öğrendi yabancı turistlere yapıyordu sürekli gelip seviyorlardı:) oğlum mest oluyordu zaten kendisiyle ilgileniliyor diye:)pessinus Evde bakmak sanki gün gectikce daha mi yorucu oluyor, yoksa ben mi boyle hissediyorum, bilemedim, evde bi sure sonra oyuncaklardan sıkılıyor ve ağlıyor, ben de alip sokağa, cafeye, artik nereyi bulursam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?