2018 Ekim Anneleri

Elalemi cok baz almamak lazim :)
Metehan yurutecle geziyordu sokakta?Bu sebeple bile istemeyebilir.Sonucta serbest bi durum.Bebek arabasi genelde uyuyunca en gerekli halde :)
Sebep-sonuc dusunmek lazim velhasil :)
Aliskanliklari var kucukte olsalar
Ama buyukler genelde yapip yapip sonra bizim bebe boyle demeyi tercih ediyorlar

plojovic gecmis olsun canim vertigo olmussun sanirim dogru mu anlamadim cok gecmise gidemedim cok kotudur bende de var yasayan bilir kafani hizlica hareket ettirme bir sure

Hava fena sicak, yine gittim saç kestirdim, plojovic .. bu arada D dooris123 evlerimiz çok yakın, Ali ve Deniz önümüzdeki yıllarda aynı kreşte denk düşebilirler..
En güzelini yapmışsınız sıcaklarda ne iyi gelir. Ben fazla kestiremiyorum bağlanacak düzeyde olsun istiyorum tam ensede olunca saçım da çok olduğundan yakıyor uzun olunca bir nebze toplayınca kurtarıyor. Saçlarım öyle bir şey ki kalın dalgalı ve asi her modele gelemiyor. Kısacık kestirip yakışanlara bayılıyorum. Sıhhatler olsun bu arada:)

Mevsim yaz olunca herkesin aktivitesi var bir şekilde burada üç beş kişi kaldı gibi daimi yazan. Özlendiniz fazla yazamayan arkadaşlar:) bu arada saç konusu geçince size de sorayım doğum sonrası dökülen saçlarınızın yerine yenileri çıkıp sizi rahatsız ediyor mu merak ediyorum. Serçe parmağım uzunluğunda saçlar önlerden çıkıyor hepsi ayrı yöne bakıyor saçımı açık harici kullanamıyorum resmen toplayınca hepsi ayrı buradayım diye bağırıyor:) hayır uysal saçlar da değil az tüleriyor ne yapacağımı şaşırıyorum bu saçlarla. Önerisi olan var mı ne yapabileceğimle ilgili

Hava fena sicak, yine gittim saç kestirdim, plojovic .. bu arada D dooris123 evlerimiz çok yakın, Ali ve Deniz önümüzdeki yıllarda aynı kreşte denk düşebilirler..
Bu arada ne kadar şanslısınız yakın oturup paylaşacak bir şeyler bulabiliyorsunuz.topiğimizde birkaç kişi haricinde ankaranın doğusunda olan yok gibi bana yakın yaşayıp ortak bir şeyler paylaşacak kimse yok gibi çorum samsun bile kabulüm:)

E elaelif123 ben gecen gun ebebekten priz kapagi aldim yada adi herneyse ama prizi kullanacagim zaman onu cikarirken cok zorlaniyorum ya resmen savas veriyorum. Daha pratik birseylere bakcam artik.
Artik birlikte kres bakariz:) fikir alisverisinde bulunuruz cok iyi olur

Canim sevmedigi bariz belli.kucakta da agliyor cünkü.
Bide o resim biz evdeyken cekilmisti.orda da hic gülmedi.agladi durdu.yani sahte bi resim:)

Amin canim
Sana da cok gecmis olsun.nasil bi acidir bilirim kalbin duruyormus gibi dimi.
Ben de cocukken olmustu.arabadan indik.
Elim annemin kapi araligindaydi.annemde bakmadan kapiyi caroinca parmagim kaldi.ma öyle bisey ki duramadim agadim bagirdim.babam kapiyi acti ama parmağim ezilmis ve kağit gibi olmustu.kopacakti yani.
Ins meleklerimizin basina gelmez kötü seyler.
Bol bol su icsin canim.Dis cikarirken tukuruk asitli olurmus.Bu sebeple cis,kaka pisige sebep oluyormus.
Suyu cam sisede buzluga koy.Biraz buzlanma olsun.Cikar sabahlari.Eriyecek isinir zaten.Onu icir.Cesmedende doldursan olur.
Cok su iciyor zaten.devamli istiyor.
Bu arada buraya geldigimizde cesmeden icmisti.ilk ishal öyle basladi.sonra da gecmedi.gözüm korkuyor acikcasi.
Bende disten diye düsündum bi ara. ama cok uzun sürdü.bide doktor da bisey demedi hic.ne agzi acti bakti nede sordu dis mi cikariyor diye.
Ins gecer bi an evvel.gördukce morelim bozuliyor.sanki tırnaklanmis gibi de yee yee kanama yapmis.yara olmus
Hazır suyu kaynatmadan veriyorum..dis çıkarma doneminde pişik artiyor
Aynen canim.disten diye dusünuyorum bende artik.ins gecer.
Hazir suyu da kaynatti bugün.ins faydasi olur.bu aralar hassas epey.

Yuruteci bi kere kapinin onune cikardim ki keyiflensin diye yok bacım:)
Cocuklari görunce cok seviniyor ama gezmeye giderken hic sevinmiyor.
Bunu esimde söyluyor.baska bebeler gercekten bu konuda uyumlu.
Bi market bi carsiya gitmek bile iskence metehanla.
Babasi böyleydi diye düsünüyorum.
Ben ne zaman ağız tadiyla cocugu bebek aranasina koyup avm yada bi mağaza gezicem cok merak ediyorum:)
Bağira bagira cikiyoruz her yerden.
U Umudumbitmedi_ Ali, bebek arabasini çok seviyo, elalemin bebesi mi oldu teyzesi, hahahaaa :)))))
şaka bi yana, çok doğalsınız :))
Ah alicim sen ne minnos bebesin.
Aferin sana.
Şaka bi yana hani soyle uslu uslu bebek arabasinda durup gezen bebekleri gorunce diyorum öyle.
Benimkini bagira bagira gotürünce diger bebekler de buna şaşkinlikla bakiyor.
Tsk ederim iltifat icin:)
Yazdiklarimi en cok Nilsibel beğeniyor, farketmedim değil :))))
Ayipsin.bende begeniyorum.ama bu aralar benim minnoşum hasta.biraz bakip hizlica geciyorum

Onceden niliko da hic durmuyordu. Artik duruyor bir saate kadar. Hic yoktan iyidir. Belki metos da bi sure sonra durur.

D dooris123 ben bundan aldim. Cikarmaya gerek olmuyor. Cevirerek sokuyorsun prizi.

Ben bugun hic ama hic bir sey yapamadim. Sabah erken uyandi niliko. Ilk uykusuna kadar ustumdeydi. Wc gittigimde yere koyunca bile bagirip agladi. Oglen esim geldi. 45 dk uyudum. O sirada biberon verdi. Biberon bitince yine agladi. Kac kere dustu kafayi ceneyi vurdu. Yedigi dayak yetti ki uyuyor simdi. Ben de bayilicam biraz. Hic yakamdan dusmuyor. Enneeey diye aglayip duruyor. Kucaga alinca da inmek istiyor.
Baligin biri akvaryumdan atlamis. Onu da alacakti az daha. Cok korktum. Hayvancagiz yatiyo masanin altinda simdi. Uyanir diye kalkip atamiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2019-08-08-15-20-03.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 26
Hamilelik bekleyen arkadaslar haber var mi?
Bi de her ay hamile olabilirim diyen bir arkadas vardi. Akibetinden haberi olan var mi?
masallah nile kipir kipir :) oglum yeni yeni ustume tirmanmaya calisiyo bu aralar.bi de yerde otururken camasir sepetini yuvarlamayi cok seviyo.uzaga gidince uzanmaya calisirken yuzustu dusuyo ayagini kurtarmaya calisiyo.cok komik haller.ben hayatimda ilk defa erken regl oldum.normalde 35-40 gun arasi degisken bi dongum var.ilk defa 29 gun olunca oldum ve 4 gun surdu sadece.kafam rahat.ne strese girmistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…