Yürümeye / koşmaya başlayınca popo avuç kadar kalacak merak etme.. boya gidecek büüyünce.. 5 numara benim kıza oluyorsa size de olacak tahminimce. bence sleepy 5 külot bez al ve dene.. bir şey kaybetmezsinSimdi 5 numara kullaniyoruz.kalirsa kullanamam.anca oluyor simdi.büyüyuncr hic olmaz
kızım da eliyle bay bay, gel gel yapıyor. bazen diliyle del del diyor. çok tatlılar yerim hepsiniHaklısın canım evdeki şeyler artık yetmiyor yeni uyaranlara ihtiyaç duyuyor. Memlekete geldiğimizden beri dışarıda benimkiler hatta tatilde hep dışarıdaydık hiç sesi çıkmıyordu. Temiz hava yeni uyaranlar sürekli hareketlilik iyi geliyor bebişlere hatta bize bile:) benim oğlan güle güle ve gel gel yapmayı öğrendi yabancı turistlere yapıyordu sürekli gelip seviyorlardı:) oğlum mest oluyordu zaten kendisiyle ilgileniliyor diye:)
Bugun 3 saat disardaydik, once gittik yemek yedik sonra parka ordan da apartmanin bahcesindeki cimlere yayilmaca. Yoruldum artik, eve girmemle kiyamet koptu. Tekrardan disari cikmak istiyor, oyunlarla dikkatini dagitip disariyi unutturdum. Biraz daha buyuyunce ne yapacagiz bakalim:)pessinus Evde bakmak sanki gün gectikce daha mi yorucu oluyor, yoksa ben mi boyle hissediyorum, bilemedim, evde bi sure sonra oyuncaklardan sıkılıyor ve ağlıyor, ben de alip sokağa, cafeye, artik nereyi bulursam :))
Hele kışın soğuk havada nasıl olacak.. Yürümeye başlayınca hep çıkmak isteyecekler, çıkınca da aynen girmek istemezlerBugun 3 saat disardaydik, once gittik yemek yedik sonra parka ordan da apartmanin bahcesindeki cimlere yayilmaca. Yoruldum artik, eve girmemle kiyamet koptu. Tekrardan disari cikmak istiyor, oyunlarla dikkatini dagitip disariyi unutturdum. Biraz daha buyuyunce ne yapacagiz bakalim:)
Benim sipa kablo priz delisi oldugu icin onlara yaklasinca surekli deniz cizzz cizzz hayir diyorum. Bikac gundur farkettim kablonun prizin yanina gidiyor ciss cisss diyorkızım da eliyle bay bay, gel gel yapıyor. bazen diliyle del del diyor. çok tatlılar yerim hepsini
Off ankaranin kisi cok fena oluyor zaten, kisin park annesinden avm annesine donusecegiz artik. Avmleri de pek sevmem ama aklima baska yer gelmiyorHele kışın soğuk havada nasıl olacak.. Yürümeye başlayınca hep çıkmak isteyecekler, çıkınca da aynen girmek istemezler
Benimki de sabah uyanmış gel gel diye sesleniyordu bugün bazı günler de hadi diye uyandırıyor:)kızım da eliyle bay bay, gel gel yapıyor. bazen diliyle del del diyor. çok tatlılar yerim hepsini
Dışarda olmak bize de iyi geliyo ama :)) zaten birkac aya hava da soğuyacak..Bugun 3 saat disardaydik, once gittik yemek yedik sonra parka ordan da apartmanin bahcesindeki cimlere yayilmaca. Yoruldum artik, eve girmemle kiyamet koptu. Tekrardan disari cikmak istiyor, oyunlarla dikkatini dagitip disariyi unutturdum. Biraz daha buyuyunce ne yapacagiz bakalim:)
Metehan dışariyi sevmiyor:)Hele kışın soğuk havada nasıl olacak.. Yürümeye başlayınca hep çıkmak isteyecekler, çıkınca da aynen girmek istemezler
Kapiyi dikkatli acin canim.ama iste oglun küt diye acar dikkatli olmak lazim.metehan uyanir uyanmaz kapiya vuruyor.bizde belki kapiya yaklamistir diye yavasca aciyoruz.bide parmaklarini mentesenin oraya koyabiliyorlar.Allah korusun.Prizler için koruma uzun zamandır var bizde, malum abisi de geçti o yollardan. Parmak sokabileceği yerleri kapatmıştık. Kapı ve çekmeceler için de sıkıştırmaya engl plastikler vardı ama bulamıyorum, yenisi alınacak artık.
Gündüz kızım uyurken odanın kapısını kapatıp(sesimize uyanmasın diye) mutfağa gitmiştik oğlumla, uyanıp kapıya dayanmış, sesleniyor.. Kapıyı yavaşça aralayıp kenara aldım kızımı da girdim yanına. Ne kapı kapatmaya gelir bundan sonra, ne odada yalnız bırakmaya..
aslında dışarıyı sevmiyor değil de arabada oturmayı sevmiyor bence.. gezmeyi sevmeyen çocuk olur mı gııı :) yürümeye başlayınca sokaktan toplayamazsın vatandaşı. o kucakta gezip yüksekten bakmayı istiyor sadece..Metehan dışariyi sevmiyor:)
Ben gezmeyi severim.cocuk olmadan önce esim burnumdan getirirdi bi yere gitsek.
Hemen eve gidelim yeter basim agridi diye sürekli mız mıź mıź.
Simdi de metehan aynisini yapiyor.
Bebek arabasini hele hic sevmiyor.koydugumuz anda oturmuyor ağlamaya basliyor.kucakta da belimiz ağriyor.
Zaten benim belim iyi degil.esimin de bel fitigi var.metehan da agir bi bebek zaten.bidr sicakta hic tasinmiyor çarsilarda.bos arabayi tasiyoruz yanimizda.
Elalemin bebelerinin gıkı çıkmiyor disarida.hele bebek arabasinda cok mutlular.metehan beni yedi bitirdi bu konuda.
uyurken ya yanındayım ya da kapısını açık bırakıyorum artık. en çok kapılardan korkuyorum, her yeri bubi tuzağı gibi.. 8 yaşımdayken benim de parmağım okul kapısının arkasına sıkıştı. elim ordayken biri kapıyı çarptı, çekmeye fırsat bulamadan üzerine kapandı. parmağım patladı kan içinde kaldı, tırnak düştü falan.. Allah korusun yavrularımızıKapiyi dikkatli acin canim.ama iste oglun küt diye acar dikkatli olmak lazim.metehan uyanir uyanmaz kapiya vuruyor.bizde belki kapiya yaklamistir diye yavasca aciyoruz.bide parmaklarini mentesenin oraya koyabiliyorlar.Allah korusun.
Haklısın canım.Eskiler de şöyle yapmiş aslında deyip kendi bildiğini yapanlardanım :)
Kendimize salçasız tuzsuz malesef yapamam yiyen olmaz ama çok güzel fikir halbuki.Salçayla tuzu azaltabilirim sadece.Ben hep ayrı yemek yapıyorum ama ufak ufak bizimkilerden vermeye başlarım.annem tattırıyor o ayrı,oğlan ağlıyo kendini parçalıyor çünkü vermezsek :)
Annem ekmek de veriyor da gluten kısmını ben unutmuştum verme artık diyorum da tam buğday ekmeği olur mu ki acaba daha masum gibi
Bu arada geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Bazen bir şeyi düşünüp onu yaşamamız da çok manidar oluyor üzerimize mi çekiyoruz içimize mi doğuyor muamma:)
Bayramdan sonra kadin doguma ve disciye gitmem gerek benim de
Tesekkur ederiiiimplojovic çok gecmis olsun
Cok gecmis olsun. Bas donmesi de ne kotudur...
Bütün bunlar bir anda olmamıştır elbet ama anneler kendini dinlemeye vakit ayırmıyor ki.. Ufak tefek uğultu olmuştur muhakkak denizden dönünce.. Çok geçmiş olsun, hasta olmak değil bu aslında, enfeksiyon kapmışsın... Allah korusun kalıcı bir sıkıntı olmasın da.. Şimdi daha iyisindir inşallah
Ben de iyiyim çok şükür, geçti bacağımın ağrısı. Bel ve bacak zorlamaya gelmiyor bende.. Fıtık mıdır, siyatik mi... Romatizma mı yoksa kemik erimesi mi.. Ya da hepsi bir aradaneyse ki düzeldi.. Dolabımda daima minoset bulunduruyorum, zor zamanda ağrı kesici hayat kurtarıyor..
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun canım
Eline vermeyi deneyin yiyemezse kucuk kucuk kopartip agzina verirsiniz. Makarna cok yumusak olur zaten bence kendisi basaracaktir:)
Uyaninca direk klozete otutturdum cok guzel yapti:) cok hareketli bir cocuk galiba o yuzden pek kabizlik problemi olmuyor.
Rutin kontrol var.Saglik ocagida yapiyor.Parmaktan alabilirler.Kızlar 9 ay kontrolünde ne yaptınız dra ulaşamıyorum. Bugün hastaneye gitmeyi düşünüyoruz, kan aldırma vs durumları varmış.. demirini hiç ölctürmedim ilaçları da bitti..
Kızlar metosun disinin uci göründü azönce.
Beyaz bi nokto var sol alt tarafta.uzun zamandir ishaldi ve pisik vardi.
Kaka tahlilindr cikmiyordu bisey ama günde 10 kere yapiyor.
Sizce disten miydi?
2 gün önce doktora göturduk yine.3 krem ve ishalini katilastirsin diye tablet verdi.
Kaka sayisi artti o gunden sonra.
Sizce ezdeki baska bi doktora daha götüreyim mi yoksa bekliyim mi bikac gün daha.
Belki disten olmustur diye düsünüyorum.
Bide suyu ne yapiyorsunuz.
Ben hazir suyu kaynatmadan veriyordum bi süredir.ondan mi acaba.
Bugun bütün biberon ve suluklarini kaynattim.hazir suyu da kaynattim.
Hazır suyu kaynatmadan veriyorum..dis çıkarma doneminde pişik artiyorKızlar metosun disinin uci göründü azönce.
Beyaz bi nokto var sol alt tarafta.uzun zamandir ishaldi ve pisik vardi.
Kaka tahlilindr cikmiyordu bisey ama günde 10 kere yapiyor.
Sizce disten miydi?
2 gün önce doktora göturduk yine.3 krem ve ishalini katilastirsin diye tablet verdi.
Kaka sayisi artti o gunden sonra.
Sizce ezdeki baska bi doktora daha götüreyim mi yoksa bekliyim mi bikac gün daha.
Belki disten olmustur diye düsünüyorum.
Bide suyu ne yapiyorsunuz.
Ben hazir suyu kaynatmadan veriyordum bi süredir.ondan mi acaba.
Bugun bütün biberon ve suluklarini kaynattim.hazir suyu da kaynattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?