geçmiş olsun, daha çok düşecekler... taşa çarpmadıkça, yüksekten düşmedikçe fazla etkilenmez bu bıdıklar.. yine de teyakkuzda olmak lazım.. daha iyi mi Mete bebek? ishal devam ediyor mu?Aynen cektirdik canim.ama doktor bastira bastira dedi.cocuğa cok zarar veriyor dedi.esimde pisman oldu.tabi bende.
Doktor bide herseyde 10 aylik cocugu getirmeyin hastaneye dedi.
Tabi icimiz rahat etti.bi yandan da radyasyon dedikce pinpiriklendik karıkoca:)Doktor da bi hosmus. Olsun iyi olmus. Iciniz rahat eder. Bence iyi yaptiniz.
Tsk ederim canim.hastaneden geldik.doktor biseyi yok dedi.epey bekledik yani 4 saat filan sonuçlari.eve yeni geldik.metehan bey gelir gelmez yine kalkti cekyatlara tirmanmaya basladi.bi ara yine ellerini birakti.son anda tuttum.kalpten göturecek bu cocuk beni:)Geçmiş olsun canım inş bir şeyi yoktur metehanın. Dün de biz yaşadık sofra tahtasının kenarına kaşının üstünü çarptı şişti morardı apar topar hastaneye götürdük evin karşısındaydı Allahtan. Dr eğer kusma bilinç kaybı emme refleksinde bir şey yoksa sorun olmaz vücudun en sert kemiklerindendir çarptığı yer dedi eve geldik. Sizin arka taraf olmuş biraz daha sıkıntılı bir bölge umarım sorun yoktur
Saol canim.biseyi yokmus çok sükür.zaten sürekli dengesini kaybediyor evde de düsüyordu ama bu çok sertti.ayaktayken sırtüstü güm diye direk kafa üstü düsünce kalpten gidektim.bide sert zemindiU Umudumbitmedi_ canım geçmiş gitmiş olsun bir şey yoktur inşallah bu ara düşmeler başladı tutunup kalkmak istiyorlar ..
Saol canim.çok sükür biseyi yokmus.Sonuclar ciktimi biseyi yoktur insallah
Tsk ederim canim.U Umudumbitmedi_ gecmiş olsun canim.. bizimde çok düşüyor kafasini çarpiyor ama yapicak bisey yok maalesef kalkmaya çalisiyor artik..
Kizlar biz 2 aydir ek gidaya hizli bir giriş yapmiştik.. ilk ay 500 gr alan bebek bu ay hiç almamiş.. garibime gitti. Üstelik boyuda uzamiş.. halbuki yememezlik etmedi normal yiyordu yemegini.. doktor porsiyonunu arttirdi.. 180 ml hacminde yiyebilir dedi..
Tsk ederim canim.bunlari yazayim bi kenara.cok güzel seyler yazmissin.U Umudumbitmedi_ Gecmis olsun canim.Kusma belirleyici sayilabiliyor fışkırır tarzda ve bikac kez olursa.Bide dustugu yukseklik baz aliniyor.Sivi birikmesi yapabilir yavas yavas diye.
Yani tedbir olmus.Suan birseyi yok cok sukur demekten baska bisy kalmiyor :)❤
dusunme kalan detaylari bosver.
Sebze meyve agirlikli besleyip vucuduna destek yapabilirsin.Cig kuruyemis deneyip dokunmayanlardan,sarımsak,nane fln destekleyicidir bu surecte x-ray isinlarindan sebep.
Tsk ederim canim.geçmiş olsun, daha çok düşecekler... taşa çarpmadıkça, yüksekten düşmedikçe fazla etkilenmez bu bıdıklar.. yine de teyakkuzda olmak lazım.. daha iyi mi Mete bebek? ishal devam ediyor mu?
Cok tsk ederim canim.size de cok gecmis olsun.yataktan düsme de kötü ya.U Umudumbitmedi_ cok gecmis olsun. Bir ayi geciyor deniz de yataktan dusmustu, biz doktora gitmedik ama kusma olmamisti, olsaydi kesin giderdik bence gitmekle iyi yapmissiniz surekli acaba diye dusunmektense bir uzmana danismak en iyisi boyle durumlarda.
Cok saol canim.U Umudumbitmedi_ gecmis olsun bence dr a gitmekle en iyisini yapmissiniz ben olsam evde kendimi yiyip bitirirdim ne gerek var gorsun bi uzman iciniz rahat etsin
Sorma canım ya bizimki de elimizi itiyor bırakın gideceğim diye dünkü olaydan sonra özgüvenimizden bir şey kaybetmedik:) şaka bir yana Allah korusun tehlikeli zamanları ama işte böyle kendilerini denedikçe de yeni becerilerini geliştiriyorlar. İyi olmasıNa sevindim metoşunTabi icimiz rahat etti.bi yandan da radyasyon dedikce pinpiriklendik karıkoca:)
Tsk ederim canim.hastaneden geldik.doktor biseyi yok dedi.epey bekledik yani 4 saat filan sonuçlari.eve yeni geldik.metehan bey gelir gelmez yine kalkti cekyatlara tirmanmaya basladi.bi ara yine ellerini birakti.son anda tuttum.kalpten göturecek bu cocuk beni:)
Size de cok gecmis olsun.kaş kemigi de kötüdür.zonklar durur bi süre.ama bu bidikların canı sağlam heralde.biraz ağlayip oyuna daliyorlar.
Allah beterinden korusun bütün kuzucukları.
Saol canim.biseyi yokmus çok sükür.zaten sürekli dengesini kaybediyor evde de düsüyordu ama bu çok sertti.ayaktayken sırtüstü güm diye direk kafa üstü düsünce kalpten gidektim.bide sert zemindi
Saol canim.çok sükür biseyi yokmus.
Tsk ederim canim.
Allah beterinden korusun bu yaramaz bebeleri.
Ccanim.kilo konusunda endise etme.zaten bundan sonra cok almiyorlar.metehan 6.ay komtrolünden sonra hic kilo almadi.boya gitti.zayiflamis görünuyor.endise etmiyorum.saglikli olsun da önemli degil.
Bi yerde okumustum.onemli olan kilo degil boy uzamasiymis.cünkü gelisim kemik gelisimiyle alakaliymis.
Tsk ederim canim.bunlari yazayim bi kenara.cok güzel seyler yazmissin.
Çok sükür bisey cikmadi.ins da olmaz.
Allah beterinden korusun bütün bebekleri.
Tsk ederim canim.
Evet daha cok düsecekler ama insan üzlüyor iste.düstü ama yetisemedim diye üzülüp durdum.baktikca ağlayasim geldi yüzüne.kendimi sucladim.
Insan kıyamiyor o minnacık bedenlerine bi zarar gelmesine.bana olsaydi diyorum ona olacagina.
İshali de dün dişi patladi düzene girdi.yada ilaclar etkisini gösterdi diyorum.artik hangisi etkili olduysa Allah bilir.
Pışiği de gecti kaka azalinca.
Çok şükür.ins diğer minnoşlarin ds ishali gecer.
Cok tsk ederim canim.size de cok gecmis olsun.yataktan düsme de kötü ya.
Ablamin oğlu da yataktan düsmustü.yüzüstü.burnu zedelenmisti.
Bide artik yatak kenarlarina yastik koymak da hayat kurtarici olur.
Benimki de direk kafanin arkasi yere gelecek gibi düstü.
Kucagimiza aldik 1 dakika sonra kusmaya basladi.burnu akti.ne yapacagimizi saşirdik.
Hic düşmesin bu minnoşlar.
Takip li doktorunuz varsa arayın mutlaka yoksa da bir doktora gosteringünde 10 sefer biraz fazla sanki vucut susuz kalmasin bol bol su incirinHerkese iyi bayramlar yine bir bayram ve farkına varamayan bizçarşamba başladı ishalimiz hala devam ediyor kızlar besleniyor hemen arkasından su gibi yapıyor günde 10 bezi buluyor zaten çok zayıftık 500 g vermiş sadece oturup ağlıyorum tam da bayrama denk geldi, acile gidelim dedik, ne önerirsiniz
Acile gideceğiz birazdan, besin alerjisinden dolayı o kadar Dr değiştirdik ki yok malesef, su vermeye çalışıyorum sürekli teklif ediyorum biraz içip bırakıyor, bugün 6. Gün kendim de bittim onu gördükçeTakip li doktorunuz varsa arayın mutlaka yoksa da bir doktora gosteringünde 10 sefer biraz fazla sanki vucut susuz kalmasin bol bol su incirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?