2018 Ekim Anneleri

Canim gecmis olsun. Insallah bir seyi yoktur. Ben cok korkuyorum dusmelerden. Insallah bir sey olmaz.

Öğle ne yedirdiniz ya da ne yedireceksiniz bebeklerinize bize de fikir olsun

Dun aksam yaptigim corbadan 3 kavanoz cikarmistim oglen onu yedi.
2 yemek kasigi kuzu kiymasini 1 domates rendesiyle az biraz cevirdim icine 1 soganin yarisini koyup gaz yapmamasi icin sogani pembelestirdim. Patates kapya biber kabak havuc semiz otu ve 2 kucuk buz kalibi kemik suyunuda koyup hasladim yogurt esliginde afiyetle yedi :)

Atlasda bu aralar yürümeye calistigi icin düştüğü oluyor canim ama kusma varsa bi gosterin isterseniz
Canim gecmis olsun. Insallah bir seyi yoktur. Ben cok korkuyorum dusmelerden. Insallah bir sey olmaz.
Tsk ederim kızar.bizde cok.korktuk.getirdik.simdi hastaneye.doktor.kac kere kustu dedi.1 kere dedik.tamam bisey olmaz.tomografiye gerek yok dedi.benim.cocugum olsa tomografi cektirmesdim dedi.ama yine de sizin iciniz rahat etsin cekelim dedi.cektirdik.sonuc bekliyoruz.esim de pisman oldu getirdigine.ben dedim ama.biraz gözlemleyelim.uyutmayalim sonra kusarsa getiririz dedim.annesi hemen götürün hasteneye diye velvele yapti.esim de canak tuttu.beni de korkuttular.

hastaneye getirip uzman görüşü almak iyidir.evde acaba mı demektense getirip öğrenmişsiniz durumu. doktor çektirmeye gerek yok demiş, çektirmişsiniz.. sizin elinizdeydi bu

hastaneye getirip uzman görüşü almak iyidir.evde acaba mı demektense getirip öğrenmişsiniz durumu. doktor çektirmeye gerek yok demiş, çektirmişsiniz.. sizin elinizdeydi bu
Aynen cektirdik canim.ama doktor bastira bastira dedi.cocuğa cok zarar veriyor dedi.esimde pisman oldu.tabi bende.
Doktor bide herseyde 10 aylik cocugu getirmeyin hastaneye dedi.

Geçmiş olsun canım inş bir şeyi yoktur metehanın. Dün de biz yaşadık sofra tahtasının kenarına kaşının üstünü çarptı şişti morardı apar topar hastaneye götürdük evin karşısındaydı Allahtan. Dr eğer kusma bilinç kaybı emme refleksinde bir şey yoksa sorun olmaz vücudun en sert kemiklerindendir çarptığı yer dedi eve geldik. Sizin arka taraf olmuş biraz daha sıkıntılı bir bölge umarım sorun yoktur

Amin sağol canım az önce yine kısa süreli bir cinnet geçirip çıktım evime :)) ya sabır

Arkadaşlar bebeklerinize tavuk ve balık yediriyor musunuz ?
Ben bu zamana kadar sebze , kuzu eti, kemik sulu çorbalar verdim. Diğerlerine geçsem mi ağır mi olur bilemedim. O yuzd3n size de bir sorayim dedim

Tavuk köy tavuğu aldığımda kaynatiyorum didikliyorum.Bikac kerelik hazirliyorum.Sadece öyle tüketiyor.
Ayda 2-3 kez yani.
Balık biz yedikçe uygunsa ona da veriyorum.

Çok geçmiş olsun canım biraz düzelene kadar zorlama bari kendini bu sıralar benim de başım çok dönüyor acaba mı diyorum. Seni hiç düşünemiyorum.

Aslinda basim dönmedi.Yani o sebeple düsmedim ama öyle mi saniyorum ki onu da bilemedim :) Tesekkur ederimm

U Umudumbitmedi_ gecmiş olsun canim.. bizimde çok düşüyor kafasini çarpiyor ama yapicak bisey yok maalesef kalkmaya çalisiyor artik..

Kizlar biz 2 aydir ek gidaya hizli bir giriş yapmiştik.. ilk ay 500 gr alan bebek bu ay hiç almamiş.. garibime gitti. Üstelik boyuda uzamiş.. halbuki yememezlik etmedi normal yiyordu yemegini.. doktor porsiyonunu arttirdi.. 180 ml hacminde yiyebilir dedi..

Boya gitmis olabilir mi?
Bizimki 200 300 arasi aliyor. Doktor bu kadar iyi dedi. Daha fazla almasina gerek yokmus.

Aslinda bi ay kilo bi ay boy daha fazla atabilir.
Artik boya odaklanmak gerekiyor ama o bile yavasliyor zamanla.
Yani bunlar beslenme ile alakali genlerle alakali.Cok standart bi kalip degil.Canini sıkaca ekstra saglikla ilgili bi problem yoksa kendine özgü bi vucut tipi olacagini dusunebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…