Dun oglen disardaydik hipp kavanoz mamasi almistim. Bugun kalanini ve kendi yedigimiz bulgur pilavini yedirdim. Cok az tuzlu. Bazen boyle yapiyorum.Öğle ne yedirdiniz ya da ne yedireceksiniz bebeklerinize bize de fikir olsun
Canim gecmis olsun. Insallah bir seyi yoktur. Ben cok korkuyorum dusmelerden. Insallah bir sey olmaz.Kizlar metehan cekyata tutunuren elleini birakti ve sirtustü kafasini yere vurarak düstü.güm etti.
Ben uzaktim.babasi yanindaydi.annesiyoe lafa dalmis.
Hemen kucagina aldi ağladi baya.ben aldim.birdne omzuma kustu.
Apar topar ilcedeki hastaneye getirdik.doktor burda tomografi yok.malatya merkeze göturun dedi.
Bizim de yanimizda hisey yok.carsiya geri geldik.esim eve gitti.cocuga bez kiyafet almaya.
Metehan da eskisi gibi.zipliyip duruyor bebek arabasinda.
Bisey olmaz dimi düşmeden?
Regl oldum kızlar bebiş yok :))
Öğle ne yedirdiniz ya da ne yedireceksiniz bebeklerinize bize de fikir olsun
Atlasda bu aralar yürümeye calistigi icin düştüğü oluyor canim ama kusma varsa bi gosterin isterseniz
Tsk ederim kızar.bizde cok.korktuk.getirdik.simdi hastaneye.doktor.kac kere kustu dedi.1 kere dedik.tamam bisey olmaz.tomografiye gerek yok dedi.benim.cocugum olsa tomografi cektirmesdim dedi.ama yine de sizin iciniz rahat etsin cekelim dedi.cektirdik.sonuc bekliyoruz.esim de pisman oldu getirdigine.ben dedim ama.biraz gözlemleyelim.uyutmayalim sonra kusarsa getiririz dedim.annesi hemen götürün hasteneye diye velvele yapti.esim de canak tuttu.beni de korkuttular.Canim gecmis olsun. Insallah bir seyi yoktur. Ben cok korkuyorum dusmelerden. Insallah bir sey olmaz.
hastaneye getirip uzman görüşü almak iyidir.evde acaba mı demektense getirip öğrenmişsiniz durumu. doktor çektirmeye gerek yok demiş, çektirmişsiniz.. sizin elinizdeydi buTsk ederim kızar.bizde cok.korktuk.getirdik.simdi hastaneye.doktor.kac kere kustu dedi.1 kere dedik.tamam bisey olmaz.tomografiye gerek yok dedi.benim.cocugum olsa tomografi cektirmesdim dedi.ama yine de sizin iciniz rahat etsin cekelim dedi.cektirdik.sonuc bekliyoruz.esim de pisman oldu getirdigine.ben dedim ama.biraz gözlemleyelim.uyutmayalim sonra kusarsa getiririz dedim.annesi hemen götürün hasteneye diye velvele yapti.esim de canak tuttu.beni de korkuttular.
Aynen cektirdik canim.ama doktor bastira bastira dedi.cocuğa cok zarar veriyor dedi.esimde pisman oldu.tabi bende.hastaneye getirip uzman görüşü almak iyidir.evde acaba mı demektense getirip öğrenmişsiniz durumu. doktor çektirmeye gerek yok demiş, çektirmişsiniz.. sizin elinizdeydi bu
Doktor da bi hosmus. Olsun iyi olmus. Iciniz rahat eder. Bence iyi yaptiniz.Aynen cektirdik canim.ama doktor bastira bastira dedi.cocuğa cok zarar veriyor dedi.esimde pisman oldu.tabi bende.
Doktor bide herseyde 10 aylik cocugu getirmeyin hastaneye dedi.
Geçmiş olsun canım inş bir şeyi yoktur metehanın. Dün de biz yaşadık sofra tahtasının kenarına kaşının üstünü çarptı şişti morardı apar topar hastaneye götürdük evin karşısındaydı Allahtan. Dr eğer kusma bilinç kaybı emme refleksinde bir şey yoksa sorun olmaz vücudun en sert kemiklerindendir çarptığı yer dedi eve geldik. Sizin arka taraf olmuş biraz daha sıkıntılı bir bölge umarım sorun yokturKizlar metehan cekyata tutunuren elleini birakti ve sirtustü kafasini yere vurarak düstü.güm etti.
Ben uzaktim.babasi yanindaydi.annesiyoe lafa dalmis.
Hemen kucagina aldi ağladi baya.ben aldim.birdne omzuma kustu.
Apar topar ilcedeki hastaneye getirdik.doktor burda tomografi yok.malatya merkeze göturun dedi.
Bizim de yanimizda hisey yok.carsiya geri geldik.esim eve gitti.cocuga bez kiyafet almaya.
Metehan da eskisi gibi.zipliyip duruyor bebek arabasinda.
Bisey olmaz dimi düşmeden?
Ben de daha hiç olmadımAy darisi bana bebis yok eminim ama reglide yok sisiyorum gun gectikce cok fenalardayim
Amin sağol canım az önce yine kısa süreli bir cinnet geçirip çıktım evime :)) ya sabırGecmis olsun canim.
En iisini sen yapiyorsun.fazla kalma.surekli görunce samimi olunuyor hic olmuyor.
Iyi yaptin icini döktün:)
Allah askina kv esine yaranmaya mi calisiyor.
Ayrica sende calisiyorsun.böyle söyleyenlere sinir oluyorum.seninki can değil mi?
Bence erkek de kadin da yemek yapmali.benim bi fikrim var sunu yapalim yada hadi bi yapayim demeli.
Ne pisireceğini düsünmek bile stres zaten.
Bu arada bende disarida yemek yemeyi cok severim.çok sıkılıyorum ev yemeklerinden.
Döner, tantuni, kebap yada popeyes:)
Hamburgeri pek yemem.genellikle kızarmis kemiksiz tavuk menüleri severim.
Ay karnim acikti:)
En iyisi canim.sen onlarin yemegini ye.
Zaten gencmis kv.sen yemek yapsan da yapsan da burun kıvirirlar.eski kusak hep böyle.
Yaptim canim.balkonu yikayim.dedim.yok dediler.sil dediler.tamam dedim.
Mutfagin da boydan boya pvc si ni yikayarak sildim.mutfak biraz yas oldu.viledayla sildim.tam cikiyrodum ki kp geldi.
Ne gerek var buralari islatiyorsunuz.Allahim yarabbim dedi soylendi.
Gitmis kv ye demis.islatmislar oralari demis.
Kv de silin islatmayain.zaten temiz dedi.
Cikan pisligi görmeli.
Eltim konusmuyor bunlarla.gelince de bi kavga bi kiyamet.bunlarin hakkindan geliyor.bunlar da susup alttan aliyor.
Kvnin evini guya kp temizliyor ama evin ici leş.
Metehan yerlerde emekliyor diye temizledim.ellerine bi bakiyorum kum olmuş.
Senin de Allah yardimcin olsun canim.seninkiler de ömür törpüsü.
Sen kendini serin tutmaya calis.ayni apartmanda olmak da zor.ben burda 2 ay sinir krizi geciriyorum.sabretmek zor.
Gözünaydin canim.darisi basima:)
bekliyorum.ins olurum.
Bende hemen oldum hiç boş geçmedi niye hemen oldumki diyordum ama sanırım olmak daha iyi bu kadar strese bide o iyice patlardım .. Yakında olursun inşallah sendeAy darisi bana bebis yok eminim ama reglide yok sisiyorum gun gectikce cok fenalardayim
Sonuclar ciktimi biseyi yoktur insallahAynen cektirdik canim.ama doktor bastira bastira dedi.cocuğa cok zarar veriyor dedi.esimde pisman oldu.tabi bende.
Doktor bide herseyde 10 aylik cocugu getirmeyin hastaneye dedi.
Arkadaşlar bebeklerinize tavuk ve balık yediriyor musunuz ?
Ben bu zamana kadar sebze , kuzu eti, kemik sulu çorbalar verdim. Diğerlerine geçsem mi ağır mi olur bilemedim. O yuzd3n size de bir sorayim dedim
Çok geçmiş olsun canım biraz düzelene kadar zorlama bari kendini bu sıralar benim de başım çok dönüyor acaba mı diyorum. Seni hiç düşünemiyorum.
Boya gitmis olabilir mi?U Umudumbitmedi_ gecmiş olsun canim.. bizimde çok düşüyor kafasini çarpiyor ama yapicak bisey yok maalesef kalkmaya çalisiyor artik..
Kizlar biz 2 aydir ek gidaya hizli bir giriş yapmiştik.. ilk ay 500 gr alan bebek bu ay hiç almamiş.. garibime gitti. Üstelik boyuda uzamiş.. halbuki yememezlik etmedi normal yiyordu yemegini.. doktor porsiyonunu arttirdi.. 180 ml hacminde yiyebilir dedi..
Evet boyu uzamiş ama ona rağmen artiş olmamiş.. yani zayıflamış sayiliyor ama ben gözle bisey farketmedim.. doktor olabilir dedi.. 8 kilo suanda..Boya gitmis olabilir mi?
Bizimki 200 300 arasi aliyor. Doktor bu kadar iyi dedi. Daha fazla almasina gerek yokmus.
U Umudumbitmedi_ gecmiş olsun canim.. bizimde çok düşüyor kafasini çarpiyor ama yapicak bisey yok maalesef kalkmaya çalisiyor artik..
Kizlar biz 2 aydir ek gidaya hizli bir giriş yapmiştik.. ilk ay 500 gr alan bebek bu ay hiç almamiş.. garibime gitti. Üstelik boyuda uzamiş.. halbuki yememezlik etmedi normal yiyordu yemegini.. doktor porsiyonunu arttirdi.. 180 ml hacminde yiyebilir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?