Bizimde gunde 8 i bulan kaka yaptığımız bi zaman vardi norovirus kapmışti reflor a geçti cok sukur ama doktorumuz gunde 10 u bulursa yatis veririm demisti sen yinede yanıma bi kac parca bisey al canım tedbir olsunAcile gideceğiz birazdan, besin alerjisinden dolayı o kadar Dr değiştirdik ki yok malesef, su vermeye çalışıyorum sürekli teklif ediyorum biraz içip bırakıyor, bugün 6. Gün kendim de bittim onu gördükçe
Sağol canım bize bişey de vermedi probiyotik kullan dedi tamam zaten alerjik bı bebek, mamayı zorla içiyor ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdımBizimde gunde 8 i bulan kaka yaptığımız bi zaman vardi norovirus kapmışti reflor a geçti cok sukur ama doktorumuz gunde 10 u bulursa yatis veririm demisti sen yinede yanıma bi kac parca bisey al canım tedbir olsun
Arkadasin dedigi gibi yatis verirse serumla falan susuzlugunu toparlar hic olmazsa.Sağol canım bize bişey de vermedi probiyotik kullan dedi tamam zaten alerjik bı bebek, mamayı zorla içiyor ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdım
Biran once gidin bence de acile. Ates de var mi?Herkese iyi bayramlar yine bir bayram ve farkına varamayan bizçarşamba başladı ishalimiz hala devam ediyor kızlar besleniyor hemen arkasından su gibi yapıyor günde 10 bezi buluyor zaten çok zayıftık 500 g vermiş sadece oturup ağlıyorum tam da bayrama denk geldi, acile gidelim dedik, ne önerirsiniz ☹☹☹
Aa gecen hafta niliko ayni boyle hasta olmustu. Ama bogaz spreyini iki kere sıkınca gecti, bir sey kalmadi. Bize bulastiran cocugun ablasina da doktor el ayak olabilir demis ama ben dusunmemistim. Cok korkuyordum o hastaliktan da.Biran once gidin bence de acile. Ates de var mi?
Kizlar bi de buaralar el ayak hastaligi salgini varmis. Mikrop gelecekse illaki geliyor zaten ama en azindan yavrular yakalanirsa erken mudehale edilebilir. Bir gece ates pesine yutkunamama bogaz agrisi oluyormus. Aklinizda olsun.
Bizim bayram da kotu basladi. Guya yilin son tatiline cikacaktik bayram tatilini firsat bilip tam yola cikacagimiz gun ben rahatsizlandim herseyi iptal ettik. 2 gundur atesim var ve ne yesem cikariyorum. Denizi sadece emzirmek icin alabiliyorum, oglum da masallah hasta oldugumu anladi galiba cok akilli duruyor.
Duyunca aklima direk niliko geldi zaten, cok sukur atlattiniz. Sagol canim suan daha iyiyim, atlattim galiba ilk kez acikmis uyandim:)Aa gecen hafta niliko ayni boyle hasta olmustu. Ama bogaz spreyini iki kere sıkınca gecti, bir sey kalmadi. Bize bulastiran cocugun ablasina da doktor el ayak olabilir demis ama ben dusunmemistim. Cok korkuyordum o hastaliktan da.
Sana da cok gecmis olsun canim. Biz de yarin 3 gunlugune Akcaya gitcez. Nasil gececek bakalim.
Cok gecmis olsun canim.ins tez vakitte atlatirsin.Biran once gidin bence de acile. Ates de var mi?
Kizlar bi de buaralar el ayak hastaligi salgini varmis. Mikrop gelecekse illaki geliyor zaten ama en azindan yavrular yakalanirsa erken mudehale edilebilir. Bir gece ates pesine yutkunamama bogaz agrisi oluyormus. Aklinizda olsun.
Bizim bayram da kotu basladi. Guya yilin son tatiline cikacaktik bayram tatilini firsat bilip tam yola cikacagimiz gun ben rahatsizlandim herseyi iptal ettik. 2 gundur atesim var ve ne yesem cikariyorum. Denizi sadece emzirmek icin alabiliyorum, oglum da masallah hasta oldugumu anladi galiba cok akilli duruyor.
Cok gecmis olsun canim ücünüze de.kendinize iyi bakin.kalp kalpTüm bebişlere ve hasta annelere geçmiş olsun kızlarbiz de 3 gün önce ana oğul ishal olduk, başka herhangi bir sıkıntı da yoktu. Yediğimiz bir şeyden oldu sanırım.. Kızıma da sütten etki etmiş olacak ki, ertesi gün huysuzluk etti. Gece uykusundan kalktı kaka yapmak için ama bizim gibi değil, tek seferde hafif atlattı..
Teşekkür ederim gülümCok gecmis olsun canim.ins tez vakitte atlatirsin.
Cok gecmis olsun canim ücünüze de.kendinize iyi bakin.kalp kalp
Rica ederim.Teşekkür ederim gülümbayram iyi geçmiştir inşallah.. Mete nasıl oldu?
Gittiniz mi doktora ne dedilerSağol canım bize bişey de vermedi probiyotik kullan dedi tamam zaten alerjik bı bebek, mamayı zorla içiyor ne verecegimi ne yedirecegimi şaşırdım
Cok gecmis olsun ucunuze de, simaycik hafif atlatmis sukur.Tüm bebişlere ve hasta annelere geçmiş olsun kızlarbiz de 3 gün önce ana oğul ishal olduk, başka herhangi bir sıkıntı da yoktu. Yediğimiz bir şeyden oldu sanırım.. Kızıma da sütten etki etmiş olacak ki, ertesi gün huysuzluk etti. Gece uykusundan kalktı kaka yapmak için ama bizim gibi değil, tek seferde hafif atlattı..
Ben de birara korkmustum hala adet olmadim acaba hamilemiyim diye. Test yapmistim negatif cikinca rahatladim. Allah gonlune gore versin. Haberdar et bizleri deKizlar ben cok sapsalim ya.ne zaman adet oldum.hatirlamiyorum.
Gecti diye endise ediyorum.esim test almaya gitti.
Ins hamile değilimdir:)
Bugun yarin diye diye bi türlü spiral taktiramadim
Cok korkuyorum cok.duaniza ihtiyacim var.
Ben hic bilmiyorum, ama bence bunlarin hepsi ayni. Yaptin mi testi?Kizlar miratech nasil bir marka?
Herkese iyi bayramlar yine bir bayram ve farkına varamayan bizçarşamba başladı ishalimiz hala devam ediyor kızlar besleniyor hemen arkasından su gibi yapıyor günde 10 bezi buluyor zaten çok zayıftık 500 g vermiş sadece oturup ağlıyorum tam da bayrama denk geldi, acile gidelim dedik, ne önerirsiniz
Tekrar geçmiş olsun MetoşaRica ederim.
Bayram da sıradan.komsular filan geliyor ara ara.
Metehan da bugun yine pisik oldu.
Ishali azadi ama yine düzensiz.
Sağolasın canım, iyi ki o hafif geçirdi.. Abisiyle nöbet tuttuk wc'de tabiri caizse.. Kızım ağlasa dayanamazdım... 2-3 günde 1 kaka yapıyor ve çoğunlukla ağlıyor yaparken.. İshal olsa nasıl olur bilmiyorum... Nedense çok rahatsız etti onu kaka...Cok gecmis olsun ucunuze de, simaycik hafif atlatmis sukur.
Vasat bir marka, en güveniliri diyemem.. Sabah ilk idrarla yap benceKizlar miratech nasil bir marka?
Teşekkür ederimVosVos35 gecmis olsun canim. Yaz havasi midir suyu mudur hepimizi bi yoklayip geciyor desen e.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?