Çok geçmiş olsun canım biraz düzelene kadar zorlama bari kendini bu sıralar benim de başım çok dönüyor acaba mı diyorum. Seni hiç düşünemiyorum.❤Tesekkur ederim canim.
Iltihaptan sebep oldugu icin ilac kullaniyorun daha iyiyin Buna sukur.
Insallah.AZ kaldi ilac bakalim.Tekrarlamaz inşallah.Igne o aksam iyi geldi cidden.
Gerci bu aksamda yemek sonrasi yuruyelim dedik merdivende düşüp kaldim oylece
Kolumu belimi totisi fena acittim
Cok yapmadim ama ekleyecegim daha bende.Kucuk porsiyonluk ya da 2 kerelik yapiyorum.
Kendisi yan gelip yatarken kocası niye börek yapıp yiyor o zaman? Kalkıp yemek yapsın madem kadınlar yapmak zorundaysa..Kv de o kadar anlayissiz ki.desem ki oğlun bi yemek yapmiyor öğrenmiyor.
Yapmasin zaten,ben oğullarimi bosuna mi evelndirdim sen yapacaksin der pişkin piskin konusur.laf altinda kalmaz.çok kere farkli konularda böyle konustu iste.
Iste ben bu kv yi sevemem.eltim de sevmiyor.nefret ediyor.haksız da degilz yani.
Ikimizin de kv si ayni canim.Kendisi yan gelip yatarken kocası niye börek yapıp yiyor o zaman? Kalkıp yemek yapsın madem kadınlar yapmak zorundaysa..
Bir keresinde hastaydım, doktordan gelip tüm gün yattım. Akşam üzeri anca kalkabildim. Eşim geldiğinde birlikte bir şeyler yapmaya çalışırken kv geldi. Sen yemeği niye bu saate bıraktın diyor, adam işten geliyormuş falan filan.. Hastayım ben, canımla uğraşıyorum dedim. Ben ölünce ne yiyecekse onu yesin, uğraşmayın benimle diye bir carladım, eşim de ses etmedi, kv de çıktı gitti..
En son yemek saatime laf ettiğinde 6 haftalık hamileydim, sabah gözümü açamamışım, kahvaltı geç kalmış.. Oğlumun zaten canına minnet, hiç yemesek sorun değil.. Ben de acıkmıştım, iştahla güzel bir kahvaltı hazırladım, çocuğa yedirmeye çalışıyorum ama hiç istemiyor. Bir lokma yedireyim diye uğraştım durdum, kendim de yeni ağzıma bir lokma attım ki geldi yine zebellah gibi dikildi başımıza.. Bu saatte ne kahvaltısı bu diyor.. Bu saatte mi yenirmiş, bıdı bıdı... Çocuk kaşığı ittikçe, yediremiyor diye kahkahayla gülmeler falan (kp vefat edeli 3 ay olmuş).. Biraz daha uğraşıp pes ettim kaldırdım sofrayı.. O kadar iştahla hazırladığım kahvaltıyı 1 lokma yiyip kaldırdım, daha da yiyemedim.. Aç karnına mutfağı topladım, bulaşıkları yıkadım ağlaya ağlaya... Zaten hormonlar coşmuş, çok koydu bana o hareketler.. O gün söz verdim kendime... Bir daha onun yüzünden ağlamiycam.. Çektim kapıdan anahtarı ve 5 ay bakmadım yüzüne.. Ne aptalmışım dedim, ne laflar hazmetmişim.. Artık susmuyorum.. Bir söylese beş işitiyor.. Git gide azalttı sataşmaları.. Böyle başa böyle tarak...
Doktorumuz 8 ay oldugunda tavuk balik mercimek dana eti ceviz ici verebilirsin demisti. Tanidigimiz bi kasaba koy tavugu getirtiyoruz. Ondan da kucuk kucuk kiyma gibi toplar yaptik. Corbasina katiyoruz. Gecen gun firinda pisirmistik. Biz yerken didikleyip onun agzina da verdim.Arkadaşlar bebeklerinize tavuk ve balık yediriyor musunuz ?
Ben bu zamana kadar sebze , kuzu eti, kemik sulu çorbalar verdim. Diğerlerine geçsem mi ağır mi olur bilemedim. O yuzd3n size de bir sorayim dedim
valla iyilik yaptin mi surekli daha fazlasi isteniyo.biz bugun kp in evine gidicez kalmaya 1 gece ve yarin gun boyu.gittigim gibi yatak acip uzanicam.usutmusum bogazim aciyor.burnum akiyor.Ikimizin de kv si ayni canim.
Ya resmen kendilerini sevdirmemek icin uğrasiyorlar.
Ben desem ki senin esin niye yemek yapiyor?
Ben hesteyim,evveli hic yapmazdi der cikar isin isinden.cok laf cambazi.
Ayrica iyi yapiyorsun.sükür ki esin pek bisey demiyor.benimki bu aralar bi anne babaci oldu ki sorma.yaptilarini söylüyorum.konduramiyor.sen yanlis düsšnüyorsun diyor.günahlarini aliyirsun diyor.
Ben gördügümü söylüyorum oysaki.
Bugun arife.sizce bayram temizligi yapsam mi?bunlara iyilik de yaramaz da gelen giden laf eder.
hahay cok guldum :) yemek yapan hele guzel yemek yapan esin olmasi cok guzel.benim esim tavuk sote bilir.menemeni severek yaparak.ama nadiren bunlar da.zaten adam sadece pazar gunu evde.diger gunler aksam 8de geliyor.benim de kv öldükten sonra kp evlendi.cici kaynvalideyle kanka olduk kendisi 48 yasinda.yeni evliyken ay calisiyorum yoruluyorum anca ogreniyorum diye cok az yemege cagirdim 2016-2017 arasi.2018 de ay hamileyim cok yoruluyorum diye hic yemege cagirmadim.onlar cagirdi.cocuk olduktan sonra ay bebekten firsat bulursam anca yapiyorum diye bi kere heralde yemege cagirdim.onlara gidiyoruz hep.oglum biraz buyusun ikinci olursa da ay iki cocukla anca yetisiyorum diye benim hallerim devam eder heraldeKizlar ben temizlik yapmayi cok severim ama yemekle hic aram yoktur. Esim yemek yapmayi cok sever. En guzel annemin, ikinci esimin yemekleridir. Kv kp geldiginde de hic yapmadim. Zaten kolum kirikti. Kv yapti sagolsun. Ama ben o yorenin yemeklerini sevmiyorum. Hep ozgur gelince yapar dedim kv (oz oglu degil) kiyamiyorum isten geliyor falan diyor. Bize isten geliyor kiyamiyorum diyen yok. Ama yine de kimse bana laf edemiyor. Tersim fenadir ondan herhalde.
Bu arada gittiklerinden beri 3 hafta oldu. Surekli bugun hamburger yiyelim, bugun kebap yiyelim diye gozumuz donuyor. Nasil ev yemegine bogulduysak sagliksiz seylere hasret kalmisiz. Kv belli basli yemekleri vardir. Baskasinin yaptigi seyleri asla sevmez ve begenmez. Kac kere annemlere gittik. Bir cok seyi yemedi. Bence cok ayip. Ben de onun yemeklerine bayilmiyorum ama Allah razi olsun bugun de karnimizi doyurdun dedim hep.
Nasil da dolduysam. Sabah sabah gunluk giybetimi de yaptim.
Evindeki kadar kendini paralamadan yap işte bişeyler :) aynen ele güne karşı... Eltin de geliyor mu temizlik yapmaya? Hesteyim ayağına iş yapmıyor ya, kim yapıyor bunun temizliğini?Ikimizin de kv si ayni canim.
Ya resmen kendilerini sevdirmemek icin uğrasiyorlar.
Ben desem ki senin esin niye yemek yapiyor?
Ben hesteyim,evveli hic yapmazdi der cikar isin isinden.cok laf cambazi.
Ayrica iyi yapiyorsun.sükür ki esin pek bisey demiyor.benimki bu aralar bi anne babaci oldu ki sorma.yaptilarini söylüyorum.konduramiyor.sen yanlis düsšnüyorsun diyor.günahlarini aliyirsun diyor.
Ben gördügümü söylüyorum oysaki.
Bugun arife.sizce bayram temizligi yapsam mi?bunlara iyilik de yaramaz da gelen giden laf eder.
Hay sen çok yaşaKizlar ben temizlik yapmayi cok severim ama yemekle hic aram yoktur. Esim yemek yapmayi cok sever. En guzel annemin, ikinci esimin yemekleridir. Kv kp geldiginde de hic yapmadim. Zaten kolum kirikti. Kv yapti sagolsun. Ama ben o yorenin yemeklerini sevmiyorum. Hep ozgur gelince yapar dedim kv (oz oglu degil) kiyamiyorum isten geliyor falan diyor. Bize isten geliyor kiyamiyorum diyen yok. Ama yine de kimse bana laf edemiyor. Tersim fenadir ondan herhalde.
Bu arada gittiklerinden beri 3 hafta oldu. Surekli bugun hamburger yiyelim, bugun kebap yiyelim diye gozumuz donuyor. Nasil ev yemegine bogulduysak sagliksiz seylere hasret kalmisiz. Kv belli basli yemekleri vardir. Baskasinin yaptigi seyleri asla sevmez ve begenmez. Kac kere annemlere gittik. Bir cok seyi yemedi. Bence cok ayip. Ben de onun yemeklerine bayilmiyorum ama Allah razi olsun bugun de karnimizi doyurdun dedim hep.
Cocuk yokken hamile de degilken her gun bir is yapardim. Hem yormazdi. Hem ev hep temiz olurdu. Simdi esim evdeyken hizlica supurge toz alma camin sadece acilan kanadini silme tamam. Aslinda biz abartiyoruz isleri. Yapilmayacak seyler degil de asiri yapiuoruz iste. Mutfak dolaplarinin icini siler dururdum. Simdi bir senedir silinmediler belki. Hic de lazim bir sey degilmis.Hay sen çok yaşaben de sayende güne iyi başladım
ben de severim temizliği ama çabuk da yoruluyorum. cam silsem başka işe enerjim kalmıyor mesela.. ama temiz temiz oturmak gibisi yok.. etrafa bakıp keyfim yerine gelir temizlik sonrası.. eşimle yapınca çabuk bitiyordu ne güzel.. bakalım bugün akşama kadar halledebilecek miyim çocuklarla...
Ben artık hiçbirşey yapmıyorum sizde istemiyorsanız yapmayın yaparken elalem gelip bama madalya takmadı evdekilerde Allah razı olsun demedi şimdide elalemin ne düşündüğü umrumda değil kadın tutuyor temizliyor elimi verdim mi kolumu zor aldım zaten tahammül edilecek insan değiller hepsi ayak uzatıp hizmet bekliyor sen hasta ol ay noldu o hastalık mı derler kanser verem olcan herhalde tövbe yarabbimEvindeki kadar kendini paralamadan yap işte bişeyler :) aynen ele güne karşı... Eltin de geliyor mu temizlik yapmaya? Hesteyim ayağına iş yapmıyor ya, kim yapıyor bunun temizliğini?
Gecmis olsun canim.valla iyilik yaptin mi surekli daha fazlasi isteniyo.biz bugun kp in evine gidicez kalmaya 1 gece ve yarin gun boyu.gittigim gibi yatak acip uzanicam.usutmusum bogazim aciyor.burnum akiyor.
Iyi yaptin icini döktün:)Kizlar ben temizlik yapmayi cok severim ama yemekle hic aram yoktur. Esim yemek yapmayi cok sever. En guzel annemin, ikinci esimin yemekleridir. Kv kp geldiginde de hic yapmadim. Zaten kolum kirikti. Kv yapti sagolsun. Ama ben o yorenin yemeklerini sevmiyorum. Hep ozgur gelince yapar dedim kv (oz oglu degil) kiyamiyorum isten geliyor falan diyor. Bize isten geliyor kiyamiyorum diyen yok. Ama yine de kimse bana laf edemiyor. Tersim fenadir ondan herhalde.
En iyisi canim.sen onlarin yemegini ye.hahay cok guldum :) yemek yapan hele guzel yemek yapan esin olmasi cok guzel.benim esim tavuk sote bilir.menemeni severek yaparak.ama nadiren bunlar da.zaten adam sadece pazar gunu evde.diger gunler aksam 8de geliyor.benim de kv öldükten sonra kp evlendi.cici kaynvalideyle kanka olduk kendisi 48 yasinda.yeni evliyken ay calisiyorum yoruluyorum anca ogreniyorum diye cok az yemege cagirdim 2016-2017 arasi.2018 de ay hamileyim cok yoruluyorum diye hic yemege cagirmadim.onlar cagirdi.cocuk olduktan sonra ay bebekten firsat bulursam anca yapiyorum diye bi kere heralde yemege cagirdim.onlara gidiyoruz hep.oglum biraz buyusun ikinci olursa da ay iki cocukla anca yetisiyorum diye benim hallerim devam eder heralde
Yaptim canim.balkonu yikayim.dedim.yok dediler.sil dediler.tamam dedim.Evindeki kadar kendini paralamadan yap işte bişeyler :) aynen ele güne karşı... Eltin de geliyor mu temizlik yapmaya? Hesteyim ayağına iş yapmıyor ya, kim yapıyor bunun temizliğini?
Senin de Allah yardimcin olsun canim.seninkiler de ömür törpüsü.Ben artık hiçbirşey yapmıyorum sizde istemiyorsanız yapmayın yaparken elalem gelip bama madalya takmadı evdekilerde Allah razı olsun demedi şimdide elalemin ne düşündüğü umrumda değil kadın tutuyor temizliyor elimi verdim mi kolumu zor aldım zaten tahammül edilecek insan değiller hepsi ayak uzatıp hizmet bekliyor sen hasta ol ay noldu o hastalık mı derler kanser verem olcan herhalde tövbe yarabbim
Gözünaydin canim.darisi basima:)Regl oldum kızlar bebiş yok :))
22'Cocuk yokken hamile de degilken her gun bir is yapardim. Hem yormazdi. Hem ev hep temiz olurdu. Simdi esim evdeyken hizlica supurge toz alma camin sadece acilan kanadini silme tamam. Aslinda biz abartiyoruz isleri. Yapilmayacak seyler degil de asiri yapiuoruz iste. Mutfak dolaplarinin icini siler dururdum. Simdi bir senedir silinmediler belki. Hic de lazim bir sey degilmis.
Sebze puresi kofte ve makarna yiyecek uyanincaÖğle ne yedirdiniz ya da ne yedireceksiniz bebeklerinize bize de fikir olsun
Atlasda bu aralar yürümeye calistigi icin düştüğü oluyor canim ama kusma varsa bi gosterin istersenizKizlar metehan cekyata tutunuren elleini birakti ve sirtustü kafasini yere vurarak düstü.güm etti.
Ben uzaktim.babasi yanindaydi.annesiyoe lafa dalmis.
Hemen kucagina aldi ağladi baya.ben aldim.birdne omzuma kustu.
Apar topar ilcedeki hastaneye getirdik.doktor burda tomografi yok.malatya merkeze göturun dedi.
Bizim de yanimizda hisey yok.carsiya geri geldik.esim eve gitti.cocuga bez kiyafet almaya.
Metehan da eskisi gibi.zipliyip duruyor bebek arabasinda.
Bisey olmaz dimi düşmeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?