2018 Ekim Anneleri

Tesekkurler, insallah burdan bi ev (ama bahceli olsun) almak kismet olur :))
siz hangi sehirde yasiyordunuz?
Görev gereği amasyanın bir ilçesindeyim canım zaman dolana kadar idare edecek bir yer işte:) İnş canım bahçeli bir ev çok güzel olur hep hayalimdir benim de:)

hasta annelere ve bebeklere Allah sifa versin. ben de persembeden beri burun akintisi ve oksurukle mucadele ediyorum.bi yandan da geziyoruz karadenizdeyiz.ordu dan selamlar :)
Havasını suyunu özlediğim Karadeniz... Trabzon'a da gidecek misiniz
Geçmiş olsun ve iyi gezmeler bu arada....

İşte merkezi gibi olsa iyi de merkez gibi değil:) sağlık olsun zaman dolana kadar deyip idare ediyoruz

Havasını suyunu özlediğim Karadeniz... Trabzon'a da gidecek misiniz
Geçmiş olsun ve iyi gezmeler bu arada....
2 sene once dogu karadeniz ve batum turu yapmistik.bu sefer bebek de var cok yormayalim kendimizi dedik samsun ordu iki sehir :) ah trabzon rize artvin cokguzel memleketler...

2 sene once dogu karadeniz ve batum turu yapmistik.bu sefer bebek de var cok yormayalim kendimizi dedik samsun ordu :) trabzon rize artvin cokguzel memleketler...
Evet canım çok güzel yerler.. İnşallah bir gün biz de gezebiliriz o güzergahı ailecek...
14 yıl oldu ordan ayrılalı... hey gidi üniversite yılları... çok özleniyor her bir ânı...

Gunduz 6 saat arayla iki kere uyku. 10da yatis. 11-4-5-6-7 bucuk final kalkis. Neyse arada 5 saat kesintisiz uyku var. Sikayet etmiyim.

Ya Eylulde ayni kac gundur gece saat basi kalkiyor ne kucakta sakinliyor ne su iciyor bi tek memede sakinleyip uyuyor yerine yatiriyorum hoop ayni aglayarak uyaniyor atak haftasindamiyiz neyiz anlamadim
Bi de memeye hemen koymazsak uykusu acilip bir iki saat takiliyor. Guvensiz baglanma denmistu daha once ama sanmiyorum. Butun gun yalniziz. Hep ustumde. Gayet de guzel anlasiyoruz. Kalin giydirdim ince giydirdim klima actim cam kapi kapattim ac yatirdim tok yatirdim bezini degistim degismedim. Hep ayni. Ama simdi bi kere 3 4 saat uyuyor. Ona da sukur. Butun gece saat basi kalktigi da olmustu cunku.

İyi tatiller bol kafa dağıtmalar :)biz de bugün eve dönüyoruz çok şükür ve gece her iki çocuk da ağladı durdu fenalardayım inş yolculuk iyi geçer iyi yolculuklar
Yolculuk iyi gecti sukur. 4 saatin yarim saatini uyudu 3 saat koltugunda durdu. Son yarim saat kucaktaydi. 3 saat koltukta oturmak kurtlu kizim icin buyuk basari.

Gunduz 6 saat arayla iki kere uyku. 10da yatis. 11-4-5-6-7 bucuk final kalkis. Neyse arada 5 saat kesintisiz uyku var. Sikayet etmiyim.
Çılgın Niliko sabaha karşı atağa geçmiş yine :) hayatı kaçırıyorum telaşı mıdır bu.. Sabah oldu mu acaba diye yokluyor herhalde

Yolculuk iyi gecti sukur. 4 saatin yarim saatini uyudu 3 saat koltugunda durdu. Son yarim saat kucaktaydi. 3 saat koltukta oturmak kurtlu kizim icin buyuk basari.
Bizde bugun 2 kere yola ciktik. Assos a gidiyoruz 3 günlüğüne sabah 7 de yola ciktik atlas biraz daha uyur belki diye osmangaziye girmeden atlasa yaptigim sebze purelerini dolapta unuttugumuzu fark edip bostanciya geri dönüp alıp bidaha yola ciktik yolculuk fena başladı atlasda uyumadi

Bakiyorum da tatillere gidilmis resimler çekilmiş.darisi basima.
Kizlar bikac gun önce bi test aldik.miratech marka.daha idrari damlatir damlatmaz ikinci cizgi cikti.koyuydu ama 1.cizgi kadar degildi.
Neyse ertesi günü bekledim.kan vermek icin.
Kostuk saglik ocagina gittik.kapaliydi.nöbetci eczane de kim bilin bakalim.cok.yakin bi akrabamiz.utandik baska bi test alamadik.
Burasi cok kücük bi yer.tek nöbetci eczanede o.
Neyse metehani da alip aclie gittik kan vermeye.
Acilde bhcg bakmiyorlarmis.bayramin bitmesini beklemeliymisiz falan filan.doktor da zaten kadrosu burda degil.merkezden geliyor.
Baya bi bekledik.bi sonuc elde edemedik.
Geldigimiz yerdr ne güzel acilden ne zaman istesem yapiyorlardi.yarim saate cikiyordu.güya orasi doğu.
Yemin ediyorum burasi o kadar sacma sapan bi yer ki.sabır ya rabbi.
Neyse ben en son ne zaman adet oldum hatirlamiyorum.
Ya temmuzu 13 üne yada 10 una.
Bugunde ayin 14 ü.adet olmadim.
Belirti yok.ne bel agrisi ne bisey.ayrica asiri kuruyum.
Adet öncesi mi yoksa hamilelik oncesi mi kuruluk olur unuttum.
Acikcası hamile kalmak istemiyorum.metehan daha cok kücuk.
Onunla bile ucu ucuna ilgileniyorken simdi ona verecegimiz ilgi azalacak diye uzülüyorum.
Ins hamile degiimdir diye dua ediyorum.
Dualariniza ihtiyacim var.

Insallah gonlunden gecen gibidir canim ama hamileysende uzulme bi anne neye yetmezki sen hepimizden maharetlisin ustesinden gelirsin merak etme

Neyse ki çok uzun değil yolculuk. İnşallah gerisi iyi geçer. İyi tatiller

Saol canim ama maharet yetmiyor.en azindan 4 yasina gelse.
Kızma ama bana hamilesin gibi geliyor arkadaşım :)
Ve de anabelgunes 'e katılıyorum, sen baş edersin.. Hakkıyla ikisine de bakarsın..
4 yaşına da gelse canına okuyor merak etme. O yüzden çok fazla hırpalama kendini. İkisi birlikte oynayarak büyürler, sen de rahat edersin.. Bunu da bir tek sana söylüyorum :) normalde sık yaş aralığına sıcak bakmam ama sen anaç ve hamaratsın maşallah elin de çabuk, kesinlikle baş edersin gibime geliyor.. Hem her bebek bir olmaz, belki bunu yerine koyacaksın uyuyacak, sen de Metoşla oyun oynarsın o arada :) zaten eşin de yardım eder, sakın karalar bağlama..
Ve tabi hakkınızda hayırlısı olur inşallah :) güzel bir yere tayin olursunuz da, kolaylıkla büyütürsün çocuklarını

Ayyy yazik ya. Neyse kopruyu gecmeden donmussunuz. Dun gunduz uykusunu almadigi icin sadece biberonda sulu kasik mamasi icti ek gida olarak. Bugun sabahtan yanimiza aldigimiz mercimek corbasini verdim ben de kahvalti olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…