- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Esim bunda yardim ederken bile bıdi bıdi.Kızma ama bana hamilesin gibi geliyor arkadaşım :)
Ve deanabelgunes 'e katılıyorum, sen baş edersin.. Hakkıyla ikisine de bakarsın..
4 yaşına da gelse canına okuyor merak etme. O yüzden çok fazla hırpalama kendini. İkisi birlikte oynayarak büyürler, sen de rahat edersin.. Bunu da bir tek sana söylüyorum :) normalde sık yaş aralığına sıcak bakmam ama sen anaç ve hamaratsın maşallah elin de çabuk, kesinlikle baş edersin gibime geliyor.. Hem her bebek bir olmaz, belki bunu yerine koyacaksın uyuyacak, sen de Metoşla oyun oynarsın o arada :) zaten eşin de yardım eder, sakın karalar bağlama..
Ve tabi hakkınızda hayırlısı olur inşallah :) güzel bir yere tayin olursunuz da, kolaylıkla büyütürsün çocuklarını
Bana da beybisi geliyor gibi geliyor. Hayirli olsun. Tasinma tayin derken zor olacak ama senin masallahin var. Allah hayirlisini versin canim. Senin icin en iyisi ne olacaksa o olur insallah.Bakiyorum da tatillere gidilmis resimler çekilmiş.darisi basima.
Kizlar bikac gun önce bi test aldik.miratech marka.daha idrari damlatir damlatmaz ikinci cizgi cikti.koyuydu ama 1.cizgi kadar degildi.
Neyse ertesi günü bekledim.kan vermek icin.
Kostuk saglik ocagina gittik.kapaliydi.nöbetci eczane de kim bilin bakalim.cok.yakin bi akrabamiz.utandik baska bi test alamadik.
Burasi cok kücük bi yer.tek nöbetci eczanede o.
Neyse metehani da alip aclie gittik kan vermeye.
Acilde bhcg bakmiyorlarmis.bayramin bitmesini beklemeliymisiz falan filan.doktor da zaten kadrosu burda degil.merkezden geliyor.
Baya bi bekledik.bi sonuc elde edemedik.
Geldigimiz yerdr ne güzel acilden ne zaman istesem yapiyorlardi.yarim saate cikiyordu.güya orasi doğu.
Yemin ediyorum burasi o kadar sacma sapan bi yer ki.sabır ya rabbi.
Neyse ben en son ne zaman adet oldum hatirlamiyorum.
Ya temmuzu 13 üne yada 10 una.
Bugunde ayin 14 ü.adet olmadim.
Belirti yok.ne bel agrisi ne bisey.ayrica asiri kuruyum.
Adet öncesi mi yoksa hamilelik oncesi mi kuruluk olur unuttum.
Acikcası hamile kalmak istemiyorum.metehan daha cok kücuk.
Onunla bile ucu ucuna ilgileniyorken simdi ona verecegimiz ilgi azalacak diye uzülüyorum.
Ins hamile degiimdir diye dua ediyorum.
Dualariniza ihtiyacim var.
Bu mesaja aglayasim geldi. Ben de mi hamileyim acaba.Insallah gonlunden gecen gibidir canim ama hamileysende uzulme bi anne neye yetmezki sen hepimizden maharetlisin ustesinden gelirsin merak etme
Daha uzakta fark eteeydim ne yapardım bilmiyorum hazir kavanoz mama kac kere denedim yemedi kasik mamasida sevmiyor iyi alisti sipa ev yapimina baska yediremiyorum.Ayyy yazik ya. Neyse kopruyu gecmeden donmussunuz. Dun gunduz uykusunu almadigi icin sadece biberonda sulu kasik mamasi icti ek gida olarak. Bugun sabahtan yanimiza aldigimiz mercimek corbasini verdim ben de kahvalti olarak.
Ne guzel iste. Buyuyunce de oyle gider insallah. Saglikli beslenme. Gittigin yerde meyve yogurt falan yedirirdin artik unutsaydin.Daha uzakta fark eteeydim ne yapardım bilmiyorum hazir kavanoz mama kac kere denedim yemedi kasik mamasida sevmiyor iyi alisti sipa ev yapimina baska yediremiyorum.
o zaman korunacak beyzade.. hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesef :)Esim bunda yardim ederken bile bıdi bıdi.
2.yi istemiyor.
Ayrica ben kendimde hic o sabri görmüyorum.
Kendime güvenmiyorum.az sey yasamadim ayrica.ins hamile degilimdir diye dua ediyorum.
Merhabalar, mesajinizi gormustum ama bir tavsiyem olmadigi icin yazmamistim. Ilk uc ay ben de aglama krizlerinden cok cektim. Cok cok zor gunlerdi benim icin. Herseyi denedim, herseyi okudum, doktorlara, deneyimli annelere sordum, evimi sacma sapan aletlerle, gaz damlasi adi altinda ne oldugu belli olmayan seylerle doldurdum. Yok olmadi. Ne yaptiysam olmadi. Tek care zaman bazi seylerde. Malesef sizinki biraz daha uzun bir surec olmus. Ben care bulamadim ama umarim siz bulursunuz. Yada minigimizin sorunu her neyse o biran once ustesinden gelirkızlar uzun zamandır aktif değildim .
İmdaaat fikirlerinize ihtiyacım var bebeğim 9 buçuk aylık ve doğduğunda beri sürekli ağlıyor dayanacak gücüm kalmadı ne yapsam yok aynı
Daha belli bisey yok canim.U Umudumbitmedi_ ooo bebek mi geliyo, hayirli olsun :))
-Yanliz bi konuya dikkat cekeyim, beni iyi kötü tanidiysaniz tavrim nettir, henüz hazir degilseniz 2. bebeğe,ne bileyim, daha dikkat gerek miyor mu, umarim yanlis anlamazsiniz beni!
Demek istedigim nokta şu, hazir degilseniz 2. bebege, olmamasi adina daha dikkat gerekiyor. Hem hazir olmamak hem daha dikkatli olmamak ayni cümlede olmuyor, demek istedigim bu. Umarim yanlis anlamadiniz, ben de buyum, dusuncelerimi net ifade ediyorum :))Daha belli bisey yok canim.
Ama hazir degilim.dusündükçe bile strese giriyorum.aile yok destek yok.biri daha yeni yeni yürürken tehlikelere acikken digeriyle ilgilenecem.cok yapayalnizim.metehani ihmal edicem belkide.bu yüzden cok düsünüyorum.
Hazır olmamayi bilmek de mantikli bi duygudurumu..Daha belli bisey yok canim.
Ama hazir degilim.dusündükçe bile strese giriyorum.aile yok destek yok.biri daha yeni yeni yürürken tehlikelere acikken digeriyle ilgilenecem.cok yapayalnizim.metehani ihmal edicem belkide.bu yüzden cok düsünüyorum.
Bakiyorum da tatillere gidilmis resimler çekilmiş.darisi basima.
Kizlar bikac gun önce bi test aldik.miratech marka.daha idrari damlatir damlatmaz ikinci cizgi cikti.koyuydu ama 1.cizgi kadar degildi.
Neyse ertesi günü bekledim.kan vermek icin.
Kostuk saglik ocagina gittik.kapaliydi.nöbetci eczane de kim bilin bakalim.cok.yakin bi akrabamiz.utandik baska bi test alamadik.
Burasi cok kücük bi yer.tek nöbetci eczanede o.
Neyse metehani da alip aclie gittik kan vermeye.
Acilde bhcg bakmiyorlarmis.bayramin bitmesini beklemeliymisiz falan filan.doktor da zaten kadrosu burda degil.merkezden geliyor.
Baya bi bekledik.bi sonuc elde edemedik.
Geldigimiz yerdr ne güzel acilden ne zaman istesem yapiyorlardi.yarim saate cikiyordu.güya orasi doğu.
Yemin ediyorum burasi o kadar sacma sapan bi yer ki.sabır ya rabbi.
Neyse ben en son ne zaman adet oldum hatirlamiyorum.
Ya temmuzu 13 üne yada 10 una.
Bugunde ayin 14 ü.adet olmadim.
Belirti yok.ne bel agrisi ne bisey.ayrica asiri kuruyum.
Adet öncesi mi yoksa hamilelik oncesi mi kuruluk olur unuttum.
Acikcası hamile kalmak istemiyorum.metehan daha cok kücuk.
Onunla bile ucu ucuna ilgileniyorken simdi ona verecegimiz ilgi azalacak diye uzülüyorum.
Ins hamile degiimdir diye dua ediyorum.
Dualariniza ihtiyacim var.
Tecrube konusuyorBen çok rahat bir anneyim kızlar :) suluk almadan bile çıkabiliyorum (kısa mesafelere, tanıdıklara gidiyorum da) gittiğim yerde bir fincana su koyup içirdiğim oldu. Açsa önce bana tırmanır, emziririm. Bir süre sonra yine mızıklanıyorsa su veririm.. Bez bile almam yanıma, o derece... Ama tabi mahallede gezerken
Ben yediriyorum biraz biraz. Esim olmasa tamamen yedircem. Az tuzlu yap. Salca ben zaten sevmiyorum kullanmiyorum. Terayag ve zeytinyagi kullaniyorsundur. Patlican bakla verme tamam iste.Ya disari cikarken bende oyleyim. Eylusun suyu, yemegi, yogurdu kasigi meyvesi vs diye diye 2 canta gezmeye gidiyoruz. Ve diyelim ki unuttum ve alamicak konumdayim disarida ne yedirebilirim hic bilmiyorum
Ne zmn bizim yemeklerden yicekler artik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?