2018 Ekim Anneleri

Esim bunda yardim ederken bile bıdi bıdi.
2.yi istemiyor.
Ayrica ben kendimde hic o sabri görmüyorum.
Kendime güvenmiyorum.az sey yasamadim ayrica.ins hamile degilimdir diye dua ediyorum.

Bana da beybisi geliyor gibi geliyor. Hayirli olsun. Tasinma tayin derken zor olacak ama senin masallahin var. Allah hayirlisini versin canim. Senin icin en iyisi ne olacaksa o olur insallah.

Ayyy yazik ya. Neyse kopruyu gecmeden donmussunuz. Dun gunduz uykusunu almadigi icin sadece biberonda sulu kasik mamasi icti ek gida olarak. Bugun sabahtan yanimiza aldigimiz mercimek corbasini verdim ben de kahvalti olarak.
Daha uzakta fark eteeydim ne yapardım bilmiyorum hazir kavanoz mama kac kere denedim yemedi kasik mamasida sevmiyor iyi alisti sipa ev yapimina baska yediremiyorum.

Daha uzakta fark eteeydim ne yapardım bilmiyorum hazir kavanoz mama kac kere denedim yemedi kasik mamasida sevmiyor iyi alisti sipa ev yapimina baska yediremiyorum.
Ne guzel iste. Buyuyunce de oyle gider insallah. Saglikli beslenme. Gittigin yerde meyve yogurt falan yedirirdin artik unutsaydin.
Ben bazen disarda biz yerken pilav falan veriyorum. Evde kac kere kofte yaptim yemedi disarda yiyor. Esim yedirme diyor ama mecbur kalininca yedirilebilir bence.

Esim bunda yardim ederken bile bıdi bıdi.
2.yi istemiyor.
Ayrica ben kendimde hic o sabri görmüyorum.
Kendime güvenmiyorum.az sey yasamadim ayrica.ins hamile degilimdir diye dua ediyorum.
o zaman korunacak beyzade.. hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesef :)

kızlar uzun zamandır aktif değildim .
İmdaaat fikirlerinize ihtiyacım var bebeğim 9 buçuk aylık ve doğduğunda beri sürekli ağlıyor dayanacak gücüm kalmadı ne yapsam yok aynı
Merhabalar, mesajinizi gormustum ama bir tavsiyem olmadigi icin yazmamistim. Ilk uc ay ben de aglama krizlerinden cok cektim. Cok cok zor gunlerdi benim icin. Herseyi denedim, herseyi okudum, doktorlara, deneyimli annelere sordum, evimi sacma sapan aletlerle, gaz damlasi adi altinda ne oldugu belli olmayan seylerle doldurdum. Yok olmadi. Ne yaptiysam olmadi. Tek care zaman bazi seylerde. Malesef sizinki biraz daha uzun bir surec olmus. Ben care bulamadim ama umarim siz bulursunuz. Yada minigimizin sorunu her neyse o biran once ustesinden gelir Allah size sabir versin, guclu olmaya calisin ne kadar zor oldugunu anliyorum. Alabildiginiz kadar yardim alin, destek isteyin cevrenizden, gun icerisinde kendinize bebeksiz zaman ayirmaya calisin, 15 dakikada olsa mutlaka ayirin. Siz de en az bebeginiz kadar onemlisiniz.
Bu arada az once instagramda gezerken bir post gordum, aklima siz geldiniz onu da paylasiyorum. Sevgiler...

Eklentiler

• 3A686E21-6A59-488E-9598-E77CEBC68678.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 25
U Umudumbitmedi_ bana da bebis varmis gibi geliyor. Bukadar kisa yas araligi ile iki cocuk eminim cok zor olacaktir senin icin. Cok uykusuz kalacaksin, cok yipranacaksin, allahim ben ne yaptim diyecegin gunler olacak belki.. ama dusunsene minik bir bebegin daha olacak:) mis gibi kokacak o da, pamuk gibi olacak, arkadas olacaklar birbirlerine, hic yalniz kalmicaklar, bizim bebeler uc yasina geldiginde biz belki o kapi senin bu kapi benim oyun arkadasi ariyor olacagiz ama seninkilerin evde hep bir oyun arkadasi, uyku arkadasi, can kardesi olacak Sen de kosede kahveni yudumlarken onlari izleyeceksin. Gerci sen o sirada sarma sariyor da olabilirsin bilemedim:)
Ay tutmayin beni aska geldim bak ben de gidip cocuk yapcam

anabelgunes sizlere simdiden iyi tatiller. ankara bugun yaniyor, zaten tum bayram hastalik sebebiyle eve tikildik kaldik, bizim yerimize de serin sularin tadini cikarin:)
Yemek konusunda da iyiki erken farketmissiniz ama unutulsa da bi hal caresi bulunurdu, ben de hep panik oluyorum orda ne yedircem ne vercem diye, ankara ici bir yere dahi gitsek kavimler gocu gibiyiz bir gun hazirliksiz yakalanmadan alisamayacagim galiba sadece oglumu alip cikmaya:)

Daha belli bisey yok canim.
Ama hazir degilim.dusündükçe bile strese giriyorum.aile yok destek yok.biri daha yeni yeni yürürken tehlikelere acikken digeriyle ilgilenecem.cok yapayalnizim.metehani ihmal edicem belkide.bu yüzden cok düsünüyorum.

Demek istedigim nokta şu, hazir degilseniz 2. bebege, olmamasi adina daha dikkat gerekiyor. Hem hazir olmamak hem daha dikkatli olmamak ayni cümlede olmuyor, demek istedigim bu. Umarim yanlis anlamadiniz, ben de buyum, dusuncelerimi net ifade ediyorum :))

Hazır olmamayi bilmek de mantikli bi duygudurumu..

Canim oyle deme hayirlisi neyse o olsun de hepimiz icin gecerli bu evet suan hicbirimiz hazir degiliz belki yorgunluk uykusuzluk ev is bebek es derken salmis durumdayiz kendimizi ama oldu da hamile kaldik ne yapabiliriz ki Allah veriyosa vardir bi bildigi demek ama tabikide tedbiri elden birakmamak lazim :))

Nilsibel gece yine saat basi kalkti ve bir tek emerek sakinliyor 1 hafta guzel uyuyorsa 1 hafta berbatiz
Guvenli baglanmami ne bilmiyorum pekte inanmiyorum oyle seylere ama gun icinde hep beraberiz hic yalniz birakmiyorum hadi ise gittigim zmn yarim gunde olsa ozluyo diyelim ama bayram dolayisiyla kac gundur beraberiz yine ayni
Acaba diyorum ki memede uyuyor ya uyudugunda cekiyorum ve yatagina koyuyorum acaba midesine sikintimi veriyor o tum gece al emzir koy yerine?

Ya disari cikarken bende oyleyim. Eylusun suyu, yemegi, yogurdu kasigi meyvesi vs diye diye 2 canta gezmeye gidiyoruz. Ve diyelim ki unuttum ve alamicak konumdayim disarida ne yedirebilirim hic bilmiyorum
Ne zmn bizim yemeklerden yicekler artik?

Ben çok rahat bir anneyim kızlar :) suluk almadan bile çıkabiliyorum (kısa mesafelere, tanıdıklara gidiyorum da) gittiğim yerde bir fincana su koyup içirdiğim oldu. Açsa önce bana tırmanır, emziririm. Bir süre sonra yine mızıklanıyorsa su veririm.. Bez bile almam yanıma, o derece... Ama tabi mahallede gezerken

Son düzenleme:
Tecrube konusuyor biz biraz acemiyiz

Ya disari cikarken bende oyleyim. Eylusun suyu, yemegi, yogurdu kasigi meyvesi vs diye diye 2 canta gezmeye gidiyoruz. Ve diyelim ki unuttum ve alamicak konumdayim disarida ne yedirebilirim hic bilmiyorum
Ne zmn bizim yemeklerden yicekler artik?
Ben yediriyorum biraz biraz. Esim olmasa tamamen yedircem. Az tuzlu yap. Salca ben zaten sevmiyorum kullanmiyorum. Terayag ve zeytinyagi kullaniyorsundur. Patlican bakla verme tamam iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…