Büyük şehirlerde o imkan var, bağışlanabilir. Bizim memlekette durum biraz farklı. İnsanlar pek varlıklı değil, kendileri birkaç hayvan besliyor, öyle kurban kesiyor. Satın alanlar da uygun fiyatlı bir şeyler alıyor. Zaten hristiyan memleket, öyle bağış yapılabilecek resmi merciiler var mı bilmiyorum..VosVos35 sizin orada bayram, bayram havasindaymis ne güzel.. Ankarada bayramda evde olmuyorum,eminim 1 cocuk gelmiyordur, annemin evine gelmiyormus cocuklar, insanlar hakli olarak korkuyor ve yollamiyolar seker toplamaya..Biz genelde bağışlıyoruz, bu sene kestik, et annemin evine gitti, annem dagitti dün bi parca eve getirdik. K validem de görümcem de bağışlıyor.
ben bebegim 2 aylukken oldum.emzirme konusunda sıkıntı yok dedi dis hekimim.ona gore ilaclar yazmisti.Kizlar kanal tedavisi olacagim yarin
Olanimiz var mi?
Kac saat emzirmemeliyim sonrasinda?
Yakın arkadasim dis hekimi, sorabilirim..
ben bebegim 2 aylukken oldum.emzirme konusunda sıkıntı yok dedi dis hekimim.ona gore ilaclar yazmisti.
emzirdigin icin ona gore antibiyotik yaziyorum dedi.kanal tedavisinden 5 gun once icmeye baslamistim.tedaviden sonra 2 gun daha ictim bitti.hep emzirdim ben de.kullandiklari anestezi ya da ilac farkli olabilir.Banada 5 saat emzirme dedi acaba islem esnasinda verilen anezteziler farkli mi oluyor
Aradim, 2-3 saat sonra emzirebilir dedi..Cok sevinirim:)
Bulgaristan'da ailem. Ben İzmir'deyim :)
Çok güzelmiş bayram adetleriniz canımBulgaristan'da ailem. Ben İzmir'deyim :)
Aradim, 2-3 saat sonra emzirebilir dedi..
Dis muhabbeti olmus, daha bugun gittim disciye, dolgu yaptirdim. Gitmeden once sordum disciye E exelanss sute etki etmez dedi. Disimi yaptirdim geldigimde denizin uyku saati gelmisti emzirdim ama sonra keske 1-2 saat bekleseydim diye pisman oldum. Kanal ve dolguda kullanilm anestezi dozlari farkli olabilir ama tam bilemiyorum
E exelanss
Gecmis olsun canim.
Benim de bi disim senelerdir beni arasina bir sey girmis gibi uyuz ediyordu. Kac kere dolgu yaptirdim dustu. Dusunce rahatliyordum ama o araya bir sey girme hissi beni delirtiyordu. Gecen kurdanla oynarken kirdim disi. Bi rahatladim ki sorma. Bi ara benim de disciye gitmem lazim.
Benim için diş hekimi demek Azraili'in vücut bulmuş hali demek... ne tür bir korku yaşadığımı bilmem anlatabildim mi :/ inşallah bir müddet daha sorun çıkmazTesekkur ederim canim ertelememek lazim disten cekinirim 20 liklerden az cekmedim zamaninda
Ben hayatimin hicbir doneminde (hamilelik de dahil) emzirme donemindeki kadar cok hastalanmadim, 3 kere yataklara dustum resmen. Sifir hastalikla yil gecirdigim olurdu oysaki. Hem yorgunluk hem emzirmek en onemlisi ise eskiden beslenmeme dikkat cok daha fazla dikkat ederdim..Ya emzirdigimiz icin sanirim disler gidiyor anlamadim ki ben dise onem veririm gunde en az 2 kez fircalarim cok asitli seyler tuketmem vs ama nasil olduysa 2 disimde gitmis alt 20 liklerin yanindakiler
Bugun gittim muayeneye kanal dediler hem tirsiyorum hemde agrisindan kurtulmak istiyorum artik
Evet evet. Benden 10 yas falan buyuk ablalarim soylemisti. Emzirirken gitti dislerim diye. Bol bol kalsiyum tuketmek sart. Ben basta kalsiyum magnezyum cinko tabletlere bile doktora sorup devam ettim. Bosa demiyorlar degerlerinize baktirin diye. Gunde 3 kere 5 kere emziriyorum demesin herkes demir ilaclarina eksikse d vitaminine devam etsin. Bize bi gidim sutten ne olur gibi geliyor ama tuketiyor depolarimizi.Ya emzirdigimiz icin sanirim disler gidiyor anlamadim ki ben dise onem veririm gunde en az 2 kez fircalarim cok asitli seyler tuketmem vs ama nasil olduysa 2 disimde gitmis alt 20 liklerin yanindakiler
Bugun gittim muayeneye kanal dediler hem tirsiyorum hemde agrisindan kurtulmak istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?