- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben sadece yemesi duzeldi ya, ekstra övgü ters tepmesin diye yazdim..tabiki hosunuza gider bi anne olarak, ben bile mutlu oldum :))nerde bende o soğukkanlılıkçoktan dilime doladım, bütün sevdiklerime anlatıyorum ama oğlum alışkın zaten annesinin boşboğazlığına bildiği anne modeli bu yani :))
Bugünkü ikindi menüsünü (kalem börek) yanımıza vermişlerdi, dişçiden gelince sordum, yerim dedi. ayranla götürdü vallahi
beni de hoş görün ne olur, ben yıllardır bir kaşık yedirmek için akla karayı seçtim. yemesi benim için çok büyük olay.. şimdi tok olduğunu bildiğim için kafam rahat, kızıma odaklanıp onun yemesiyle ilgilenebilirim. o da çok iştahlı değil ama en azından meraklı, verdiğimi tadıyor hiç değilse :)
ek olarak şu da var, oğlum benim mutlu olmamla mutlu olan bir çocuk. yaptığı herhangi bir şeyle beni mutlu ettiyse dönüp dolaşıp gelir sorar, 'anne sen mutlu mu oldun yedim diye', gibi :)Bu asamada sakin kalip aferin vs demeyin mesela, belki bu normali olur. Hep boyle yiyormus gibi, geriden gözlemleyin..
Ben hic islatmiyorum ya, acaba yanlis mi yapiyorum:) benimki daha diri diru oluyor, kahverengi oluyor. Eridiyse ali icin yemesi daha kolay olabilir aslinda:)
Siyah alanda yazili, urunun arkasinda, ekliyorum.Ben hic islatmiyorum ya, acaba yanlis mi yapiyorum:) benimki daha diri diru oluyor, kahverengi oluyor. Eridiyse ali icin yemesi daha kolay olabilir aslinda:)
Zaman konusu burada cok hassas iste, suan zaten denizi birakip ciktigim cok oluyor, eskiye gore biraz koptuk(fiziksel olarak:) ) ama cikmalarim mecburu degil keyfi. O gun deniz huysuzsa cikmiyorum, bana ihtiyaci oldugunu hissettiysem yaninda oluyorum veya onunla cikiyorum. Ama ise baslayinca mecburi olacak bu biraz beni rahatsiz ediyor. Okul cagina gelene kadar yaninda kalabilmeyi, sadece keyfi olarak cikabilmeyi isterdim galiba.D dooris123 Suna inaniyorum. Cocuga bagli olmakla bagimli olmak hassas bi denge. Annenin de kendine ait bi hayati var, surekli kiminle olunursa olunsun dipdibe olmak iliskiye zarar vermektir, tabiki su an bizimkiler minikler, bebekler:sevgi,ilgi,sevkat ihtiyaclari zirvede, (su an istisnai donemler)ama bunu bir omur boyu sürdürüp ilerde cocuguna saygi duymayan evlenmis cocuk sahibi adamlara bagimli olan k valide tipleri var, hepimiz görüyoruz. Belki de zamaninda ayrilmak (fiziksel) iki taraf icin de iyidir :))
Ben mi atliyorum acaba suda bekletme kismini.Siyah alanda yazili, urunun arkasinda, ekliyorum.
Ilk 6 ay yapışık gezdik :)) Surekli kucak isteyen, uyumayan, uyutup besige koyup bi kahve iceyim diye heveslenirken daha kapiya gidemeden aglayan, tekrar kucak, tekrar, tekrarZaman konusu burada cok hassas iste, suan zaten denizi birakip ciktigim cok oluyor, eskiye gore biraz koptuk(fiziksel olarak:) ) ama cikmalarim mecburu degil keyfi. O gun deniz huysuzsa cikmiyorum, bana ihtiyaci oldugunu hissettiysem yaninda oluyorum veya onunla cikiyorum. Ama ise baslayinca mecburi olacak bu biraz beni rahatsiz ediyor. Okul cagina gelene kadar yaninda kalabilmeyi, sadece keyfi olarak cikabilmeyi isterdim galiba.
Zamani geldiginde bagimsizligini en cok destekleyecek insan olacagim:)
Vicdan azabi, sucluluk hissi. Ev hanimi olsam daha mi iyi olurdu ikilemi de mi, ben de yasiyorum. Geçenlerde de yazdim, babalar bebekler 1 hafta-10 gunlukken işe basliyo, kafa rahat..Anneler 1 saat disari ciksa vicdan devrede..Zaman konusu burada cok hassas iste, suan zaten denizi birakip ciktigim cok oluyor, eskiye gore biraz koptuk(fiziksel olarak:) ) ama cikmalarim mecburu degil keyfi. O gun deniz huysuzsa cikmiyorum, bana ihtiyaci oldugunu hissettiysem yaninda oluyorum veya onunla cikiyorum. Ama ise baslayinca mecburi olacak bu biraz beni rahatsiz ediyor. Okul cagina gelene kadar yaninda kalabilmeyi, sadece keyfi olarak cikabilmeyi isterdim galiba.
Zamani geldiginde bagimsizligini en cok destekleyecek insan olacagim:)
Ay bende korkarım ki sıra onada gelecek terlemesi kaşınması eli ayağı gözü kaşı saçı bitti sıra kakada galiba :)))))Maalesef hiçbir zaman bitmiyor canım Allah seni inandirsin kayınvalidem kızımın kakasını kendine benzetmisti yuh artık dedimşimdi çocukları benzetemiyorlar kendilerine o yüzden hiç yorum yok
Ben şimdiden sıkıldım yani bunların derdi sizin taraf bizim taraf ondan sıkıldım bana ya da benim ailemden birine benzeyecek diye korkuyorlar :))))5 sene gecti hala var
Yani ailelerde degilde oyle genel muhabbet acma konusu gibi
Aaa aynısı bizede oldu daha garip banada babasınada benzemiyor :))) çocuk sizin mi dedi mağazada satış elemanı bende yok emanet aldık demiştim :)))D dooris123 cok gecmis olsun..
anabelgunes biraz heceleme disinda konusma gibi derdi yok benim kuzunun, erkek bebek gec konusur deniyo, bakalim bizimde ust disler epey ayrik geldi, ilerde yenileri de boyke cikarsa bi ortodontistin yolunu tutariz :))
B Bir mucize benimki babasinin kopyasi, benle alakasi yok, yolda kadinin biri beni durdurup "bebek neyiniz oluyor" dedi, o derece :))
Bizimki bizim tarafin kopyasi oldugu icin kimse birsey diyemiyor galiba:) hatta sirf belki uzuluyorlardir diye ben arada kayinvaldemlerin yanimda gozlerinin esime benzedigini soyluyorum. Oysa kulliyen yalan, gozleri ayni kardesim:)Ben şimdiden sıkıldım yani bunların derdi sizin taraf bizim taraf ondan sıkıldım bana ya da benim ailemden birine benzeyecek diye korkuyorlar :))))
Nerden aldınızSiyah alanda yazili, urunun arkasinda, ekliyorum.
Amacim kimseyi elestirmek degil bence onlarda istemezdi çocuklar birbirlerinden gorup istiyorlar çünkü disarda bas etmek daha zordur o durumda muhtelenAslinda onlerindeki yemegi gormeye,gozlerinide (zihnen) doyurmaya ihtiyaclari var.Insan karanlikta yemek yese doymazmis mesela.Etkilermis gormek.Tabakta az olusu ya da kucuk tabak kullanip dolu olmasi gozu doyurumus oncelikle.
Bunu bilmek icin bisy gerekmiyor ustelik bence.(okumak,gormek vs)
Aman yine cok konusuyorum.
Aksam 6da isten gelip 5 yasinda cocugu mamayla besleyip 7de gece uykusuna yatiran zihinler bile varken telefon yine bi masum geliyor buna da sukur dedirtiyorlar.
Üzülüyorum cocuklara...
Migros... ilk kez hasladim, biraz erimis halde, yarin oglen yogurtla verecegim.Nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?