2018 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar oğlum inek sütü içmiyor sevmedi sizde nasıl durum ? Sevdirmek için napmak Lazım acaba

Oooo super yalniz insallah yer zaten onu yesin bosver bugun baska bisey yemesede olur :) bizimkide kahvalti etmemis bugun. Eve gideyimde kek yapayim alternatif olsun
Ay Allahım delirecem yemedi acele mi ediyorum acaba uyandığında masadaydık hemen onuda aldım elini yüzünü yıkayıp masaya getirdim eline tutuşturdum hemen tuttu tuttu oynadı attı ve yine memeye yapıştı aç aç diyo bi de ağzını yediğim çocuğu neyse biraz zaman sonra üçe beşe bölüp atacam yere yerdeki herşeyi topluyor çünkü alsın yesin madem bi de öyle deneyeceğim nasıl olsa sirkeyle siliyorum

Günaydın arkadaşlar oğlum inek sütü içmiyor sevmedi sizde nasıl durum ? Sevdirmek için napmak Lazım acaba

Gunaydin canimm
Ben balli deniyorum ara ara ama pek sevmiyor
Kahvaltida icerse iciyor
Onun haricinde keklerine ve muhallebilerine ekliyorum simdilik
Pipetli suluklardan kullaniyor bayadir onlara koyuyorum onlarda iciyor
Biberon veya bardakta icmiyor

Ben pankek yaptığımda yemediği zaman gün içinde arabasıyla gezmeye çıktığımızda eline veriyorum kahvaltıda yüzüne bakmayan çocuk dışarda yiyor bide ikindi gibi acıkıyor sanırım mesala bugünde yaptım kahvaltıda sadece 1tane yedi sayılır bir kısmını yerden topladım kalanları dışarda vermeyi düşünüyorum elinde yemeyi seviyor döküntü yemeye benimkinde bayılıyor

Benim kızım genel olarak ufalayıp ufalayıp atmayı döküp saçmayı kafasına gözüne sürmeyi seviyor arabasında da aynı şeyleri yapıyor yediği ve sevdiği tek şey var galeta ve ekmek ne kadar versem o kadar yer hiç hayır demiyor ekmeğini sebzeli yaptım yine yemedi galeta yediği için keçiboynuzlu falan yaptım onuda yemedi biraz uyuduğunda yerleri tekrar silip her yere bir şey koyacam çok ciddiyim

Oyle biliyordum ama dr a sordum katmadan ver dedi katmiyorum bende
zaten icerse hepi topu 1 parmak azaliyor sulugunda
Bana da pazardan pazara süt geliyor denemek istiyorum ama pekte güvenmediğim için yoğurtta ısrar ediyorum adam tanıdık ama yinede güvenmiyorum çünkü ne gelirse tanıdıktan gelir düşüncesindeyim

Dene bakalım bu bıdıkların ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor

patates puresini her turlu severim.nefis olmustur.insallah yer deniz.
ben de burda herkesin yazdigi tariflerde karma bisey yaptim.
tambugday unu keciboynuzu unu(goz karari)
2 yumurta
goz karari yogurt ve hindistan cevizi
rondodan gecmis ceviz badem findik
bi tatli kasigi bal
rendeledigim havuc
bunlardan bi kek yaptim.
afiyetle yedi baris.

sabah 39 u gecık ates gorunce doktora gıttık biz yine bogazları kızarmıs dedı 2 gecedir uykusuzum halim kalmamıs sekılde ıse geldım doktora soracagım bır suru sey vardı soramadım 1 yaş kontrolunde sorarım dıyodum guya.
İnek sutunu sordum eskısı gıbı değil dedi süt için 1,5 yasına kadar en azından formul sutle gıdelım en azından bagısıklıgını destekler dedi sonrası ıcın de gunde en fazla 1 bardak içirebilirsin dedi.

Afiyet olsun kuzuya tarif de cok leziz duruyor. Ellerine saglik:)
Cok gecmis olsun. Tam da dogumgununde kuzunun. 1 yas kontrolunde kan sayimi yapiliyor mu? Biz de gecen hafta gitmistik ama malum hastalik olunca ben de hicbirsey soramadim, leyla gibiydim. Hastaligi gecince asilarini yapalim dedi doktorumuz ama hic kan alip degerlere bakalim vs demedi.

10. ayda yaptırmıstık bızde kan sayımını.2 gündür uykusuzum hıc bırsey gelmedi aklıma sormak.Sağlık ocağında yaptırıyorum ben aşılarını oraya gıdıp haftaya aldırdım ası tarihinide .saka maka bi sene bitti hızlımıydı yavasmıydı dıye dusunuyorum cevabım yok :)

Hadi inşallah :)) eline sağlık afiyet olsun

Gunler uzun yillar kisa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…