2018 Ekim Anneleri

Canım Defne Bera da yemedi ne yaptıysam balık. Sonra balıkçı restoranına gitmiştik. Orda balık çorbası söyledim. Çorbanın ıçindeki iri taneli balıkları çatalla küçülttüm. Nerdeyse hepsini içti. Ben çok severim balık çorbası. Sonra bir daha gittiğimizde gene verdim içti. Sevdi bu şekilde. Sen de bir böyle deneyebilirsin. Evde kendim hiç yapmadım ama bir gün denicem

Ahh fındııkk
Di mi o haller bile ayrı şirinn, minik minik

D dooris123 Mesela A ve AB kan grubuna faydalı değil et (ki şuan yerli kesen bulunuyorsa o bile artı). Belki seçimi bundandır bıdığın :) hazmedemediği ya da zorladığı için olabilir. Ya da senin aran nasıl etle?
İlla az da olsa vitamini aldığını düşünsem rahatlarım diyorsan kuzu eti ve kemiğiyle ayda 2-3 corba yapsan ya da sevdiği birşeye katsan?

Benim de kan grubum A negatif, dana etini hazmedemiyorum sanırım, yedikten sonra ağırlık yapıyor. Kuzu etinin de kokusu bi garip geliyor. Ama yine de çok seviyorum et yemeklerini.. 0 grubuna da süt ürünleri mi uygun değildi?

Bırakmasını istiyor musun?
Yani ciddi enerjin bu yöndeyse senden o hissiyatı alıyorsa kopmamak için daha da yapışacaktır.
Emmese şunu, bunu yapardım diyorsan bile yani.. Hep etkili
Kendim bıraktırmak istemiyorum. Emebildiği kadar emsin. Vakti gelince kendi bıraksın istiyorum. Travma yaşamasın. Emmese yapardım dediğim tek şey oyun oynamak. Çünkü ne zaman oynamak istesem memem diyor.

Bu ara zaten kelime haznesi tek kelimeye düştü. Babasına ve dedesine bile meme diyor. Önceden baba dede mama anne bitti gitti at attım diyordu. Şimdi sadece lıgıl lıgıl ve meme.

Hermione Granger balik corbasini da denedim:) ama baligini cok atmisim galiba, daha az balikla tekrardan denicem. Umarim yer:)
plojovic kan grubu A, benim 0 ete bayilirim. Esimin A onun pek arasi yok etle. Kan grubu isini hic dusunmemistim. Aslinda dedigin gibi corbalarina et suyu koyuyorum yada kiymali makarna vs. Az olsa da yedigi icin takilmiyorum. Ama o balik yok mu o balik! Karsilikli inatlasiyoruz balik konusunda ama hadi bakalim:)

Bu ara zaten kelime haznesi tek kelimeye düştü. Babasına ve dedesine bile meme diyor. Önceden baba dede mama anne bitti gitti at attım diyordu. Şimdi sadece lıgıl lıgıl ve meme.
Ligil ligil ne demek acaba bizim iki kelime hala geh (gel) ve mem (meme) bir ara cis da diyordu ama unuttu onu galiba.

Kızlar aşıdan mi sizce, yarın bir yaş aşısını olalı tam bir hafta olacak gündüz hafif ateşi varmış şimdi de var birşey vermedim ama henüz uyuyor, pijama takımı giydirdim üzerini örtmedim evde sicak,ara ara kontrol ediyorum

Ligil ligil ne demek acaba bizim iki kelime hala geh (gel) ve mem (meme) bir ara cis da diyordu ama unuttu onu galiba.
Bizimki hic faydali seyler öğrenmiyo bugün goz kirmayi öğrenmis iki gozuyle yapiyo ama olsun bide poposuna vurmayi gozunu kulagini göster diye biyerlerimizi yirtiyoruz cani isterse yapiyo ama genellikle takmıyor :)

Evet tam olarak ağırlık yaparmış.Yağ birikimide yapar. Bana da yapıyor 1 parça yiyorum sadece. Kavurma ya da sote ise de az.
Aslında kuzu kokmaz, koyun daha cok ama. Zevk :)
A ve 0'da süt ürünleri yenmemesi gerekenlerde metabolizmayı yavaşlattığı için.
Yani bu da bi detay. Yiyebildiğimiz kadar bide vucudu arındırmak gerekiyor aslında arada.
Arada 21 günlük sureçlere girmek, detoks, alkali,oilpulling vs. Biçok sey var zevkle yapılabilecek.

Kendim bıraktırmak istemiyorum. Emebildiği kadar emsin. Vakti gelince kendi bıraksın istiyorum. Travma yaşamasın. Emmese yapardım dediğim tek şey oyun oynamak. Çünkü ne zaman oynamak istesem memem diyor.

Tabii en azından daha bi kolay oluyor ama o zamanda destek gerekiyor, ahh o zamanlarıda konusacaz ne kaldı
İlkinde unutamadığım zamanlardandır.
Ahh Nilikocuk en iyi etkinlik memintolar

Örnekler bile güzel oldu konuya :)
Balık bizde de belli olmuyor,bazen 1-2 lokma alıyor bazen hiç.
Hadi bakalım nasıl bulacaksınız yolunu :) Makarnayı seviyor dedin ya onunla yer belki, denemediysen

Arkadaşlar merhabalar umarım her biriniz bebişlerimizle iyisinizdir.
Benim oğlum 1 yaş aşısı olmadan hemen önce el-ayak-ağız Hastalığını kapmış nasıl olduysa..aşı bir hafta ertelenerek oldu fakat ayni gün grip de oldu kuzucum grip geçiyor derken Öksürük başladı ara ara öksürüyor gıcık yaptı Boğaz'ında bebişler hastayken çok zor Allah hepsine sağlık versin.
Sizlerde durumlar nedir ?

Cuma gunu asimiz var bizimde ama suan atesi var ve burnu akiyo hastayken asi yaptilar mi?

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Gunaydin cok gecmis olsun bu mevsim gecisi hepimizi vurdu hastalik hem cok zor ve uzucu ote yandan bagisikliklari gucleniyor boylede dusunmek biraz rahatlatiyor insani. Allah guc versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…