2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun, salgın herkesi yakaladı kışa ne yapıcaz bakalım çok korkuyorum bende tekrar hasta olacak diye.
Yine ateşli bir geceden selamlar. Gecenin şu vaktinde yine kızımın ateşlenmesiyle uyandım gazamız mübarek olsun bakalım bu kez bizi ne bekliyor
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kuzucuk.

Süt konuşulmuş. Benim izlenimim artık doktorların süt içmeye teşvik etmediği yönünde. Daha çok fermente halini tavsiye ediyorlar ama süt içirmeyin gerek yok diyorlar.

Karışığım bu konuda, ben henüz vermedim düşünmüyorumda sadece yemeğine poğaça kekine vs gerekirse o kadar. İçimi rahatlatan verin yararlı diye bi makale okusam da versem diye bakmıyor değilim ama.

pessinus geçmiş olsun canım gözümden kaçmış mesajın şimdi gördüm .. Ateşi düştü mü ?
Teşekkür ederim canım benim ben de arkadaşların yazdıklarına cevap yazamadım zaten herkesten özür diliyorum yoğunluğum o kadar fazla ki görüyorum beğeniyorum mesajları ama cevap yazamıyorumateş olarak daha iyiyiz ama burnu akıyor çok. Boğaz enfeksiyonu olmuştu iki hafta önce şimdi de nezle gibi

Benım doktorumda ortada bu konuda yıyeceklerın ıcıne koyabılırsın dedı ama bır anne sutu yada formul sut kadar fayda sağlamaz dedı bende oyle dusunuyorum acıkcası.Emdıgı surece zaten ınek sutu ıcmesıne gerek yok

Süt ürünleri peynir ve yoğurt çok tüketiyorum, yağ olarak geri dönüyor sanırım bel ve mide bölgesinde yoğunlukla..
peki ben ne yiyeceğim bu durumda? Balık desen daha şurda birkaç yıl oldu severek yemeye başlayalı, halen de olmasa aramam hiç. Ama tavuk ve kırmızı eti bir süre yemezsem aklıma geliyor canım istiyor. Yoğurt da çok seviyorum, yerine ne koyabilirim hiç aklım ermiyor.. Ne edecüüük?

Örnekler bile güzel oldu konuya :)
Balık bizde de belli olmuyor,bazen 1-2 lokma alıyor bazen hiç.
Hadi bakalım nasıl bulacaksınız yolunu :) Makarnayı seviyor dedin ya onunla yer belki, denemediysen
Benim de öyle bir denemem oldu. Oğlum makarna seviyor iye ton balıklı vereyim dedim. Çocuk makarnayı da bırakmıştı
Okulda her şeyi yiyor çok şükür
Yine ateşli bir geceden selamlar. Gecenin şu vaktinde yine kızımın ateşlenmesiyle uyandım gazamız mübarek olsun bakalım bu kez bizi ne bekliyor
Geçmiş olsun canım benim, inşallah toparlanmıştır biraz kızçe senle ben mahfolduk bu ilk okul yılı macerasında.. 1 aydır ailecek hastayız... 2 gün geçmiş gibi oluyor, sonra yine başa sarıyoruz. Şu an oğlum iyi gibi şükür, kızım da düzelmek üzere, ben yeni yeni terleme ve balgam atma dönemine girdim. 5 gündür çektiğim boğaz ağrısı korkunç.. Yine de çocukların iyiye gitmesi acıma merhem... Balgam da fena öksürtüyor.. Antibiyotik içmeye başlayınca, 2 gün içinde boğazım iyi olurdu eskiden. Şu an 4 gün geride kaldı, şişlik hala tam inmedi... Ağrı kesici de aldığım halde gün boyu ağrıyor boğazım.. İçmesem nasıl olacak bilmem
Senin isin ayri bi zor zaten ne diyeyim ki Allah yardimcin olsun. Esin gelecekti diyordun, belki biraz degisiklik olur cocuklar sizi gore gore babayi ozleye ozleye huyu degismistir tabak tabak yerler insallah amin
Bu sabah kızımı babaannesinin yanına bırakıp abisini servise bindirdim. Kapı önünden yaprakları süpürüp içeri girdim, tarhana yiyorlardı sonra benimle de kahvaltıya oturdu, 2 tane yeşil zeytin yedi. Gün içinde biraz üzüm geveledi (suyunu emip tükürüyor). Akşam da yayla çorbası içirdim 1/3 kase.. Bu hastalık sürecinde bir rekor. Çok şükür iyileşiyoruz galiba.. Yalnız ilaç yan etki yaptı galiba, sabah ishaldi, doldurmuş bezi. Şişeyi bitir diyordu aile hekimi ama daha çok var. Koca şişeyi bitirmek için 15 gün içmesi lazım. Gerek yok bence..

Teşekkürler canım denize de geçmiş olsun daha kötüden korusun Allah

Çok geçmiş olsun, salgın herkesi yakaladı kışa ne yapıcaz bakalım çok korkuyorum bende tekrar hasta olacak diye.

Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır kuzucuk.
Âmin canım teşekkür ederiz

Canım benim cidden okul dönemi kırdı geçirdi hastalıklar bizi oğlum daha yeni yeni toparlanıyor balgam sökmedi bir türlü sıkıntısı o kızım da akşam ateşlemişti ateş düşürücü verdim düştü şimdilik bakalım bu ateş ne kadar sürecek. Daha iki hafta dolmadı acillik olalı yarın yine dr a götüreceğim

İnşallah bağışıklığına katkısı olur da sonraki yılları daha sorunsuz atlatırlar.. Çok üzülüyor insan ama hayatın bir parçası maalesef...

Teşekkür ederiz teyzeleri burdaki herkesi ayri ayri cok seviyorum

Iyiyim canim.bu aralar ev isleri bitmiyor.ne cabuk gece oluyor anlamiyorum.iş cok.cocuk uyumuyor.gece 12 yatis.gün icinde de 1 kere azcik uyku.ben pert.
Bu minnaklar herseyin farkinda.kandirilmiyorlar aslinda.yiyecekleri varsa yiyorlar.sadece biz öyle zannediyoruz.hic ağzini açmayan tipoşlar da var:)
Bende hic zorlamiyorum.metostan meme yemek gibi laflar duymadan ne meme ne yemek nede meyve veriyorum.
Acıkınca mutfaktaki tezgaha tirmanmaya calisip biseyler söylüyor.epey acikmis oluyor.bende Allah ne verdiyse tabağa koyup yediriyorum.eğer kalkip giderse doydu diyip kaldiriyorum tabaği.tabagı kaldirdigima kizarsa daha doymamis diyorum.kizmazsa tamamdir diyorum.metehana güveniyorum.acikirsa zaten belirtiyor bi sekilde.
Yada ben mi fazla rahatim hic aç mı bisey hazirliyim demiyorum:)
Benden baba olurmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…