Onu benimki de yapiyor. Hatta cikarip eline aliyor bana bakip salliyor gulerek sonra da patgini agzina alip kaciyor giydirmeyeyim diyeKokopatiği de çıkarıyor...
Ben möllers yada ocean düsunuyorum .... möllers icinde D vitamini var zaten D vitamini takviyesi alıyor fazla gelebilir o yüzden ocean daha ağır basıyor şimdilik
Ben de vermiyorum canım yalnız hissetme bu tarz şeyler bana fazla geliyor zaten ona takviye buna takviye eskiden bunlar mı varmış :) şaka bir yana cidden ben bu kadar her şeye takviyeyi fazla bulduğumdan vermiyorum hatta standart aşıların hiçbirini de yaptırmadım doğrudur yanlıştır bu da bizim kararımız olduKizlar balık yağıni neden veriyorsunuz?bununla ilgili yazilari okumadim.kacirmisim.mecburi mi?
Ben hic ekstra bisey arastirmadim.yani doktorumuz da bisey demedi.yada sağlıkocagindakiler.
Ben silikon önlük kullanıyorum rahat oluyor leke vs yapmıyor tabağı da silikon yerde de sofra örtüsü serili oluyor her yemekten sonra bizde de Mutfak süpürülüyor üstü çok batmışsa değişiyor alıştık artık bu durumaBen eline vereyim herşeyi döksün saçsın diyordum öylede yapıyorum ama önlük saç toplamama yere örtü serdirmeme halleri çok yorucu oluyor halıları kaldırmıştım tekrar öyle yapacağım sanırım istediğim tulumuda bulamadım yemek yerken giydireyim en iyisi leke tutmaz kumaş alıp dikeyim ya da yemek yedirmekten vazgeçeceğim vercem memeyi vercem memeyi
Hadi ya sevmedi mi acaba hatta ben diğer büyük numarayı yazlık taban almıştım onuda kışlık tabana değiştireceğim kışın dönüşümlü kullanırım dedimKokopatiği de çıkarıyor...
Yeni başladıysa mümkün oldukça çıplak ayak basarsa daha çabuk kavrar yeri ayakkabı henüz ayağına ağır gelebilirMaşallah maşallah ne güzel .. Benim kızımda yürümeye başladı iki gündür emeklemeyi bıraktı düşe kalka yürüyerek geliyor yanımıza .. Ayakkabı seçimi yapamadım hala teyzesi spor ayakkabı almış 3 çifti var ama onlarla yürümesi zor ve sakıncası var mıdır bilemedim
Hiç bir şey giymeyi sevmiyor ki. Çıkarabildiği her şeyi çıkarıyor.Ben silikon önlük kullanıyorum rahat oluyor leke vs yapmıyor tabağı da silikon yerde de sofra örtüsü serili oluyor her yemekten sonra bizde de Mutfak süpürülüyor üstü çok batmışsa değişiyor alıştık artık bu duruma
Hadi ya sevmedi mi acaba hatta ben diğer büyük numarayı yazlık taban almıştım onuda kışlık tabana değiştireceğim kışın dönüşümlü kullanırım dedim
Yeni başladıysa mümkün oldukça çıplak ayak basarsa daha çabuk kavrar yeri ayakkabı henüz ayağına ağır gelebilir
Broavo nilikoya büyük mu geldi acabaKokopatiği de çıkarıyor...
Karnı doyunca önceki yediklerini tahliye ediyor annesi, bu çok güzel bir şey :)Hahaha kesinlikle sinir bozucusun bu rahatlığın beni deli ediyorneyseki bugün çok mutluyum kızıma kabak çorbası yaptım peyniraltı sulu içinede avokado koydum azcık tuz attım yoksa hiç yemiyor vereim eline kaşığı tabağı döke saça yeei bu sefer yardımcı olmamada müsade etti .. Ayrıca çorbanın üstüne de meyvesini yedi 5 dakka sonrada tuvaletini yaptı içinde tutamaz şimdi duşa sokacağım babasını bekleyeceğiz hava süper kımıl kımılım evde duramam
Ben D vitaminini bırakalı çok oldu, kan damlasını da vermemiştim, 7 aylıkken tek sefer denedim, anında püskürttü. Vermiyorum.. Balık yağını vermek isterim ama, 40 yıl önce de vardı, annem bize içiriyorduBen de vermiyorum canım yalnız hissetme bu tarz şeyler bana fazla geliyor zaten ona takviye buna takviye eskiden bunlar mı varmış :) şaka bir yana cidden ben bu kadar her şeye takviyeyi fazla bulduğumdan vermiyorum hatta standart aşıların hiçbirini de yaptırmadım doğrudur yanlıştır bu da bizim kararımız oldu
Sıhhatler olsun, güle güle kullansın yeni saçını kuzucukNihayet atlasin saclarin kestirdik rahatladi çocuk gittigim yeride çok begendim calisanlar cok ilgiliydi bide sertifika verdiler ilk sacim bugun kesildi diye :) saçından da bi parca koydular
Yok tam. Ben de anlamadım. Gözümle de görmedim. Bi bakıyorum çıkarmış. Ama eskisi kadar uğraşmıyo. Bir iki kere çıkarıyor günde.Broavo nilikoya büyük mu geldi acaba
Evet aşı reddi yapabiliyoruz bende verem aşısından sonra kestim hiçbirini yaptırmadım ..Karnı doyunca önceki yediklerini tahliye ediyor annesi, bu çok güzel bir şey :)
Ben D vitaminini bırakalı çok oldu, kan damlasını da vermemiştim, 7 aylıkken tek sefer denedim, anında püskürttü. Vermiyorum.. Balık yağını vermek isterim ama, 40 yıl önce de vardı, annem bize içiriyorduayıptır söylemesi, okulun parlak öğrencileriydik ablamla ikimiz de. Zekaya katkısını göz ardı edemiyciiim..
Standart aşılar derken sağlık ocağının şart koştuğu aşıları mı yaptırmadın? Yaptırmama şansımız var mı ki? Ben 1 yaş aşılarını yaptırmak istemiyorum mesela.. Oğlumda çok yan etki oldu, resmen kızamık gibi döküntü içinde kaldı, cildi kahverengi oldu yavrumun, haftalarca düzelmedi rengi
Sıhhatler olsun, güle güle kullansın yeni saçını kuzucuk
Yok canım sağlık ocağınınkiler dışında yaptırmadım:) etkisi vardır muhakkak ama zeka en fazla birkaç puan aşağı ya da yukarı yönde seyreder yani zaten zekisinizdir:) çünkü ben de hep okulumda dereceyle mezun oldum hatta balık da pek yemezdim :)Karnı doyunca önceki yediklerini tahliye ediyor annesi, bu çok güzel bir şey :)
Ben D vitaminini bırakalı çok oldu, kan damlasını da vermemiştim, 7 aylıkken tek sefer denedim, anında püskürttü. Vermiyorum.. Balık yağını vermek isterim ama, 40 yıl önce de vardı, annem bize içiriyorduayıptır söylemesi, okulun parlak öğrencileriydik ablamla ikimiz de. Zekaya katkısını göz ardı edemiyciiim..
Standart aşılar derken sağlık ocağının şart koştuğu aşıları mı yaptırmadın? Yaptırmama şansımız var mı ki? Ben 1 yaş aşılarını yaptırmak istemiyorum mesela.. Oğlumda çok yan etki oldu, resmen kızamık gibi döküntü içinde kaldı, cildi kahverengi oldu yavrumun, haftalarca düzelmedi rengi
Sıhhatler olsun, güle güle kullansın yeni saçını kuzucuk
Hahaha kesinlikle sinir bozucusun bu rahatlığın beni deli ediyorneyseki bugün çok mutluyum kızıma kabak çorbası yaptım peyniraltı sulu içinede avokado koydum azcık tuz attım yoksa hiç yemiyor vereim eline kaşığı tabağı döke saça yeei bu sefer yardımcı olmamada müsade etti .. Ayrıca çorbanın üstüne de meyvesini yedi 5 dakka sonrada tuvaletini yaptı içinde tutamaz şimdi duşa sokacağım babasını bekleyeceğiz hava süper kımıl kımılım evde duramam
Kizlar balık yağıni neden veriyorsunuz?bununla ilgili yazilari okumadim.kacirmisim.mecburi mi?
Ben hic ekstra bisey arastirmadim.yani doktorumuz da bisey demedi.yada sağlıkocagindakiler.
Maşallah canım yorucuda olsa en güzel zamanları Rabbim yavrularımızın yokluğunu göstermesin ınşBizde de durum aynı :)
Taklitler işin en güzel yanı galiba, dinleyip yapmalar fln artık küçük komutları :)
Bu dillenme işide bu ay çoğalıyor bildiğim kadarıyla sürekli bıcır bıcır anlatır halde olacaklar yakında.
Bizde de dayıya dayday(abimin lakabı oldu bu büyüğünden kaldı), aca, dede,baba,aba, nana(anneanne ve babaanne), gel, hade (hadi), bebe, ela(kuzenimin kızı), hoppaa, cice var bide cici ile karıştırılıyor ama çiçek :) bunlar net.
Hayvanlar havhav, möö, miyuvv, dehhdiye gidiyor
Lalala şarkısı :)
Naaanay diye uzatır ve sallanır o salıncak demek
Ayakkabısını isteyince garip bişy diyor onu harflere dökemiyorum suan,ve bbbuu var tabi o da su :)
Uzatıp ahh diyorsa al.
Bay bay biz deyince el sallıyor sonra kendisi ummaah diye avucunu öpüyor
İşte anlaşıyoruz çokça aramızda :)
En sevdiğim hadi gel anneemmm yapalım diyorum koşa koşa gelip küçücük kollarını sarıyor boynuma♥
Anladım cnm benimde D vitamini damlalarım bitsin D vitamini takviyeli balık yağı alırım.... daha kan testide yaptırmadım 9. Ayda yaptırdım D vitamini sınırdaydı ınş şimdi biraz yükselmiştirCanim bunda da d vitamini var bunu kullanmaya baslayali ayrica d vit vermiyorum ben
Zaten evde ayakkabı giydirilmesi tavsiye edilmiyor ben normal bir mağazadan güzel bir ayakkabı aldım bebeğim ayaklarına çok rahat oldu dışarda rahat rahat yürüyebiliyorMaşallah maşallah ne güzel .. Benim kızımda yürümeye başladı iki gündür emeklemeyi bıraktı düşe kalka yürüyerek geliyor yanımıza .. Ayakkabı seçimi yapamadım hala teyzesi spor ayakkabı almış 3 çifti var ama onlarla yürümesi zor ve sakıncası var mıdır bilemedim
Canım 8. Aydan itiberen bebeklerin beyin ve kalp gelişimi için haftada 2 defa balık yenilmesi tavsiye ediliyor ama benim kızım balık sevmiyor direk yüzünü çeviriyor balık görünce bende takviye balık yağı kullanmayi düşünüyorum ama senin bebegin haftada 2 defa balik yiyebiluyorsa gerek yok.... Balikta ki omega 3'ü vucut kendisi üretmiyor o yuzden balik yedirmek yada takviye almak sartKizlar balık yağıni neden veriyorsunuz?bununla ilgili yazilari okumadim.kacirmisim.mecburi mi?
Okula başlarken oğlumun aşı karnesini istemişlerdi, kızımın aşıları eksik diye sorun yaşarım ileride kesin.. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal...Evet aşı reddi yapabiliyoruz bende verem aşısından sonra kestim hiçbirini yaptırmadım ..
Ben de rutin aşıların dışında hiç bir ücretli aşıyı yaptırmadım çocuklarıma. Ama sağlık ocağındakiler de canımı sıkıyor, el kadar bebeye aynı anda o kadar çok aşı... 3 iğne 1 damla var 1 yaşta.. Üstelik aşıların biri karma aşı, içinde 5 farklı hastalığın aşısı var yanlış hatırlamıyorsam.. Hepsini birden vermelerini anlamıyorum...Yok canım sağlık ocağınınkiler dışında yaptırmadım:) etkisi vardır muhakkak ama zeka en fazla birkaç puan aşağı ya da yukarı yönde seyreder yani zaten zekisinizdir:) çünkü ben de hep okulumda dereceyle mezun oldum hatta balık da pek yemezdim :)
Götür canım bence doktora, geç kalınca da tedavi uzayabiliyor. Çok geçmiş olsun Atlas'aHiriltili oksuruk icin var miydi yapicak bisey yoksa ben yine doktora mi gotursem acaba ya dolu dolu oksuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?