- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Yapı meselesi biraz da.ben biraz rahat edim diyorum.hep mutcak hep bi yemek hazirlama derdi sıkıyor artik.ben sabahlari emzirince cocuk kahvaltiyi yapmiyor.iyice gözlemledim.@dooris123anabelgunes doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun
@Umudumbitmedi_siz ne güzel anlaşıyorsunuz öyle bazen bende hiç üstüne gitmeyeyim acıkacak nasıl olsa diyorum ama teklif etmedende içim rahat etmiyor bende senin rahatlığından istiyorum belkide çocuk bi Burak beni anne acıkınca yiyeceğim zaten diyecek
Yediğiniz yemekten ona da bir tabak ayarla.kücük parcalar halinde vermiyorum ben.bir birey gibi o tabagin biteceginin farkina variyorlar bi zaman sonra.sofrada ne varsa onu yicekler artik.ben sofrayi sahiplenmesinden yanayim.mama sandalyesine de koysam yemek sofrada olurdu.öyle yedirirdim.bide sakin olmak lazim.stres yapma.kendin nasil bi edayla yiyorsan kereme de o edayla yedir.sürecin normal olduğunun farkina varsin.zaten bu yemek yenmeli.bu cok doğal bisey diye düsünsün.Ben dün akşam kendimize bol sebzeli fırında mücver yaptım biz çok severiz kerem asaf çok aç değildi yinede bizimle birlikte masa sandalyesine koyuyorum önünede küçük bir dilim mücverden koydum bir güzel yedi ikinciyi verdim onuda yedi hatta üçüncüyüde bu şekilde sebze yumurta yedirmiş oldum çocuk doydu anne mutlu oldu B Bir mucize evde bayat ekmek varsa bende yumurtalı ekmek yaparım ama tavada değil tost makinesinde yağlı kağıtla pişiriyorum yağsız yumurta karışımına 1 tatlı kaşığı koyarsan yeterli oluyor kerem asafda seviyor yaa bu çocuklar niye hamurişi ekmek çok severki
Bendr senin gibiyim.bi dönerci görsem girip yiyesim gelir.hem mecbur degilsin evde yemeye.canin istiyorsa gir ye.kimseye söyleme.kendisi yesin iste.ben her zaman ayni seyleri yiyemem ya.bunalima girerim.Ay kızlar ben a grubunun ama etsiz yoğurtsuz yumurtasız bir hayat benim için ölüm zaten. Kayınvalide hep sağlıklı sebzeli ev yemekleri yapıyor. Bir buçuk ay oldu. Çok mutsuzum. Dönercilerin önünden geçerken kokuyu içime çekiyorum vallahi. Hiç de alışamadım etsizliğe. Hafta sonu babamgile gitsek de bize pirzola yapsa diye bakıyorum. Oraya gidince de Kv aç kalıyor. Tanımadığı hayvanın etini sütünü yumurtasını yemez. Makarna varsa onu yiyor sadece.
Çok geçmiş olsun.Kızlar gece boyu ateşimiz vardi yine bugün sağlık ocağına götürmüş bakıcımiz, dişleri çıkıyor o da zorlar boğazında enfeksiyon var demiş azeltin antibiyotik, aferin ve mukotik diye ilaç vermiş alerjik bir bünyesi olunca ilaçları da denemeden bilemem ne yapsam bilmiyorum
çok geçmiş olsun çocuk doktoru görse daha iyi olur sanki en azından gereksiz antibiyotik kullanmamış olursunuz hemde alerji öykünüzü bilir belki ona göre bir tedavi önerir acil şifalar dilerim miniğeKızlar gece boyu ateşimiz vardi yine bugün sağlık ocağına götürmüş bakıcımiz, dişleri çıkıyor o da zorlar boğazında enfeksiyon var demiş azeltin antibiyotik, aferin ve mukotik diye ilaç vermiş alerjik bir bünyesi olunca ilaçları da denemeden bilemem ne yapsam bilmiyorum
Evet okudum kitaplarını Son Söz'ün 2.cildi kaldı. Benzer kitaplarda okudum, okuyorum.plojovic yaşam tarzın ve bunu ailenle yaşaman çok güzel,isteyince olur aslında ama alışkanlıklara bırakmak lazım
dr aidin salih diye birisi var belki duymuşsundur bu kişinin keşfetmiş olduğu bir beslenme şekliyle tüm hastalıklara meydan okuyor 6 seviye sürüyor içinde dediğin oruçlarda var ve seviyeler bitince kan gurubuna göre beslenerek hayata devam ediyorsun
bende denedim ama 4. Günümde vücut yenik düştü ve rahatsızlandı bir dahada başlayamadım meyve dahil şeker yok tüm un çeşitleri dahil pirinç patates yok bunun dışındakileri doyana kadar yiyorsun bir ay sonunda yaklaşık 6-8 kiloya veda ve temizlenmiş bir karaciğerin oluyor sonra oruçlar başlıyor neyse çok uzattım sen geldin aklıma belki biliyordur diyecesaretimi toplayıp yeniden başlamak istiyorum Kerem asafla benim kan gurubum 0 negatif babanın A negatif biz anne - oğul aynı beslenelim o zaman
aferin bebekler için var mıydı bilmiyordum. mukotik ağız yaralarına iyi geliyor, dişlerini rahatlatır. antibiyotik de boğazlarına şart olmasa yazmazlardı. inşallah sıkıntı çıkmaz. geçmiş olsun çokKızlar gece boyu ateşimiz vardi yine bugün sağlık ocağına götürmüş bakıcımiz, dişleri çıkıyor o da zorlar boğazında enfeksiyon var demiş azeltin antibiyotik, aferin ve mukotik diye ilaç vermiş alerjik bir bünyesi olunca ilaçları da denemeden bilemem ne yapsam bilmiyorum
Simdilik iptal etmedik bugun daha iyi yarın ki durumuna gore karar vericem artik diger çocukları da hasta etmek istemem acikcasiÇok geçmiş olsun.
anabelgunes iyileştiniz mi? Oyun evine gidebilecek misiniz? Bize pazar misafir geliyor. Bizimki kaldı şimdilik. Gelen arkadaşın 5 buçuk aylık bebeği var. Bakalım ne yapacaklar beraber.
Afiyet bal şeker olsun.bu biraz olsun seni mutlu etmistir:)U Umudumbitmedi_ boş dersimde kafede butik hamburger yedim. Oh mis.
Eliyle yiyecek diye özellikle yemek yapmiyorum.bütün öğünleri ben yediriyorum.U Umudumbitmedi_ metehan yemekleri sizinle yiyor ya mesela aksam yemeginde nasil oluyor sen mi yediriyosun yada eliyle yiyecek ne yapiyosun ona
Benim doktorum kasik catal ver artik eline dedi de verdim haliyle dogru duzgun tutamadi haliyle oyle yemek yiyemez. O yuzden sordum metehan sofraya cok asina öğrendi mi acaba diye. Bizim bitek kahvaltilar birlikte ogle yemegi aksam yemegi o uyurken yiyoruz genedeEliyle yiyecek diye özellikle yemek yapmiyorum.bütün öğünleri ben yediriyorum.
İllaki kendi yemesi öğrenmesi güzel ama şu çağlar icin kendi yemesinden ziyade ne kadar yemek yedigi önemli.onun icin ben yediriyorum.kahvaltida biraz secici.yumurta zeytin yogurt yiyor.yumurtayi kendisi yiyemez.zeytini yiyor.yogurdu da kasik tutamadigi icin ben veriyorum.
Aksam yemekleri de siradan yemekler.yine ben yediriyirum.sofraya oturuyor.üzerine bezi cekiyorum.doyunca kalkiyor.
Meyveyi ona birakiyorum.kendi yiyor.
Şu sıra da kasiklari alip yemege daldiriyor.daha erken olduğunu düsünüyorum.simdilik yesin de ben vermisim kendi yemis farketmez.sağlıkli beslensin kuzucuklar.
Biz hep beraber yiyoruz ve hep kendi yemek istiyor çorbaya bile elini sokup parmağını yalıyor benim yedirmeme izin vermiyor kesinlikle kaşığı çatalı alıyor elimizden ama tutamadığı için yiyemiyor bende sürekli kendi yiyebileceği şeyler yapmaya çalışıyorum yinede olmuyor .. Ama bugün sebzeli makarna (burgu olandan 8 adet saydım):) ilikli kemik suyuna çorba (4 yemek kaşığı eder yediği) bir çay kaşığıda yoğurt yedi nerdeyse takla atacaktım sevinçtenBenim doktorum kasik catal ver artik eline dedi de verdim haliyle dogru duzgun tutamadi haliyle oyle yemek yiyemez. O yuzden sordum metehan sofraya cok asina öğrendi mi acaba diye. Bizim bitek kahvaltilar birlikte ogle yemegi aksam yemegi o uyurken yiyoruz genede
Benim kizda tam tersi..mama diye ağlar mesela eline ekmek versem tutmaz.. su için ağlar biberonu uzatirim elini arkasina saklar.. herseyi ben yedircem ben icircem.. inatla reddediyor kendi yemeyi.. hiç meraki yok.. nasil bukadar farkli oluyolar dimi..Sürekli mama mama diyor öyle iştahla diyorki bir kuzuyu devirecek diyorumsonra oturuyor bir parmağını yalayıp ıımmmhhh diyor ama devamı yok .. Kendi yemek isteyip yiyemediğinden mi yapıyor acaba anlamadım ki ne yemekmiş arkadaş bana fenalık geldi valla ya
Bende eline veriyorum kasigi.cataldan korkuyorum.gözüne denk gelir diye.kasigi bi tutusu var görmelisin.bize bakip uygun pozisyonu uyarlamaya calisiyor.diger eliyle düzeltiyor.bizim tuttuğumuz gibi tutuyor ara sira.cok hevesli.ben artik sabahlari çay veriyorum.cok acik ve ılık.icecekleri bardakla veriyorum.ayran çay yada sütü.mama ve suyu bi tek biberon ve sulukda veriyorum.esim daha kücuk diyor ama alismali bence.disarda bi yerde suluk olmasa nasil vericem diye düsünüyorum yada ayrani.hem zaten cocuk da hevesli ve reddetmiyor.cocuga göre takiliyorum ben.Benim doktorum kasik catal ver artik eline dedi de verdim haliyle dogru duzgun tutamadi haliyle oyle yemek yiyemez. O yuzden sordum metehan sofraya cok asina öğrendi mi acaba diye. Bizim bitek kahvaltilar birlikte ogle yemegi aksam yemegi o uyurken yiyoruz genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?