3. Aya kadar ikiz olduğu anlaşılmadı mı yaniCanim hayirli olsun benimde boyleydi 3. Ayda tek yumurta ikizi oldugunu ogrenmistim
Doktor bana yasakladı ama ben yinede yiyorum zaten bana yasakladığı şeyler beni ayağa kaldıran ve iyi hissettiren şeyler (turşu, zeytin, tuzlu peynir...yani hep tuz tuz tuz kuru ekmek birde )Hahahha hep bir şeyler yemek istiyorum:) birde Riskli diye gebeliğim hep uzanıyorum o da ayrı bir dezavantaj...
Hayir canim cinsiyeti icin gitigimizde ogrendik3. Aya kadar ikiz olduğu anlaşılmadı mı yani
Valla bende aynı yağlı yiyecekler falan ama onun yanında her gun yumurta,peynir,sebze,meyve,marul tüketiyorum.. 3ü bir arada nescafe içiyorum günde 1 bardak cünkü canim çok istiyorDoktor bana yasakladı ama ben yinede yiyorum zaten bana yasakladığı şeyler beni ayağa kaldıran ve iyi hissettiren şeyler (turşu, zeytin, tuzlu peynir...yani hep tuz tuz tuz kuru ekmek birde )
Sürpriz olmuştur kaç Aylık şimdi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHayir canim cinsiyeti icin gitigimizde ogrendik
Günaydın ben de uyuyamyrm geceleri gündüzleri uyuyorum nedense
Ben de aynı durumdayım gece uyanıyorum wc için sonra birdaha uyuyamıyorum eğer uykuya dalarsam yine wc için uyanıp yine uyuyamıyorum gündüz saat 10 ya da 11 gibi uyuyorum tekrar artık rutinim bu oldu maalesef gündüz uyu gece ayaktaGünaydın ben de uyuyamyrm geceleri gündüzleri uyuyorum nedense
Tatlı süpriz maşallah Allah analı babalı büyütsünHayir canim cinsiyeti icin gitigimizde ogrendik
Ben de Öyleyim.Suları çoğunlukla akşam içtiğim için gece wc ihtiyacı daha çok duyuyorum sanki.Su tüketimini gündüz yapmayı denicem Bakslım gece durum ne olacakBen de aynı durumdayım gece uyanıyorum wc için sonra birdaha uyuyamıyorum eğer uykuya dalarsam yine wc için uyanıp yine uyuyamıyorum gündüz saat 10 ya da 11 gibi uyuyorum tekrar artık rutinim bu oldu maalesef gündüz uyu gece ayakta
Boğazı'na karbonatlı gargara yap ,başın için de tatlı bişeyler yemeyi dene bakalım ben öyle yapıyorum tatlı bişey yediğimde geçiyo tabi çok şiddetli değilseGünaydın kızlar, ben de 6+2 haftalık hamileyim. Sık tuvalete gitme dışında ne koku hassasiyeti ne de bulantim var, hiç bir belirti yok.
Ama bu gece müthiş bir boğaz ağrısı ile uyandım, başım da çatlayacak sanki..napiym ben şimdi?
Ben de de sık idrar disinda baska bi belirti yokGünaydın kızlar, ben de 6+2 haftalık hamileyim. Sık tuvalete gitme dışında ne koku hassasiyeti ne de bulantim var, hiç bir belirti yok.
Ama bu gece müthiş bir boğaz ağrısı ile uyandım, başım da çatlayacak sanki..napiym ben şimdi?
Yok canım çok şükür 19 aylik kızım varAmin inşallah canım evet ilk senin ilk değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?