2018 Ekim Anneleri

Hahahha hep bir şeyler yemek istiyorum:) birde Riskli diye gebeliğim hep uzanıyorum o da ayrı bir dezavantaj...
Doktor bana yasakladı ama ben yinede yiyorum zaten bana yasakladığı şeyler beni ayağa kaldıran ve iyi hissettiren şeyler (turşu, zeytin, tuzlu peynir...yani hep tuz tuz tuz kuru ekmek birde )

Doktor bana yasakladı ama ben yinede yiyorum zaten bana yasakladığı şeyler beni ayağa kaldıran ve iyi hissettiren şeyler (turşu, zeytin, tuzlu peynir...yani hep tuz tuz tuz kuru ekmek birde )
Valla bende aynı yağlı yiyecekler falan ama onun yanında her gun yumurta,peynir,sebze,meyve,marul tüketiyorum.. 3ü bir arada nescafe içiyorum günde 1 bardak cünkü canim çok istiyor

Günaydın ben de uyuyamyrm geceleri gündüzleri uyuyorum nedense
Ben de aynı durumdayım gece uyanıyorum wc için sonra birdaha uyuyamıyorum eğer uykuya dalarsam yine wc için uyanıp yine uyuyamıyorum gündüz saat 10 ya da 11 gibi uyuyorum tekrar artık rutinim bu oldu maalesef gündüz uyu gece ayakta

Günaydın kızlar, ben de 6+2 haftalık hamileyim. Sık tuvalete gitme dışında ne koku hassasiyeti ne de bulantim var, hiç bir belirti yok.
Ama bu gece müthiş bir boğaz ağrısı ile uyandım, başım da çatlayacak sanki.. napiym ben şimdi?

Ben de Öyleyim.Suları çoğunlukla akşam içtiğim için gece wc ihtiyacı daha çok duyuyorum sanki.Su tüketimini gündüz yapmayı denicem Bakslım gece durum ne olacak

Ben de bazen gecede uyaniyorum.
Yine erkenden uyandim bugunde.
Uykuyu pek severim ama bilemedim

Boğazı'na karbonatlı gargara yap ,başın için de tatlı bişeyler yemeyi dene bakalım ben öyle yapıyorum tatlı bişey yediğimde geçiyo tabi çok şiddetli değilse

Ben de de sık idrar disinda baska bi belirti yok
Sirkeyle gargara yapabilirsin
Ihlamur ve bol limonlu corba ic derim.

Karbonatlı gargara yi deneyeyim hiç aklıma gelmedi, tatlı yi da deneyeyim çok sağol canım

Günaydın güzel anneler bizim niye listemiz yok annenin ve bebegin bilgileri yazan bir liste güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…