Hanımlar bebeğim 2 hafta öncesi 5+6 ydı bugün 8+3 olması lazımdı 7+6 çıktı crl 15 mm. Her ultrason da 2 3 gün değişme olur dedi dr. Sizce normal mi bu durum
Kizlar hamile ic camasiri alicak misiniz? Misal emzirme sutyeni hamile kulotu vs bunlar ne zaman alinir? Normal ic camasircida var midir yoksa e bebek falan mi bakmak lazim bilginiz var mi?
2. Gidişim ilk gittiğimde güzel ilgilendi memnun kalmıştım ama bugun hiç bilgi vermedi açıklama yapmadı çok moralim bozuldu değiştiricem dr.umu. bi aksilik çıkmadığı sürece 1 ay bekleyeyim o zaman bu zaman içinde tahlil vs oluyo mu acaba ona göre giderim
Anladim canim.herseyi denemekte fayda var.illa ki bisey yarar sana.misiri da guzelce patlat.iyice açılsin.atistir miden bulaninca.Demediğim bi Mısır var. Onu da deneyeyim bi. Bazı şeyleri kusarken çıkartamadığım için yemiyorum ayva mesela çünkü midem herşeyi çıkartmaya çalışıyor .
Kızlar geldim doktordan memlekette olduğum için devlet hastanesinde farklı bi doktora gittim benim son adet tarihimle ultrason arasında nerdeyse 3 hafta fark var ama bebek göründü kalp atışını da ben ufaktan görüyorum ben ekranda ama duyulması için haftaya gel dedi kafamı karıştıran farkın bu kadar çok olması yoksa normal her şey
Arkadaşlar bu ikili testler falan muhakkak yapılmalı yani Allah korusun bu testlerin sonucunda bir sorun çıktı diyelim tedavi gibi birşey oluyor mu yoksa öğrendiğimiz o sorun ile doğum yapmayı mı bekliyoruz bana bu konuda bilgi verir misiniz
merhaba kızlar bende 2 hafta sonra gidicem inşallah tarama testine ben bankada çalışıyorum özel sigorta mensubuyum özel hastanelere para vermiyorum zaten bu test için ekstre ödeme yaparmıyız acep
Bide bişey soracaktım sana bi sıkıntı olmadığı sürece ne zaman gideyim kontrole. 9. Haftanın içindeyim test tarama vs. Ne zaman başlıyor.Normal canim.Bi sonraki gidisinde ileri bile cikabilir.
Sağol canm hadi inşallah dediğin gibi olur
Boya bende yasak diye biliyorum ama saç rimelleri var gratis gibi mağazaşarda onlardan kullan istersen en azkndan saçlaron açık sadece görğnen diplere sürebilirsin baya kapatoyor onlardaBirde, bende 16-17 yasimdan beri ırsi olarak saclarimda beyazlar var suan 29 yasimdayim ve liseden beri boyatiyorum her ay dip yaptiriyorum yalniZca.. doktor boya yasak dedi ama diplerim komple beyaz zaten hormonlardan kendimi cirkin hissedicem bari boyaya izin verin dedim en azindan 2 ayda bir ( genelde 4 haftada 1 cikar) hayir izin vermiyorum risk almiyorum ben dedi. Sizler bu konuda neler biliyosunuz
Boya bende yasak diye biliyorum ama saç rimelleri var gratis gibi mağazaşarda onlardan kullan istersen en azkndan saçlaron açık sadece görğnen diplere sürebilirsin baya kapatoyor onlarda
Bilmiyorumki hiç zararı varmıdır doktora sormak gerek :)Zamanında hint kınası diye bir sey vardı:)) o da kullanilamaz mi acaba.
Ben krem degil yag kullaniyorum.Kizlar catlak kremine basladiniz mi?
Ben krem degil yag kullaniyorum.
Bugday yagi badem yagi donusumlu kullaniyorum 2 haftadir gunde 1 defa.
5 aydan sonra sabah aksam olmak uzere 2ye cikaricam.
Hakiki zeytin yagi ve bebeyagiyla donusum dusunuyorum onemli olan nemli tutmak.
Siz hangi kremi dusunuyorsunuz?yağlar iyi hoş da yeterli gelmez gibi geliyor bana :/
bebeyağının içeriğine dikkat etmek lazım. piyasada petrol ürünü çok fazla bebeyağı var.
Siz hangi kremi dusunuyorsunuz?
Ben ilk gebeliğimde hiçbirşey kullanmadım hiçte çatlamadım doktorumda söylemişti zaten istediğin kremi kullan eğer çatlayacağı varsa çatlar diye :) genetik oluyor genelde anneniz çatlamadıysa sizde pek çatlama olmaz sanıyorum aşırı kilo almadığınız sürece ..hemde benim karnım aşırı büyümüştü hetkes ikizmi diyordu :)Elimde kocaman bi liste oldu aslında :) hala arastırıyorum.
Şuanda hindistan cevizi yağı kullanıyorum.
*Burt's Bees Mama Bee Belly Butter
*Lierac
*Mustela
*Earth Mama Body Butter
*Earth Mama Natural Strech Oil
Valla kullanıp memnun olan varsa tavsiye ederse cok makbule geçecek :)
Doğrudur bana çok saçma geliyor bu tür kremlere para ödemek..çatlayacağı varsa çatlıyor zaten istediğin ürünü kullan bu yüzden kullanmayacağım:)Ben ilk gebeliğimde hiçbirşey kullanmadım hiçte çatlamadım doktorumda söylemişti zaten istediğin kremi kullan eğer çatlayacağı varsa çatlar diye :) genetik oluyor genelde anneniz çatlamadıysa sizde pek çatlama olmaz sanıyorum aşırı kilo almadığınız sürece ..hemde benim karnım aşırı büyümüştü hetkes ikizmi diyordu :)
Ben ilk gebeliğimde hiçbirşey kullanmadım hiçte çatlamadım doktorumda söylemişti zaten istediğin kremi kullan eğer çatlayacağı varsa çatlar diye :) genetik oluyor genelde anneniz çatlamadıysa sizde pek çatlama olmaz sanıyorum aşırı kilo almadığınız sürece ..hemde benim karnım aşırı büyümüştü hetkes ikizmi diyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?