2018 Ekim Anneleri

Yaaa ne guzel tane tane anlatmissin cok tesekkur ederim Amin insallah hepimiz guzel haberler alalim daima.. peki hindi eti ile ilgili bir bilginiz var mi? Bir arkadasim tavuktan daha faydali ve hindinin yapisi geregi hastalanmayan bir hayvan oldugunu soyledi.. evet keciboynuzu pekmezi ve kreme hemen basliyorum

Gozunaydin, guzel haberlerimiz devami gelir ve tum hamilelere nasip olur insallah. Bende bugun ikili yaptirdim 7 gun sonra cikacak sonuclar. Nt olcunuz kac cikti? Bizimkide cinsiyeti soylemedi emin olmadan soylemiyorum dedi

Bu arada simdi farkettim, bu imza altinda cikan bastan popoya 41mm diyor ama bizimki 60,93mm cikti acaba hangisi olmasi gereken bilemedim

Gozunaydin, guzel haberlerimiz devami gelir ve tum hamilelere nasip olur insallah. Bende bugun ikili yaptirdim 7 gun sonra cikacak sonuclar. Nt olcunuz kac cikti? Bizimkide cinsiyeti soylemedi emin olmadan soylemiyorum dedi
1.16 mm cıktı.

Bu arada simdi farkettim, bu imza altinda cikan bastan popoya 41mm diyor ama bizimki 60,93mm cikti acaba hangisi olmasi gereken bilemedim
O tahmini bir değer takılmayın.

Seker yuklemesini ben de yaptirmayi dusunmuyorum.Kizimda yapilmisti.Yuksek degildi. Doktorumla henuz konusmadim ama sadece aclik olctutrurum diye dusunuyordum.Tokluk sekeri icin senin doktorun cozumune bayildim.Aradigim cozum Bebegin de iyiymis , sevindim.Cinsiyet tahmini almadin sanirim.

Gecmis olsun canim.Ben de cok yasadim bulantilari.Ilac da kullanmadim.Meptamit ise yaramayinca 2.yi denemedim.Kullanmak da istemedim pek, acikcasi.Gecen hafta kontrolde bebegim gayet iyiydi.Endiselenme.Suya limon damlatip ictim bir donem.Hala tam gecmis degil ama eskisinden iyiyim.

Ben başından beri regenesis max kullaniyorum. Folik asit de içerdiği icin ayrica folikasit kullanmadım.
Aranizda kullanan var mu regenesis max
Mesajını yeni gördüm bende kullanıyorum regenesis max ı. Dr.umun tavsiyesiyle eczanede aynı ilacı tavsiye etti hala devam ediyorum

kızlar merhaba
migrenim tuttu bugün hergün farklı bir durumdayım girip uzun uzun bakıp yazaöıyorum bile çok kötüyüm bugün
biraz da heyecan var haftaya cuma kontrolüm var

cAnim cok saol ciktim kontrolden doktor gayet iyi dedi haftay tekrarcagirdi 2li tarama olcumu yapicam dedi lekelenmem devamettigiicin 12.haftaya kadar kullan progestani dedi
Bebişin durumumun iyi olmasına sevindim canım senin de moralin düzelmiştir :) benim doktorumun dediğine göre progestanı Yarin bırakmam gerekiyor ama ben bırakmak istemiyorum zaten geçen haftaki yoğun kanama ile gittiğim hastanede doktor yeniden yazdı progestanı.Kontrolüm var ama bir sorayım bakalım bırakma konusunda o ne dicek.
Her şeylerimiz yolunda gitsin inşallah :)

insallah canim hepimizin bebisleri saglikli olsun .ben birakayimmi dedim hayir lekelenmen devam ediyomus birakma dedi ben 12.haftaya kadar kullandiriyorum normalde dedi cinsiyet iicnde 3bucuk hafta sonra dedi :)

Evet cok sukur suan her sey yolunda dedi doktorum, Allah tum annelere bunu duyurmayi nasip etsin insallah. Cinsiyet sordum; “atmasyon yok tatlim, simdi ben sana ne desem kendini buna hazirlicaksin, emin olmadan soylemiyorum” aynen bu cumleyi kurdu herhalde bir daha gittigimizde artik emin olur ve soyler. Benim doktor masallah cok sevdim izmirde olan varsada tavsiye ederim, seker yuklemesi icin gercekten dusundugumuzde; sen o portakal suyunu ic bakalim sekerin ne olacak ne gerek var glukoza dedi cidden kadin hakli

Artık tahmin yapılır sanırım. Cinsiyet tahmini istiyorum :)

Valla bebise bakmaktan tahmin edemiyor insan :))))
Masallah minişine❤
Kız diyorum ben :)

Rica ederim.Boyle seyleri aliskanlik edinmek cocuk olduktan sonra da kolaylik oluyor.Zaten bildikten sonra da vazgecemiyorsun
Hindiyi bilmiyorum sadece iyi pisirilmeli ve sicak tuketilmeli diye biliyorum.Hic bisy yapamiyorsan kirmizi etinle baligini eksik etme canim

Yazi Izmir'de ailemin yaninda geciriyoruz canim.Bana orada da doktor lazim.Hangi dokror , nerede? Annemler merkezde degil, yazliklari var.Yeri cok ters degilse senin doktoruna gidebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…