2018 Ekim Anneleri

Progestan kullanıyor muydun canım ilacını kullanıp uzan ve bol bol su iç ..kahverengi lekelere bişey yapmıyorlar başka
Kullaniyordum ama bitti almaya gifecektm simdi ama boyle olunca cikamadimda napcami bilmiyorum haftasonuda acik degil kalkamiyorum yerimden suan kahverengi degil pembe

Dinleniyorum suan dua edin ne olur

L LH058 doktorunu ara canım belki iğne falan önerir yada özele gidiyorsan yarın açıktır bi kontrole git. Birşey yoktur inşallah bende de olmuştu. Yorulunca olabiliyo. Çok şükür bebekte birşey yoktu.

Kullaniyordum ama bitti almaya gifecektm simdi ama boyle olunca cikamadimda napcami bilmiyorum haftasonuda acik degil kalkamiyorum yerimden suan kahverengi degil pembe
O zaman acilden yazdır bence bu ilaç önemli çünkü ,keşke bitmeye bir gün kala yazdırsaymışsın eğer yazdırmışsan bir şekilde almaya çalış

Tesekkur ederim, insallah hepimiz boyle guzel haberler alalim :) tavuk icin bisey demedi ama ben aksam icin tavuk yaptim simdi kafam karisti marketten almistim köy tavugu nereden bulucaz ki sehrin ortasinda iyice arastirmak lazim. Birde tavugu neden onermiyorlar mesela ne gibi olumsuz sonuclar doguruyor onu bilmiyorum. Benim dr ayni seyleri soyluyor, amacimiz sana degil bebege kilo aldirmak dedi kars kasari bulursan ye dedi, canin cok tatli istediginde tahin pekmezi hemen karistir onu yiyebilirsin dedi beyaz ekmek normalde de tuketmeyin diyorlar zaten.. alkol, midye, sakatat asla yok bunlari zaten hep uyguluyoruz cok sukur diyelim :)

Bu arada catlak icin; liearac krem yazdi notlarima, ben aktarciyim dogalciyim ama dedim o zaman kantoron ve zeytinyagi dedi ama henuz erken dedi.

69,5 ile hamile kalmistim 70,5 olmusum normal dedi bakalim :)

Çok şükür maşallah canım gözün aydın hep güzel haberler alalım inşallah

Gozunaydin oncelikle canim saglikli haberler daim olsun❤

Tavuk sadece hormon iceriyor.Sana hicbi katkisi yok oyle dusun.Ve aklinda olsun iyi tavuk bembeyaz olmaz.Yani köy tavugu olarak buldugunda bile alirken parcalattirdiginda gorursun hafif pembemsidir
Bi kere alsan istedigin gb parcalatsan,1 kerede tuketemezsiniz zaten,1-2 kere daha cikar

Pekmez icinde sana keciboynuzu pekmezi almani tavsiye ederim.Yakin cevrede yapan ya da bu tur seyler yapan kadinlarin oldugu köy kasabadan alman iyi olur.Ama inan eczaneden aldigin bile normal yapilandan cok farkli ve tatsiz oluyor.

Krem icinde simdiden kasinmaya baslamadan surmeni o nemi vucuduna kazandirmani tavsiye ederim
Sonra zaten gun icinde surme islemi bile cok fazlalasiyor

L LH058 Kontrole gitmen daha saglikli olur canim.Bi taksiyle ya da esinin gelmesi yakinsa insallah sikinti yoktur❤

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün 2li testi yaptırdık. Ben de çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamak konusunda ama doktorumla konuştuktan sonra yaptırmaya karar verdim. Doktor cinsiyet konusunda birşey demedi. Bu haftalarda cinsiyet tomurcuğu oluşuyor ve ne söylesem yanıltıcı olur dedi. 18. Hafta öğrenmek için en ideali dedi. Testin sonucunu da çarşamba günü alacağız. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Inşallah test yaptıran herkesin sonucu iyi çıkar.

Kızlar selam. Ben de 7.haftanin içindeyim. Aşırı bulantim var sabah akşam yataktan çıkamıyorum. Geceleri uyku desen haram oldu. Doktor metpamit vermişti ise yaramadı. Bugün ise zofran verdi. Işe yarar mi Sizce. Çok korkuyorum vücudum susuz kalıyor bebeğe bir şey olacak diye..☹

Daim olsun iyi haberlerinizz❤ Sevindim

Insallah iyi gelir.Ve insallah gecicidir canim.
Ilk 3 ay annenin depolarindan gerekli herseyi alirmis bebekler,onun icin stres yapma.En guzel onlem belki de bu da ilk aylarin zorlugunda❤

Daim olsun iyi haberlerinizz❤ Sevindim

Insallah iyi gelir.Ve insallah gecicidir canim.
Ilk 3 ay annenin depolarindan gerekli herseyi alirmis bebekler,onun icin stres yapma.En guzel onlem belki de bu da ilk aylarin zorlugunda❤

Inşallah bu 3 ayın sonunda rahatlarım böyle 9 ay çocuk zarar girecek diye endişe ediyorum ister istemez. Yatak ve lavabo bağımlısı oldum resmen ☹☹☹

Ikili testde sadece kanmi verdiniz ultrason sonrami çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…