Kullaniyordum ama bitti almaya gifecektm simdi ama boyle olunca cikamadimda napcami bilmiyorum haftasonuda acik degil kalkamiyorum yerimden suanProgestan kullanıyor muydun canım ilacını kullanıp uzan ve bol bol su iç ..kahverengi lekelere bişey yapmıyorlar başka
Dinleniyorum suan dua edin ne olurGeçmiş olsun canım, benim lekelenmelerim 3 haftadır sürüyorBugün gittiğim doktor da söyledi ufacık bir kan pıhtısı bile olsa onun dışarı atılması uzun sürebilir dedi. Eğer akıntın çok açık renkte ise bence de endişe edecek bir şey yok ama yine de doktora görünmekte fayda var. Biraz dinlen bence önce, sol tarafına yat.
O zaman acilden yazdır bence bu ilaç önemli çünkü ,keşke bitmeye bir gün kala yazdırsaymışsın eğer yazdırmışsan bir şekilde almaya çalışKullaniyordum ama bitti almaya gifecektm simdi ama boyle olunca cikamadimda napcami bilmiyorum haftasonuda acik degil kalkamiyorum yerimden suankahverengi degil pembe
Allah'ın izniyle bişey Olmasın inşallahDinleniyorum suan dua edin ne olur
Gözün aydın canım her şeyin yolunda olması süperBenim doktorum da beslenmeyle ilgili benzer şeyleri öneriyor. En önemlisi protein tüketimi dedi. hergün peynir süt ve yumurta + ortalama avuç içi kadar et ya da köfte. Tercihen kırmızı et, gözünle gördüğün gezinen bir tavuk bulursan onu kesip etini yiyebilirsin ama onun dışında paketli tavukları asla önermiyorum dedi. Bir de haftada bir gün balık ve tercihen somon. Ton balığını hiç önermiyorum dedi çünkü çok yüksek miktarda tuz ve çinko içeriyormuş . Bir de sakatat ve özellikle ciğer tüketimi yasak. Haftada iki kez de bakliyat tüketimini önerdi. Pirinç ve makarnaya hep mesafeli dur çünkü bunların bebek için besleyici pek bir değeri yok, kahbonhidrat içeriği açıısndan sana enerji sağlar ama o enerjiyi daha kaliteli karbonhidra içerikli besinlerden de alabilirsin dedi: örneğin tam buğday ya da çavdar ekmeği. Her ana öğünde birer dilim, toplamda günde 3 dilimi geçme dedi. Canın çok pilav makarna falan çekerse de en en fazla 4 yemek kaşığı (silme) yemen yeterli dedi İlk 4 ayda 1 kilo, hamileliğin sonuna kadar da toplamda 10-12 kilo alımı sağlıklı dedi
Geçmiş olsun, gözün aydın.. Hepimize böyle olumlu çıkmak nasip olsun inşallah Doktorlardan..
Dinleniyorum suan dua edin ne olur
Çok şükür maşallah canım gözün aydın hep güzel haberler alalım inşallahMerhaba kizlar, bugun kontrolum ve ikili testim vardi. Guzelde gecti, cok sukur hersey yolunda suan icin. Test sonuclari 1 hafta sonra cikacakmis, dr tlf ile konusuruz dedi.
Sac boyamak asla yok,
Parfum,deodanrt tene sikmak yok ve parabensiz olucak,
Kasik agrilari,adet sancilari uzun sureli degilse normal rahmin genisliyor,
Meyveni asla ihmal etmek yok,
Hergun mutlaka peynir-sut-Yumurta yenilecek,
Ceviz, badem, findik ama bunlarin hepsi cig olucak hergun bir avuc yiyebilirsin
Bunlari sordum sizinlede paylasiyorum ama yinede herkesin dr mutlaka farklidir, yorumlar dusunceler yonlendirmeler farklidir ben benim dr bunu soyledi diye paylastim.
Seker yuklemesini sorduk henuz erken ama, nefret ediyorum anneler glukozu iciriyorlar dedi, zamani gelince seker yuklemesi yapmayacagiz dedi. Geliceksin ac kanini vericeksin sonra sana git kahvalti yap portakal suyuda ic dicem dedi sonra yine kanina bakicaz yada sen evde bile bakabilirsin dedi( bunu nasil yapicam orayi kacirdim) zaten sen o glukozlarida icsen yada gidip iki dilim baklavada yesen vucuduna sekeri yuklemis oluyosun dedi cokta icime sindi cunku bende hic istemiyordum yaptirmak. Bakalim test sonucuna gore tekrar ne zaman gidecegim belli olucak. Demir hapi verdi ilac ismi vermek istemedim yanlis yonlendirmeye girmemesi icin doguma kadar imom ve bu ilaci kullanicaksin dedi. Plesanta arka duvarina yapisik bu iyi ama belini agritabilir dedi bunu ilk defa duydum. İste boyle kizlar baya yorucu birgundu hastane beni yoruyor ya psikolojimi degistiriyor
Canım naptın çıktın mi kontrolden ?Kizlar birazdan kontrolum var cok.heycanliyim.insallah bebegimde bi sıkıntı yoktur lekelenmem vardi malum
Tesekkur ederim, insallah hepimiz boyle guzel haberler alalim :) tavuk icin bisey demedi ama ben aksam icin tavuk yaptim simdi kafam karisti marketten almistim köy tavugu nereden bulucaz ki sehrin ortasinda iyice arastirmak lazim. Birde tavugu neden onermiyorlar mesela ne gibi olumsuz sonuclar doguruyor onu bilmiyorum. Benim dr ayni seyleri soyluyor, amacimiz sana degil bebege kilo aldirmak dedi kars kasari bulursan ye dedi, canin cok tatli istediginde tahin pekmezi hemen karistir onu yiyebilirsin dedi beyaz ekmek normalde de tuketmeyin diyorlar zaten.. alkol, midye, sakatat asla yok bunlari zaten hep uyguluyoruz cok sukur diyelim :)
Bu arada catlak icin; liearac krem yazdi notlarima, ben aktarciyim dogalciyim ama dedim o zaman kantoron ve zeytinyagi dedi ama henuz erken dedi.
69,5 ile hamile kalmistim 70,5 olmusum normal dedi bakalim :)
Amin canım çok sağolCanım inşallah her şey yolundadır
Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün 2li testi yaptırdık. Ben de çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamak konusunda ama doktorumla konuştuktan sonra yaptırmaya karar verdim. Doktor cinsiyet konusunda birşey demedi. Bu haftalarda cinsiyet tomurcuğu oluşuyor ve ne söylesem yanıltıcı olur dedi. 18. Hafta öğrenmek için en ideali dedi. Testin sonucunu da çarşamba günü alacağız. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Inşallah test yaptıran herkesin sonucu iyi çıkar.
Kızlar selam. Ben de 7.haftanin içindeyim. Aşırı bulantim var sabah akşam yataktan çıkamıyorum. Geceleri uyku desen haram oldu. Doktor metpamit vermişti ise yaramadı. Bugün ise zofran verdi. Işe yarar mi Sizce. Çok korkuyorum vücudum susuz kalıyor bebeğe bir şey olacak diye..☹
Daim olsun iyi haberlerinizz❤ Sevindim
Insallah iyi gelir.Ve insallah gecicidir canim.
Ilk 3 ay annenin depolarindan gerekli herseyi alirmis bebekler,onun icin stres yapma.En guzel onlem belki de bu da ilk aylarin zorlugunda❤
Ikili testde sadece kanmi verdiniz ultrason sonrami çekiliyorMerhaba kızlar nasılsınız? Bugün 2li testi yaptırdık. Ben de çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamak konusunda ama doktorumla konuştuktan sonra yaptırmaya karar verdim. Doktor cinsiyet konusunda birşey demedi. Bu haftalarda cinsiyet tomurcuğu oluşuyor ve ne söylesem yanıltıcı olur dedi. 18. Hafta öğrenmek için en ideali dedi. Testin sonucunu da çarşamba günü alacağız. Çok şükür bir sıkıntımız yok. Inşallah test yaptıran herkesin sonucu iyi çıkar.
Önce ultrason sonra kan şeklinde yapıldı.Ikili testde sadece kanmi verdiniz ultrason sonrami çekiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?