Ben kız erkek takılmıyorum canım sadece merak ediyorum etrafımdakilerden takanlar var :) bunu arkadaşlar da yanlış anlamışeylül annelerinde o kadar üstüne geldiler ki şuan tahmin yapmak istemedim açıkçası :)
Umarim sizde de gecer gider bu donemler artik.Kızlar günaydın hepinize
Bu 100 kaplan gucundekilere çok imrendim ben hiç kaplan gücündeyim. Bütün gün kafamı kaldıramıyorum progestan mahvetti beni.
Bugün kontrolüm var korkuyorum lekenlenmelerimde geçti ama yine de ne bileyim.
Güzel haberlerle çıkarsın inşallah.Kızlar günaydın hepinize
Bu 100 kaplan gucundekilere çok imrendim ben hiç kaplan gücündeyim. Bütün gün kafamı kaldıramıyorum progestan mahvetti beni.
Bugün kontrolüm var korkuyorum lekenlenmelerimde geçti ama yine de ne bileyim.
Selamlar :)
Cinsiyet tahminleri başlamış ne güzel az kaldı 1-1,5 aya öğreniriz inşallah :)
Çin takviminde kız çıktı bize. Ama emin değilim doğru baktığımıza.
Kardeşim rüyasında erkek görmüş
Eşime falda erkek çıkmış.
Benim için hiç farketmez ama kız olmasını isterim ilk çocuğumun sağlıklı gelsin hayırlı evlat olsun da hiç önemli değil canımızdan öte sonuçta.
Evet tam da ben aynısını yazıcaktım kimsecikler yok :)Kizlaaar nasılsınız nerelerdesiniz bugün çok sessiz buralar :) U Umudumbitmedi_ nerdesin canım yoksun hiç. Iyi misin bebiş de iyi dimi
Geziyorlar diyecegim ama hava da bozuk bugün türkiye genelinde :)Evet tam da ben aynısını yazıcaktım kimsecikler yok :)
Ben bi sitede baktim canim bende 93luyüm. Orda normal yaşın 24 çin takvimine gore de 25 yazıyordu. Ben siteden doğum tarihini yazım otomatik hesapla yaptım kız cıktı benimBenimde çin takvimi tahminimi yapar mısın? Bi türlü çözemedim. 1993 lüyüm 15 ocak son adet tarihim. 24. Yaşa mı 25. Yaşa mı bakıcam anlamadm
Ocak ayı kız seninde ocak mı canm 24 e göre erkek 25 e göre kız hangisi canm şimdi benimBen bi sitede baktim canim bende 93luyüm. Orda normal yaşın 24 çin takvimine gore de 25 yazıyordu. Ben siteden doğum tarihini yazım otomatik hesapla yaptım kız cıktı benim
Slm canim.iyiyim Allaha sükur.bebisde iyidir heralde.şu sıra çok midem bulaniyor.her gün kusuyorum.boş mideyle bile sarı su çikarıyorum acı acı.Kizlaaar nasılsınız nerelerdesiniz bugün çok sessiz buralar :) U Umudumbitmedi_ nerdesin canım yoksun hiç. Iyi misin bebiş de iyi dimi
Benim 1 ocak sat. Dur baktigim siteyi bulup link atarim sana. Ama zaten %100 doğru çıkmıyor canimOcak ayı kız seninde ocak mı canm 24 e göre erkek 25 e göre kız hangisi canm şimdi benim
Buldum canm o siteyi benimde kız çıktı :) 24 yaşı sanıyodm erkek diye bildiğim için bu haftaya kadar hep oğlum diye sevdim şimdi bi tuhaf oldum :)Ben bi sitede baktim canim bende 93luyüm. Orda normal yaşın 24 çin takvimine gore de 25 yazıyordu. Ben siteden doğum tarihini yazım otomatik hesapla yaptım kız cıktı benim
2 gündür iyiyim ben bi sabahları kustum. Ama önceki gün akşama kadar lavaboya koştum 8 kere çıkardım yaa 1 günde çok kötüydüm. Basım da dönüyordu. Çok şükür geçti. Pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla. Bide bende kalbime sancı giriyor yaa her gün oluyor bu üşütüyor muyum acabaSlm canim.iyiyim Allaha sükur.bebisde iyidir heralde.şu sıra çok midem bulaniyor.her gün kusuyorum.boş mideyle bile sarı su çikarıyorum acı acı.
Gruba girince midem kalkiyor.biri bulaniyor diyince basliyor bulanti.sanirim etkileniyorum.
Iste böyle yuvarlanıp gidiyoruz.sen ne yapiyorsun.nasıl gidiyor bebişle?
Canım ben hala oğlum olacak diye düşünüyorum. 1 tane oğlum var zaten ama yine oğlum olacak gibi geliyor. Allah hayırlı sağlıklı bi kız nasip eder inşallah bana :) hepimize gönlümüzden geçeni versin insallahBuldum canm o siteyi benimde kız çıktı :) 24 yaşı sanıyodm erkek diye bildiğim için bu haftaya kadar hep oğlum diye sevdim şimdi bi tuhaf oldum :)
Bende sanki oğlum olacak gibi geliyo ne istediğimi de bilmiyorum ikisinide istiyorum :) ilk olacak zaten farketmez sağlıklı olsun bebişlerimiz o bize yeterCanım ben hala oğlum olacak diye düşünüyorum. 1 tane oğlum var zaten ama yine oğlum olacak gibi geliyor. Allah hayırlı sağlıklı bi kız nasip eder inşallah bana :) hepimize gönlümüzden geçeni versin insallah
Aynen ilk olunca farketmez dior insan :) ben oğlumu hep kızım diye sevdim bi öğrendim ki oğlan sonra zor geldi bana oğlum demek ama çok şükür ki o olmuş :)Bende sanki oğlum olacak gibi geliyo ne istediğimi de bilmiyorum ikisinide istiyorum :) ilk olacak zaten farketmez sağlıklı olsun bebişlerimiz o bize yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?