2018 Ekim Anneleri

Gunaydin
Gunduz super iyiyim geziyorum,islerimi hallediyorum, yemegimi yapiyorum.
Aksamm saat 10 oldumu yattigim yerden kalkmak istemiyorum.
Sanki her yerim agriyor uykum geliyor erkenden.
Erken yatincasa bu sefer gece uyaniyorum uykum kaciyor.

Cok tuhaf durumlar haller bunlar.
Karnim pek cikmadi ama sagdan solada yavas donuyorum artik.
Kalkarkende yavas kalkmaya calisiyorum.

Bebişin hayırlı olsun sana da geçmiş olsun arkadasım. Ben mahvoldum suan 10 dayım ama bir nebze olsun gözüm açıldı diyebilirim. Hala çıkartıyorum tabi ama dramamin kullanıyorum faydası oluyor artık biraz. Susuz kalmaman lazım. Yemek su kadar önemli değil ben 8 kilo verdim şimdiye kadar. Yiyemedim hala da öyle günde 2 öğün ve birkaç lokma bir şey. Eğer idrarın koyu olursa git serum yaptır. Ben artık gitmiyorum günde 5 bardak su içiyorum yetiyor. Geçecek canım emin ol . Bulantı kusmayı en ağır yaşayan birisi olarak söylüyorum bunu canım

Gunaydin kizlar
Ben artik sanirim bebegimin harektlerini hissediyorum. Iki gundur aksam yemeginden sonra arkama yaslanip hafiften uzaninca bebegin oldugu yerde bir kayma , bir dokunus gibi hareketlenmeler hissediyorum. Ilk gun bagirsak hareketi falan mi dedim ama dun bebisin oldugundan emindim nerdeyse.
Kizimda da ilk 15. Haftada korktugum bir anda pit diye bir tekmeyle baslamisti.

Bende çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğiz Allah nasip ederse. Ilk hamilelikte geç hissediyorlarmis değil mi

Günaydın herkesee bende kızımda 20.haftada hissetmiştim tam anlamıyla öncesindede pıt pıt atma hissetmeye başlamıştım :) bakalım bu sefer kaçıncı haftada hissedeceğim

??:))

Eklentiler

• B8D072A7-DB8C-4F9B-99E5-05B386185367.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın canım bende yüz üstü yatamıyorum artık ağrıyor hemen baskı hissediyorum. Maşallah sen yine iyisin inşallah doğuma kadar güzel gider hamileliğin

Günaydın canım bende yüz üstü yatamıyorum artık ağrıyor hemen baskı hissediyorum. Maşallah sen yine iyisin inşallah doğuma kadar güzel gider hamileliğin
Allaha sukur canim oglumda da cok rahattim dogumun son haftasina kadar gezdim ev isi yaptim.

Yardim edim sana diye geliyordu annem ben tul utuleyip oda boyatiyordum.

Yuz ustu yatmayi cok severim ama artik bende yatamiyorum.

Oglumdada ayy bi dogursamda yuzustu yatsam diye cok ozlemistim.

Bir de hamisligim oglumunkine benziyor ins. Huyuda abisine benzer insAllah.
Doyur, temizle, uyusun oynasin bir cocukdu.
Kendi kendinede uyurdu oynardi aglamazdi pek.

Günaydınlar,

Bende senin gibiyim işe gidiyorum gündüzleri enerjim iyi eve geliyorum evde çöküyorum kaldığım yere.. Hep bir insan uyur mu sabahları erkenden zombi gibi kalkıyorum. Hafta sonuda dahil buna. eşim sağolsun çok yardımcı hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir ev işi yaptırmadı . Ama kendime gelmek istiyorum artık şimdiden böyleysem karnım büyünce ne olcam bilmem. İşe git gel sonra uyu ot gibi yaşıyorum

Bende anlamadim gunduz bukadar enerjik olup aksam bu denli degismek nasil oluyor.

Gunduz resmen 1000 kaplan gucundeyim aksam kaplumbaga gibi.

Vucut sasirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…