Kızlar selam. Ben de 7.haftanin içindeyim. Aşırı bulantim var sabah akşam yataktan çıkamıyorum. Geceleri uyku desen haram oldu. Doktor metpamit vermişti ise yaramadı. Bugün ise zofran verdi. Işe yarar mi Sizce. Çok korkuyorum vücudum susuz kalıyor bebeğe bir şey olacak diye..☹
Bende çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğiz Allah nasip ederse. Ilk hamilelikte geç hissediyorlarmis değil miGunaydin kizlar
Ben artik sanirim bebegimin harektlerini hissediyorum. Iki gundur aksam yemeginden sonra arkama yaslanip hafiften uzaninca bebegin oldugu yerde bir kayma , bir dokunus gibi hareketlenmeler hissediyorum. Ilk gun bagirsak hareketi falan mi dedim ama dun bebisin oldugundan emindim nerdeyse.
Kizimda da ilk 15. Haftada korktugum bir anda pit diye bir tekmeyle baslamisti.
Ilkinde daha gec hisseriliyormus evet. Ben birkac haftaya tekmeleri bekliyorum insallahBende çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğiz Allah nasip ederse. Ilk hamilelikte geç hissediyorlarmis değil mi
Günaydın canım bende yüz üstü yatamıyorum artık ağrıyor hemen baskı hissediyorum. Maşallah sen yine iyisin inşallah doğuma kadar güzel gider hamileliğinGunaydin
Gunduz super iyiyim geziyorum,islerimi hallediyorum, yemegimi yapiyorum.
Aksamm saat 10 oldumu yattigim yerden kalkmak istemiyorum.
Sanki her yerim agriyor uykum geliyor erkenden.
Erken yatincasa bu sefer gece uyaniyorum uykum kaciyor.
Cok tuhaf durumlar haller bunlar.
Karnim pek cikmadi ama sagdan solada yavas donuyorum artik.
Kalkarkende yavas kalkmaya calisiyorum.
Allaha sukur canim oglumda da cok rahattim dogumun son haftasina kadar gezdim ev isi yaptim.Günaydın canım bende yüz üstü yatamıyorum artık ağrıyor hemen baskı hissediyorum. Maşallah sen yine iyisin inşallah doğuma kadar güzel gider hamileliğin
Gunaydin
Gunduz super iyiyim geziyorum,islerimi hallediyorum, yemegimi yapiyorum.
Aksamm saat 10 oldumu yattigim yerden kalkmak istemiyorum.
Sanki her yerim agriyor uykum geliyor erkenden.
Erken yatincasa bu sefer gece uyaniyorum uykum kaciyor.
Cok tuhaf durumlar haller bunlar.
Karnim pek cikmadi ama sagdan solada yavas donuyorum artik.
Kalkarkende yavas kalkmaya calisiyorum.
eylül annelerinde o kadar üstüne geldiler ki şuan tahmin yapmak istemedim açıkçası :)
Bende anlamadim gunduz bukadar enerjik olup aksam bu denli degismek nasil oluyor.Günaydınlar,
Bende senin gibiyim işe gidiyorum gündüzleri enerjim iyi eve geliyorum evde çöküyorum kaldığım yere.. Hep bir insan uyur mu sabahları erkenden zombi gibi kalkıyorum. Hafta sonuda dahil buna. eşim sağolsun çok yardımcı hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir ev işi yaptırmadı . Ama kendime gelmek istiyorum artık şimdiden böyleysem karnım büyünce ne olcam bilmem. İşe git gel sonra uyu ot gibi yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?