- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
İkisinin de güzelliği başka Rabbim ikisini de taddırır inşallah:) erkekse 1 aya öğrenirm herhalde gizlerse kız olduğunun kanısına varıcam :)Aynen ilk olunca farketmez dior insan :) ben oğlumu hep kızım diye sevdim bi öğrendim ki oğlan sonra zor geldi bana oğlum demek ama çok şükür ki o olmuş :)
Yazi Izmir'de ailemin yaninda geciriyoruz canim.Bana orada da doktor lazim.Hangi dokror , nerede? Annemler merkezde degil, yazliklari var.Yeri cok ters degilse senin doktoruna gidebilirim.
Tamam canim tesekkurler.Yazin ondayim o haldeMerhaba, yeni gordum yazdigini canim. Ozel karatas hastanesi Aysel hanim doktorum. Birkac arkadasimdan methini cok duydum birde ben kendim goreyim istedim 2. Gidisimdi dun ve tamamiyle kararimi verdim cok kafa bir kadin biraz catlak deli dolu tam benlikhic oyle miy miy bi tip degil cat cat herseyi soyluyor bunu ye valla gozumden kacmaz pesindeyim gibi esprili seyleri cok var :) sende kendin bi git gor kendi kararini ver derim
Belirtilerin nasıl bulantin falan çok muİkisinin de güzelliği başka Rabbim ikisini de taddırır inşallah:) erkekse 1 aya öğrenirm herhalde gizlerse kız olduğunun kanısına varıcam :)
Aaa ne güzel tahminde bulunmuş doktorun hadi hayırlısı canım bakalım sağlıkla gelsin inşallah :)Kizlae bizde kintrole gittik bugun cok agrim vardi belimde karnimda kusmalarim artti diye gittim %70 erkek dedi rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah :)))
Hayirli olsunKizlae bizde kintrole gittik bugun cok agrim vardi belimde karnimda kusmalarim artti diye gittim %70 erkek dedi rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah :)))
Bulanti degilde yemeklerden 3 saat sonra safra cikariyorum birde geceleri sabaha karsi bel agrim cok fazla ama kizimda da ayniydi karnim cok agrirdi son zamanlarda belim agrimaya baslamisti kizimda :)Belirtilerin nasıl bulantin falan çok mu
Inan normal yemek çıkarmaktan daha iyi safra. Inşallah geçer o da :)Bulanti degilde yemeklerden 3 saat sonra safra cikariyorum birde geceleri sabaha karsi bel agrim cok fazla ama kizimda da ayniydi karnim cok agrirdi son zamanlarda belim agrimaya baslamisti kizimda :)
2. Canim 11 aylik kizim var :)Hayirli olsunSaglikla gelsin canim. Ilk bebis mi?
Insallah canim safrada zor aci tat gitmiyo insanin azindan :/ :))Inan normal yemek çıkarmaktan daha iyi safra. Inşallah geçer o da :)
Insallahh canim :))Aaa ne güzel tahminde bulunmuş doktorun hadi hayırlısı canım bakalım sağlıkla gelsin inşallah :)
3 gündür iyiyim şükür aşırı bi bulantım vardı gün boyu devam ediyordu mutfağa adım attığım anda Öğürmeye başlıyordum herşeye öğürüyodum mide ağrısından ölüyodm sonrasındada. Yine tiksinmelerim varda çıkarmıyorm eskisi gibi. Tabi belli olmuyo arada gidip geliyor. Senin nasıl geçti mi belirtilerBelirtilerin nasıl bulantin falan çok mu
Aynen bende senin gibiyim. Bazen çok ii bazen öğürmekten mideme başıma ağrı giriyor. Benim 12 hafta oldu bundan sonra azalır artık senin de belli olmaz belki azalır belki 12.haftadan sonra azalir3 gündür iyiyim şükür aşırı bi bulantım vardı gün boyu devam ediyordu mutfağa adım attığım anda Öğürmeye başlıyordum herşeye öğürüyodum mide ağrısından ölüyodm sonrasındada. Yine tiksinmelerim varda çıkarmıyorm eskisi gibi. Tabi belli olmuyo arada gidip geliyor. Senin nasıl geçti mi belirtiler
Haklısın kuzum valla annelik başlı başına zor :)Insallah canim safrada zor aci tat gitmiyo insanin azindan :/ :))
Ne diyrsun sen.gunde 8 defa çok ya.ben bi kere kusuyorum biraz rahat ediyorum.yine basliyor ama kusmuyorum.masallah diyeyim.gecmis olsun canim.mideni bastiracak seyler ye.2 gündür iyiyim ben bi sabahları kustum. Ama önceki gün akşama kadar lavaboya koştum 8 kere çıkardım yaa 1 günde çok kötüydüm. Basım da dönüyordu. Çok şükür geçti. Pazartesiyi bekliyorum sabırsızlıkla. Bide bende kalbime sancı giriyor yaa her gün oluyor bu üşütüyor muyum acaba
Aynen benim de akşamları oluyor gidince sorcam onu. Ben ikili test yaptirmicam canım ama senin durumun benden farklı yaptır sen. Inşallah sağ salim kucağına alırsın bu kez bebeğini. Kacta senin randevuNe diyrsun sen.gunde 8 defa çok ya.ben bi kere kusuyorum biraz rahat ediyorum.yine basliyor ama kusmuyorum.masallah diyeyim.gecmis olsun canim.mideni bastiracak seyler ye.
Bende pazartesi ikili teste gidecem.haberlesiriz.
Benimde kalbime igne batiyor ya.ozellikle aksamlari ve sık sık.
Benimde çin takvimi tahminimi yapar mısın? Bi türlü çözemedim. 1993 lüyüm 15 ocak son adet tarihim. 24. Yaşa mı 25. Yaşa mı bakıcam anlamadm
Gunaydin kizlar
Ben artik sanirim bebegimin harektlerini hissediyorum. Iki gundur aksam yemeginden sonra arkama yaslanip hafiften uzaninca bebegin oldugu yerde bir kayma , bir dokunus gibi hareketlenmeler hissediyorum. Ilk gun bagirsak hareketi falan mi dedim ama dun bebisin oldugundan emindim nerdeyse.
Kizimda da ilk 15. Haftada korktugum bir anda pit diye bir tekmeyle baslamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?