2018 Ekim Anneleri

Aynen ilk olunca farketmez dior insan :) ben oğlumu hep kızım diye sevdim bi öğrendim ki oğlan sonra zor geldi bana oğlum demek ama çok şükür ki o olmuş :)
İkisinin de güzelliği başka Rabbim ikisini de taddırır inşallah:) erkekse 1 aya öğrenirm herhalde gizlerse kız olduğunun kanısına varıcam :)

Yazi Izmir'de ailemin yaninda geciriyoruz canim.Bana orada da doktor lazim.Hangi dokror , nerede? Annemler merkezde degil, yazliklari var.Yeri cok ters degilse senin doktoruna gidebilirim.

Merhaba, yeni gordum yazdigini canim. Ozel karatas hastanesi Aysel hanim doktorum. Birkac arkadasimdan methini cok duydum birde ben kendim goreyim istedim 2. Gidisimdi dun ve tamamiyle kararimi verdim cok kafa bir kadin biraz catlak deli dolu tam benlik hic oyle miy miy bi tip degil cat cat herseyi soyluyor bunu ye valla gozumden kacmaz pesindeyim gibi esprili seyleri cok var :) sende kendin bi git gor kendi kararini ver derim

Tamam canim tesekkurler.Yazin ondayim o halde

Kizlae bizde kintrole gittik bugun cok agrim vardi belimde karnimda kusmalarim artti diye gittim %70 erkek dedi rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize insallah :)))
Aaa ne güzel tahminde bulunmuş doktorun hadi hayırlısı canım bakalım sağlıkla gelsin inşallah :)

Bulanti degilde yemeklerden 3 saat sonra safra cikariyorum birde geceleri sabaha karsi bel agrim cok fazla ama kizimda da ayniydi karnim cok agrirdi son zamanlarda belim agrimaya baslamisti kizimda :)
Inan normal yemek çıkarmaktan daha iyi safra. Inşallah geçer o da :)

Belirtilerin nasıl bulantin falan çok mu
3 gündür iyiyim şükür aşırı bi bulantım vardı gün boyu devam ediyordu mutfağa adım attığım anda Öğürmeye başlıyordum herşeye öğürüyodum mide ağrısından ölüyodm sonrasındada. Yine tiksinmelerim varda çıkarmıyorm eskisi gibi. Tabi belli olmuyo arada gidip geliyor. Senin nasıl geçti mi belirtiler

Aynen bende senin gibiyim. Bazen çok ii bazen öğürmekten mideme başıma ağrı giriyor. Benim 12 hafta oldu bundan sonra azalır artık senin de belli olmaz belki azalır belki 12.haftadan sonra azalir

Ne diyrsun sen.gunde 8 defa çok ya.ben bi kere kusuyorum biraz rahat ediyorum.yine basliyor ama kusmuyorum.masallah diyeyim.gecmis olsun canim.mideni bastiracak seyler ye.
Bende pazartesi ikili teste gidecem.haberlesiriz.
Benimde kalbime igne batiyor ya.ozellikle aksamlari ve sık sık.

Aynen benim de akşamları oluyor gidince sorcam onu. Ben ikili test yaptirmicam canım ama senin durumun benden farklı yaptır sen. Inşallah sağ salim kucağına alırsın bu kez bebeğini. Kacta senin randevu

Benimde çin takvimi tahminimi yapar mısın? Bi türlü çözemedim. 1993 lüyüm 15 ocak son adet tarihim. 24. Yaşa mı 25. Yaşa mı bakıcam anlamadm

Ben bilmiyorum malesef annem bakmıştı bana da. Benimki de sıkıntılı 26ya bakınca erkek 27ye bakınca kız gösteriyor tam ortasındayım bende :)

Otomatik bakan siteler vardı yanlış hatırlamıyorsam orada bir denesen doğum tarihini detaylı giriyorsun son adet tarihinle çıkartıyordu.

Ikili testini yaptıranlar perinatolog a gidenler özel de ne kadar bir ücret ödediler doğum yapan kuzenlerim 2 3 bin tl lerden bahsediyorlar

Ne güzel eminsen gerçekten ne mutlu sana canım. İnan ben de hissedeceğim günü iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…