2018 Ekim Anneleri

Ben de 2li test fiyatlarini merak ediyorum.
Yaptiranlar fiyat verebilir mi?

Aynen benim de akşamları oluyor gidince sorcam onu. Ben ikili test yaptirmicam canım ama senin durumun benden farklı yaptır sen. Inşallah sağ salim kucağına alırsın bu kez bebeğini. Kacta senin randevu
Saol canim.ins hepimizinki saglikli sıhhatli dogsun.ben devlete gidecem.randevuyu bir gün once alirim.

Aynen bende senin gibiyim. Bazen çok ii bazen öğürmekten mideme başıma ağrı giriyor. Benim 12 hafta oldu bundan sonra azalır artık senin de belli olmaz belki azalır belki 12.haftadan sonra azalir
Benim daha 10 haftalık bi süre daha çekicez öğürmeleri. Midem bulandıkça bebeğimin iyi olduğunu hissediyorum :) razıyım hafif hafif olsun dr a gidene kadar. Folik asiti kaçıncı haftaya kadar devam etmemiz lazım biliyo musun dr a gitmeme 3 hafta var daha. Zamanını geçirirsem zararı olur mu diye korkuyorum

Aynı benimde öyle oluyo :) baktım kız çıktı ama hep erkek diye sevdim kız çıkınca tuhaf oldum :)

Yok canım bi zararı yok onun. 3.aydan sonra biraktiriyorlar. Benim paketin içinde 4 tane kaldı başka almam ben doktorum vermedikce

Kizlar o meme olmasin
Benim de arada boyle meme ucuna dogru igne batiyormus gibi bir sizi oluyor da

Kizlar konu başlığı açarak sordum hep ama cevap alamadim ( tuzla civarinda doktor tavsiyesi olan var mı? Ben suan okan univ hastanesine gidiyorum. Giden var mi aranizda?

Kizlar o meme olmasin
Benim de arada boyle meme ucuna dogru igne batiyormus gibi bir sizi oluyor da
Yok canim uca dogru degil benimki.iceride.
Ama sütyensiz gezemiyorum hic.
Bi yere ucu degse hafifce aklim cikiyor.bide ucu büyudü sanki.benim göğüs ucun yoktur aslinda.hep ice çöküktü.heralde bebis icin emzik gibi olacak:)

Aramızda 1 gün var sizinle 12. Hafta bitene kadar kullanacaksın dedi doktoruö

Olsun olsun.Yoksa bebek onu emzik gibi yapana kadar omurden omur gidiyo

Aman bide o var dimi.benim agri esigim düsük.hemen ağriyor derim.ins bebisin disi erkenden cikmaz da beni kemirmez.
Komsunun bebegi 3 aylik dis cikardi.kadinin gogsü daha iyilesmeden bide dişleme olunca ölüyordu.

Silverette diye bir ürün var duydunuz mu? Gümüş göğüs kalkanları. Gümüşün yara iyileştirici etkisi varmış, kullananlar memnunmuş. Merak ettim açıkçası, çünkü baya bi acı çekeceğiz gibi duruyor emzirme zamanında. Gereksiz ise avent göğüs kalkanları fln alacağız artık neler işe yarıyorsa

Bacim sen baya bi arastirmişsın.ben daha hic bakmadim.ablam da dogum yaptiktan heme sonra catlamaya basladı.gozunden yaş geliyordu artik.ona sorarim ne yaomis diye.buraya da yazarim.
Ins en az zararla kapatırız:)

Bacim sen baya bi arastirmişsın.ben daha hic bakmadim.ablam da dogum yaptiktan heme sonra catlamaya basladı.gozunden yaş geliyordu artik.ona sorarim ne yaomis diye.buraya da yazarim.
Ins en az zararla kapatırız:)

Etrafımda arkadaşlarım ve akrabalarım hamile olunca ben daha hamile kalmadan araştırmıştım bazı şeyleri çoğu da emziremedi ilk gnden mamaları dayadılar bebeklere mamayla büyüdü tüm bebekler çevremde malesef. Daha 29-30 hafta var neler neler öğreniriz

Simdi iyi günlerimiz desene.bebisler bizi kemirecek.göğüs zaten hassas oluyor iyice çatlicak.bi arkadasım var gecen aradim diyorki artık göğsümün bası koptu kopacak.sallaniyor.
Sürekli kaniyor zaten bebekler kanı da emiyor.baya bi sıkıntılı bi sürec.Allah yardımcımiz olsun.
Doğana kadar baya bisey ögrencez:)

Allah korusun ya. O da çok acı verir. Bende sadece acı olmştu o da bebek alışınca geçiyo. İnş olmaz diyelm bizlerde

Aventn göğüs kalkanını tavsye ederim bende, göğüs ucuna bişey değmeyince daha hızlı geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…