2018 Ekim Anneleri

Ben gümüşün iyileştirici etkisini tarihten biliyorum ama bunun gögüs ucunda işe yarayacağı aklıma gelmezdi. Hatta bir deyim var ağzında gümüş kaşık ile doğmak diye hani zenginlik belirtisi olarak algılanır tabi ama eskiden bebeklere gümüş kaşık ile beslerlermiş çünkü ağızdaki yaraları iyileştirirmiş ve mikropları öldürümüş. Bu yüzden gögüs ucunda işe yarar diye düşündüm tutarlı bir bilgi teşekkürler

8 aylık hamile olunca göğüslerimiz için her gün düzenli olarak koruyucu krem kullanmalı ve bebek doğduktan sonra her emzirme arasında gümüş kapakları kullanmalıymışız ayrıca kapakların içerisine dolan sütü de dökmememiz gerekiyormuş anne sütünün iyileştirici etkisi varmış Göğsümüzün daha çabuk iyileşmesini sağlarmış. Bence Elimizden gelen her tedbiri almalıyız hem bebek hem kendimiz için diye düşünüyorum hanımlar :) benim de ilk gebeliğim ve çok araştırıyorum.

Ins canim.kara kara dusünüyorum bunlari duyunca.bi yandan uykusuzluk bi yandan göğüs acisı zor yani.
Kız düşünp sabrını tüketme şimdiden. Herkesn durumu farklı. Bazıları hamilelğn son zamnlarında başlıyor lansinoh sürmeye ben kızım emdkten snra başladım. Bişey olmamştı. İyi örnekler de var yani:)) kötüleri görme sadece:)) sende sn zamanlarda başlarsn istersen

Kizlar konu başlığı açarak sordum hep ama cevap alamadim ( tuzla civarinda doktor tavsiyesi olan var mı? Ben suan okan univ hastanesine gidiyorum. Giden var mi aranizda?
Pendikde Hulya aydogmus var (ozel muayinhanesi var ama )
Kurtkoy ersoyda Aysegul hnm var gidip memnun kalanlardan bildigim.
Ben maltepede gidiyorum.

Haklisin canım.laf göğüs ağrisindan baslamisti aslinda.ins bisey olmaz.
Bende krem sürerim dimi:)

Ben de gümüş kaşığı zenginlikten kaynaklı bir şans sanıyordum. Ama sonra gümüşün yara iyileştirici etkisi diye bir yazı okudum. Çok fazla örnekler vardı. Mantıklı geldi bana da.

O zamana kadar birebir kullanan birileriyle karşılaşırsam paylaşırım burada onların tecrübelerini :)

Kesinlikle öyle, ama her anın da tadını çıkarmalıyız diye düşünüyorum :)

Kizlar süt olayi degisir.
Misal ben oglumu 8 ay emzirebildim (hic hazir mama kullanmadim)
8 ay sonra sutum gelmedi.
Emzige alistirmistim gece beni emzik gibi kullanmiyordu.
Bunuda alistiricam.
Gogsumede krem vs kullanmadim.

Tahin yagi ve ayvanin cekirdegi (suda beklicek jel kvami alacak) cok iyi geliyormus gogus uclarina.
Gogus kalkanida cok mantikli geldi bana

Kremden cok bunlara yonelin derim.

Aman bide o var dimi.benim agri esigim düsük.hemen ağriyor derim.ins bebisin disi erkenden cikmaz da beni kemirmez.
Komsunun bebegi 3 aylik dis cikardi.kadinin gogsü daha iyilesmeden bide dişleme olunca ölüyordu.

Aman bide o var dimi.benim agri esigim düsük.hemen ağriyor derim.ins bebisin disi erkenden cikmaz da beni kemirmez.
Komsunun bebegi 3 aylik dis cikardi.kadinin gogsü daha iyilesmeden bide dişleme olunca ölüyordu.
Ben de cok aci cekmistim.Gogus pedi kullanmak benim en buyuk hatamdi.Doktor pedi ve yara oldugunu gorunce kesinlikle gogus pedi kullanmamam gerektigini, memeyi nemli tutup yara olmasina neden oldugunu soylemisti.Emzirdikten sonra kurumasini bekle, mumkun oldugunca hava alsin demisti.Bir de fitokrem yazdi.Emzirme araliginin en fazla oldugu zaman sur, emzirmeden yika demisti.Oylelikle kurtuldum.Sonrasinda aventin kremini kullandim.
Gogus kalkanlari da ise yariyor.Pes etmemek lazim.Sonrasinda iyilesti tabi ki 2 yasina kadar emzirebildim.

Yok canım bi zararı yok onun. 3.aydan sonra biraktiriyorlar. Benim paketin içinde 4 tane kaldı başka almam ben doktorum vermedikce
Bende yeni aldım 14. Haftanın sonuna kadar var dr a gidene kadar içerim bırak derse bırakırım o zaman

Aramızda 1 gün var sizinle 12. Hafta bitene kadar kullanacaksın dedi doktoruö
Bırakılmazsa zararı olur mu acaba? Bitene kadar içsem benimkisi multivitamin zaten normal folik asit değil çoğu kişi 3. Aydan sonra içmeye başlamış benim hapı

Bırakılmazsa zararı olur mu acaba? Bitene kadar içsem benimkisi multivitamin zaten normal folik asit değil çoğu kişi 3. Aydan sonra içmeye başlamış benim hapı
Benim Dr 3.aydan sonra foliği bırsk multivitamine başla dedi ve hamilelik boyunca devam et

Kuzlar nasılsınız göbüşler nasıl benımkı sankı cıktı bırazcık mıdem hala bulanıyo ya sızler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…