2018 Ekim Anneleri

Bırakılmazsa zararı olur mu acaba? Bitene kadar içsem benimkisi multivitamin zaten normal folik asit değil çoğu kişi 3. Aydan sonra içmeye başlamış benim hapı
Bana da verdi multivitamin ama 12 hafta dolduktan sonra dedi

Tsk ederim canım.bunlari bi yere not edim.zor valla.kurusun diye acik da gezemiyor insan.
Ins bu süreç acısız gecer:)

Kızlar ben başından beri folattro folik asit kullanıyorum. 6.haftada doktorum megadyn pronotal verdi ikisinu birden aliyorum

Göğüs kalkanı çok ise yarıyor. Ben ilk 3 ay pompa ile sağmak zorunda kaldım meme ucu hiç yoktu. Çok fena yara oldu su topladı o acıyı hiç unutamam. Bide süt bezeleri oldu dokunsan acıyor ateş yapıyor sağsan gelmiyor hastanelik oldum ben. Hatırlamak bile zor geliyor. Inşallah ikincide aynı şeyler olmayacak

Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
Benim hiç olmadı canım leke bile gelmedi şimdiye kadar çok şükür ama burda yaşayan çok arkadaş var yazarlar sana. Sıkma canını stres yapma kendine. Böl su iç bol bol yat ve sıcak su ile duş alma. Allah bebeğini sana bağışlasın

A Atape bu arada kivi ve ananas ye. Çook ye yani 1 2 tane değil bol bol ye o çok iyi geliyormuş

KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…