Bana da verdi multivitamin ama 12 hafta dolduktan sonra dediBırakılmazsa zararı olur mu acaba? Bitene kadar içsem benimkisi multivitamin zaten normal folik asit değil çoğu kişi 3. Aydan sonra içmeye başlamış benim hapı
250 tl ödedimIkili testini yaptıranlar perinatolog a gidenler özel de ne kadar bir ücret ödediler doğum yapan kuzenlerim 2 3 bin tl lerden bahsediyorlar
Tsk ederim canım.bunlari bi yere not edim.zor valla.kurusun diye acik da gezemiyor insan.Ben de cok aci cekmistim.Gogus pedi kullanmak benim en buyuk hatamdi.Doktor pedi ve yara oldugunu gorunce kesinlikle gogus pedi kullanmamam gerektigini, memeyi nemli tutup yara olmasina neden oldugunu soylemisti.Emzirdikten sonra kurumasini bekle, mumkun oldugunca hava alsin demisti.Bir de fitokrem yazdi.Emzirme araliginin en fazla oldugu zaman sur, emzirmeden yika demisti.Oylelikle kurtuldum.Sonrasinda aventin kremini kullandim.
Gogus kalkanlari da ise yariyor.Pes etmemek lazim.Sonrasinda iyilesti tabi ki 2 yasina kadar emzirebildim.
O kadar minik ki benim gören gazim var sanarKuzlar nasılsınız göbüşler nasıl benımkı sankı cıktı bırazcık mıdem hala bulanıyo ya sızler nasılsınız
Aksam yemekten sonra hazimsizliktan sisiyo karnim.Hamile gibi oluyorum ama sabaha hic kalmiyor.Pek belli degil henuz.Kuzlar nasılsınız göbüşler nasıl benımkı sankı cıktı bırazcık mıdem hala bulanıyo ya sızler nasılsınız
Geçen hafta iyice doyayım diye hep öyle yattım bu hafta baskı yapıyor rahatsızlık veriyor yatamıyorum artık ama 2 yastık dönemine geçtim hayırlı olsunYüzüstü yatmayı özleyeceğiz hanımlarr
Yok canım resmen kalbime bıçak saplanıyor benim nefes alırken zor oluyor sonra geçiyorKizlar o meme olmasin
Benim de arada boyle meme ucuna dogru igne batiyormus gibi bir sizi oluyor da
Benımde yavas yvs ckmya baslıyo snmj surekı gaz var zatende gobek normal halımı anlayamadımO kadar minik ki benim gören gazim var sanar
Bnde bebekmı gazmı pek anlamıyorum ama kendım aynada hafıf snkı cıkck gbı duruyo gazdan sısıyo cokAksam yemekten sonra hazimsizliktan sisiyo karnim.Hamile gibi oluyorum ama sabaha hic kalmiyor.Pek belli degil henuz.
Göğüs kalkanı çok ise yarıyor. Ben ilk 3 ay pompa ile sağmak zorunda kaldım meme ucu hiç yoktu. Çok fena yara oldu su topladı o acıyı hiç unutamam. Bide süt bezeleri oldu dokunsan acıyor ateş yapıyor sağsan gelmiyor hastanelik oldum ben. Hatırlamak bile zor geliyor. Inşallah ikincide aynı şeyler olmayacakSilverette diye bir ürün var duydunuz mu? Gümüş göğüs kalkanları. Gümüşün yara iyileştirici etkisi varmış, kullananlar memnunmuş. Merak ettim açıkçası, çünkü baya bi acı çekeceğiz gibi duruyor emzirme zamanında. Gereksiz ise avent göğüs kalkanları fln alacağız artık neler işe yarıyorsa
Anladim canim doktoruna sorarsin, onemli bir sey degildir insallah, merak etme.Yok canım resmen kalbime bıçak saplanıyor benim nefes alırken zor oluyor sonra geçiyor
Benim hiç göbek yoktu dümdüzdü şimdi minicik olunca gaz gibi görünüyor dışardanBenımde yavas yvs ckmya baslıyo snmj surekı gaz var zatende gobek normal halımı anlayamadım
Benim hiç göbek yoktu dümdüzdü şimdi minicik olunca gaz gibi görünüyor dışardan
Benim hiç olmadı canım leke bile gelmedi şimdiye kadar çok şükür ama burda yaşayan çok arkadaş var yazarlar sana. Sıkma canını stres yapma kendine. Böl su iç bol bol yat ve sıcak su ile duş alma. Allah bebeğini sana bağışlasınKızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYORNe diyrsun sen.gunde 8 defa çok ya.ben bi kere kusuyorum biraz rahat ediyorum.yine basliyor ama kusmuyorum.masallah diyeyim.gecmis olsun canim.mideni bastiracak seyler ye.
Bende pazartesi ikili teste gidecem.haberlesiriz.
Benimde kalbime igne batiyor ya.ozellikle aksamlari ve sık sık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?