2018 Ekim Anneleri

KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR
Devlet karşılamıyor sanırım dimi onu. Fiyatı ne kadar

Benim normalde biraz gobegim var.
Ama bakan hamis oldugumu anlamaz.
Aksam hazimsizlikdan ayrica sisiyor sabah iniyor.
Aksam bakinca sol taraf daha dolu
Solumda hissediyorum ben
Orasi bi yamuk duruyor

Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı

A Atape bu arada kivi ve ananas ye. Çook ye yani 1 2 tane değil bol bol ye o çok iyi geliyormuş
Canım yat bol bol ayaklarinin altına yastık koyup ara ara dizlerin bükülü olarak.Kivi ve ananas da sakın yeme mandalina portakal da yeme çünkü bu meyvelerde C vitamini var bolca.C vitamini de kanı akışkan yapar sulandırır.Zaten kanama var artmasın inşallah dursun tez vakitte. A Atape

Aaa öyle mi. Ama benim arkadaşın öyle düşük tehlikesi oldu doktor hep kivi ye dedi kasayla yedi resmen. Bilmiyordum ben yanlış bilgi vermiş olabilirim sağol canım düzelttigin icin

KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR
Tsk ederiz canim.görmemisizdir yazini.esime söyliyim de alsin.simdi bulaniyor.elimde legen oturuyorum.salonda.
Tekrar tskler canim.

Yaaa :) bende hissediyorum.Hatta esime soyledim.Kizimda da 15 haftalikken hissetmistim.Gazla apayri bisy.❤

Bende çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğiz Allah nasip ederse. Ilk hamilelikte geç hissediyorlarmis değil mi

Belli olmuyormus canim vucut yapisiyla cok alakaliymis

Benimde çin takvimi tahminimi yapar mısın? Bi türlü çözemedim. 1993 lüyüm 15 ocak son adet tarihim. 24. Yaşa mı 25. Yaşa mı bakıcam anlamadm

Sitede hesaplayarak yaparsan daha iyi.Cunku dogum gunu aylarinda dönüm oluyor cinsiyette çin takviminde

Ohh ne emzikkk :))))) selam verirler saga sola :))))))

Biraz ucretli ama dogru bir urun :)
Bazilarinin cok kotu oluyor deger diye dusunuyorum ama olacak diye almakta biraz onyargi olabilir.Alternatifler cok var iyi gelen

Gozun korkmasin ama asil dogunca butun ezberler bozuluyor :) ama oncesinde boyle kabullenerek,cozumlerle baslamak cok buyuk artı
Arkadasin hala kotumuymus?
Ciddi bir aci meme acisi.Bastan hic savsaklamadan acele etmeden daha hastanede ucu nemli tutmayi basarmak gerek

Yüzüstü yatmayı özleyeceğiz hanımlarr

Hayaller 'yatagin ortasini acip gobegi icine sokup uyumak' olacakkk

3 kez mastit oldum.
3.de 1 hafta sadece kan sagdim nerdeyse ve o surede masajlarla duzelttim.Ve o haftayi sol meme ile idare edip sağı yine emzirmeye baslamistim.Ek gidayada basladigimiz donemlerdi tabii :)
simdi dusunuyorumda ne azim süt işi :) Ama meme acisi fena be!

Son düzenleme:
Gerçekten azim isteyen bişey. Arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık o normal ben sezeryan. 2 gün sütü çok az geldi diye bıraktı mama ile besledi. Ben azmettim çok ağladım inledim. O mastit o kadar kötü ki gerçekten. En sonunda eşim emdi emdi tükürdü. Göğüs ucumda yoktu. Bebeğim 2 gün kuvezde yattı bobreklerinde su kalmadı çünkü ben inat ettim emecek diye. 3 ay sonra muradima erdim oğlumla bir bütün olduk. 22 ay emdi çok şükür. Bunu da arkdaslar okusun pes etmesin diye yazdım. Kızlar olur da benim yaşadıklarımı yaşarsanız pes etmeyin. Bakın 3 ay çektim geçti gitti. Oğlum hasta bile olmuyor maşallah çünkü temeli sağlam aldık. Evladiniz için sabredin. Tabi inşallah o noktaya gelmeden bebişlerinizle bir bütün olursunuz

Maşallah azmine. Benimde en çok istediğim 1 normal doğum yapabilmek 2 çocuğumu 2 yaşına kadar emzirebilmek. Insallah bi sıkıntı çıkmaz da gerçekleşir ikisi de.

Maşallah azmine. Benimde en çok istediğim 1 normal doğum yapabilmek 2 çocuğumu 2 yaşına kadar emzirebilmek. Insallah bi sıkıntı çıkmaz da gerçekleşir ikisi de.
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
Canım benim bi hafta üzerine bugün biraz kahverengi akıntım oldu seninki ne renk miktarı az mı çok mu

Ikili testini yaptıranlar perinatolog a gidenler özel de ne kadar bir ücret ödediler doğum yapan kuzenlerim 2 3 bin tl lerden bahsediyorlar
Ben kizimda ozelde yaptirdim gecen sene canim 500 tl vermistim perinatolog bakmisti 2 biler 3 binler gibi bi rakami harmony test yaptirdilarsa vermislerdir ancak.

Evet internette bile arastirirsan cikiyor tabi cok fazla yersen arada bir yemekle bir sey olmaz. Dusuk tehlikesi olan arkadaslar hic yemesin bence.
Valla bende arkadaşımdan biliyorum diye bilgi verdim yanlış bilgiymis iyi ki uyardiniz mazallah bişey falan olurdu üzülürüm

Bende mecburi sezeryan oldum canim.
Hersey hep normaldi ama 40.haftanin basinda kizim zoru basarip ters döndü ve makat gelisliydi :) 5 gun daha bekledim sancilarla dönme ihtimaline karsi ama nasip :)
Hemen emzirdim,25 ay emzirmekte nasip oldu cok sukur...

Evet cok sey yaptim,cektim,ugrastim.
Ama olmazsada annenin kendisini kotu hissetmemesi gerek.Dogum icinde sonrasi icinde boyle eksiklikler hissetmesin insallah anneler❤ cunku cidden cocuklarin ne sekilde dogduklarindan cok asıl ne sekilde buyutuldukleri en en onemlisi.

Kimler neler yasiyor bilmiyoruz.
Tabii cok caba gerekiyor bazen pes etmemekte onemli..

Mastitte ılık uygulamasi ve dogru sekilde masaj cok onemli kurtarici.Löp diye acildigini hissediyor insan :) aciylada olsa.
Ve en onemlisi emzirme doneminde can bisy cekerse bir lokmada olsa yemek gerekiyor.Cok etkisi var.

Ayy insallah bunlari cok az konusur ve hizla geceriz :)

Balkona çık ya da camı aç hava al canım iyi gelir. Bide elinde leğen bekleme psikolojik olarak miden bulanır
Canım burda fırtina vardı.çikmadim.cami biraz actim ama bulanti basladimı illa cikarcam rahatlicam.
Leğeni de zaten en son aldim elime.2 kere öğürdüm.hemen çikardım.ne var ne yok cikti.bombos kaldi.simdi rahatim:)
Durumu iyidir heralde.ne zamandir arayio soramadim.ama o zaman hem uykusuzdu hemde telefonlara bakacak hali yoktu.çok dönemiyordu.onun icin arayamadim.
Bende doğumdan önce baslicam.surekli bisey sürer dururum heralde.bide benim cildim çok kuru.hele goğüslerim hep soyuluyor.uclari da kuruyor resmen deri döküyor.anlasilan çatir çatir çatlicak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…