Devlet karşılamıyor sanırım dimi onu. Fiyatı ne kadarKIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR
Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
Canım yat bol bol ayaklarinin altına yastık koyup ara ara dizlerin bükülü olarak.Kivi ve ananas da sakın yeme mandalina portakal da yeme çünkü bu meyvelerde C vitamini var bolca.C vitamini de kanı akışkan yapar sulandırır.Zaten kanama var artmasın inşallah dursun tez vakitte. A Atape
Aaa öyle mi. Ama benim arkadaşın öyle düşük tehlikesi oldu doktor hep kivi ye dedi kasayla yedi resmen. Bilmiyordum ben yanlış bilgi vermiş olabilirim sağol canım düzelttigin icin
Tsk ederiz canim.görmemisizdir yazini.esime söyliyim de alsin.simdi bulaniyor.elimde legen oturuyorum.salonda.KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR
Balkona çık ya da camı aç hava al canım iyi gelir. Bide elinde leğen bekleme psikolojik olarak miden bulanırTsk ederiz canim.görmemisizdir yazini.esime söyliyim de alsin.simdi bulaniyor.elimde legen oturuyorum.salonda.
Tekrar tskler canim.
Gunaydin kizlar
Ben artik sanirim bebegimin harektlerini hissediyorum. Iki gundur aksam yemeginden sonra arkama yaslanip hafiften uzaninca bebegin oldugu yerde bir kayma , bir dokunus gibi hareketlenmeler hissediyorum. Ilk gun bagirsak hareketi falan mi dedim ama dun bebisin oldugundan emindim nerdeyse.
Kizimda da ilk 15. Haftada korktugum bir anda pit diye bir tekmeyle baslamisti.
Bende çok merak ediyorum ne zaman hissedeceğiz Allah nasip ederse. Ilk hamilelikte geç hissediyorlarmis değil mi
Benimde çin takvimi tahminimi yapar mısın? Bi türlü çözemedim. 1993 lüyüm 15 ocak son adet tarihim. 24. Yaşa mı 25. Yaşa mı bakıcam anlamadm
Yok canim uca dogru degil benimki.iceride.
Ama sütyensiz gezemiyorum hic.
Bi yere ucu degse hafifce aklim cikiyor.bide ucu büyudü sanki.benim göğüs ucun yoktur aslinda.hep ice çöküktü.heralde bebis icin emzik gibi olacak:)
Silverette diye bir ürün var duydunuz mu? Gümüş göğüs kalkanları. Gümüşün yara iyileştirici etkisi varmış, kullananlar memnunmuş. Merak ettim açıkçası, çünkü baya bi acı çekeceğiz gibi duruyor emzirme zamanında. Gereksiz ise avent göğüs kalkanları fln alacağız artık neler işe yarıyorsa
Simdi iyi günlerimiz desene.bebisler bizi kemirecek.göğüs zaten hassas oluyor iyice çatlicak.bi arkadasım var gecen aradim diyorki artık göğsümün bası koptu kopacak.sallaniyor.
Sürekli kaniyor zaten bebekler kanı da emiyor.baya bi sıkıntılı bi sürec.Allah yardımcımiz olsun.
Doğana kadar baya bisey ögrencez:)
Yüzüstü yatmayı özleyeceğiz hanımlarr
Göğüs kalkanı çok ise yarıyor. Ben ilk 3 ay pompa ile sağmak zorunda kaldım meme ucu hiç yoktu. Çok fena yara oldu su topladı o acıyı hiç unutamam. Bide süt bezeleri oldu dokunsan acıyor ateş yapıyor sağsan gelmiyor hastanelik oldum ben. Hatırlamak bile zor geliyor. Inşallah ikincide aynı şeyler olmayacak
Gerçekten azim isteyen bişey. Arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık o normal ben sezeryan. 2 gün sütü çok az geldi diye bıraktı mama ile besledi. Ben azmettim çok ağladım inledim. O mastit o kadar kötü ki gerçekten. En sonunda eşim emdi emdi tükürdü. Göğüs ucumda yoktu. Bebeğim 2 gün kuvezde yattı bobreklerinde su kalmadı çünkü ben inat ettim emecek diye. 3 ay sonra muradima erdim oğlumla bir bütün olduk. 22 ay emdi çok şükür. Bunu da arkdaslar okusun pes etmesin diye yazdım. Kızlar olur da benim yaşadıklarımı yaşarsanız pes etmeyin. Bakın 3 ay çektim geçti gitti. Oğlum hasta bile olmuyor maşallah çünkü temeli sağlam aldık. Evladiniz için sabredin. Tabi inşallah o noktaya gelmeden bebişlerinizle bir bütün olursunuzYaaa :) bende hissediyorum.Hatta esime soyledim.Kizimda da 15 haftalikken hissetmistim.Gazla apayri bisy.❤
Belli olmuyormus canim vucut yapisiyla cok alakaliymis
Sitede hesaplayarak yaparsan daha iyi.Cunki dogum gunu aylarda dönüm oluyor cinsiyette çin takviminde
Ohh ne emzikkk :))))) selam verirler saga sola :))))))
Biraz ucretli ama dogru bir urun :)
Bazilarinin cok kotu oluyor deger diye dusunuyorum ama olacak diye almakta biraz onyargi olabilir.Alternatifler cok var iyi gelen
Gozun korkmasin ama asil dogunca butun ezberler bozuluyor :) ama oncesinde boyle kabullenerek,cozumlerle baslamak cok buyuk artı
Arkadasin hala kotumuymus?
Ciddi bir aci meme acisi.Bastan hic savsaklamadan acele etmeden daha hastanede ucu nemli tutmayi basarmak gerek
Hayaller 'yatagin ortasini acip gobegi icine sokup uyumak' olacakkk
3 kez mastit oldum.
3.de 1 hafta sadece kan sagdim nerdeyse ve o surede masajlarla duzelttim.Ve yine emzirmeye baslamistim.Simdi dusunuyorumda ne azim :) Ama meme acisi fena be!
Bebeğim iyiymiş çok şükür ama hala dinlenmen gerek diyor
Maşallah azmine. Benimde en çok istediğim 1 normal doğum yapabilmek 2 çocuğumu 2 yaşına kadar emzirebilmek. Insallah bi sıkıntı çıkmaz da gerçekleşir ikisi de.Gerçekten azim isteyen bişey. Arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık o normal ben sezeryan. 2 gün sütü çok az geldi diye bıraktı mama ile besledi. Ben azmettim çok ağladım inledim. O mastit o kadar kötü ki gerçekten. En sonunda eşim emdi emdi tükürdü. Göğüs ucumda yoktu. Bebeğim 2 gün kuvezde yattı bobreklerinde su kalmadı çünkü ben inat ettim emecek diye. 3 ay sonra muradima erdim oğlumla bir bütün olduk. 22 ay emdi çok şükür. Bunu da arkdaslar okusun pes etmesin diye yazdım. Kızlar olur da benim yaşadıklarımı yaşarsanız pes etmeyin. Bakın 3 ay çektim geçti gitti. Oğlum hasta bile olmuyor maşallah çünkü temeli sağlam aldık. Evladiniz için sabredin. Tabi inşallah o noktaya gelmeden bebişlerinizle bir bütün olursunuz
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallahMaşallah azmine. Benimde en çok istediğim 1 normal doğum yapabilmek 2 çocuğumu 2 yaşına kadar emzirebilmek. Insallah bi sıkıntı çıkmaz da gerçekleşir ikisi de.
Canım benim bi hafta üzerine bugün biraz kahverengi akıntım olduKızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
Ben kizimda ozelde yaptirdim gecen sene canim 500 tl vermistim perinatolog bakmisti 2 biler 3 binler gibi bi rakami harmony test yaptirdilarsa vermislerdir ancak.Ikili testini yaptıranlar perinatolog a gidenler özel de ne kadar bir ücret ödediler doğum yapan kuzenlerim 2 3 bin tl lerden bahsediyorlar
Ananas pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum canim cunku sokturucu etkisi var dusuge sebep olabiliyor hatta hamileligin son gunlerinde bol bol yiyin dogum basladin derler
Ay ben anansin boyle bir etkisini bilmiyordum iyiki soyledin valla allah razi olsun.Ananas pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum canim cunku sokturucu etkisi var dusuge sebep olabiliyor hatta hamileligin son gunlerinde bol bol yiyin dogum basladin derler
Evet internette bile arastirirsan cikiyor tabi cok fazla yersen arada bir yemekle bir sey olmaz. Dusuk tehlikesi olan arkadaslar hic yemesin bence.Ay ben anansin boyle bir etkisini bilmiyordum iyiki soyledin valla allah razi olsun.
Valla bende arkadaşımdan biliyorum diye bilgi verdim yanlış bilgiymis iyi ki uyardiniz mazallah bişey falan olurdu üzülürümEvet internette bile arastirirsan cikiyor tabi cok fazla yersen arada bir yemekle bir sey olmaz. Dusuk tehlikesi olan arkadaslar hic yemesin bence.
Gerçekten azim isteyen bişey. Arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık o normal ben sezeryan. 2 gün sütü çok az geldi diye bıraktı mama ile besledi. Ben azmettim çok ağladım inledim. O mastit o kadar kötü ki gerçekten. En sonunda eşim emdi emdi tükürdü. Göğüs ucumda yoktu. Bebeğim 2 gün kuvezde yattı bobreklerinde su kalmadı çünkü ben inat ettim emecek diye. 3 ay sonra muradima erdim oğlumla bir bütün olduk. 22 ay emdi çok şükür. Bunu da arkdaslar okusun pes etmesin diye yazdım. Kızlar olur da benim yaşadıklarımı yaşarsanız pes etmeyin. Bakın 3 ay çektim geçti gitti. Oğlum hasta bile olmuyor maşallah çünkü temeli sağlam aldık. Evladiniz için sabredin. Tabi inşallah o noktaya gelmeden bebişlerinizle bir bütün olursunuz
Canım burda fırtina vardı.çikmadim.cami biraz actim ama bulanti basladimı illa cikarcam rahatlicam.Balkona çık ya da camı aç hava al canım iyi gelir. Bide elinde leğen bekleme psikolojik olarak miden bulanır
Durumu iyidir heralde.ne zamandir arayio soramadim.ama o zaman hem uykusuzdu hemde telefonlara bakacak hali yoktu.çok dönemiyordu.onun icin arayamadim.Yaaa :) bende hissediyorum.Hatta esime soyledim.Kizimda da 15 haftalikken hissetmistim.Gazla apayri bisy.❤
Belli olmuyormus canim vucut yapisiyla cok alakaliymis
Sitede hesaplayarak yaparsan daha iyi.Cunku dogum gunu aylarinda dönüm oluyor cinsiyette çin takviminde
Ohh ne emzikkk :))))) selam verirler saga sola :))))))
Biraz ucretli ama dogru bir urun :)
Bazilarinin cok kotu oluyor deger diye dusunuyorum ama olacak diye almakta biraz onyargi olabilir.Alternatifler cok var iyi gelen
Gozun korkmasin ama asil dogunca butun ezberler bozuluyor :) ama oncesinde boyle kabullenerek,cozumlerle baslamak cok buyuk artı
Arkadasin hala kotumuymus?
Ciddi bir aci meme acisi.Bastan hic savsaklamadan acele etmeden daha hastanede ucu nemli tutmayi basarmak gerek
Hayaller 'yatagin ortasini acip gobegi icine sokup uyumak' olacakkk
3 kez mastit oldum.
3.de 1 hafta sadece kan sagdim nerdeyse ve o surede masajlarla duzelttim.Ve o haftayi sol meme ile idare edip sağı yine emzirmeye baslamistim.Ek gidayada basladigimiz donemlerdi tabii :)
simdi dusunuyorumda ne azim süt işi :) Ama meme acisi fena be!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?