2018 Ekim Anneleri

Insallah iyidir sen yine de samimiysen yalniz birakma arkadasini cunku cidden zor zamanlar :)

Son zamanlarda meme uclarini cok cok uyarmamak gerek aklinda olsun canim.
Ama oncesinde baslamak bayaa yararli oluyor evet.
Aslinda bebek emdikcede uç buyuyor o yuzden degisiyorda malum.Memelerde zaten cok buyuyor.Sut doldukca belli oluyor,elinle sut kanallarini bile anliyorsun :)
Emzirme oncesi nemlendirmek az sutunu sıkarak,sonrasi yine ayni sekilde nemli birakmak ve camasirla vs temas ettirmemek gb seyler cok katli sagliyor.
Cunku 10-15 ufacik delikten süt ciktigini dusun :)))))) ehh o memeninde bi canı var :)))))))

Arkadasima bi ara gidecem
Bakayım ne durumda.
Verdigin bilgiler icin cok tskler canim.bu arada benim göğüslerim büyümedi.ama icinde bi dolgunluk var.kilo verdim belki ondan büyümemistir diyorum.sadece ućları büyüdü ve rengi koyulastı.bi yere degince agriyor.sütyensiz duramiyorum.
Ah bu bebisler ah.iki sevip öpecez diye nelere katlanacaz daha nelere.Allah sağlik sıhhat versin diyerek rahatlamaya çalisiyorum.çünkü ilk bebek.

Umarim sizde de gecer gider bu donemler artik.
Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
Karnim cikana kadarda oyle olacak galiba.
Ozaman anlicam evet bebek var dicem sanirim.

Ne diyelim bunada şükür
Çok daha zor geçiren hanımlar var sağlıklı olsunlarda gerisi bos

Iste dedigim gb cogunlukla dolgunluk oluyor.Ama gercek buyukluk sutlendikce
Yani dogumdan sonra.

Iste o sevmeler insanin omrune omur katiyor.
Insan kabullendikce hersey daha kolay oluyor.
Evet zor ama her anına deger inan❤
Allah bu bebisi sana emanet etmisse gerisi teferruat unutma Hicbisyden korkma.

Oğlumun doğum günü partisi var yarın bakalım ınşallah kanama olmaz
4 yaşında bir yaramazla dinlenmek ne mümkün :)

Oyyy :) Doğum günü kutlu olsun paşanızın❤
Allah nice yeni yaşlarla,nice güzelliklerle,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah❤
2014 bizimde yilimizdi :) 10 Mayıs dogumlu kızımda❤

Benim normalde biraz gobegim var.
Ama bakan hamis oldugumu anlamaz.
Aksam hazimsizlikdan ayrica sisiyor sabah iniyor.
Aksam bakinca sol taraf daha dolu
Solumda hissediyorum ben
Orasi bi yamuk duruyor
Bende solumda hissedyrm. Ama sağdaymış:)) kızım soldaydı hep ondan alışkanlk oldu herlde.

KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR

Biliyorum onu canım başta çok düşündüm cesaret edemedim şimdi de idare ediyorum dramamin de iyi gibi.

Valla helal olsun sana ne diyeyim

Merhaba arkadaslar 12. Haftama kavustum ve dun dr kontrolunde bebegimi gordum cok sukur .benimki ikiz basladi fakat birinin kalbi durdu tek devam ediyorum bu drumda ikili test yapamiycani fakat bir ay sonra 16.haftada amniyosentez yapacagini soyledi daha onceki gwbeliginde yaptiran varmi

Hayır canım ama onu yaptırma sakın gerekte yok kandan bakarsa baksın ama amniyosentez önermem. Hem Allah korusun çoçuğunda var bi şey dedi napcan?

Gunaydin hanimlar, ben bu hafta su catlaklar icin onleyici tedbire baslamak istiyorum.
Doktorum kantaron ve zeytinyagi dedi
İnternette kakao badem yagi yazan cok
Lierac herkes tavsiye ediyor fakat icinde paraben varmis
Lafi acilmisken yaz gebesi olucaz parabensiz roll on yves rocherda bulabilirsiniz paraben alkol hicbirsey yok tertemiz yesil cayli olan
Bio oil catlak ve leke yagi; dun gratiste baktim ama hicbir bilgim yok
Sizlerde durum ne baslamayi dusunuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…