Canım burda fırtina vardı.çikmadim.cami biraz actim ama bulanti basladimı illa cikarcam rahatlicam.
Leğeni de zaten en son aldim elime.2 kere öğürdüm.hemen çikardım.ne var ne yok cikti.bombos kaldi.simdi rahatim:)
Durumu iyidir heralde.ne zamandir arayio soramadim.ama o zaman hem uykusuzdu hemde telefonlara bakacak hali yoktu.çok dönemiyordu.onun icin arayamadim.
Bende doğumdan önce baslicam.surekli bisey sürer dururum heralde.bide benim cildim çok kuru.hele goğüslerim hep soyuluyor.uclari da kuruyor resmen deri döküyor.anlasilan çatir çatir çatlicak.
Hic arastirmamistim ananasi valla bende agir dusuk tehlikesi var yeni yeni atlatmaya calisiyoruz :/Evet internette bile arastirirsan cikiyor tabi cok fazla yersen arada bir yemekle bir sey olmaz. Dusuk tehlikesi olan arkadaslar hic yemesin bence.
Arkadasima bi ara gidecemInsallah iyidir sen yine de samimiysen yalniz birakma arkadasini cunku cidden zor zamanlar :)
Son zamanlarda meme uclarini cok cok uyarmamak gerek aklinda olsun canim.
Ama oncesinde baslamak bayaa yararli oluyor evet.
Aslinda bebek emdikcede uç buyuyor o yuzden degisiyorda malum.Memelerde zaten cok buyuyor.Sut doldukca belli oluyor,elinle sut kanallarini bile anliyorsun :)
Emzirme oncesi nemlendirmek az sutunu sıkarak,sonrasi yine ayni sekilde nemli birakmak ve camasirla vs temas ettirmemek gb seyler cok katli sagliyor.
Cunku 10-15 ufacik delikten süt ciktigini dusun :)))))) ehh o memeninde bi canı var :)))))))
Umarim sizde de gecer gider bu donemler artik.
Ben hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
Karnim cikana kadarda oyle olacak galiba.
Ozaman anlicam evet bebek var dicem sanirim.
Hadi gözün aydın :) Bebek iyi olsun da dinlen bol bol onlardan daha önemli bişey yok
Benim bu 9 ay böyle gidecek o zamanBenim Dr 3.aydan sonra foliği bırsk multivitamine başla dedi ve hamilelik boyunca devam et
Benim belki ek bişey verir o zaman bilemedim şimdiBana da verdi multivitamin ama 12 hafta dolduktan sonra dedi
Arkadasima bi ara gidecem
Bakayım ne durumda.
Verdigin bilgiler icin cok tskler canim.bu arada benim göğüslerim büyümedi.ama icinde bi dolgunluk var.kilo verdim belki ondan büyümemistir diyorum.sadece ućları büyüdü ve rengi koyulastı.bi yere degince agriyor.sütyensiz duramiyorum.
Ah bu bebisler ah.iki sevip öpecez diye nelere katlanacaz daha nelere.Allah sağlik sıhhat versin diyerek rahatlamaya çalisiyorum.çünkü ilk bebek.
Oğlumun doğum günü partisi var yarın bakalım ınşallah kanama olmaz
4 yaşında bir yaramazla dinlenmek ne mümkün :)
Aynen. Burda da tavsiye eden kişiler olur mutlaka.Haklisin canım.laf göğüs ağrisindan baslamisti aslinda.ins bisey olmaz.
Bende krem sürerim dimi:)
Bende solumda hissedyrm. Ama sağdaymış:)) kızım soldaydı hep ondan alışkanlk oldu herlde.Benim normalde biraz gobegim var.
Ama bakan hamis oldugumu anlamaz.
Aksam hazimsizlikdan ayrica sisiyor sabah iniyor.
Aksam bakinca sol taraf daha dolu
Solumda hissediyorum ben
Orasi bi yamuk duruyor
Geçen hafta iyice doyayım diye hep öyle yattım bu hafta baskı yapıyor rahatsızlık veriyor yatamıyorum artık ama 2 yastık dönemine geçtim hayırlı olsun
KIZLAR BEN BULANTI IÇIN ONZYD TABLETI ONERDIM SAYFALAR ÖNCE. ILGILENEN OLMADI SANIRIM.MUTHIS ANLIK.YEMEK ARASINSA BILE KESİYOR. ARAŞTIRI DERIM.4 YADINDAKI KIZIMDA KULLANIYOR
Gerçekten azim isteyen bişey. Arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptık o normal ben sezeryan. 2 gün sütü çok az geldi diye bıraktı mama ile besledi. Ben azmettim çok ağladım inledim. O mastit o kadar kötü ki gerçekten. En sonunda eşim emdi emdi tükürdü. Göğüs ucumda yoktu. Bebeğim 2 gün kuvezde yattı bobreklerinde su kalmadı çünkü ben inat ettim emecek diye. 3 ay sonra muradima erdim oğlumla bir bütün olduk. 22 ay emdi çok şükür. Bunu da arkdaslar okusun pes etmesin diye yazdım. Kızlar olur da benim yaşadıklarımı yaşarsanız pes etmeyin. Bakın 3 ay çektim geçti gitti. Oğlum hasta bile olmuyor maşallah çünkü temeli sağlam aldık. Evladiniz için sabredin. Tabi inşallah o noktaya gelmeden bebişlerinizle bir bütün olursunuz
Merhaba arkadaslar 12. Haftama kavustum ve dun dr kontrolunde bebegimi gordum cok sukur .benimki ikiz basladi fakat birinin kalbi durdu tek devam ediyorum bu drumda ikili test yapamiycani fakat bir ay sonra 16.haftada amniyosentez yapacagini soyledi daha onceki gwbeliginde yaptiran varmi
Ben de 2li test fiyatlarini merak ediyorum.
Yaptiranlar fiyat verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?