2018 Ekim Anneleri

Inşallah canım yaa. Sağlıkla gelsin de iple çekiyorum valla :)

Ben 1 ay olacak neredeyse başladım. Evde bebe yağı vardı şimdilik onu kullandım ama onunla devam etmeyeceğim. Ya zeytinyağı ya kakao ikisinden birini. Oğlumda kakao yağı kullandım hiç çatlak olmadı ama bu biraz farklı çok aşırı kaşınıyor karnım ve pul pul dökülüyor. Biraz daha nem istiyor bilmiyorum ne yapsam.

Ben de bu sabah yine erkenden uyandim.
Her sabah erkenciyim.
Bu fasulye beni hizaya sokuyor gelmeden.
Bana kendine gore uyku plani olusturuyor :) bence.

Bazen gece 4 de uyaniyorum uyuyamiyorum bazen 6da uyaniyorum.

Ben krem almicam.

Suan evde bugday, badem yagi ve kayisi cekirdegi yagi var.
Hepside cilt icin guzel yaglar yine bakim icin almistim.
Bio oil ve hindistan cevizi yagida eklicem.

Ben neredeyse 1 aydir azicik azicik sürüp yayiyorum gunde 1 defa.
Cildim nemli kalsin diye.
Gayetde memnunum.
Yine yaglarla devam edicem kafama gore.

Ayy rollonu iyiki söyledin. Ben de araştırmaya başlayacaktım.
Nemlendirmek icin ben şimdilik organik hindistancevizi yağı kullanıyorum.
Lierac ben de duymuştum ama paraben olduğunu bilmiyordum bak.

Ben de bu konuyu araştırıyorum 2 gündür. Evde hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı ile karışım yapıp kullansam mı diyorum, karar veremedim.

Canım benim bi hafta üzerine bugün biraz kahverengi akıntım oldu seninki ne renk miktarı az mı çok mu
Normalde acık prmbe koyu kahve fln grlıyor zaman zaman degısıyır rengı ve mıktarı ara ara da hıc gelmıyor. Ama dun sankı regl olmusum gıbı geldı. Bn bır panık hrmen dr a ıgne oldum hmn yatıyırum bugun hala devam edıyır.ped koydum.

Amın amın ınsallah vallaha psıkolojık olarak cok zorlayıcı hrp bır korku panık halı.ne olacak ne zaman jesılecek hıc bılmıyorum allah yavrularımızı bıze bagıslasın.

Aynısını ben de yaşadım geçen hafta çok iyi Anlıyorum seni..ama nedense bana kimse iğne yazmıyor ve sinir oluyorum buna.yazmaları gerekirken yazmıyorlar mi diye kendimi yiyorum kanama alanı var mıymış sende peki ??

En son ultrasonda gormedı kanama alanı fln. Ama ılk haftalarda vardı kanama alanı. Ben ocaktan berı yatıyorum

Bu kocamla ayrı yaşamak istiyorum
Ne zaman sinirlensem bağırsam düşürdün bebeği ya da düşüreceksin diyor
Birseyi 40 defa söyleme demişler sürekli söylüyor
Geçen leke geldi sinirlisin ondan dedi bana dahası önceki bebek kürtajla alındı ya ağzını açıp senin yüzünden dediği de oldu ne yapcam ben bunu

Benim eşim de "abartıyorsun 9 aylık hamile gibi davranıyorsun " vb.cümleleri Sıklıkla kuruyor.Hatta bana doğuma kadar arkadaşımda kalmamı önerdiği oldu.Bu ara duruldu devamı gelirse bu öneriyi hayata geçirmeyi düşünüyorum

Canım sinirli olman çok normal bende öyleyim daha bu sabah elimde olmadan eşime bağırdım çok saçma bi sebeple hemde o da bana küstü şimdi bende inat ettim bakalım nereye kadar. Yani demem o ki seni biraz alttan alsa keşke ama erkekler de stresli demekki. Aslında senin daha önce düşüğün var ve bayadır beklemişsiniz bebeği keşke böyle kötü telkinde değil de iyi telkinde bulunsa. Bak sen derin nefes al bol bol balkona çık temiz hava çek içine duşa gir yüzünü yıka çok iyi geliyor. Esin de ne derse he de geç bebeğini düşün. Bişey olmayacak insallah

Vallahı kızlar psukolojımız zsten yerkerde kanama manama derken altust olmus durumdayız. Destege hıcbırzaman ıhtıyac duymadugımız kadar ıhtıyac duyuyoruz. Once bebısler.... Gerusı bos. Onlar ıyı olsun. Saglıklı olsun. Bızde onlar ıcın ıyı olmak zorundayız. Kendımıze hıc etmedıgımız kadar dıkkat edelım.nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…