Inşallah canım yaa. Sağlıkla gelsin de iple çekiyorum valla :)Bende mecburi sezeryan oldum canim.
Hersey hep normaldi ama 40.haftanin basinda kizim zoru basarip ters döndü ve makat gelisliydi :) 5 gun daha bekledim sancilarla dönme ihtimaline karsi ama nasip :)
Hemen emzirdim,25 ay emzirmekte nasip oldu cok sukur...
Evet cok sey yaptim,cektim,ugrastim.
Ama olmazsada annenin kendisini kotu hissetmemesi gerek.Dogum icinde sonrasi icinde boyle eksiklikler hissetmesin insallah anneler❤ cunku cidden cocuklarin ne sekilde dogduklarindan cok asıl ne sekilde buyutuldukleri en en onemlisi.
Kimler neler yasiyor bilmiyoruz.
Tabii cok caba gerekiyor bazen pes etmemekte onemli..
Mastitte ılık uygulamasi ve dogru sekilde masaj cok onemli kurtarici.Löp diye acildigini hissediyor insan :) aciylada olsa.
Ve en onemlisi emzirme doneminde can bisy cekerse bir lokmada olsa yemek gerekiyor.Cok etkisi var.
Ayy insallah bunlari cok az konusur ve hizla geceriz :)
Ben 1 ay olacak neredeyse başladım. Evde bebe yağı vardı şimdilik onu kullandım ama onunla devam etmeyeceğim. Ya zeytinyağı ya kakao ikisinden birini. Oğlumda kakao yağı kullandım hiç çatlak olmadı ama bu biraz farklı çok aşırı kaşınıyor karnım ve pul pul dökülüyor. Biraz daha nem istiyor bilmiyorum ne yapsam.Gunaydin hanimlar, ben bu hafta su catlaklar icin onleyici tedbire baslamak istiyorum.
Doktorum kantaron ve zeytinyagi dedi
İnternette kakao badem yagi yazan cok
Lierac herkes tavsiye ediyor fakat icinde paraben varmis
Lafi acilmisken yaz gebesi olucaz parabensiz roll on yves rocherda bulabilirsiniz paraben alkol hicbirsey yok tertemiz yesil cayli olan
Bio oil catlak ve leke yagi; dun gratiste baktim ama hicbir bilgim yok
Sizlerde durum ne baslamayi dusunuyor musunuz?
300-450tl bile okuyorum cok sasirdim.Gunaydin canim, kan icin 50, radyoloji icin 20 lira verdim ben
Ben krem almicam.Gunaydin hanimlar, ben bu hafta su catlaklar icin onleyici tedbire baslamak istiyorum.
Lafi acilmisken yaz gebesi olucaz parabensiz roll on yves rocherda bulabilirsiniz paraben alkol hicbirsey yok tertemiz yesil cayli olan
Ayy rollonu iyiki söyledin. Ben de araştırmaya başlayacaktım.Gunaydin hanimlar, ben bu hafta su catlaklar icin onleyici tedbire baslamak istiyorum.
Gunaydin hanimlar, ben bu hafta su catlaklar icin onleyici tedbire baslamak istiyorum.
Normalde acık prmbe koyu kahve fln grlıyor zaman zaman degısıyır rengı ve mıktarı ara ara da hıc gelmıyor. Ama dun sankı regl olmusum gıbı geldı. Bn bır panık hrmen dr a ıgne oldum hmn yatıyırum bugun hala devam edıyır.ped koydum.Canım benim bi hafta üzerine bugün biraz kahverengi akıntım olduseninki ne renk miktarı az mı çok mu
Amın amın ınsallah vallaha psıkolojık olarak cok zorlayıcı hrp bır korku panık halı.ne olacak ne zaman jesılecek hıc bılmıyorum allah yavrularımızı bıze bagıslasın.
Cnm sana da cok grcmıs olsun. Vallaha psıkolojıler gıttıHic arastirmamistim ananasi valla bende agir dusuk tehlikesi var yeni yeni atlatmaya calisiyoruz :/
Aynısını ben de yaşadım geçen hafta çok iyi Anlıyorum seni..ama nedense bana kimse iğne yazmıyor ve sinir oluyorum buna.yazmaları gerekirken yazmıyorlar mi diye kendimi yiyorumNormalde acık prmbe koyu kahve fln grlıyor zaman zaman degısıyır rengı ve mıktarı ara ara da hıc gelmıyor. Ama dun sankı regl olmusum gıbı geldı. Bn bır panık hrmen dr a ıgne oldum hmn yatıyırum bugun hala devam edıyır.ped koydum.
En son ultrasonda gormedı kanama alanı fln. Ama ılk haftalarda vardı kanama alanı. Ben ocaktan berı yatıyorumAynısını ben de yaşadım geçen hafta çok iyi Anlıyorum seni..ama nedense bana kimse iğne yazmıyor ve sinir oluyorum buna.yazmaları gerekirken yazmıyorlar mi diye kendimi yiyorumkanama alanı var mıymış sende peki ??
Günaydın kizlaaaar mutlu pazarlarben her sabah olduğu gibi bu sabahta biricik lavaboma selam verdim içimi döktüm öyle başladım güne
Benim eşim de "abartıyorsun 9 aylık hamile gibi davranıyorsun " vb.cümleleri Sıklıkla kuruyor.Hatta bana doğuma kadar arkadaşımda kalmamı önerdiği oldu.Bu ara duruldu devamı gelirse bu öneriyi hayata geçirmeyi düşünüyorumBu kocamla ayrı yaşamak istiyorum
Ne zaman sinirlensem bağırsam düşürdün bebeği ya da düşüreceksin diyor
Birseyi 40 defa söyleme demişler sürekli söylüyor
Geçen leke geldi sinirlisin ondan dedi bana dahası önceki bebek kürtajla alındı ya ağzını açıp senin yüzünden dediği de oldu ne yapcam ben bunu
Allah yardımcımız olsun canımEn son ultrasonda gormedı kanama alanı fln. Ama ılk haftalarda vardı kanama alanı. Ben ocaktan berı yatıyorum
Canım sinirli olman çok normal bende öyleyim daha bu sabah elimde olmadan eşime bağırdım çok saçma bi sebeple hemde o da bana küstü şimdi bende inat ettim bakalım nereye kadar. Yani demem o ki seni biraz alttan alsa keşke ama erkekler de stresli demekki. Aslında senin daha önce düşüğün var ve bayadır beklemişsiniz bebeği keşke böyle kötü telkinde değil de iyi telkinde bulunsa. Bak sen derin nefes al bol bol balkona çık temiz hava çek içine duşa gir yüzünü yıka çok iyi geliyor. Esin de ne derse he de geç bebeğini düşün. Bişey olmayacak insallahBu kocamla ayrı yaşamak istiyorum
Ne zaman sinirlensem bağırsam düşürdün bebeği ya da düşüreceksin diyor
Birseyi 40 defa söyleme demişler sürekli söylüyor
Geçen leke geldi sinirlisin ondan dedi bana dahası önceki bebek kürtajla alındı ya ağzını açıp senin yüzünden dediği de oldu ne yapcam ben bunu
Vallahı kızlar psukolojımız zsten yerkerde kanama manama derken altust olmus durumdayız. Destege hıcbırzaman ıhtıyac duymadugımız kadar ıhtıyac duyuyoruz. Once bebısler.... Gerusı bos. Onlar ıyı olsun. Saglıklı olsun. Bızde onlar ıcın ıyı olmak zorundayız. Kendımıze hıc etmedıgımız kadar dıkkat edelım.nolur.Benim eşim de "abartıyorsun 9 aylık hamile gibi davranıyorsun " vb.cümleleri Sıklıkla kuruyor.Hatta bana doğuma kadar arkadaşımda kalmamı önerdiği oldu.Bu ara duruldu devamı gelirse bu öneriyi hayata geçirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?