Bebişin hayırlı olsun sana da geçmiş olsun arkadasım. Ben mahvoldum suan 10 dayım ama bir nebze olsun gözüm açıldı diyebilirim. Hala çıkartıyorum tabi ama dramamin kullanıyorum faydası oluyor artık biraz. Susuz kalmaman lazım. Yemek su kadar önemli değil ben 8 kilo verdim şimdiye kadar. Yiyemedim hala da öyle günde 2 öğün ve birkaç lokma bir şey. Eğer idrarın koyu olursa git serum yaptır. Ben artık gitmiyorum günde 5 bardak su içiyorum yetiyor. Geçecek canım emin ol . Bulantı kusmayı en ağır yaşayan birisi olarak söylüyorum bunu canım
Benim normalde biraz gobegim var.
Ama bakan hamis oldugumu anlamaz.
Aksam hazimsizlikdan ayrica sisiyor sabah iniyor.
Aksam bakinca sol taraf daha dolu
Solumda hissediyorum ben
Orasi bi yamuk duruyor
Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı
Merhaba canim, hayirli olsunMerhabalar tatlı annişler ve mini minicik bebişleri...Ben de Rabbim nasip ederse Ekim annesi olacakmışım..Dün Elhamdülillah kalp atışımızı duyduk..İnşallah diğer günleri de sorunsuzz geçirebiliriz..Hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza alalım inş..
Merhaba canim, hayirli olsunamiin insallah hepimiz saglikla kavusalim kuzularimiza bende biraz kanama ve lekelenme sorunlari var ama insallah atlatiriz, Rabbime emanetiz.. Tum annelerin bu guzel surecte hic bir sorun yasamamasi en buyuk dilegim
Inşallah geçer kısa zamanda bebeğime zarar vermeden. Yatağa bağımlı oldum resmen zofran iyi geldi gibi ama midem çok şişiyor kaldı ki doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum ve tuvalete de bu sebeple çıkamıyorum. Suyu anca limon sıkınca içebiliyorum. Bakalım her şey onlar için inşallah bir an önce düzeliriz hepimiz
Normalde acık prmbe koyu kahve fln grlıyor zaman zaman degısıyır rengı ve mıktarı ara ara da hıc gelmıyor. Ama dun sankı regl olmusum gıbı geldı. Bn bır panık hrmen dr a ıgne oldum hmn yatıyırum bugun hala devam edıyır.ped koydum.
Bu kocamla ayrı yaşamak istiyorum
Ne zaman sinirlensem bağırsam düşürdün bebeği ya da düşüreceksin diyor
Birseyi 40 defa söyleme demişler sürekli söylüyor
Geçen leke geldi sinirlisin ondan dedi bana dahası önceki bebek kürtajla alındı ya ağzını açıp senin yüzünden dediği de oldu ne yapcam ben bunu
Canınızı sıkmayın duymazdan gelinBu kocamla ayrı yaşamak istiyorum
Ne zaman sinirlensem bağırsam düşürdün bebeği ya da düşüreceksin diyor
Birseyi 40 defa söyleme demişler sürekli söylüyor
Geçen leke geldi sinirlisin ondan dedi bana dahası önceki bebek kürtajla alındı ya ağzını açıp senin yüzünden dediği de oldu ne yapcam ben bunu
Evet çoğu ayni gibi.Benimki de sanki hamile olan oymuş gibi ah şu olsa da yesek bu olsa da içsek ..benim yerime o aşeriyor.Dalga da geçiyor benle " dur tabağı ben götürürüm sen yürüme yat nolur nolmaz "Canınızı sıkmayın duymazdan gelin
Sanki eşlerimiz hamile benim eşim de iki gündür benimle konusmuyo bi tavırda valla ben muhattap olmuyorum alttan alacakları yerde yaptıklarına bak
Keyfine bak sen.. demekki çoğu eşte oluyot böyle sıkıntılar
Hahaha valla benim ki de benim canım çekmiyor maşalllah onun canı sürekli bişey çekiyor bu nasıl iş anlamadım ciddi anlamda :)Evet çoğu ayni gibi.Benimki de sanki hamile olan oymuş gibi ah şu olsa da yesek bu olsa da içsek ..benim yerime o aşeriyor.Dalga da geçiyor benle " dur tabağı ben götürürüm sen yürüme yat nolur nolmaz "
Annelik nasıl bisey bilmiyorum.bebekleri seviyorum ama demekki farkli bisey.dedigin gibi kucagima alinca herseye deger oldugunu anlicam galiba.Iste dedigim gb cogunlukla dolgunluk oluyor.Ama gercek buyukluk sutlendikce
Yani dogumdan sonra.
Iste o sevmeler insanin omrune omur katiyor.
Insan kabullendikce hersey daha kolay oluyor.
Evet zor ama her anına deger inan❤
Allah bu bebisi sana emanet etmisse gerisi teferruat unutmaHicbisyden korkma.
Oyyy :) Doğum günü kutlu olsun paşanızın❤
Allah nice yeni yaşlarla,nice güzelliklerle,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah❤
2014 bizimde yilimizdi :) 10 Mayıs dogumlu kızımda❤
Hahaha valla benim ki de benim canım çekmiyor maşalllah onun canı sürekli bişey çekiyor bu nasıl iş anlamadım ciddi anlamda :)
Bizde stres sıkıntı oluyor da onlara ne olıyor anlamıyorum ben artık görmezden geliyorum canımı sıktığımla kalıyorum yoksa
Ben normalde her cocugu sevmem sevememAnnelik nasıl bisey bilmiyorum.bebekleri seviyorum ama demekki farkli bisey.dedigin gibi kucagima alinca herseye deger oldugunu anlicam galiba.
Kaç haftalıksın canım gaz Sancısı olabilir mi ? Rahim Büyürken de Ağrı olurmuş leke filan oldu mu hiç öncedenKızlarr bu ağrı normal mi ya(
Canım selam, bnm doktor da kozmetik serbest. Sadece ilk 3 ay saç boyatma dedi. Başka kısıt vermedi. Doktordan doktora değişiyor dediğin gibi.Merhaba kizlar, bugun kontrolum ve ikili testim vardi. Guzelde gecti, cok sukur hersey yolunda suan icin. Test sonuclari 1 hafta sonra cikacakmis, dr tlf ile konusuruz dedi.
Sac boyamak asla yok,
Parfum,deodanrt tene sikmak yok ve parabensiz olucak,
Kasik agrilari,adet sancilari uzun sureli degilse normal rahmin genisliyor,
Meyveni asla ihmal etmek yok,
Hergun mutlaka peynir-sut-Yumurta yenilecek,
Ceviz, badem, findik ama bunlarin hepsi cig olucak hergun bir avuc yiyebilirsin
Bunlari sordum sizinlede paylasiyorum ama yinede herkesin dr mutlaka farklidir, yorumlar dusunceler yonlendirmeler farklidir ben benim dr bunu soyledi diye paylastim.
Seker yuklemesini sorduk henuz erken ama, nefret ediyorum anneler glukozu iciriyorlar dedi, zamani gelince seker yuklemesi yapmayacagiz dedi. Geliceksin ac kanini vericeksin sonra sana git kahvalti yap portakal suyuda ic dicem dedi sonra yine kanina bakicaz yada sen evde bile bakabilirsin dedi( bunu nasil yapicam orayi kacirdim) zaten sen o glukozlarida icsen yada gidip iki dilim baklavada yesen vucuduna sekeri yuklemis oluyosun dedi cokta icime sindi cunku bende hic istemiyordum yaptirmak. Bakalim test sonucuna gore tekrar ne zaman gidecegim belli olucak. Demir hapi verdi ilac ismi vermek istemedim yanlis yonlendirmeye girmemesi icin doguma kadar imom ve bu ilaci kullanicaksin dedi. Plesanta arka duvarina yapisik bu iyi ama belini agritabilir dedi bunu ilk defa duydum. İste boyle kizlar baya yorucu birgundu hastane beni yoruyor ya psikolojimi degistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?