2018 Ekim Anneleri

Inşallah geçer kısa zamanda bebeğime zarar vermeden. Yatağa bağımlı oldum resmen zofran iyi geldi gibi ama midem çok şişiyor kaldı ki doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum ve tuvalete de bu sebeple çıkamıyorum. Suyu anca limon sıkınca içebiliyorum. Bakalım her şey onlar için inşallah bir an önce düzeliriz hepimiz

Benim normalde biraz gobegim var.
Ama bakan hamis oldugumu anlamaz.
Aksam hazimsizlikdan ayrica sisiyor sabah iniyor.
Aksam bakinca sol taraf daha dolu
Solumda hissediyorum ben
Orasi bi yamuk duruyor

Benim de oglum hep karnimin sagindaydi o tarafa toplanir kalirdi ama sonraki haftalarda yani 20. Haftadan sonra falan

Kızlar kanamam devam edıyor varmı bnm gıbı olan ıgnelrr progestan ve yatıs drvam ama kesılmedı gıttı

Canim cok gecmis olsun. benim de 1 martta basladi kanamam, baya yogundu adet kanamasi gibi. Cok korkuttu kesenin yarisini cevreleyen yaklasik 3cm. Lik bir kanama alani vardi. O kanama gecti bir kac gune ama ara ara hep lekelenmem oluyor Haftada bir proluton depot igne vuruluyorum. Her gun 2 kez progestan fitil olarak kullaniyorum. Aktif kanama alani gecti ama orasi hala tam kapanmamis yaklasik 1 cm ye kuculmus gececek insallah canim benim Allah'in izniyle onemli olan bebegin iyi olmasi. Sen kontrole gittin mi? Ne dedi doktor?

Merhaba canim, hayirli olsun amiin insallah hepimiz saglikla kavusalim kuzularimiza bende biraz kanama ve lekelenme sorunlari var ama insallah atlatiriz, Rabbime emanetiz.. Tum annelerin bu guzel surecte hic bir sorun yasamamasi en buyuk dilegim

Merhaba canim, hayirli olsun amiin insallah hepimiz saglikla kavusalim kuzularimiza bende biraz kanama ve lekelenme sorunlari var ama insallah atlatiriz, Rabbime emanetiz.. Tum annelerin bu guzel surecte hic bir sorun yasamamasi en buyuk dilegim

Çok geçmiş olsun... İçinizi ferah tutun herşeyden önce..İlk hamileliğimde benim de vardı kanmalarım ama çok şükür oğlum yanıbaşımda şimdi..B u yaramazlar şimdiiden anneleri yoruyorlar işte :) Bol bol istirhata etmeye çalışın bulduğunuz her fırsatta..

Yemediğin için tuvaletin gelmez canım. Haftada giderdim İnan . İnşallah geçer bu günlerde

Benim de ilk basta regl gibiydi sonra ara ara acik kahve, krem rengi oluyo. Dedigin gibi bazen de hic gelmiyor. Senin kanama alanin gecmis Allah'tan canim. Benim o alan daha tam kapanmamis saniri. bu seferki kanamada ultrasonda kanama alani gormus muydu doktorun? Rabbim hepimize acil sifalar, bebeklerimize de saglik ve iyilikler versin insallah

Ne biçim insanmış ya ama var öyleleri de biliyorum canım. Konuşma diyebilirim. Değmez çünkü. Allah yardımcın olsun.

Az tuzlu yedim ya kafam ne biçim ağrıyor. Sabah da 5 te kalkmıştım ondan da olabilir. Her ikisi de olabilir.

Kızlar dün geceden beri kasıklarımda mı desem karnımda mı desem kramp gibi ağrılarım var bütün gece de rüyamda kanamam olduğunu gördüm ağladım durdum psikolojik olarak çok kötüyüm neden böyle oluyo anlamıyorum dokunsalar ağlıycam salı günü randevum vardı bugün aradım yarına çektim bakalım hayırlısı olsun

Canınızı sıkmayın duymazdan gelin
Sanki eşlerimiz hamile benim eşim de iki gündür benimle konusmuyo bi tavırda valla ben muhattap olmuyorum alttan alacakları yerde yaptıklarına bak

Keyfine bak sen.. demekki çoğu eşte oluyot böyle sıkıntılar

Evet çoğu ayni gibi.Benimki de sanki hamile olan oymuş gibi ah şu olsa da yesek bu olsa da içsek ..benim yerime o aşeriyor.Dalga da geçiyor benle " dur tabağı ben götürürüm sen yürüme yat nolur nolmaz "

Evet çoğu ayni gibi.Benimki de sanki hamile olan oymuş gibi ah şu olsa da yesek bu olsa da içsek ..benim yerime o aşeriyor.Dalga da geçiyor benle " dur tabağı ben götürürüm sen yürüme yat nolur nolmaz "
Hahaha valla benim ki de benim canım çekmiyor maşalllah onun canı sürekli bişey çekiyor bu nasıl iş anlamadım ciddi anlamda :)

Bizde stres sıkıntı oluyor da onlara ne olıyor anlamıyorum ben artık görmezden geliyorum canımı sıktığımla kalıyorum yoksa

Annelik nasıl bisey bilmiyorum.bebekleri seviyorum ama demekki farkli bisey.dedigin gibi kucagima alinca herseye deger oldugunu anlicam galiba.

Ben yiyemiyorum diye o da yemiyor. Annesi yemek katsa bile açmıyor kokmasın diye. Şimdilerde ben ne yersem o da onu yiyor. Canım kocam hakkını ödeyemem. Çok mu yüz veriyorsunuz bu ne şımarıklık sinir oldum

Annelik nasıl bisey bilmiyorum.bebekleri seviyorum ama demekki farkli bisey.dedigin gibi kucagima alinca herseye deger oldugunu anlicam galiba.
Ben normalde her cocugu sevmem sevemem
Ama insanin kendi evladi bambaska bisi
O cok farkli geliyor.
Kocaman oldu benim oglum hala gece surekli uzerini orterim.
Okuldan gelcek camlardayim hep.
Dun azicik oksurdu hapsurdu uyuyamadim balli sutler
Sicak havlular .

Yani cocuk sevmeyen ben evlat baska bisi.

Annelikde yari delilik.

Canım selam, bnm doktor da kozmetik serbest. Sadece ilk 3 ay saç boyatma dedi. Başka kısıt vermedi. Doktordan doktora değişiyor dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…