- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
Kızlarr bu ağrı normal mi ya(
Bilmiyorum şahsen şımarıklık belkide..geçen hafta ben hastanelik olduktan sonra biraz insafa geldi gibi sen rapor alamazsan ben on günlük izin alırım evde senin yerine bdn Yaparım bile dedi bakıyorum da dünBen yiyemiyorum diye o da yemiyor. Annesi yemek katsa bile açmıyor kokmasın diye. Şimdilerde ben ne yersem o da onu yiyor. Canım kocam hakkını ödeyemem. Çok mu yüz veriyorsunuz bu ne şımarıklık sinir oldum
9+1 deyim canım yok hiç lekelenmem olmadı sol kasığımda kramp gibi bişey dün geceden beri özellikle sırt üstü yattığımda uzandığımda oluyo gaz sancısı gibi değil değişik anlamadım okuduklarımdan mı etkileniyorum nedir rüyamda adet gibi kanamam oluyodu buda düştü diye ağlıyodum faln etkisinde kaldım heraldeKaç haftalıksın canım gaz Sancısı olabilir mi ? Rahim Büyürken de Ağrı olurmuş leke filan oldu mu hiç önceden
Ben bu konuda bazilarinin cok abarttigini dusunuyorum.Canım selam, bnm doktor da kozmetik serbest. Sadece ilk 3 ay saç boyatma dedi. Başka kısıt vermedi. Doktordan doktora değişiyor dediğin gibi.
Evet öyle gibi kramp gibi deAdet ağrısı gibi mi canım ?
Eşimden de çok severmiyim acaba?Ben normalde her cocugu sevmem sevemem
Ama insanin kendi evladi bambaska bisi
O cok farkli geliyor.
Kocaman oldu benim oglum hala gece surekli uzerini orterim.
Okuldan gelcek camlardayim hep.
Dun azicik oksurdu hapsurdu uyuyamadim balli sutler
Sicak havlular .
Yani cocuk sevmeyen ben evlat baska bisi.
Annelikde yari delilik.
Bak göreceksin bişey çıkmicak bu Ağrı'nın altından.Kısa Süreli mi oluyo ona dikkat et.Ayaklarını filan sıcak tut üşütme.Akşama kadar bekle Bakslım devam ederse ve için huzursuz olursa acile kontrol için gidersin ama bence bişey yoktur.Yediğin bişeyle alakalıdır belki9+1 deyim canım yok hiç lekelenmem olmadı sol kasığımda kramp gibi bişey dün geceden beri özellikle sırt üstü yattığımda uzandığımda oluyo gaz sancısı gibi değil değişik anlamadım okuduklarımdan mı etkileniyorum nedir rüyamda adet gibi kanamam oluyodu buda düştü diye ağlıyodum faln etkisinde kaldım heralde
İnşallah canım teşekür ederim rabbim hepimizin bebişlerini korusun bi kaç düşük yaşayınca evham kat kat yükseliyo galiba rabbim içimize ferahlık versinBak göreceksin bişey çıkmicak bu Ağrı'nın altından.Kısa Süreli mi oluyo ona dikkat et.Ayaklarını filan sıcak tut üşütme.Akşama kadar bekle Bakslım devam ederse ve için huzursuz olursa acile kontrol için gidersin ama bence bişey yoktur.Yediğin bişeyle alakalıdır belki
Allah'ım bir daha yaşatmasın canım geçmiş gitmiş olsunİnşallah canım teşekür ederim rabbim hepimizin bebişlerini korusun bi kaç düşük yaşayınca evham kat kat yükseliyo galiba rabbim içimize ferahlık versin
Amin.Eşimden de çok severmiyim acaba?
Hep diyorumki esime; seni daha çok sevecem.sende beni bebekten daha çok seveceksin.
Şu an dünyada en çok sevdigim iki kişi annem ve esim.
Nasıl olur ki bir bebis sevgisi.hic bilmiyorum.ama simdiden karnimda bebisim diye seviyorum.dogunca nasıl severim kimbilir.
Annelik şefkat merhamet dolu.çocuğu hasta olsa uyuyamaz.büyüse bile gözlerinde hala bebek gibi oluyor.ćevremden gördüklerim duyduklarim bu yönde.
Rabbim herkesin çocugunu korusun.
Bende anlamadim bu olayiKızlar cinsiyetler belli mi bnm doktorum kıza çok fazla benziyor dedi sanırım şu nub teorisinden var mı değişenler nuba göre değişmesini istemiyorum .tam sevinsemm mi bunca bulamtıya değain değişik olajn bari başka yapmicam ikisi de olsun malum büyüğüm erkek
Evet öyle gibi kramp gibi de
Bilmiyorum şahsen şımarıklık belkide..geçen hafta ben hastanelik olduktan sonra biraz insafa geldi gibi sen rapor alamazsan ben on günlük izin alırım evde senin yerine bdn Yaparım bile dedi bakıyorum da dünkarnımız şişmeyince hamile olduğumuza inanmak mi zor geliyor anlamadım
Kızlarr bu ağrı normal mi ya(
Çok geçmiş olsun... İçinizi ferah tutun herşeyden önce..İlk hamileliğimde benim de vardı kanmalarım ama çok şükür oğlum yanıbaşımda şimdi..B u yaramazlar şimdiiden anneleri yoruyorlar işte :)Bol bol istirhata etmeye çalışın bulduğunuz her fırsatta..
Anladım canım teşekkür ederim benimde hiç ağrım olmadı çok şükür şimdiye kadar oyüzden tedirgin oldum bakalım hayırlısıCanim gecmis olsun, benim ilk hamileligimde hic agrim sizim yoktu. Bu hamileligimde de nerdeyse hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren sag tarafimda agri oluyodu: gerilme gibi kramp gibi degisiksonra kesfettim bacaklarimi sicak tutunca gecti. Evde hep polar pijama ile geziyorum artik ayaklarim zaten her daim buz gibi: dagci coraplarindan giyiyorum termal anca isinabiliyorum valla. Ilk oglumda da ayaklarim buz gibiydi hatta ayaklarimi isitamiyorum diye agliyodum cogu zaman sicak su torbasi koyuyodum demem o ki ozellikle ayaklarini sicak tutmani oneririm hatta bacaklarini da Saglicakla kal
Kızlar selam,
Hiç değinmediğimiz bir konu hakkında yardım istyorum. Sizin de işinize yaratacaktır. Çatlaklar için yapları kknuştuk. Ancak hamilelik lekeleri için yüz kremlerni konulmadık hiç. Var mı bilgis, önersi olan? Cildm çok kuru. Nemlendirci alacaktım o sıra aklıma geldi. Yüzüm beyaz olduğu için kara lekelerden korkuyorum. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?