2018 Ekim Anneleri

Bir yerde okumuştum kadınlar hamileyken eşleri de aşerme mide bulantısı karında şişlik vs gibi belirtiler gösterirmiş. Psikolojik olarak hamileymiş gibi oluyorlarmış. Belki eşleriniz de psikolojik olarak zorlanıyordur, belli etmek istemedikleri için bu şekilde davranıyorlardır. Canınızı sıkmayın. Bizim hormonlar tavan zaten daha fazla üzmeyin kendinizi.

Ben yiyemiyorum diye o da yemiyor. Annesi yemek katsa bile açmıyor kokmasın diye. Şimdilerde ben ne yersem o da onu yiyor. Canım kocam hakkını ödeyemem. Çok mu yüz veriyorsunuz bu ne şımarıklık sinir oldum
Bilmiyorum şahsen şımarıklık belkide..geçen hafta ben hastanelik olduktan sonra biraz insafa geldi gibi sen rapor alamazsan ben on günlük izin alırım evde senin yerine bdn Yaparım bile dedi bakıyorum da dün karnımız şişmeyince hamile olduğumuza inanmak mi zor geliyor anlamadım

Kaç haftalıksın canım gaz Sancısı olabilir mi ? Rahim Büyürken de Ağrı olurmuş leke filan oldu mu hiç önceden
9+1 deyim canım yok hiç lekelenmem olmadı sol kasığımda kramp gibi bişey dün geceden beri özellikle sırt üstü yattığımda uzandığımda oluyo gaz sancısı gibi değil değişik anlamadım okuduklarımdan mı etkileniyorum nedir rüyamda adet gibi kanamam oluyodu buda düştü diye ağlıyodum faln etkisinde kaldım heralde

Canım selam, bnm doktor da kozmetik serbest. Sadece ilk 3 ay saç boyatma dedi. Başka kısıt vermedi. Doktordan doktora değişiyor dediğin gibi.
Ben bu konuda bazilarinin cok abarttigini dusunuyorum.
Herseyin organigi kimyasalsizini bulmak mumkun mu

Kullandigimiz sampuandan tutun el kremine, kalip sabunun kimyasalindan tutun su elimzideki telf radyasyonuna kadar hersey zararliki zaten

Yediklerimiz cok mu organik.
Ben bu konuda takinti yapanlarin cok evhamlanarak kotuyu cagirdiklarini dusunuyorum.

Bence rahat olunmali

Hamileligini bilmeden 4 ay boyunca ilaclar serumlar alan tanidigim oldu.

Rabbim koruyunca koruyor.

Yani doktorunuz gayet hos aciklamis.

Eşimden de çok severmiyim acaba?
Hep diyorumki esime; seni daha çok sevecem.sende beni bebekten daha çok seveceksin.
Şu an dünyada en çok sevdigim iki kişi annem ve esim.
Nasıl olur ki bir bebis sevgisi.hic bilmiyorum.ama simdiden karnimda bebisim diye seviyorum.dogunca nasıl severim kimbilir.
Annelik şefkat merhamet dolu.çocuğu hasta olsa uyuyamaz.büyüse bile gözlerinde hala bebek gibi oluyor.ćevremden gördüklerim duyduklarim bu yönde.
Rabbim herkesin çocugunu korusun.

Bak göreceksin bişey çıkmicak bu Ağrı'nın altından.Kısa Süreli mi oluyo ona dikkat et.Ayaklarını filan sıcak tut üşütme.Akşama kadar bekle Bakslım devam ederse ve için huzursuz olursa acile kontrol için gidersin ama bence bişey yoktur.Yediğin bişeyle alakalıdır belki

İnşallah canım teşekür ederim rabbim hepimizin bebişlerini korusun bi kaç düşük yaşayınca evham kat kat yükseliyo galiba rabbim içimize ferahlık versin

Amin.
Hepsinin sevgisi ayri oluyor
Esime yeri geliyor kizip kusebiliyorum ogluma kiyamiyorum mesela.

Azicik sesim yukselse vicdan azabi cekiyorum.
Oglum unutuyor bile ben unutamiyorum nasil sesim yukselir, ya icine attiysa? Ya iclendiyse? Ya unutmazsa diye.

Hele el kaldirabilenleri dusunmek bile istemiyorum.
Vicdan azabindan ölurum sanirim.

Hıı sakin kalabiliyormusun hep tabiki hayir ama Rabbim sabrini veriyor.
Iletisim ve aciklayici konusmalar cok ise yariyor cocuklarda.

Aman bosver yerine uzun uzun aciklamalar yapiyorum eskiden beri.
Anlatiyorum izah ediyorum.
Basimdan savmiyorum tabiri caizse.

Zor oldugu kadar da guzel bisi.

Baksana kac yasimizdayiz geriye donup bakiyosun neler yasamissin?
Ne insanlar tanimissin?
Nereleri gezmissin?
Hic biri yok olan sey gozle gorulen o yetistirdigin evlat.

Allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin.

Kızlar cinsiyetler belli mi bnm doktorum kıza çok fazla benziyor dedi sanırım şu nub teorisinden var mı değişenler nuba göre değişmesini istemiyorum .tam sevinsemm mi bunca bulamtıya değain değişik olajn bari başka yapmicam ikisi de olsun malum büyüğüm erkek

Bende anlamadim bu olayi

Ben ilk kontrolume 7 haftalikken gittim
yani 7 haftalik bebegin bence cinsiyetini anlamak mumkun degil
Ama dr bana kiz dusunuyorum dedi güldü.
Yani neye gore anlamadim.
Sormadimda.

Cunku ben cinsiyet falan sorulmicanin bilincindeydim o haftalar o kendi yorumladi.

Neye gore diyorlar?
Bi gercekciligi varmi merakda ediyorum.
12.haftada gidicem hem 2li test icin kesin ogrenebilecegimi dusunuyorum.
Doktorum cinsiyetini soylemeye pek hevesli cikti :)

Evet öyle gibi kramp gibi de

Adet ağrısı gebelikte de oluyor canım yaşadım yaşayanlar da var. Adet zamanında agrıyormuş genelde ama benim geçen ağrıdığında adet zamanım değildi. Önceki gece banyo yapmıştım üşüttüm diye düşündüm ben ve ayağıma çorap giydim evi ısıttım geçti.

Karnın çıksa bile bulur sinir edecek bişeyler gibime geliyo . Öyleyse sıkıntılarınızdan bahsetmeyin bilmesin daha iyi değil mi? En azından yorum yapacak bi şey bulamaz.

Kızlarr bu ağrı normal mi ya (

Canim gecmis olsun, benim ilk hamileligimde hic agrim sizim yoktu. Bu hamileligimde de nerdeyse hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren sag tarafimda agri oluyodu: gerilme gibi kramp gibi degisik sonra kesfettim bacaklarimi sicak tutunca gecti. Evde hep polar pijama ile geziyorum artik ayaklarim zaten her daim buz gibi: dagci coraplarindan giyiyorum termal anca isinabiliyorum valla. Ilk oglumda da ayaklarim buz gibiydi hatta ayaklarimi isitamiyorum diye agliyodum cogu zaman sicak su torbasi koyuyodum demem o ki ozellikle ayaklarini sicak tutmani oneririm hatta bacaklarini da Saglicakla kal

Haklisin canim benim de bir oglusum var 2.5 yasinda. Onda da hep lekelenmelerim oluyodu hatta kesenin etragi dejeneretif alanlarla dolmustu ama cok sukur Allah'ima saglikla dogdu hikayelerimiz benziyomus benim bu hamilelikte minik bidik daha yaramaz cikti dilerim senin hic boyle sorunlarin olmaz bu sefer canim benim insallah minik kuzucuklarimiza saglikla kavusuruz yine

Anladım canım teşekkür ederim benimde hiç ağrım olmadı çok şükür şimdiye kadar oyüzden tedirgin oldum bakalım hayırlısı

Kızlar selam,
Hiç değinmediğimiz bir konu hakkında yardım istyorum. Sizin de işinize yaratacaktır. Çatlaklar için yapları kknuştuk. Ancak hamilelik lekeleri için yüz kremlerni konulmadık hiç. Var mı bilgis, önersi olan? Cildm çok kuru. Nemlendirci alacaktım o sıra aklıma geldi. Yüzüm beyaz olduğu için kara lekelerden korkuyorum. Ne dersiniz?

Sebamed güneş kremi kullanın. Ama her dışarı çıktığınızda süreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…