2018 Ekim Anneleri

Oyyy :) Doğum günü kutlu olsun paşanızın❤
Allah nice yeni yaşlarla,nice güzelliklerle,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah❤
2014 bizimde yilimizdi :) 10 Mayıs dogumlu kızımda❤

Allah uzun ömürler versin, başarılı sağlıklı nice yılları olsun hepsinin ❤ çok teşekkür ederiz

Ne yazıkki kanama başladı ama artık kendime dert etmek istemiyorum çünkü hastaneye gidince gereksiz tahliller yapılıyor sınır oluyorum. Yine de çok artarsa gidicem mecbur[/QUOTE]
Canım geçmiş olsun kanama kelimesini okuyunca irkildim bir an.Kırmızı mı ? Hastaneye git yine de -tabi yoğunda-devlete gidersen gereksiz tahlil yapmıyorlar hatta hiçbişey yapmıyorlar ilaç içip yatıyorsun.Tabi sana iğne verirler mi bilmem bana vermediler

Doktoruna görünmek istiyorum. Benim ki hiç tahmin de bulunmaz ilkinde de daha 16 haftaya kadar bekletti.

Ben agrisiz bulantisiz rahat hamilelik gecirdigimden temizlige , yemege yetisebiliyorum cok sukur.

Aksam cok fazla biseyler hazirlayamiyorum sadece ( her aksam meyve soyardim, kahve , kuruyemis, sufle vs.) Onuda kendi hallediyor artik.

Suan önemli olan oğlum acikcasi onu ihmal etmek istemiyorum.
Onun istedikleri hallolunca esim kendi halletsin ne istiyorsa.

Canim tatlidir bu arada eger midem falan bulansaydi, kotu bir hamilelik geciriyor olsaydim ayda yada 15gunde 1 temizlik icin birini + haftada en az 2 gunde disardan yemek isterdim.

Esim yemek yapmayi beceremez.
Annem yapar aslinda ama herkesin yaptiginida yemez.
O sebepden mecbur alacakti.

Sansli adam vesselam :)
Yine dort ayaga dustu ben rahatim diye.

Ben bebekden sonra yetememekden korkuyorum acikcasi.
Oglumdan sonra esime bir sure kahvalti hazirlayamamistim.
Uykusuzlukdan.

Suan esimide oglumuda asla kahvaltisiz yollamiyorum.
Beybide izin verir umarim yine kahvaltisiz yollamam.

Oglumu ozellikde ac yollarsam cok uzulurum.

Uykudan feraggat etmeye devam edicim artik.

Takdir ettim sizi, maşallah. Ben zaten usengec uyku delisiyim şimdi zirve yaptı. Kızıyorum da kendime ama kısa süreli etkili oluyor. Açıkçası korkuyorum.bebis gelince yapabilecek miyim diye.cok istedim ve 2 yıl sonra oldu ama duzenbilmez halimle nasıl olacak acaba ? Çok sevecegim, annesiz büyüyen biri olarak anneliği çok arzuladim umarım umarım hatrimda kalan annem gibi olabilirim.

Benmde bulantılarm yeni geçiyor. Yeni yemek yapmaya başladım. Ama kızıma her zman yaptım mecbur:)

Ya aslında o uykusuz donem bir surelik.
Sonrasinda bi rayina giriyor.
Sadece karnini doyurmak icin vs uyaniyor bebek.
Tabi gazı, sıkıntısı, atesi yoksa.

2 kap yemek yapip oglumun kahvaltisini hazirlasam ben beybi olunca bana yeter.

Daha buyuk hayaller kurmam bir sure.
Bukadari kafi bana.

O uykusuzluk insanin vucudunun duzenini bozuyor.
Gergin oluyorsun.

Bende uykuyu severim ama bu ara hep uyuyamiyorum.

3 gundur hele oglum cok oksuruyor ona uzuluyorum hic uyuyamiyorum.
Ilaclar, sicak havlular, pekmezler, balli sutler.

Hayat duruyor resmen.

Sağlık olsun yeterki iceriz bir kahve evlatlar icin uyumayiz napalim.

Kızlar uykudan konuşmuşken zaten hamile kaldığımdan beri 2 en fazla 3 saatte uyanıp wc ye gidiyorum bir gecede 3 kez kalkıyorum ve artık dün istan ettim. Dedim neden deliksiz uyuyamıyorum dedim ve sonra Bebek olduktan sonra zaten her iki saatte bir onu besleyeceğim aklıma geldi biraz irkildim ama sanırım vucudum 9 ay boyunca 2 saatlik aralıklarla uyumaya alışacak bazen diyorum ki su içmesem yine gelirmi tuvaletim onu da denedim yine de geliyor. Yani gece uyanmaları artık rutinim. Bir de hanımlar benim gece inanılmaz midem yanıyor yanı başımda gaviscon var her uyandığımda gaviscon içmeden uykuya dalamıyorum artık. Sizde de durum aynı mı?

Hamileligin son zamanlari daha sık wc ihtiyaci oluyor.
Baski yapiyor cunku bebek.

Günaydın kızlar benim kontrol var bugün. Ben ikili testi yaptırmayacağım ama eşim yinede aç git doktor bi sorun görürse yaptirirz dedi. Ikili testi aç karnına mi yaptırıyoruz. Tok oluyorsa boşuna aç beklemeyim

Günaydın..Aç tok farketmiyor diye biliyorum ben..Hatt ilk çocuğumda öğleden sonra 3 gibi yapılmıştı testim ..O zamana kadar aç kalamamılımdır sanırım İnşallah iyi sonuçlar alırsınız ama ne olursa oldun sonuçların tam kesinlik belirtmediğini unutmayın

Günaydınlar,

Rüyamda aşırı kanamam vardı öyle bir korkuyla uyandım keyfim, moralim yerlerde

Günaydınlar,

Rüyamda aşırı kanamam vardı öyle bir korkuyla uyandım keyfim, moralim yerlerde
Günaydın..Ben bu sıralar kötü rüya görürsem rüyalar tersine çıkar diyorum..İyi rüya görürsem hamileyim Ya malum oldu diyorum Siz de öyle yapın..Ne kadar pozitif düşünürsek bebişlerimiz o kadar iyi olacaklar inş

Bir süredir hep kötü rüya görüyorum bende unutmaya ya da iyiye yormaya çalışıyorum genelde pek etkilenmedim ama bu başkaydı Kontrole gidip ufaklığı görsem rahat edicem merak ediyorum iyi mi diye.

Yanma ve tuvalet durumu bende de ayni cok suda icemiyorum içtiğim an tuvaletteyim gaviscon şişe şişe gidiyor şimdilik ama faydasini göremedim ben

Yok canim ac gitmene gerek yok.Ense olculuyor Kan aliniyor.Ac olmak gerekmiyor.Ben de yarin sonuc icin gidecegim.Hem bir bebisi gorurum.

Benim doktorum da 7 haftalikken kalp atisini dinlettikten sonra erkege benziyor dedi ben de sok oldum bu kadar erken tahmin yapmasina. Mumkun degil gibi geliyor ama belki de vardir bir bildikleri yillarin tecrubesi sonucta. ben de 14. hafta tekrar gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…