BilmiyorumdaBenim doktorum da 7 haftalikken kalp atisini dinlettikten sonra erkege benziyor dedi ben de sok oldum bu kadar erken tahmin yapmasina. Mumkun degil gibi geliyor ama belki de vardir bir bildikleri yillarin tecrubesi sonucta. ben de 14. hafta tekrar gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek
seninle aynı fikirdeyim. belkide benim eşim çok anlayışlıdır ve aşırı koruma içgüdüsüne sahiptir bişey olacak diye aklı çıkar o yüzden rahat konuşuyorda olabiliriz.Canım bebişini hissetmeye başladığında dünyaya geldiği ilk anda onunla ilk temasında her şey o kadar farklı oluyor ki... eşimi çok seviyorum kızım doğana kadar ben de sizler gibi düşünüyordum dünyada en çok onu severim diye ama öyle olmuyor çocuklar hayatımıza girdiğinde onlar ikinci planda kalıyor.
Kızlar eşleriniz de yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyoruz bir de şöyle düşünün evet hormonlarımız tavan yapıyor kendimizi çok kötü hissediyoruz ağrılar çekiyoruz anlayış bekliyoruz ama onlardan çok fazla şey mi bekliyoruz acaba? Yani bazen hamileliği biraz abartıyoruz çevremiz bizi hep anlasın diye bekleyebiliyoruz ama böyle bir zorunlulukları var mı acaba? Aynı durumda eşlerimiz olsa biz nereye kadar sabredebiliriz bunları da düşünmek lazım. Sizler de sakin olmaya çalışın dünyayı çevremizi daha normal algıladıkça huzurumuz da yerinde oluyor
Geçmiş olsun günde bir bardak Ihlamur içilebiliyo diye biliyorum ama limon boğazı daha ds kötüleştirir diye de duydum.Doğal tavsiyeleriniz varmıdır ? Limonlu ballı ılık su içiyırum hergün bol meyve yiyiorum ama geçmiyor
Öylemi limon iyi gelir diye içiyorum ama fayda etmedi halim iyi ateş falanda yok sanki bademciklerim şişti gibi 2 gündürde acoyor yutkunurken sadeceGeçmiş olsun günde bir bardak Ihlamur içilebiliyo diye biliyorum ama limon boğazı daha ds kötüleştirir diye de duydum.
ben dün akşam hafif ateşlenince doktoru arayıp bir tane minoset içtim.Günaydın kızlar birşey soracağım ben 1 haftadır gripliyim doktor ilaç verdi ama 2 gün kullanıl bıraktım korktumama hala geçmedi yutkunurken boğazım acıyor ama iyileşemiyoeum acaba bebek için bir sorun olurmu grip?
Saf arı sütü tavsiye ederim hemen boğazı geçirir önceki gebeliğimde bende böyle grip oldum eşim aktardan karışık bitki çayı almıştı tabi hamile için demiş bide 20 gr lık şişede saf arı sütü almıştı hemen iyileştim ben deneyin derim geçmiş olsunÖylemi limon iyi gelir diye içiyorum ama fayda etmedi halim iyi ateş falanda yok sanki bademciklerim şişti gibi 2 gündürde acoyor yutkunurken sadece
Limon gribe iyi de asitli olduğu için boğazı daha da tahriş ediyor.bir tatlı kaşığı bal yiyerek yumuşatabilirsin Boğaz'ını bir de şu aşamada fayda eder mi bilmiyorum ama karbonatlı su ile gargara Boğaz'daki mikropları öldürüyorÖylemi limon iyi gelir diye içiyorum ama fayda etmedi halim iyi ateş falanda yok sanki bademciklerim şişti gibi 2 gündürde acoyor yutkunurken sadece
Icın rahatlamıstır. Guzel haberlerı haberle masallah. Bnım de dortte dr randevum var kanamam devam edıyor. Ins bnde guzel haberlerı alırım senın gıbı hayırlısıyla. Su kanam da bır bıtse daha ne ısterım. Bebısımı de sag saglım goreyım hayırlısıyla. Vallaha eve ulyrasaon cıhazı alasım var. Sureklı kanama ve ben sureklı panık hakındeyım.allahum tez zamanda bıtır ıns. Amın. Dua edın kızlar nolurSelam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah
Toxoplasma bendede negatifti doktorum normal demiştiKizlar ben bu testleri aldim.
Anti rubella
Antu toxoplazma nagatif diyo.
Dusuk oranli ne demek bunlar.
Dr. Gidicem zaten 20gun sonra ikide bir sonuc atmak istemiyorum ama erken davranmam gereken bisi var mi?
Siz hallettiniz onlari anlarsiniz belki
Hadi gozun aydinSelam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah
Kizlar ben bu testleri aldim.
Anti rubella
Antu toxoplazma nagatif diyo.
Dusuk oranli ne demek bunlar.
Dr. Gidicem zaten 20gun sonra ikide bir sonuc atmak istemiyorum ama erken davranmam gereken bisi var mi?
Siz hallettiniz onlari anlarsiniz belki
Oranlari falan varda pek cozemedim.Toxoplasma bendede negatifti doktorum normal demişti
Cok tesekkur ederim aciklayici yorumuz icin atarsam belki anlarsiniz ben anlayamadimda degerleriRubella ve toksoplazma da igg ve igm testleri önemli.IgG bağışıklığınız olup olmadığını gösterir. Pozitif ise bu virüslere karşı bağışıklığınız var demektir. IgM şuan enfeksiyon var mı vücudunuzda diye gösteriyor. Negatif olması beklenir. IgG negatifse çiğ ete dokunmayın. Meyve sebzeleri bol su ile ve mümkünse sirkeli su ile yıkayın. Kediniz varsa dışkısı ile temas etmeyin kumunu bir başkası temizlesin.
Cok tesekkur ederim aciklayici yorumuz icin atarsam belki anlarsiniz ben anlayamadimda degerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?