2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar birşey soracağım ben 1 haftadır gripliyim doktor ilaç verdi ama 2 gün kullanıl bıraktım korktum ama hala geçmedi yutkunurken boğazım acıyor ama iyileşemiyoeum acaba bebek için bir sorun olurmu grip?

Bilmiyorumda
Arkadasim benim dr. Dogum yapti.
Onlar kemik gelisiminden vs. anliyolar dedi.
Onada kiz demis kizi oldu.

3hafta sonra ogrenirim bende net.

seninle aynı fikirdeyim. belkide benim eşim çok anlayışlıdır ve aşırı koruma içgüdüsüne sahiptir bişey olacak diye aklı çıkar o yüzden rahat konuşuyorda olabiliriz.
öncelikle ben hiç kanama kusma vb sıkıntılar atlatmadım sadece uyku. erkenden yatardım işlerimi yapıp eşim çok hissetmedi o otur dedikçe ben hasta değilim sadece gebeyim derdim öyle de devam ediyor. o yüzden eşim sıkılmamış bunalmamış ve yorulmamış bir erkek davranışı sergiliyor.
Sizin eşleriniz de korkmuş ya da yorulmuş ensişe duymuş olabilir ve yansıtmaları farklı olabilir. siz nasıl anlayış bekliyorsanız sizde anlayışlı olun. bazen telkin edin hatta onları biz iyiyiz iyi olucaz babası falan.
babamı kaybettim cenaze de bile hep ayaktaydım biraz güçlü olmayı denemekte fayda var.
sıkmayın o tatlış canlarınızı anneleriiiii

Doğal tavsiyeleriniz varmıdır ? Limonlu ballı ılık su içiyırum hergün bol meyve yiyiorum ama geçmiyor
Geçmiş olsun günde bir bardak Ihlamur içilebiliyo diye biliyorum ama limon boğazı daha ds kötüleştirir diye de duydum.

ben dün akşam hafif ateşlenince doktoru arayıp bir tane minoset içtim.

Öylemi limon iyi gelir diye içiyorum ama fayda etmedi halim iyi ateş falanda yok sanki bademciklerim şişti gibi 2 gündürde acoyor yutkunurken sadece
Saf arı sütü tavsiye ederim hemen boğazı geçirir önceki gebeliğimde bende böyle grip oldum eşim aktardan karışık bitki çayı almıştı tabi hamile için demiş bide 20 gr lık şişede saf arı sütü almıştı hemen iyileştim ben deneyin derim geçmiş olsun

Öylemi limon iyi gelir diye içiyorum ama fayda etmedi halim iyi ateş falanda yok sanki bademciklerim şişti gibi 2 gündürde acoyor yutkunurken sadece
Limon gribe iyi de asitli olduğu için boğazı daha da tahriş ediyor.bir tatlı kaşığı bal yiyerek yumuşatabilirsin Boğaz'ını bir de şu aşamada fayda eder mi bilmiyorum ama karbonatlı su ile gargara Boğaz'daki mikropları öldürüyor

Selam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah

Icın rahatlamıstır. Guzel haberlerı haberle masallah. Bnım de dortte dr randevum var kanamam devam edıyor. Ins bnde guzel haberlerı alırım senın gıbı hayırlısıyla. Su kanam da bır bıtse daha ne ısterım. Bebısımı de sag saglım goreyım hayırlısıyla. Vallaha eve ulyrasaon cıhazı alasım var. Sureklı kanama ve ben sureklı panık hakındeyım.allahum tez zamanda bıtır ıns. Amın. Dua edın kızlar nolur

Kizlar ben bu testleri aldim.
Anti rubella
Antu toxoplazma nagatif diyo.
Dusuk oranli ne demek bunlar.

Dr. Gidicem zaten 20gun sonra ikide bir sonuc atmak istemiyorum ama erken davranmam gereken bisi var mi?
Siz hallettiniz onlari anlarsiniz belki

Anti rubella

Dr. Gidicem zaten 20gun sonra ikide bir sonuc atmak istemiyorum ama erken davranmam gereken bisi var mi?
Toxoplasma bendede negatifti doktorum normal demişti

Hadi gozun aydin
Bizim topik kizdan gidecek hissediyorum

Anti rubella

Rubella ve toksoplazma da igg ve igm testleri önemli.IgG bağışıklığınız olup olmadığını gösterir. Pozitif ise bu virüslere karşı bağışıklığınız var demektir. IgM şuan enfeksiyon var mı vücudunuzda diye gösteriyor. Negatif olması beklenir. IgG negatifse çiğ ete dokunmayın. Meyve sebzeleri bol su ile ve mümkünse sirkeli su ile yıkayın. Kediniz varsa dışkısı ile temas etmeyin kumunu bir başkası temizlesin.

Cok tesekkur ederim aciklayici yorumuz icin atarsam belki anlarsiniz ben anlayamadimda degerleri

Cok tesekkur ederim aciklayici yorumuz icin atarsam belki anlarsiniz ben anlayamadimda degerleri

Ben farklı hastanelerde 2 kez yaptırdım kedilerim olduğu için. Baya araştırdım. Atın isterseniz, yardımcı olmaya çalışırım, ben anlamasam bile bir bilen çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…