2018 Ekim Anneleri

Canım geçmiş olsun kanama kelimesini okuyunca irkildim bir an.Kırmızı mı ? Hastaneye git yine de -tabi yoğunda-devlete gidersen gereksiz tahlil yapmıyorlar hatta hiçbişey yapmıyorlar ilaç içip yatıyorsun.Tabi sana iğne verirler mi bilmem bana vermediler[/QUOTE]

Canım yoğun değildi ama artık o kadar yaşadım ki bu kanamayı evde daha iyi hissediyorum kendimi. Bende dün ilaç içtim yattım şimdi kahveye döndü
Rapor almayı planlıyorum biraz dinleneyim

Sadece hastalık geçiriyor musunuz diye bakmışlar ve negatif yani şuan vücudunuzda Rubella, toksoplazma ve cmv virüsleri yok. İyi sonuçlar. Bir dahaki sefere bağışıklık için de sorabilirsiniz doktorunuza.
Cok tesekkur ederim.
Diger testlerimde iyi cikti sadece dvit dusuk onuda dr. 3.ayda baslicaz dedi kontrole gidicem ozaman vericek demek ki dvit.

Cok tesekkur ederim.
Diger testlerimde iyi cikti sadece dvit dusuk onuda dr. 3.ayda baslicaz dedi kontrole gidicem ozaman vericek demek ki dvit.

Ne güzel :) benim d vit bakılmadı sanırım ya belki de 3.aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor diye bakmamışlardır. Umarım böyle güzel gider tüm sonuçlarımız.

2li testi sordum 80tl dedi.
Ama muayine acmak istiyor yine o da +60tl.
Farkli hastanede yaptirincada boyle fiyatlar cikiyor.
Direk yaptirmak istersem 150tl.
Yani ayni para.

Bilsem bu dr. Takip actirirdim zaten o parayi her turlu veriyorum.
Evime yakin oldugundan isime geliyor burada yaptirmak.

Ne güzel :) benim d vit bakılmadı sanırım ya belki de 3.aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor diye bakmamışlardır. Umarım böyle güzel gider tüm sonuçlarımız.
InsAllah hepimizinki.
Saglikla sorunsuz kucagimiza aliriz umarim.
Ne olursa olsun insan korkarak gidiyor sonuclari almaya.

Inşallah sen de güzel haberlerle dön canım. Sen kendine stres yapma böyle kanaması olup sağ salim doğum yapan çok insan var. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.

Gozunaydin canim.Kiz geliyoor saglikla gelsin insallah annesi.

Canım yoğun değildi ama artık o kadar yaşadım ki bu kanamayı evde daha iyi hissediyorum kendimi. Bende dün ilaç içtim yattım şimdi kahveye döndü
Rapor almayı planlıyorum biraz dinleneyim[/QUOTE]
Ben bir haftadır raporluyum bugün raporun son günü.Dün Akşdm kahverengi leke geldi,ondan iki akşam Öncesinde de..şimdi kontrole gidiyorum inşallah her şey yolundadır heyet isticem isteyenin bir kara vermeyenin iki kara

M mugetella Ben bir haftadır raporluyum bugün raporun son günü.Dün Akşdm kahverengi leke geldi,ondan iki akşam Öncesinde de..şimdi kontrolegidiyorum inşallah her şey yolundadır heyet isticem isteyenin bir karavermeyenin iki kara

Bende ekim annesiyim inşallah arkadaşlar ikili test yapıldı kan sonucunu bekleyeceğiz ense 1.2 dedi normalmiş inşallah. Sonra cinsiyeti söylemedi devlette çok söylemeszler zaten ama bacaklarını incelerken açıktı ve arasında baya çıkıntı vardı AA cinsiyeti belli mi dedm bir ay sonra netleşir dedi fark etmez zaten üstelemedim ilk bebeğim.şuan 11+2 gözüküyor miniğim 4.5 cm ama sanki ultrason da kocaman geldi alıp sevip koyasım geldi yerine

Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

oo ne güzel erkenden başlamışsın, bende kaşınmaya ve pullanmaya başladım ama beni düşündüren şey şu; ben çalışıyorum ve her sabah misal zeytinyağı sürüp giyinip evden çıkıcam sanırım peki o yağ gün içinde vıcık vıcık olmuyor mu ya yalnızca benim mi aklıma geliyor bu

300-450tl bile okuyorum cok sasirdim.
Bi fiyat alicam gezip hastaneleri.
Cok uçuk fiyat araliklari dimi.

evet bende ilkten o fiyatları duyup 3. kez sorumuştum hastaneye hatta ama dediğim gibi 70 TL ödedim

bende yağdan taraftarım kremlerin hem içeriğine güvenmiyorum hemde ona para dayanmaz.. bakayım aktara gidicem bu hafta içi onların belki bir karışımları vardır bio oil de 65 liraydı gratiste

Ayy rollonu iyiki söyledin. Ben de araştırmaya başlayacaktım.
Nemlendirmek icin ben şimdilik organik hindistancevizi yağı kullanıyorum.
Lierac ben de duymuştum ama paraben olduğunu bilmiyordum bak.

Ben de bu konuyu araştırıyorum 2 gündür. Evde hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı ile karışım yapıp kullansam mı diyorum, karar veremedim.

yves rocher çok güzel ben bir kaç ürününü daha kullanıyorum, tavsiye ederim. Hindistan cevizi yağı zaten faydaları baya çok diye duymuştum bakalım bu hafta içi netleştirmek istiyorum artık

ben de 11. hafta kontrolünde aynı duyguyu yaşamıştım. tamam bu büyümüş verin bana dedim :)

E exelanss ben netten vericem siparisi.
125ml galiba 41tl bio oil.
Yorumlara ve satici memnuniyetine guvenip aliyorum.
Hindistan cevizi yagida alicam o da 40tl.
Evde de zeytin yagi var.
Diger yaglardanda az az var.
4 ay goturur bunlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…