Canım geçmiş olsun kanama kelimesini okuyunca irkildim bir an.Kırmızı mı ? Hastaneye git yine de -tabi yoğunda-devlete gidersen gereksiz tahlil yapmıyorlar hatta hiçbişey yapmıyorlar ilaç içip yatıyorsun.Tabi sana iğne verirler mi bilmem bana vermediler[/QUOTE]Allah uzun ömürler versin, başarılı sağlıklı nice yılları olsun hepsinin ❤ çok teşekkür ederiz
Ne yazıkki kanama başladı ama artık kendime dert etmek istemiyorum çünkü hastaneye gidince gereksiz tahliller yapılıyor sınır oluyorum. Yine de çok artarsa gidicem mecbur
Cok tesekkur ederim.Sadece hastalık geçiriyor musunuz diye bakmışlar ve negatif yani şuan vücudunuzda Rubella, toksoplazma ve cmv virüsleri yok. İyi sonuçlar. Bir dahaki sefere bağışıklık için de sorabilirsiniz doktorunuza.
Cok tesekkur ederim.
Diger testlerimde iyi cikti sadece dvit dusuk onuda dr. 3.ayda baslicaz dedi kontrole gidicem ozaman vericek demek ki dvit.
Hadi inşallah :) sağ salim doğsunlar da tek :)Hadi gozun aydin
Bizim topik kizdan gidecek hissediyorum
InsAllah hepimizinki.Ne güzel :) benim d vit bakılmadı sanırım ya belki de 3.aydan itibaren kullanılmaya başlanıyor diye bakmamışlardır. Umarım böyle güzel gider tüm sonuçlarımız.
Inşallah sen de güzel haberlerle dön canım. Sen kendine stres yapma böyle kanaması olup sağ salim doğum yapan çok insan var. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.Icın rahatlamıstır. Guzel haberlerı haberle masallah. Bnım de dortte dr randevum var kanamam devam edıyor. Ins bnde guzel haberlerı alırım senın gıbı hayırlısıyla. Su kanam da bır bıtse daha ne ısterım. Bebısımı de sag saglım goreyım hayırlısıyla. Vallaha eve ulyrasaon cıhazı alasım var. Sureklı kanama ve ben sureklı panık hakındeyım.allahum tez zamanda bıtır ıns. Amın. Dua edın kızlar nolur
Gozunaydin canim.Kiz geliyoorSelam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah
Amin canim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahGozunaydin canim.Kiz geliyoorsaglikla gelsin insallah annesi.
Canım geçmiş olsun kanama kelimesini okuyunca irkildim bir an.Kırmızı mı ? Hastaneye git yine de -tabi yoğunda-devlete gidersen gereksiz tahlil yapmıyorlar hatta hiçbişey yapmıyorlar ilaç içip yatıyorsun.Tabi sana iğne verirler mi bilmem bana vermediler
Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBende ekim annesiyim inşallah arkadaşlar ikili test yapıldı kan sonucunu bekleyeceğiz ense 1.2 dedi normalmiş inşallah. Sonra cinsiyeti söylemedi devlette çok söylemeszler zaten ama bacaklarını incelerken açıktı ve arasında baya çıkıntı vardı AA cinsiyeti belli mi dedm bir ay sonra netleşir dedi fark etmez zaten üstelemedim ilk bebeğim.şuan 11+2 gözüküyor miniğim 4.5 cm ama sanki ultrason da kocaman geldi alıp sevip koyasım geldi yerine
Teşekkür ederim hepimiz sağ salim alalım kucagımızaHayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 1 ay olacak neredeyse başladım. Evde bebe yağı vardı şimdilik onu kullandım ama onunla devam etmeyeceğim. Ya zeytinyağı ya kakao ikisinden birini. Oğlumda kakao yağı kullandım hiç çatlak olmadı ama bu biraz farklı çok aşırı kaşınıyor karnım ve pul pul dökülüyor. Biraz daha nem istiyor bilmiyorum ne yapsam.
300-450tl bile okuyorum cok sasirdim.
Bi fiyat alicam gezip hastaneleri.
Cok uçuk fiyat araliklari dimi.
Ben krem almicam.
Suan evde bugday, badem yagi ve kayisi cekirdegi yagi var.
Hepside cilt icin guzel yaglar yine bakim icin almistim.
Bio oil ve hindistan cevizi yagida eklicem.
Ben neredeyse 1 aydir azicik azicik sürüp yayiyorum gunde 1 defa.
Cildim nemli kalsin diye.
Gayetde memnunum.
Yine yaglarla devam edicem kafama gore.
Ayy rollonu iyiki söyledin. Ben de araştırmaya başlayacaktım.
Nemlendirmek icin ben şimdilik organik hindistancevizi yağı kullanıyorum.
Lierac ben de duymuştum ama paraben olduğunu bilmiyordum bak.
Ben de bu konuyu araştırıyorum 2 gündür. Evde hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı ile karışım yapıp kullansam mı diyorum, karar veremedim.
ben de 11. hafta kontrolünde aynı duyguyu yaşamıştım. tamam bu büyümüş verin bana dedim :)Bende ekim annesiyim inşallah arkadaşlar ikili test yapıldı kan sonucunu bekleyeceğiz ense 1.2 dedi normalmiş inşallah. Sonra cinsiyeti söylemedi devlette çok söylemeszler zaten ama bacaklarını incelerken açıktı ve arasında baya çıkıntı vardı AA cinsiyeti belli mi dedm bir ay sonra netleşir dedi fark etmez zaten üstelemedim ilk bebeğim.şuan 11+2 gözüküyor miniğim 4.5 cm ama sanki ultrason da kocaman geldi alıp sevip koyasım geldi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?