Ben tam 12. Haftada gidim diyorum doktora
O da ayin 5i gibi tekabul ediyor.
Gecikmek istemiyorum 2li test icin.
Uygundur dimi kizlar.
Henüz zeytinyağı hiç sürmedim bebe yağında öyle vıcık vıcık olmadı hiç cildim hemen emiyor benimoo ne güzel erkenden başlamışsın, bende kaşınmaya ve pullanmaya başladım ama beni düşündüren şey şu; ben çalışıyorum ve her sabah misal zeytinyağı sürüp giyinip evden çıkıcam sanırım peki o yağ gün içinde vıcık vıcık olmuyor mu ya yalnızca benim mi aklıma geliyor bu
evet bende ilkten o fiyatları duyup 3. kez sorumuştum hastaneye hatta ama dediğim gibi 70 TL ödedim
bende yağdan taraftarım kremlerin hem içeriğine güvenmiyorum hemde ona para dayanmaz.. bakayım aktara gidicem bu hafta içi onların belki bir karışımları vardır bio oil de 65 liraydı gratiste
yves rocher çok güzel ben bir kaç ürününü daha kullanıyorum, tavsiye ederim. Hindistan cevizi yağı zaten faydaları baya çok diye duymuştum bakalım bu hafta içi netleştirmek istiyorum artık
Benim doktorum da 7 haftalikken kalp atisini dinlettikten sonra erkege benziyor dedi ben de sok oldum bu kadar erken tahmin yapmasina. Mumkun degil gibi geliyor ama belki de vardir bir bildikleri yillarin tecrubesi sonucta. ben de 14. hafta tekrar gitmeyi dusunuyorum bakalim ne dicek
Benim rubella igg 124 pozitifOranlari falan varda pek cozemedim.
Negatif iyi bisi ozaman.
oo ne güzel erkenden başlamışsın, bende kaşınmaya ve pullanmaya başladım ama beni düşündüren şey şu; ben çalışıyorum ve her sabah misal zeytinyağı sürüp giyinip evden çıkıcam sanırım peki o yağ gün içinde vıcık vıcık olmuyor mu ya yalnızca benim mi aklıma geliyor bu
Benide 9nisanda çağırdı tam 12 haftam oluyor yani 12+0Ben tam 12. Haftada gidim diyorum doktora
O da ayin 5i gibi tekabul ediyor.
Gecikmek istemiyorum 2li test icin.
Uygundur dimi kizlar.
Benmde ritim bozukluğun var aniden hızlı çarpıyor ölçüyorum nabız 120 lerde sonra 80 lerde seyrediyor siz ölçüyormunszSelam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah
Bana gun vermedi bir dahaki ay goruselim dedi.Seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor. Ultrasona göre bugün 11+0 oldum ve bana 9 nisana ikili test için randevu verdiler. Doktor bebeğin büyüklüğüne göre verelim sat a göre olmasın dedi. Bence senin de 5 nisan uygun olur.
Benimkine en son 140-150 civarı dedi ayy Kız mi yoksaaaaKalp atışları 140 altıysa erkek diyolar ama doktor muhtemelen daha mantıklı bir nedene dayanarak o öngörüde bulunmuşturGerçi ilk oğlumda kalp atışları 127 civarı çıkıyodu. Bir de inanılmaz ayaklarım üşüyodu. mide bulantım da pek yoktu ve hep sağ tarafımdaydı kuzucum. Tüm bu belirtilere erkek bebek diyolar, erkek oldu Bu sefer de bulantım hiç yok ayaklarım üşüyor ama bakalım hayırlısı
Ben son aylar bu kadar sik kalkmstim ki smdide oyle kalkiyrm ama kizim yuzunden yoksa wcye gitmyrm:) mide yanmasıda bence yatmadan 2-3 saat önce bişey yememeyi dene. Ağır yiyeckleri öğle yemğnde terch edeblrsnKızlar uykudan konuşmuşken zaten hamile kaldığımdan beri 2 en fazla 3 saatte uyanıp wc ye gidiyorum bir gecede 3 kez kalkıyorum ve artık dün istan ettim. Dedim neden deliksiz uyuyamıyorum dedim ve sonra Bebek olduktan sonra zaten her iki saatte bir onu besleyeceğim aklıma geldi biraz irkildim ama sanırım vucudum 9 ay boyunca 2 saatlik aralıklarla uyumaya alışacak bazen diyorum ki su içmesem yine gelirmi tuvaletim onu da denedim yine de geliyor. Yani gece uyanmaları artık rutinim. Bir de hanımlar benim gece inanılmaz midem yanıyor yanı başımda gaviscon var her uyandığımda gaviscon içmeden uykuya dalamıyorum artık. Sizde de durum aynı mı?
Doktorun daha iyi açıklama yapar ama çok uzun yolculuk o kadar hareketsiz kalman sanki doğru olmaz gibi geliyorArkadaşlar daha önce de bu konuşuldu ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum eşim iş gezisine gidecek beni de yalnız bırakmak istemiyor ama uçakla bile gidiş aktarma ile birlikte neredeyse 24 saatte kadar uzun bir yolculuk zararlı olur mu bu hafta Dr kontrolüm var gittiğimde bu konuyuda soracağım
Arkadaşlar daha önce de bu konuşuldu ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum eşim iş gezisine gidecek beni de yalnız bırakmak istemiyor ama uçakla bile gidiş aktarma ile birlikte neredeyse 24 saatte kadar uzun bir yolculuk zararlı olur mu bu hafta Dr kontrolüm var gittiğimde bu konuyuda soracağım
Slm canim.geldim eve.biraz uyudum simdi kalktim.U Umudumbitmedi_ ne yaptın canım geldin mi eve. Seni merak ettim..
Benimkine en son 140-150 civarı dedi ayy Kız mi yoksaaaa
En iyisi dr onayı tabi. Ben gittim giderimde:)) benmde eşim haftaya gitcek ama küçk kızım var diyr gtmyrm yoksaa tutamazdı kmse beni evde:))Arkadaşlar daha önce de bu konuşuldu ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum eşim iş gezisine gidecek beni de yalnız bırakmak istemiyor ama uçakla bile gidiş aktarma ile birlikte neredeyse 24 saatte kadar uzun bir yolculuk zararlı olur mu bu hafta Dr kontrolüm var gittiğimde bu konuyuda soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?