2018 Ekim Anneleri

Ben tam 12. Haftada gidim diyorum doktora
O da ayin 5i gibi tekabul ediyor.
Gecikmek istemiyorum 2li test icin.
Uygundur dimi kizlar.

Ben tam 12. Haftada gidim diyorum doktora
O da ayin 5i gibi tekabul ediyor.
Gecikmek istemiyorum 2li test icin.
Uygundur dimi kizlar.

Seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor. Ultrasona göre bugün 11+0 oldum ve bana 9 nisana ikili test için randevu verdiler. Doktor bebeğin büyüklüğüne göre verelim sat a göre olmasın dedi. Bence senin de 5 nisan uygun olur.

Henüz zeytinyağı hiç sürmedim bebe yağında öyle vıcık vıcık olmadı hiç cildim hemen emiyor benim

Kalp atışları 140 altıysa erkek diyolar ama doktor muhtemelen daha mantıklı bir nedene dayanarak o öngörüde bulunmuştur Gerçi ilk oğlumda kalp atışları 127 civarı çıkıyodu. Bir de inanılmaz ayaklarım üşüyodu. mide bulantım da pek yoktu ve hep sağ tarafımdaydı kuzucum. Tüm bu belirtilere erkek bebek diyolar, erkek oldu Bu sefer de bulantım hiç yok ayaklarım üşüyor ama bakalım hayırlısı

Ben ilk hamileliğimde çokça badem ve zeytinyağları kullandım ama yine de çatladım Hem de son ayda oldu hepsi. Zeytinyağını sürdükten sonra streç film koyuyodum hem daha iyi emsin diye hem de kokusu çıkmasın diye. İşe giderken böyle yapıyodum. Bu sefer krem kullanıyorum bakalım yine çatlayacak mı

@Lets go muayene olabildin mi? inşallah güzel haberler alırsın canım. Benim de kontrolüm çarşambaya. Biz alıştık artık her hafta gitmeye. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Benmde ritim bozukluğun var aniden hızlı çarpıyor ölçüyorum nabız 120 lerde sonra 80 lerde seyrediyor siz ölçüyormunsz

Bana gun vermedi bir dahaki ay goruselim dedi.

Martin ilk haftasi gittim sanirin 6sı falandi.
7 haftalik demisti.

Benimkine en son 140-150 civarı dedi ayy Kız mi yoksaaaa

Ben son aylar bu kadar sik kalkmstim ki smdide oyle kalkiyrm ama kizim yuzunden yoksa wcye gitmyrm:) mide yanmasıda bence yatmadan 2-3 saat önce bişey yememeyi dene. Ağır yiyeckleri öğle yemğnde terch edeblrsn

Arkadaşlar daha önce de bu konuşuldu ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum eşim iş gezisine gidecek beni de yalnız bırakmak istemiyor ama uçakla bile gidiş aktarma ile birlikte neredeyse 24 saatte kadar uzun bir yolculuk zararlı olur mu bu hafta Dr kontrolüm var gittiğimde bu konuyuda soracağım

Doktorun daha iyi açıklama yapar ama çok uzun yolculuk o kadar hareketsiz kalman sanki doğru olmaz gibi geliyor

Bana en fazla 5 saate kadar dedi doktorum.

U Umudumbitmedi_ ne yaptın canım geldin mi eve. Seni merak ettim..
Slm canim.geldim eve.biraz uyudum simdi kalktim.
İkili test yaptirdik.kan verdim.kan sonucu 1 ay sonra çikacakmis.
Ense ölcümü de 1.2 çıktı.yani normal dedi
Bebisi de gördüm.dr yaklasik 6 cm dedi.
Hafta olarak 12+3 çikti.
Cinsiyeti soramadim unuttum.çok kalabalikti.

Benimkine en son 140-150 civarı dedi ayy Kız mi yoksaaaa

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk kız da olsa erkek de olsa sağlıkla kavuşalım da Bu arada bizim muhtemel doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı canım cinsiyet öğrenince paylaşalım Sevgiler

En iyisi dr onayı tabi. Ben gittim giderimde:)) benmde eşim haftaya gitcek ama küçk kızım var diyr gtmyrm yoksaa tutamazdı kmse beni evde:))

Hiç tanıdığın biri yokmu hastanede? Tanıdık olunca heyet daha kolay çıkabilir. Git sizlan ağrım var lekelenmem geçmedi de raporumu uzatmanizi rica ediyorum de :) birde çıkınca yaz merak ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…