- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Peki daha sonra vitamin falan başlanıyor degil mi?İlk üç ay kullanılması gerekiyor canım.
Hayırlısı olsun canım. Inşallah sonuç güzel çıkar. Okudun mu bilmiyorum bizim de ense kalınlığı 1.2 cıktı sağlıklı bir bebeğe benziyor dedi. 12+6 cıktı 6.5cm olmuş boyu. 1 kilo almışım bende. Cinsiyete de bu kez kız gibi duruyor 1 ay sonra net söylerim dedi :)Slm canim.geldim eve.biraz uyudum simdi kalktim.
İkili test yaptirdik.kan verdim.kan sonucu 1 ay sonra çikacakmis.
Ense ölcümü de 1.2 çıktı.yani normal dedi
Bebisi de gördüm.dr yaklasik 6 cm dedi.
Hafta olarak 12+3 çikti.
Cinsiyeti soramadim unuttum.çok kalabalikti.
Evet bana bugün folik asiti bırak dedi. Multivitamin verdiPeki daha sonra vitamin falan başlanıyor degil mi?
Doktr veriyor bildğm kadaryla. Ben en başndan beri hep multivitamn kullanyrm. Ayrıca bişey kullanmadım. Ama dedğm gibi kan tahlillerine göre dr verr.Zaten doğmdam sonrada 3 ay falan tavsiye ediliyr.Peki daha sonra vitamin falan başlanıyor degil mi?
Yok canım benim normalde de olurdu ama bu aralar sık oluyor diye üstüne gitmedim. Doğduğumda kalbim delikmis benim sonradan kapanmış belki de o yüzdendir oğlumda da çok yaşadım bu kalp ağrılarını. O yüzden gidip baktırmayi düşünmedim kendime. Eğer daha kötü olursa giderim insaallahBenmde ritim bozukluğun var aniden hızlı çarpıyor ölçüyorum nabız 120 lerde sonra 80 lerde seyrediyor siz ölçüyormunsz
Ben pek bilmem ama içimden kız geçti :)plojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)
Ben de pek anlamıyorum ondan burda sorayım dedim. Tahminler çok hoşuma gidiyor:) ben normalde erkek hissediyordum ama ultrason resmine bakınca bu sefer içimden benim de kız gecti:) hayırlısı olsun o zaman:))Ben pek bilmem ama içimden kız geçti :)
Allah gönlüne göre versin sagliklisini hayırlısını versin inşallah:)Ben de pek anlamıyorum ondan burda sorayım dedim. Tahminler çok hoşuma gidiyor:) ben normalde erkek hissediyordum ama ultrason resmine bakınca bu sefer içimden benim de kız gecti:) hayırlısı olsun o zaman:))
Aminn cumlemize insaallah:)Allah gönlüne göre versin sagliklisini hayırlısını versin inşallah:)
Ins güzel ve risksiz cikar canim.Okudum canim.bizim bebisler ayni gidiyor gibi.yalniz benimki biraz minik.galiba iyi beslenemiyorum ondan.Hayırlısı olsun canım. Inşallah sonuç güzel çıkar. Okudun mu bilmiyorum bizim de ense kalınlığı 1.2 cıktı sağlıklı bir bebeğe benziyor dedi. 12+6 cıktı 6.5cm olmuş boyu. 1 kilo almışım bende. Cinsiyete de bu kez kız gibi duruyor 1 ay sonra net söylerim dedi :)
Canım benim geçen haftaya kadar pek bulanti olmadı yeni başladı mide hazimsizliklari vs. Bazıları hiçbişey hissetmeden hamilelik geçiriyor. Açıkçası karnim hafif çıkıncaya kadar hamile değilmişim gibiydi.Kızlar hiç hareket falan hissetmeyip herşey sanki hamile değilmiş gibi hissettiğinizde biraz panikliyor musunuz Ya bulanmalıyım ya kaşığım ağrımalı falan gibi
Ben genelde kokudan hissediyorum gibi..Ösellikle apartmanı falan sildikleri deterjan kokusu canımı alıyor.İlk çocukta bu haftama kadar bile o kadar olay yaşamıştım ki bunda maşallah böyle olunca insan şaşırıyor haliyleCanım benim geçen haftaya kadar pek bulanti olmadı yeni başladı mide hazimsizliklari vs. Bazıları hiçbişey hissetmeden hamilelik geçiriyor. Açıkçası karnim hafif çıkıncaya kadar hamile değilmişim gibiydi.
Ins güzel ve risksiz cikar canim.Okudum canim.bizim bebisler ayni gidiyor gibi.yalniz benimki biraz minik.galiba iyi beslenemiyorum ondan.
Benim anlamadigim bisey var.simdi 1.2 cikti ya down yada baska bi hastaligi yok mu olmus oluyor?
Bende heralde yarim yada 1 kilo aldim.ama sırf karin bölgem yaģlı.pantolon sıkıyor.
Benimkinin de resmini bi ćekim bak bakalim kiza mi benziyor erkege mi?
Canım o biraz da genetik benim oğlum hep 2 hafta önde giderdi. Benim eşim 1.90 boy kilo da var maşallah :) o yuzden cocuklar da babanın genetiginden önde gidior :) 1.2 yı ben sordum sağlıklı görünüyor ama kesin bişey diyemem 2li testle belli olur dedi. Ben yaptirmadim amaIns güzel ve risksiz cikar canim.Okudum canim.bizim bebisler ayni gidiyor gibi.yalniz benimki biraz minik.galiba iyi beslenemiyorum ondan.
Benim anlamadigim bisey var.simdi 1.2 cikti ya down yada baska bi hastaligi yok mu olmus oluyor?
Bende heralde yarim yada 1 kilo aldim.ama sırf karin bölgem yaģlı.pantolon sıkıyor.
Benimkinin de resmini bi ćekim bak bakalim kiza mi benziyor erkege mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?