Banada kız gibi geldi :)plojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)
Bana bugün önce tuvalete git sonra gel bakalım dedi. 1 ay sonra da meyve suyu içip gel dediYa maşllah siZe ..Ben şimdiden 2 kilo almışım (gerçi ultrasonda iyi çıksın diye suyu dayayıp gidiyorum ama )
Ben 7 yıl sonra buldum insaallah sağlıkla dogsun da cinsiyet önemli değil ama benim yarın poliklinikte cuma gunu de kendi doktorumda randevum varHayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucukkız da olsa erkek de olsa sağlıkla kavuşalım da Bu arada bizim muhtemel doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı canım cinsiyet öğrenince paylaşalım Sevgiler
Resim eklenmemiş kuzumKızlar buda benim bebisim.
Cinsiyet tahmini alabilirmiyim?
Aynen koku hassasiyeti bende de var. Ama çok şükür güzel geciyor:) aminn hepimizin ki de böyle rahat sağlıklı huzurlu geçsin ınsaallah :)Ben genelde kokudan hissediyorum gibi..Ösellikle apartmanı falan sildikleri deterjan kokusu canımı alıyor.İlk çocukta bu haftama kadar bile o kadar olay yaşamıştım ki bunda maşallah böyle olunca insan şaşırıyor haliyleİnşallah böyle kolayca geçiverir hamileliklerimiz
O zaman hayırlısı inşallah. :))Banada kız gibi geldi :)
Canim yapamiyorum ya.olmuyor.dosyayi kücültuyorum yine büyük diyor.Resim eklenmemiş kuzum
Önemli olan ac karna çikan kilodur canim.belki sende almamissiindir.Ya maşllah siZe ..Ben şimdiden 2 kilo almışım (gerçi ultrasonda iyi çıksın diye suyu dayayıp gidiyorum ama )
Tebrik ederim cok sevindim ne guzel bir de oglun var sanirim cok sanslisin :)Selam kızlar geldik doktordan. Bebek için sağlıklı görünüyor dedi. Ense kalınlığı 1.2 mm yazıyor ultrason kağıdında. Cinsiyet tahmini de yaptı kıza benziyor dedi :) 12+6 görünüyor bebisim :) benim kalbime akşamları sancı gibi ağrı giriyor onu sordum bu zamanda olmaması gerkiyor erken daha dedi kalbinde ritim bozukluğu olabilir ona baktir dedi. Bir de folik asidi kesti multivitamin verdi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin insallah
Simdibanalsildi.benim adam 170.Canım o biraz da genetik benim oğlum hep 2 hafta önde giderdi. Benim eşim 1.90 boy kilo da var maşallah :) o yuzden cocuklar da babanın genetiginden önde gidior :) 1.2 yı ben sordum sağlıklı görünüyor ama kesin bişey diyemem 2li testle belli olur dedi. Ben yaptirmadim ama
Ben de kiz diye dusunuyorumplojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)
Ben ce bu da kiz hatta benim kizimin ultrason resmine cok benziyor durusu falanBenmki neye benziyo kızlar sizce? Ben 20 haftadan önce öğrenemicem10+3 iken
Sen bol bol dua et bişey çıkmayacak inşallah. Bak ense kalınlığı da normal. Içını ferah tutSimdibanalsildi.benim adam 170.
Bende 172 yim ama demekki baba etkiliyor.
Ben kiliyi yaptirdim ama ne yapacam Allah bilir bu 1 ay.
3 tane kız geldi:) çok teşekkür ederimBen de kiz diye dusunuyorum
Saol canim.Allah razi olsunSen bol bol dua et bişey çıkmayacak inşallah. Bak ense kalınlığı da normal. Içını ferah tut
Hadi inşaAllah hayrlısı:)) kız istyrm ama erkek hissdyrm:)Ben ce bu da kiz hatta benim kizimin ultrason resmine cok benziyor durusu falan
Screenshotla falan dene canım sonra kes falan:)Canim yapamiyorum ya.olmuyor.dosyayi kücültuyorum yine büyük diyor.
Amin inşallah kuzumSaol canim.Allah razi olsun
Ns saglikli sıhhatli dogar herkesin bebegi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?