2018 Ekim Anneleri

Purpplee muayene olabildin mi? inşallah güzel haberler alırsın canım. Benim de kontrolüm çarşambaya. Biz alıştık artık her hafta gitmeye. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Muayene oldum eskiden kanama alanı yoktu şimdi ortaya çıkmış tekrar yatış verdiler ama yatmadım çünkü heyet raporu almak istiyorum.Bebeğimin her şeyi normalmiş ama bu kanama alanı Pdikolojimi iyice bozdu her gün mahvoluyorum adım adım dua edin kızlar

Hiç tanıdığın biri yokmu hastanede? Tanıdık olunca heyet daha kolay çıkabilir. Git sizlan ağrım var lekelenmem geçmedi de raporumu uzatmanizi rica ediyorum de :) birde çıkınca yaz merak ederim seni
Heyet raporunu ayarladım sanırım.İnşallah olur da kafam rahata erer bari biraz

Allah bebeğini sana bağışlasın annesi. İnşallah sağlıkla kucağınA alırsın. Allah yardımcın olsun.

Yaaa umarım heyet raporu alırsın da dinlenirsin bol bol. Kanama alanı da yok olur bir an önce. Bak bebeğin de iyiymiş. Zor ama moralini yüksek tutmaya çalış.

Lütfen sıkma canını. Biliyorum bunu söylemek kolay yapmak ise zor. Bebeğin iyi olduğu sürece endişe etme. Benim ilk hamileliğimde aşağı yukarı 4 buçuk aylık olana kadar devam etti lekelenmeler. Ben 12 haftalık olana kadar mecbur kalmadıkça kalkmamış hep yatmıştım. Tabi günde en az 3 litre su içiyordum.

Allah bebeğini sana bağışlasın annesi. İnşallah sağlıkla kucağınA alırsın. Allah yardımcın olsun.
Aminnnnnn o kadar yıprandım ki artık Sağol canım Allah Razı olsun
Yaaa umarım heyet raporu alırsın da dinlenirsin bol bol. Kanama alanı da yok olur bir an önce. Bak bebeğin de iyiymiş. Zor ama moralini yüksek tutmaya çalış.
devlet hastanesinde Kontrolü yapan bi asistandı belki yanılmıştır diye kendi doktoruma koştum mesai sonu .o da bunu doğrulayınca resmen ağlama krizine girdim.Nasıl başarıcam sakin Olmayı hiç bilmiyorum
şu heyeti elime bir alayım ben de hiç kalkmıcam elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum yeter ki bebeğime kavuşayım

Ama önce sakın olman gerekiyor. Stres kanamayı arttıracaktır.

Geçer inşallah canım moralini yüksek tut sen

Bisey olmayacak Allah izin verirse dua edelim bol bol

Bende yolculuk tatil vs sorucam.
Yaz icin tatil plani yapan var mi?

Esim bir turizm firmasinda calisiyor gezi turlari vs oluyor.
Nisanda canakkale dusunuyorlar esim cok israr ediyor gidelim diye ben 2 defa gittim o gitmedi.
5 saat yol okadar ayakda kalmak yurumek korkuyorum ya.
Bensizde gitmek istemiyor.

Temmuz gibide otel tatili dusunuyor ben korkuyorum uzun yol vs.
Evde daha guvenli hersey sanki.

Ben bi izmire ailemin yanına gidicem o da uçakla gidicem zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Oğlumda 7 aylıkken bile bindim zaten sonrası riskli oluyor diye biliyorum. 7 aylikke de kağıt imzalayıp binmiştim

Biz bi de aracimizla dusunuyoruz zor mu olur ki
Ya bilemedim hic risk gibi geliyor banada.

Kızlar tahminlerinizi okudum geriden geliyorum benimkini de yorumlarmsnz çok eğlenceli oluyor :))

Eklentiler

• F1BDAEC3-1457-4DF3-8FED-E05F5D38DCE0.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu arada aklima birsey takıldı. 2li testi pernitalog mu yapıyor yoksa kendi doktolariniz mi yapti?
Son randevuda sanki doktor kendisi bakicam dedi gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…