Canım o zmnlarda sıkntn olmazsa gidersn ne güzel. Ben 5 aylıkken gittm gezdim hemde gezme. Eğer sağlığın yerindeyse dr da okey verirse ev hapsne gerek yok:)Bende yolculuk tatil vs sorucam.
Yaz icin tatil plani yapan var mi?
Esim bir turizm firmasinda calisiyor gezi turlari vs oluyor.
Nisanda canakkale dusunuyorlar esim cok israr ediyor gidelim diye ben 2 defa gittim o gitmedi.
5 saat yol okadar ayakda kalmak yurumek korkuyorum ya.
Bensizde gitmek istemiyor.
Temmuz gibide otel tatili dusunuyor ben korkuyorum uzun yol vs.
Evde daha guvenli hersey sanki.
Araba ile bende gitmem o kadar uzu yol. Sen en iyisi doktoruna danışBiz bi de aracimizla dusunuyoruz zor mu olur ki
Ya bilemedim hic risk gibi geliyor banada.
Sıcak hava heryerde sıkıntı. Klimalı yada serin yerler en güzeli canım. Ne bilym öğle sıcağnda falan çıkmazsn. Rahatına göre takılırsın falanAgustos ayı tatil için sıkıntılı olur mu dersiniz?
Gebelikte sıcak hava sıkıntı olur mu acaba?
Dha yakından büyük var mı acaba?Kızlar tahminlerinizi okudum geriden geliyorum benimkini de yorumlarmsnz çok eğlenceli oluyor :))
Ahh bu korkular.Canım o zmnlarda sıkntn olmazsa gidersn ne güzel. Ben 5 aylıkken gittm gezdim hemde gezme. Eğer sağlığın yerindeyse dr da okey verirse ev hapsne gerek yok:)
Canım ağustos ayında karnın burnunda olacak neredeyse. Ekim yazıyor ama belki eylül sonuna doğru doğum yaparsın hiç belli olmazAgustos ayı tatil için sıkıntılı olur mu dersiniz?
Inşallah canım Sağol Hamileliğimin böyle geçeceğini hiç tahmin etmezdimG
Sevindim canim.Dinlen, kafani rahatlat.
Hepsi gecer insallah.
inşallah canım Allah'ım yüreklerimizi ferahlatsın yavrularımızı bize bağışlasın inşallah beynen o kadar yorgunum kiBisey olmayacak Allah izin verirse dua edelim bol bol
inşallah canım psikolojik olarak iyi olabilmek için olanca çaba sarfedicem,her şey bebeğim içinGeçer inşallah canım moralini yüksek tut sen
evet aynen inşallah bir aydan az olmaz da rahatça yatarım veliler Üzerimde baskı oluşturuyor herkes evladını düşünüyo onlar da ben de ...Hadi insallah
Kendini daha iyi hissedersin dinlenince
Bende temmuz icin dusunuyorum.Agustos ayı tatil için sıkıntılı olur mu dersiniz?
Canakkleye bence nisan mayıs yada hazirn gibi gideblrsnz sıcaklar gelmedn. Orta trmstr en kolay dönem. Hiç sıkıntıısz olur sennde inş. Sadece ayy tekmeledi dersin:))) dinlene dinlene gezersin. Bende iyiki gitmişim diyrm. Çocuk olunca bi tık daha zor oluyor çnküAhh bu korkular.
Otel belki sıkınti olmaz yakin yere gideriz diyo esim dinlenirsin sen diyor
Kendi aracimizla olunca uzanirim arkada falan.
Canakkale gezisi dusunduruyor
Cunku cok ayakda kaliyorsun yuruyorsun.
Esimde merak ediyor bisi diyemiyorum.
Nisan 21 falanmisCanakkleye bence nisan mayıs yada hazirn gibi gideblrsnz sıcaklar gelmedn. Orta trmstr en kolay dönem. Hiç sıkıntıısz olur sennde inş. Sadece ayy tekmeledi dersin:))) dinlene dinlene gezersin. Bende iyiki gitmişim diyrm. Çocuk olunca bi tık daha zor oluyor çnkü
Ben olsam herlde atlardım:))))Nisan 21 falanmis
Biz her yil turlar tatiller adam bunalima girdi simdiden :)
Bu yil yine uzun tur var ici gidiyor.
Ona hic gidememde bu gunu birlik.
KorkuyorumBen olsam herlde atlardım:))))
Temmuz agusts da turlar zorlayablr ama hakketen. Kotuyu cagirma kiz. Bak instgrma millet karni burnunda hep sahil havuzlarda:))Korkuyorum
Orada falan dogururmusum :) ( temmuzda olacak 1 haftalik turlar)
AA niye tuvalete girmeni istedi acaba?Öeyve suyunu muheçekene Melen hareket etsin diye istemiştir de..Bana bugün önce tuvalete git sonra gel bakalım dedi. 1 ay sonra da meyve suyu içip gel dedi
Valla cok cesaret.Temmuz agusts da turlar zorlayablr ama hakketen. Kotuyu cagirma kiz. Bak instgrma millet karni burnunda hep sahil havuzlarda:))
Valla cok cesaret.
Ben sicakda bunalirim kesin.
Hersey senin rahatina kafana gore:) benmde yuruys bile canim istemyo bazen hep yatsam yatarimm:)) yada yatark gezmek daha guzelll.Valla cok cesaret.
Ben sicakda bunalirim kesin.
Yok sadece bu varDha yakından büyük var mı acaba?
Doktorun vermedi mi heyet raporunu. Canım merak etme çok şükür 12. haftaya girdin nşallah bundan sonra birşey olmaz. Kanama alanı başta bende de vardı sonra geçti. Bol su iç.Rabbim şifa versin.Muayene oldum eskiden kanama alanı yoktu şimdi ortaya çıkmıştekrar yatış verdiler ama yatmadım çünkü heyet raporu almak istiyorum.Bebeğimin her şeyi normalmiş ama bu kanama alanı Pdikolojimi iyice bozdu her gün mahvoluyorum adım adım dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?