2018 Ekim Anneleri

Canım o zmnlarda sıkntn olmazsa gidersn ne güzel. Ben 5 aylıkken gittm gezdim hemde gezme. Eğer sağlığın yerindeyse dr da okey verirse ev hapsne gerek yok:)

Agustos ayı tatil için sıkıntılı olur mu dersiniz?
Gebelikte sıcak hava sıkıntı olur mu acaba?
Sıcak hava heryerde sıkıntı. Klimalı yada serin yerler en güzeli canım. Ne bilym öğle sıcağnda falan çıkmazsn. Rahatına göre takılırsın falan

Canım o zmnlarda sıkntn olmazsa gidersn ne güzel. Ben 5 aylıkken gittm gezdim hemde gezme. Eğer sağlığın yerindeyse dr da okey verirse ev hapsne gerek yok:)
Ahh bu korkular.
Otel belki sıkınti olmaz yakin yere gideriz diyo esim dinlenirsin sen diyor
Kendi aracimizla olunca uzanirim arkada falan.

Canakkale gezisi dusunduruyor
Cunku cok ayakda kaliyorsun yuruyorsun.
Esimde merak ediyor bisi diyemiyorum.

Canım ağustos ayında karnın burnunda olacak neredeyse. Ekim yazıyor ama belki eylül sonuna doğru doğum yaparsın hiç belli olmaz

Son düzenleme:
G

Sevindim canim.Dinlen, kafani rahatlat.
Hepsi gecer insallah.
Inşallah canım Sağol Hamileliğimin böyle geçeceğini hiç tahmin etmezdim
Bisey olmayacak Allah izin verirse dua edelim bol bol
inşallah canım Allah'ım yüreklerimizi ferahlatsın yavrularımızı bize bağışlasın inşallah beynen o kadar yorgunum ki
Geçer inşallah canım moralini yüksek tut sen
inşallah canım psikolojik olarak iyi olabilmek için olanca çaba sarfedicem,her şey bebeğim için
Hadi insallah
Kendini daha iyi hissedersin dinlenince
evet aynen inşallah bir aydan az olmaz da rahatça yatarım veliler Üzerimde baskı oluşturuyor herkes evladını düşünüyo onlar da ben de ...

Bende temmuz icin dusunuyorum.
Kafam karisik.
7 aylik falan oluyorum insan korkuyor ya.
Baska sehirdesin falan.

Canakkleye bence nisan mayıs yada hazirn gibi gideblrsnz sıcaklar gelmedn. Orta trmstr en kolay dönem. Hiç sıkıntıısz olur sennde inş. Sadece ayy tekmeledi dersin:))) dinlene dinlene gezersin. Bende iyiki gitmişim diyrm. Çocuk olunca bi tık daha zor oluyor çnkü

Nisan 21 falanmis
Biz her yil turlar tatiller adam bunalima girdi simdiden :)
Bu yil yine uzun tur var ici gidiyor.
Ona hic gidememde bu gunu birlik.

Salgin var kizlar dikkat edin dun aksam kotu oldum bi usume hapsurma burun tikanikligi.
Sifayi kaptim.

Limonlu ihlamur, portakal suyu ve limonlu sehriye corbasi iyi geliyor.

Ilacsiz cok fena atlatmak.

Bu vuruslerden bebek etkilenirmi orasida ayri muamma.

Allah korusun.

Doktorun vermedi mi heyet raporunu. Canım merak etme çok şükür 12. haftaya girdin nşallah bundan sonra birşey olmaz. Kanama alanı başta bende de vardı sonra geçti. Bol su iç.Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…