2018 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar...
Bugun konrtolum var.Heyecanliyim.Ikili test sonucumu ogrenecegim.Insallah iyidir.Belki cinsiyet de kesinlesir.Doktor gecen hafta erken demisti ama tahmini 'kiz' di.
Güzel haberlerle dönersin inş canım ben de daha haftaya gidip ikili yaptıracağım. Bizleri de bilgilendir canım döndüğünde

Canım yoğun değildi ama artık o kadar yaşadım ki bu kanamayı evde daha iyi hissediyorum kendimi. Bende dün ilaç içtim yattım şimdi kahveye döndü
Rapor almayı planlıyorum biraz dinleneyim
Ben bir haftadır raporluyum bugün raporun son günü.Dün Akşdm kahverengi leke geldi,ondan iki akşam Öncesinde de..şimdi kontrole gidiyorum inşallah her şey yolundadır heyet isticem isteyenin bir kara vermeyenin iki kara
[/QUOTE]
Bnde heyete gırecekmusım nasıl oluyor bılen varmı

ben işim yüzünden sürekli uçuyorum balım sıkıntı yapma kendine.

plojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)

Bende kiz diyorum :)

Benmki neye benziyo kızlar sizce? Ben 20 haftadan önce öğrenemicem 10+3 iken

Karindan ultrasonsa kızdan yana kullaniyorum tahmin hakkimi :)))

Kızlar tahminlerinizi okudum geriden geliyorum benimkini de yorumlarmsnz çok eğlenceli oluyor :))
Kızz :)))

Bende temmuz icin dusunuyorum.
Kafam karisik.
7 aylik falan oluyorum insan korkuyor ya.
Baska sehirdesin falan.

7.ay tamm en guzel zaman canım :)
Canakkale beni de dusundurdu ama diger tatil iyi gelebilir.Aracla gitmen daha iyi sık sık durup yuruyebilirsin.Insallah saglik olsunda kendini iyi hissedip gidersin❤

Bndw senın gıbıyım dra gıttım dun cınsıyet erkek bebek ve ıyı cok sukur. Ama kanama alanları olusAma. Heyete gırmem gerekıyormus.

Doktorun vermedi mi heyet raporunu. Canım merak etme çok şükür 12. haftaya girdin nşallah bundan sonra birşey olmaz. Kanama alanı başta bende de vardı sonra geçti. Bol su iç.Rabbim şifa versin.
Öyle mi çok sevindim canım benimki de geçsin inşsllah.kısa istesem verirler de uzun Süreli laxım bana öğretmenim veliler halden anlamıyorlar Sürekli mesajla baskı baskı

Bndw senın gıbıyım dra gıttım dun cınsıyet erkek bebek ve ıyı cok sukur. Ama kanama alanları olusAma. Heyete gırmem gerekıyormus.
Kanama alanı oluşmuş mu Orayı anlyamadum.cinsiyet kesin mi

Canım ben memleketime gittim 9+4 te doktor a sorarak izin verdi doktor. Ama kendimi yormamaya çalıştım ikili koltukta ayaklarimi uzatarak yolculuk yaptım. 3 hafta kaldım dün geldim doktora gittim çok şükür saglikliyiz.

Kızlar hamilelik doğal bir süreç. Herhangi bir düşük erken doğum vs riski yoksa tatile gidebilir gezebilirsiniz yüzebilirsiniz :) bir doktor aynen böyle söylemişti. Sonuçta hasta değiliz doktorumuz da izin verdiği sürece tatile gitmekte bir sakınca yok. Içimizi ferah tutalım kötü dusunmeyelim ki iyi olsun ben 9. Haftada 8 saatlik yolculuk yaptım doktor onaylı şu an 12+4 olduk dün geldim ve doktora gittim çok şükür saglikliyiz daha önce de belirttiğim gibi 2 ki test yaptırmadım :/ ense kalınlığı çok iyi dedi ultrasonda ayrıntılı bir şekilde inceleme yaptı burun kemiği de oluşmuş bunlar önemli galiba . Ilk hamileligimiz olduğu icin eşim ve gorumcem cinsiyeti merak ettiler özellikle gorumcem erkek bebek istiyor :) daha cinsiyet ayrımı tam belli değil ama büyük ihtimal kız dedi doktor ben ve eşim kız bebek hissediyorduk zaten inşallah sağlıklı olsun da cinsiyet sadece kıyafet belirlemede lazım .. kanaması olan annelere geçmiş olsun bir an önce herşey yoluna girsin inşallah. Bu arada doktor bana iMom omega verdi daha önce kullanan oldu mu

Gunaydin hanimlar, saglikli gecirecegimiz birgun olsun insallah.

Kanamasi olan arkadaslar icin cok uzuluyorum, Allah tez zamanda sifa versin ve hamileligin keyfini hissedelim artik yavas yavas.

Catlak kremi icin bugun aktara ugramayi dusunuyorum, aksama is cikisi gidebilirsem sizinlede paylasirim bakalim belki karisim yaglar vardir onlarda.

Ben 5+6 iken denizliye termal otele gitmistik izmirden ama sicak suya girmemistim bence dr izin verdigi surece ve kendi arabanizla rahat olur diye dusundum hem hatira kalir bir suru fotolarda cekilirsiniz :) ama canakkale turu demis bi arkadasimiz valla ben bikac sene evvel hamile degilken gittigimde bile cok yorulmustum tur insani cok yoruyor iki kez dusunun derim.

İmom ben kullaniyorum demir ilaci ile birlikte aksamlari yatmadan iciyorum.

Günaydın Hanımlar, çok hızlısınız genelde her gün giriyorum ama vaktim hep sizı okumakla geçiyor sonra çıkmam gerekiyor yetişmek mümkün değil
Hamilelikte ben uçakla da seyahat etmiştim 3 saatlik, arabayla da 8-9 saat gittik. Arabayla tabi daha rahat belli aralıklarla bi mola verip yürümek hareket etmek iyi geliyordu kan dolaşımı için yoksa farklı bir sıkıntı olmuyor aslında. Tatil icin otel havuzları pek önerilmiyle pek temiz kalmıyor maalesef. Ama temiz olan denize girebilirsin demişti doktorum..
Cinsiyetler bir bir öğrenilmeye başlanmış ne güzel, sonra da isim arayışları başlar :) var mı şimdiden aklında isim belirleyenler ?

Herkes kiz diyor:) Bakalım bi iki ay sonra kesin belli olur sanirim :)insaallah hayırlısı :)
plojovic sen de kız demişsin hayırlısı bakalim:)

6-7 haftalikkende bakmismiydik ultrason fotona? Merak ettim.

Erkek diyoruuuum :))))

Taa kızımda cinsiyet belli degilken erkekte Ediz cok aklima takilmisti :)
Yine degismez erkekte sanirim ama sonra hic dusunmedik isim kız olursa simdilik aklimizda yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…