Güzel haberlerle dönersin inş canım ben de daha haftaya gidip ikili yaptıracağım. Bizleri de bilgilendir canım döndüğündeGunaydin kizlar...
Bugun konrtolum var.Heyecanliyim.Ikili test sonucumu ogrenecegim.Insallah iyidir.Belki cinsiyet de kesinlesir.Doktor gecen hafta erken demisti ama tahmini 'kiz' di.
Insallah canim, sagol.Gecen hafta kan verdim.Ense olcumumuz 0.8 mm di.Sonuclari yazarim.Güzel haberlerle dönersin inş canım ben de daha haftaya gidip ikili yaptıracağım. Bizleri de bilgilendir canım döndüğünde
Canım yoğun değildi ama artık o kadar yaşadım ki bu kanamayı evde daha iyi hissediyorum kendimi. Bende dün ilaç içtim yattım şimdi kahveye döndü
Rapor almayı planlıyorum biraz dinleneyim
ben işim yüzünden sürekli uçuyorum balım sıkıntı yapma kendine.Arkadaşlar daha önce de bu konuşuldu ama tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum eşim iş gezisine gidecek beni de yalnız bırakmak istemiyor ama uçakla bile gidiş aktarma ile birlikte neredeyse 24 saatte kadar uzun bir yolculuk zararlı olur mu bu hafta Dr kontrolüm var gittiğimde bu konuyuda soracağım
plojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)
Benmki neye benziyo kızlar sizce? Ben 20 haftadan önce öğrenemicem10+3 iken
Kızz :)))Kızlar tahminlerinizi okudum geriden geliyorum benimkini de yorumlarmsnz çok eğlenceli oluyor :))
Bende temmuz icin dusunuyorum.
Kafam karisik.
7 aylik falan oluyorum insan korkuyor ya.
Baska sehirdesin falan.
Bndw senın gıbıyım dra gıttım dun cınsıyet erkek bebek ve ıyı cok sukur. Ama kanama alanları olusAma. Heyete gırmem gerekıyormus.Muayene oldum eskiden kanama alanı yoktu şimdi ortaya çıkmıştekrar yatış verdiler ama yatmadım çünkü heyet raporu almak istiyorum.Bebeğimin her şeyi normalmiş ama bu kanama alanı Pdikolojimi iyice bozdu her gün mahvoluyorum adım adım dua edin kızlar
Öyle mi çok sevindim canım benimki de geçsin inşsllah.kısa istesem verirler de uzun Süreli laxım bana öğretmenim veliler halden anlamıyorlar Sürekli mesajla baskı baskıDoktorun vermedi mi heyet raporunu. Canım merak etme çok şükür 12. haftaya girdin nşallah bundan sonra birşey olmaz. Kanama alanı başta bende de vardı sonra geçti. Bol su iç.Rabbim şifa versin.
Kanama alanı oluşmuş mu Orayı anlyamadum.cinsiyet kesin miBndw senın gıbıyım dra gıttım dun cınsıyet erkek bebek ve ıyı cok sukur. Ama kanama alanları olusAma. Heyete gırmem gerekıyormus.
Herkes kiz diyor:) Bakalım bi iki ay sonra kesin belli olur sanirim :)insaallah hayırlısı :)Canımm kız gbi duruyor
Bende yolculuk tatil vs sorucam.
Yaz icin tatil plani yapan var mi?
Esim bir turizm firmasinda calisiyor gezi turlari vs oluyor.
Nisanda canakkale dusunuyorlar esim cok israr ediyor gidelim diye ben 2 defa gittim o gitmedi.
5 saat yol okadar ayakda kalmak yurumek korkuyorum ya.
Bensizde gitmek istemiyor.
Temmuz gibide otel tatili dusunuyor ben korkuyorum uzun yol vs.
Evde daha guvenli hersey sanki.
Herkes kiz diyor:) Bakalım bi iki ay sonra kesin belli olur sanirim :)insaallah hayırlısı :)
plojovic sen de kız demişsin hayırlısı bakalim:)
Eki Görüntüle 2129224 Eki Görüntüle 2129224 merhabalar günaydın arkadaşlar
11+2 deyız gecen hafta tsh testı yaptırmıstım sonucları aldık sizce normal mi fikri olan var mı
birde bebeğimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mı :)
karından ultrason
Günaydın Hanımlar, çok hızlısınız genelde her gün giriyorum ama vaktim hep sizı okumakla geçiyor sonra çıkmam gerekiyor yetişmek mümkün değil
Hamilelikte ben uçakla da seyahat etmiştim 3 saatlik, arabayla da 8-9 saat gittik. Arabayla tabi daha rahat belli aralıklarla bi mola verip yürümek hareket etmek iyi geliyordu kan dolaşımı için yoksa farklı bir sıkıntı olmuyor aslında. Tatil icin otel havuzları pek önerilmiyle pek temiz kalmıyor maalesef. Ama temiz olan denize girebilirsin demişti doktorum..
Cinsiyetler bir bir öğrenilmeye başlanmış ne güzel, sonra da isim arayışları başlar :) var mı şimdiden aklında isim belirleyenler ?
Hadi ya bir kızım var gönlümden erkek geçiyordu hayırlısı olsunKızz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?