Taa kızımda cinsiyet belli degilken erkekte Ediz cok aklima takilmisti :)
Yine degismez erkekte sanirim ama sonra hic dusunmedik isim kız olursa simdilik aklimizda yok yani :)
Kizda Lina ve Alya cok tatlış geliyor bana.
Erkek olursa Eymen dusunuyorum.
Biz cok boyle takilarak soyleriz.Ediz ismi çok güzel bence.
Bi ara Pera Lina diye düşünmüştüm ben de ama eşim istemedi. Ben seviyorum Lina ismini veya Mina yada Mine :)
Ya oyle oluyor.Ben de bir gün rüyamda pipi gördüm ultrasonda. Heh dedim galiba bu da erkek. 2 gün sonra rüyamda kız bebek aldım kucağıma kızım olmuş gördüm. Bir şeye yorulacak gibi değil bilinçaltı oldu bende resmen.
sonra[/QUOT evet bilinçaltımız karışık :) senin gönlünden ne geçiyor canım :))
6-7 haftalikkende bakmismiydik ultrason fotona? Merak ettim.
Erkek diyoruuuum :))))
oğluşumuz mu geliyor yani :) hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsin de
Hiç bilmiyorum canım mesanenin boş olması lazım dedi. 1 at sonra da meyve suyu iç dedi yani ne için bilmiyorumAA niye tuvalete girmeni istedi acaba?Öeyve suyunu muheçekene Melen hareket etsin diye istemiştir de..
Ya oyle oluyor.
Mesela ruyamda cinsiyetine bakalim diyorlar yani bakabilceklermis aa tamam ya ozaman gorunuyorsa acele etmeyin durun az daha merak edin diyordum.
Baktirmadim.
Uyaninca baktirsana niye baktirmiyosun ki diye soylendim kendime
Eror vermeye basladim ben
Esim cok kiz istedigi icin bak erkek olcak diyorum ona.
Ayy sağol canım. Bende çok mutluyum o kadar dua ettim ki sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye. Şimdi önce kız diyip sonra erkek derler diye çok da umutlanmak istemiyorum aslında :) gerçi erkek de olsa o da canım kanım herşeyden çok seveceğim :)Tebrik ederim cok sevindim ne guzel bir de oglun var sanirim cok sanslisin :)
Ahh sonra ne ciciler alicaz / aldım diye konuscazHûma da güzel biraz daha ağır sanki. Lina daha hoş geliyor bana.
Ya hakikatten error veriyoruz artık mavi ekran oldukama sanırım en eğlenceli vakitleri de bu zamanlar hem endişe hem merakla geçiyor ilk aylar. Sonra artık netleşiyor her şey, inşaAllah hissetmelere de başlarsak daha içimiz rahat olacak
tabikiiiiii çoktann hazır isimler :)Günaydın Hanımlar, çok hızlısınız genelde her gün giriyorum ama vaktim hep sizı okumakla geçiyor sonra çıkmam gerekiyor yetişmek mümkün değil
Hamilelikte ben uçakla da seyahat etmiştim 3 saatlik, arabayla da 8-9 saat gittik. Arabayla tabi daha rahat belli aralıklarla bi mola verip yürümek hareket etmek iyi geliyordu kan dolaşımı için yoksa farklı bir sıkıntı olmuyor aslında. Tatil icin otel havuzları pek önerilmiyle pek temiz kalmıyor maalesef. Ama temiz olan denize girebilirsin demişti doktorum..
Cinsiyetler bir bir öğrenilmeye başlanmış ne güzel, sonra da isim arayışları başlar :) var mı şimdiden aklında isim belirleyenler ?
tabikiiiiii çoktann hazır isimler :)
kız olursa Zeynep
Erkek olursa Ali Yaman
Eki Görüntüle 2129224 Eki Görüntüle 2129224 merhabalar günaydın arkadaşlar
11+2 deyız gecen hafta tsh testı yaptırmıstım sonucları aldık sizce normal mi fikri olan var mı
birde bebeğimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mı :)
karından ultrason
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?