2018 Ekim Anneleri

Taa kızımda cinsiyet belli degilken erkekte Ediz cok aklima takilmisti :)
Yine degismez erkekte sanirim ama sonra hic dusunmedik isim kız olursa simdilik aklimizda yok yani :)

Ediz ismi çok güzel bence.

Kizda Lina ve Alya cok tatlış geliyor bana.
Erkek olursa Eymen dusunuyorum.

Bi ara Pera Lina diye düşünmüştüm ben de ama eşim istemedi. Ben seviyorum Lina ismini veya Mina yada Mine :)

Bende cinsiyeti okadar cok konustum ki ruyamda hep cinsiyetine bakmaya calisiyorlardi.
Cinsiyetine bakalim falan diyenler vardi etrafimda.

Esime annem erkek hissediyormus dedim
Ozaman kesin kizdir dedi
O kiz istiyor diye boyle yapiyor.

Ediz ismi çok güzel bence.

Bi ara Pera Lina diye düşünmüştüm ben de ama eşim istemedi. Ben seviyorum Lina ismini veya Mina yada Mine :)
Biz cok boyle takilarak soyleriz.
Mesela Lina olursa Linosko olur baya bi sure evde.
Esimde oyle seslenir.
Kibar hos bir isim.
Hûma da guzel ama arkadasim koydu.

Ben de bir gün rüyamda pipi gördüm ultrasonda. Heh dedim galiba bu da erkek. 2 gün sonra rüyamda kız bebek aldım kucağıma kızım olmuş gördüm. Bir şeye yorulacak gibi değil bilinçaltı oldu bende resmen.

Ben hindistan cevizi yagi ve bio oil siparis verdim.
Zeytin yagida ilave devam edicem bakalim.

Suan kilo verdim uzerine bi de bakalim nasil olacak gidisat.

Ya oyle oluyor.
Mesela ruyamda cinsiyetine bakalim diyorlar yani bakabilceklermis aa tamam ya ozaman gorunuyorsa acele etmeyin durun az daha merak edin diyordum.

Baktirmadim.

Uyaninca baktirsana niye baktirmiyosun ki diye soylendim kendime

Eror vermeye basladim ben

Esim cok kiz istedigi icin bak erkek olcak diyorum ona.

Hûma da güzel biraz daha ağır sanki. Lina daha hoş geliyor bana.

Ya hakikatten error veriyoruz artık mavi ekran olduk ama sanırım en eğlenceli vakitleri de bu zamanlar hem endişe hem merakla geçiyor ilk aylar. Sonra artık netleşiyor her şey, inşaAllah hissetmelere de başlarsak daha içimiz rahat olacak

Y Yagmrdeniz
Kız sanırım çünkü her yerimi sivilce bastı yüzümde, bir de ilk haftalarda gerçekten turşu çok yedim. Sonra arada ya galiba erkek diyorum kendime. İnan hiç hissedemiyorum bu sefer :)

Tebrik ederim cok sevindim ne guzel bir de oglun var sanirim cok sanslisin :)
Ayy sağol canım. Bende çok mutluyum o kadar dua ettim ki sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye. Şimdi önce kız diyip sonra erkek derler diye çok da umutlanmak istemiyorum aslında :) gerçi erkek de olsa o da canım kanım herşeyden çok seveceğim :)

Ahh sonra ne ciciler alicaz / aldım diye konuscaz
Sonra gelsin tekmeler gitsin tekmeler.

Benim dusugum olmasaydi haziran annesi olacaktim.
Orada baslamistim ilk haftalar.
Kısmet ekim annesi olmayaymış.

Hersey bazen cok tuhaf.
Vardır bunda da bir hikmet diyorum.

tabikiiiiii çoktann hazır isimler :)
kız olursa Zeynep
Erkek olursa Ali Yaman

Merhaba, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cinsiyet tahmini ben hic yapamam anlamamda ilk gebeligim cunku :) fakat tsh hormonunuzu gorunce yazmak istedim benimde ilk haftalarda 0,378 di ve dr dusuk oldugunu ama bunun gebelige bagli oldugunu soyledi eger varsa daha once yaptirdigin testler onuda dr goturmelisin tsh hormonu kimi gebelerde yukselirken kimisinde de dusuyormus bu normalmis fakat tsh bebegin zekasiyla orantili bir hormon oldugundan dengede tutulmasi gerekliymis ben her ay endokrine gidip muayene olucam doktorum boyle dedi ve propycil diye bir ilaca basldim aksatma mutlaka doktoruna danis derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…