benim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.Ben oğlumda Yaman Ali düşünmüştüm sonra sadece Yaman koyduk, şimdi 2 numara da erkek olursa Ali istiyoruz. O yüzden bayıldım seçimine :)
Ben hindistan cevizi yagi ve bio oil siparis verdim.
Zeytin yagida ilave devam edicem bakalim.
Suan kilo verdim uzerine bi de bakalim nasil olacak gidisat.
Yok canim ya sanmam istisna oluyo bazen oyle bence kizdir :)Ayy sağol canım. Bende çok mutluyum o kadar dua ettim ki sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye. Şimdi önce kız diyip sonra erkek derler diye çok da umutlanmak istemiyorum aslında :) gerçi erkek de olsa o da canım kanım herşeyden çok seveceğim :)
Inşallah :)Yok canim ya sanmam istisna oluyo bazen oyle bence kizdir :)
Ayy sağol canım. Bende çok mutluyum o kadar dua ettim ki sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye. Şimdi önce kız diyip sonra erkek derler diye çok da umutlanmak istemiyorum aslında :) gerçi erkek de olsa o da canım kanım herşeyden çok seveceğim :)
Benim doktorum alanında baya bi uzman biri çok güveniyorum onun söylediği şeylere ama yinede çok umutlanmak istemedim ne olur olmaz diye :)Yani erkek dediklerinde bir daha kız olma şansı pek yok eğer tecrübesiz bir doktor değilse. Pipi varsa vardır bir daha kaybolmaz. Ama göremeyip kız denilip sonradan pipinin ortaya çıktığı daha sık oluyor :) O yüzden belli de olmaz.
Tabi sadece pipi var mı yok mu değil kas yapısına da bakıyorlar.. paralel mi değil mi falan ama o da erken haftalarda net olmayabilir. Yine bir sonraki muayeneyi beklemek daha doğru olur bence.
Kız mı ki acaba :) çıkıntı paralel duruyor. Paralel olunca kız diye hatırlıyorum..bende tahmin istiyorum kızlar
Ozelden attimİnternette hangi siteden verdin acaba bir mahsuru yoksa yazabilir misin :)
İnşalllah sağ salim kavuşursun bebeğine dinlen sürekli rabbim yardımcın olsun canımMuayene oldum eskiden kanama alanı yoktu şimdi ortaya çıkmıştekrar yatış verdiler ama yatmadım çünkü heyet raporu almak istiyorum.Bebeğimin her şeyi normalmiş ama bu kanama alanı Pdikolojimi iyice bozdu her gün mahvoluyorum adım adım dua edin kızlar
bence kızBizim ceviz hakkında da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz
paralel olunca erkek değil miydi ? ay grubu cinsiyet heyecanı sardı ne güzelKız mı ki acaba :) çıkıntı paralel duruyor. Paralel olunca kız diye hatırlıyorum..
Perinatolog baktı sonucu da kendi dr uma gösterdimBu arada aklima birsey takıldı. 2li testi pernitalog mu yapıyor yoksa kendi doktolariniz mi yapti?
Son randevuda sanki doktor kendisi bakicam dedi gibi geldi bana.
Hayırlı haberlerle gelGunaydin kizlar...
Bugun konrtolum var.Heyecanliyim.Ikili test sonucumu ogrenecegim.Insallah iyidir.Belki cinsiyet de kesinlesir.Doktor gecen hafta erken demisti ama tahmini 'kiz' di.
Sagol canim insallah.Hayırlı haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?