2018 Ekim Anneleri

Ben oğlumda Yaman Ali düşünmüştüm sonra sadece Yaman koyduk, şimdi 2 numara da erkek olursa Ali istiyoruz. O yüzden bayıldım seçimine :)
benim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.
Yaman Ali olursa çift isim aynı anda kullanılır diye Ali Yaman olsun dedik. Tercih kendisine kalsın diye.

Yok canim ya sanmam istisna oluyo bazen oyle bence kizdir :)

Yani erkek dediklerinde bir daha kız olma şansı pek yok eğer tecrübesiz bir doktor değilse. Pipi varsa vardır bir daha kaybolmaz. Ama göremeyip kız denilip sonradan pipinin ortaya çıktığı daha sık oluyor :) O yüzden belli de olmaz.
Tabi sadece pipi var mı yok mu değil kas yapısına da bakıyorlar.. paralel mi değil mi falan ama o da erken haftalarda net olmayabilir. Yine bir sonraki muayeneyi beklemek daha doğru olur bence.

Benim doktorum alanında baya bi uzman biri çok güveniyorum onun söylediği şeylere ama yinede çok umutlanmak istemedim ne olur olmaz diye :)

İnşalllah sağ salim kavuşursun bebeğine dinlen sürekli rabbim yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…