2018 Ekim Anneleri

Kızlar bana da tahmin
10haftalık resmi

Eklentiler

• Screenshot_20180327-132514.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 78
Tünaydın annişler Purpplee geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşallah bişey olmaz dinlen bol su iç arkadaşım şakır şakır kanayarak doğurdu oğlunu 4 ay boyunca içini ferah tut
Sağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece

Kızlar özel bir hastanede yatıyorum şu an bir aylık heyet verilecek çok şükür.bazı tahliller istendi iğne yapıldı serum takıldı ilaca zaten devam.İkili test istemiyordum onu da Yaptılar bakalım Hayırlısı

Hepsi gececek insallah.Istedigin igne de yapilmis bak

Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz

Öyle mi çok sevindim canım benimki de geçsin inşsllah.kısa istesem verirler de uzun Süreli laxım bana öğretmenim veliler halden anlamıyorlar Sürekli mesajla baskı baskı
kadın doğum uzmanları heyet raporu veriyor. kendi doktorunu onun için söyledim.

doktora yazdım hemen gönderdim sonuçları
sadece normal demiş acaba dediğin gibi düşük mü ki neden öyle geçiştirdi

Bebısler bızlerı baya zorluyor. Ikımızınde durumu hemen hemen aynı allah yardımcımız olsun

Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz
Inşallah canım çok Sağol
inşallah csnım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…