Öyle miydi kiparalel olunca erkek değil miydi ? ay grubu cinsiyet heyecanı sardı ne güzel
Sağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadeceTünaydın annişlerPurpplee geçmiş olsun sağlıkla al kucağına inşallah bişey olmaz dinlen bol su iç arkadaşım şakır şakır kanayarak doğurdu oğlunu 4 ay boyunca içini ferah tut
Amin canım Allah Razı olsun seni de inşallahİnşalllah sağ salim kavuşursun bebeğine dinlen sürekli rabbim yardımcın olsun canım
Hepsi gececek insallah.Istedigin igne de yapilmis bakSağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece
Şifa olsun inşHepsi gececek insallah.Istedigin igne de yapilmis bak
Kızlar özel bir hastanede yatıyorum şu an bir aylık heyet verilecek çok şükür.bazı tahliller istendi iğne yapıldı serum takıldı ilaca zaten devam.İkili test istemiyordum onu da Yaptılar bakalım Hayırlısı
gönlümüz sağlıkÖyle miydi kio zaman sen benim tahmini dikkate alma :) Allah gönlüne göre versin inşallah canım
aygokbulutt banada kız gibi geldi nub teorisine göre bedenine paralel gibi alt fotoda
kadın doğum uzmanları heyet raporu veriyor. kendi doktorunu onun için söyledim.Öyle mi çok sevindim canım benimki de geçsin inşsllah.kısa istesem verirler de uzun Süreli laxım bana öğretmenim veliler halden anlamıyorlar Sürekli mesajla baskı baskı
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşalllahAmin canım Allah Razı olsun seni de inşallah
Merhaba, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cinsiyet tahmini ben hic yapamam anlamamda ilk gebeligim cunku :) fakat tsh hormonunuzu gorunce yazmak istedim benimde ilk haftalarda 0,378 di ve dr dusuk oldugunu ama bunun gebelige bagli oldugunu soyledi eger varsa daha once yaptirdigin testler onuda dr goturmelisin tsh hormonu kimi gebelerde yukselirken kimisinde de dusuyormus bu normalmis fakat tsh bebegin zekasiyla orantili bir hormon oldugundan dengede tutulmasi gerekliymis ben her ay endokrine gidip muayene olucam doktorum boyle dedi ve propycil diye bir ilaca basldim aksatma mutlaka doktoruna danis derim
Evet kanama alanı olusmus. Cınsıyet kesın erkek.yatısa devam. Haftada bır ıgne devam progestan gunde 3 devamKanama alanı oluşmuş mu Orayı anlyamadum.cinsiyet kesin mi
Rıca etsem mahsuru yoksa bana da yollarnmısın bnde alayımOzelden attim
Bebısler bızlerı baya zorluyor. Ikımızınde durumu hemen hemen aynı allah yardımcımız olsunSağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece
Inşallah canım çok SağolHadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz
inşallah csnım SağolHadi hakkinda hayirlisi olsun insallah rapor alabilmene cok sevindim 1 ay toparlar seni birseycigin kalmaz umarim bosver ikili testte aradan cikmis olsun herseyde bir hayir vardir diyelim guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?