doktora yazdım hemen gönderdim sonuçları
sadece normal demiş acaba dediğin gibi düşük mü ki neden öyle geçiştirdi
Aminnn canım bu kötü günlere rağmen sağlıkla gelsinler miniklerimiz inş..sen neler yapıyorsunBebısler bızlerı baya zorluyor. Ikımızınde durumu hemen hemen aynı allah yardımcımız olsun
Kendi doktorum yetkim yok dedi ben de bir tanıdık vesilesiyle başka hastaneden alıyorum inşkadın doğum uzmanları heyet raporu veriyor. kendi doktorunu onun için söyledim.
Geçmiş olsun canım.burdaki doktor da usg ye bakarken erkek kelimesi mi mırıldandı bana mi öyle geldi bilmiyorumEvet kanama alanı olusmus. Cınsıyet kesın erkek.yatısa devam. Haftada bır ıgne devam progestan gunde 3 devam
Bol bol bebek gelısım kıtapları okuyorum.tv ızlıyorum evde vakıt gecmıyor. Wc ye gırmeye korkuyorum.psıkolojı yerlerde her hafta dr dayım. Ikılı test sonuclarım cıkmıs ıyı cok sukur. Bebegı ultrasonda gordukce rahatlıyorum mutlu oluyorum. Insallah en kısa zamanda gecer de bu yatıs halınden kurtuluruz bıran once. Sen neler yapıyorsunAminnn canım bu kötü günlere rağmen sağlıkla gelsinler miniklerimiz inş..sen neler yapıyorsun
Kızlar lcw de hamıle kıyafetlerı baya uygun 30 tl ye pantolonlar var 40 tl ye ıkılı hamıle t shırtlerı var ben aldım cokta rahatlar. E bebekten hamıle sutyenı aldım. 30 tl cok rahat ve kullanıslı onden kopcalı aynı zamanda emzırme sutyenı dıyede gecıyor. Fazla paralar vermeye gerek yok tayt kalmamıstı ama onunda fıyatı 30 tl ıdı. Sımdı salas seyler taytla olur ama gobısler buyuyunce gıyebılırmıyız bılmem.Kizlar biraz musaitligim vardi su trendyoldan lcwden hamile kiyafeti bakayim dedim malum fiyatlar yuksek yahuu onun yerine onumuz nasilsa yaz e nisan mayis gibi ancak cikar bizim karinlar altimiza tayt alsak ustumuzede hamile tisort gomlek degilde bikac beden buyuk salas tisort alsak sizce nasil olur
Panikleme canim benim dur bakalim, sinirin az biraz altinda yani bu durum sende onceden beri varsa sorun yok ama gebelige bagli ise o zaman takip gerektirir. Benim bogazimda hamilelikten once iyi huylu nodüllerde var, benimkinin dusuk cikmasi bu yuzden de olabilir. Zaten ben ilaci yeni kullanmaya basladim ve 6 nisanda gidicem endokrine yani 1 ay dolunca. İcine sinmiyorsa saglik ocagina danisabilirsin yada bir endokrine gorunebilirsin. Ben yalnizca tsh hormonu hamilelikte de normalde de gecistirilmeyecek bir hormon diyorum.
Ikımızde erkek bebıs annesı olacagız desene benımkının pıpısı baya bellıydıGeçmiş olsun canım.burdaki doktor da usg ye bakarken erkek kelimesi mi mırıldandı bana mi öyle geldi bilmiyorum
Artık cinsiyetten de geçtim açıkcası
Ozel dr ya ondan benımkıde aynı baska yere yonlendırıyorKendi doktorum yetkim yok dedi ben de bir tanıdık vesilesiyle başka hastaneden alıyorum inş
fotoya göre bariz erkekgokbulutt bilemedim şimdi yoksa erkekmi :) bi bakın fotoya göre
teşekkür ederim Allah razı olsun.
Kanama bi gün sürmüştü sonrasinda kahverengi lekeler..bir haftalık rapor Sürecinde annem Babsm bizdeydi dün gece Onlar da gittiler.Ağlama nöbetlerim vardı dün bigün biraz rahatladım sanki çok şükür.Bugünler de geçer inşallah ve yüzümüz artık güler.Bebeğimin sağlığına dua edip duruyorum ben de kitaplar alıcam eve gidelim kısmet olursa bulmCa filan çöze çöze tv izleye izleye geçicek zaman yeter ki mimiklerimizin sağlığı yerinde her şeyleri tastamam olsunBol bol bebek gelısım kıtapları okuyorum.tv ızlıyorum evde vakıt gecmıyor. Wc ye gırmeye korkuyorum.psıkolojı yerlerde her hafta dr dayım. Ikılı test sonuclarım cıkmıs ıyı cok sukur. Bebegı ultrasonda gordukce rahatlıyorum mutlu oluyorum. Insallah en kısa zamanda gecer de bu yatıs halınden kurtuluruz bıran once. Sen neler yapıyorsun
Kizlar biraz musaitligim vardi su trendyoldan lcwden hamile kiyafeti bakayim dedim malum fiyatlar yuksek yahuu onun yerine onumuz nasilsa yaz e nisan mayis gibi ancak cikar bizim karinlar altimiza tayt alsak ustumuzede hamile tisort gomlek degilde bikac beden buyuk salas tisort alsak sizce nasil olur
Kaç haftalıkken kesin belli oldu cinsiyet?Ikımızde erkek bebıs annesı olacagız desene benımkının pıpısı baya bellıydı
lcw tayt almayın ben aldım ancak evde giyilir çünkü çok ince iç gösteriyor bacakları da gösteriyor düşünün. ben penti den bi tayt aldım resmen onunla yaşıyorum. akşam yıka sabah giy modundayım.Kızlar lcw de hamıle kıyafetlerı baya uygun 30 tl ye pantolonlar var 40 tl ye ıkılı hamıle t shırtlerı var ben aldım cokta rahatlar. E bebekten hamıle sutyenı aldım. 30 tl cok rahat ve kullanıslı onden kopcalı aynı zamanda emzırme sutyenı dıyede gecıyor. Fazla paralar vermeye gerek yok tayt kalmamıstı ama onunda fıyatı 30 tl ıdı. Sımdı salas seyler taytla olur ama gobısler buyuyunce gıyebılırmıyız bılmem.
Bak bugün ne öğrendim Bulunduğum hastanede bir Görevli tanıdığım da kızında 4.aya kadar bunları yaşamış doktoru ona wc ye sık gitme rahim emsin kanı Demiş biz de çok gitmeyelimBol bol bebek gelısım kıtapları okuyorum.tv ızlıyorum evde vakıt gecmıyor. Wc ye gırmeye korkuyorum.psıkolojı yerlerde her hafta dr dayım. Ikılı test sonuclarım cıkmıs ıyı cok sukur. Bebegı ultrasonda gordukce rahatlıyorum mutlu oluyorum. Insallah en kısa zamanda gecer de bu yatıs halınden kurtuluruz bıran once. Sen neler yapıyorsun
Bakalım Hayırlısı. Kaç haftalıksın ki o kadar net göründüIkımızde erkek bebıs annesı olacagız desene benımkının pıpısı baya bellıydı
İnşallah herşey yolunda gider merak etme bugünleri anıp gülümsersiniz çok geçmiş olsun tekrardanSağol canım sağ salim doğurmak bizlere de nasip olsun inşsllah.özel bir hastanede yatıyorum şimdi,heyet için burayı bulabildim ancak.3 cm kanama alanı varken nasıl heyet vermezler dedi iğne yapıldı ilaç serum Bakslım dua etmek kaldı bana sadece
Maşallah canım bende değiştirdim artık son adet tarihim 10ocaktı ama 15ocak kabul ettik artık 5gün gerideyiz geç döllenmeden seninde öyledir sorın yapma bence bunuKızlar benim kontrolüm cuma gunu ama bugün polikliniğe de gittim. Kendi doktoruma da cuma gidicem. 10+6 hafta yine 4 gün geride ölçtü büyümüş karnibaharim usg de elini salladı kuzum bana çok şükür
Ama fotoğrafı kötü çekti doktor hic belli değil ya ekranda daha belliydi
Salgin var kizlar dikkat edin dun aksam kotu oldum bi usume hapsurma burun tikanikligi.
Sifayi kaptim.
Limonlu ihlamur, portakal suyu ve limonlu sehriye corbasi iyi geliyor.
Ilacsiz cok fena atlatmak.
Bu vuruslerden bebek etkilenirmi orasida ayri muamma.
Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?