2018 Ekim Anneleri

Bizede yorum varmı teyzeleri ben hiç bişey anlamadım duruştan vs

Eklentiler

• IMG_20180327_154039.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
Maşallah canım bende değiştirdim artık son adet tarihim 10ocaktı ama 15ocak kabul ettik artık 5gün gerideyiz geç döllenmeden seninde öyledir sorın yapma bence bunu biz 10+2yiz bugün
Bende 10+2
Kendi doktorumun ultrasonu daha iyi o zaman eklesem cinsiyet tahmini yapılır mı acaba

benim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.
Yaman Ali olursa çift isim aynı anda kullanılır diye Ali Yaman olsun dedik. Tercih kendisine kalsın diye.
Allah rahmet eylesin canım..Rabbim hayırlısı ile kalan ömrün evladına nasip etsin inş

Kendi doktorum yetkim yok dedi ben de bir tanıdık vesilesiyle başka hastaneden alıyorum inş
iyi canım alabiliyosan sevindim. Rabbim şifa versin. Bende yarın gideceğim. Korkuyorum biraz da heyecanlıyım. Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın. Bebişlerimizden hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Vaktiyle sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin onları.

gokbulutt başınız sağolsun. İsim de çok güzel olmuş. Adıyla yaşasın inşallah. Bende erkek olursa ölen kardeşimin ismini koymayı düşünüyorum. Rüyamda görmüştüm. Bahadır.. Yahya ismi de güzel. Bahadır yahya veya Yahya bahadır olabilir. Tabi biz yahya deriz genelde.

İlk aylardaki ultrason görüntülerinde sağa yakın duruyosa kız bebek gibi yorumlar okumuştum, bana da kız gibi geldi Hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk
9w3d burda:) ben erkek olur diye düşünürken bu fotoya bakınca hep kız andirdi sankim:) aminn hepimizin ki de sağlıkla hayırla gelsinler insallah

sevdiklerimizi bir şekilde hayatımıza tutmaya devam etmek istiyoruz. bu da onları anmanın bir yolu gibi geliyor. yaşayanın adı konmaz derler bu yüzden.

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki seni... İlk gebeliğim de lekelenmelerle geçti, şimdiki de öyle geçiyor İlkinde kanama alanları hem geniş hem de neredeyse kesenin her yerinde olmuştu. Hep düşük riski var dediler erken doğumla sonuçlanır dediler ama maşallah oğluşum 41+2'de sezaryenle doğdu Şöyle düşün bak sen bu durumu düşünüp üzüldükçe bebişin de hissediyor ve geriliyordur. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz hepsi geçer ve sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize Ben yolunu böyle bulmuştum: hep güzel bi fikre odaklanıp hayal kuruyodum. Şimdi de kitaplara verdim kendimi. bol bol güzel müzik dinleyip kitap okuyorum. İlk hamileliğimde hep yattım ona rağmen ara ara oldu lekelenmelerim. Ama şimdi günlük hayatıma devam ediyorum, sadece ayakta kalmamaya özen gösteriyorum, bol bol (günde en az 2.5 lt) su tüketiyorum. Hepimizin minikleri Rabbime emanet, o korusun kollasın ve bizlere bağışlasın inşallah canım bak gör geçecek bu günler ve inşallah seneye bu zamanlar oğlun/kızınla oynarken aklına bile gelmeyecek Sevgiler

Aminn

Bu arada aklima birsey takıldı. 2li testi pernitalog mu yapıyor yoksa kendi doktolariniz mi yapti?
Son randevuda sanki doktor kendisi bakicam dedi gibi geldi bana.

2'li taramayı kendi doktorumuz yapıyor canım. Kan testi yapılıyor ve ultrasonda bebişin ense kalınlığına bakılıyor. 24-25. haftalarda yapılan ayrıntılı ultrason incelemesini perinatologlar yapıyor

Şimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir

Eklentiler

• 20180327_152327.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 78
Şimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir

Bugün ne kadar çok cinsiyet tahmini var ya çok hoşuma gidiyor maşallah bebişlerimize. Canım benim seninki de kız gibi geldi bana Bugün ben de baya baya cinsiyet tahmini yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…