Inşallah canım çok Sağolİnşallah herşey yolunda gider merak etme bugünleri anıp gülümsersiniz çok geçmiş olsun tekrardan
Bende 10+2Maşallah canım bende değiştirdim artık son adet tarihim 10ocaktı ama 15ocak kabul ettik artık 5gün gerideyiz geç döllenmeden seninde öyledir sorın yapma bence bunubiz 10+2yiz bugün
Allah rahmet eylesin canım..Rabbim hayırlısı ile kalan ömrün evladına nasip etsin inşbenim de sadece yaman olacaktı fakat 15 gün önce babamı kaybettik Ali babamın adı. eşim eklemek istedi.
Yaman Ali olursa çift isim aynı anda kullanılır diye Ali Yaman olsun dedik. Tercih kendisine kalsın diye.
Bilmiyoeumki genelde 11-12 haftadan itibaren sanırım nub teorisiBende 10+2
Kendi doktorumun ultrasonu daha iyi o zaman eklesem cinsiyet tahmini yapılır mı acaba
canısı bana da atar misin nereden aldigini? Fiyat olarak en uygundur eminimOzelden attim
çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Allah rahmet eylesin canım..Rabbim hayırlısı ile kalan ömrün evladına nasip etsin inş
iyi canım alabiliyosan sevindim. Rabbim şifa versin. Bende yarın gideceğim. Korkuyorum biraz da heyecanlıyım. Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın. Bebişlerimizden hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Vaktiyle sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin onları.Kendi doktorum yetkim yok dedi ben de bir tanıdık vesilesiyle başka hastaneden alıyorum inş
Benim doktorum 10. haftada kesti ve Multivitamin hapı ve balık yağı (omega) hapı verdiFolik asit kacıncı haftalarda kesiliyor kızlar acaba ?
plojovic sen iyi tahmin edersin benim Bebeğimin cinsiyeti nedir tahminince:)
9w3d burda:) ben erkek olur diye düşünürken bu fotoya bakınca hep kız andirdi sankim:) aminn hepimizin ki de sağlıkla hayırla gelsinler insallahİlk aylardaki ultrason görüntülerinde sağa yakın duruyosa kız bebek gibi yorumlar okumuştum, bana da kız gibi geldiHayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk
sevdiklerimizi bir şekilde hayatımıza tutmaya devam etmek istiyoruz. bu da onları anmanın bir yolu gibi geliyor. yaşayanın adı konmaz derler bu yüzden.gokbulutt başınız sağolsun. İsim de çok güzel olmuş. Adıyla yaşasın inşallah. Bende erkek olursa ölen kardeşimin ismini koymayı düşünüyorum. Rüyamda görmüştüm. Bahadır.. Yahya ismi de güzel. Bahadır yahya veya Yahya bahadır olabilir. Tabi biz yahya deriz genelde.
Aminnnnnn o kadar yıprandım ki artık Sağol canım Allah Razı olsun
devlet hastanesinde Kontrolü yapan bi asistandı belki yanılmıştır diye kendi doktoruma koştum mesai sonu .o da bunu doğrulayınca resmen ağlama krizine girdim.Nasıl başarıcam sakin Olmayı hiç bilmiyorum
şu heyeti elime bir alayım ben de hiç kalkmıcam elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum yeter ki bebeğime kavuşayım
Aminniyi canım alabiliyosan sevindim. Rabbim şifa versin. Bende yarın gideceğim. Korkuyorum biraz da heyecanlıyım. Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın. Bebişlerimizden hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. Vaktiyle sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin onları.
Bu arada aklima birsey takıldı. 2li testi pernitalog mu yapıyor yoksa kendi doktolariniz mi yapti?
Son randevuda sanki doktor kendisi bakicam dedi gibi geldi bana.
Eki Görüntüle 2129224 Eki Görüntüle 2129224 merhabalar günaydın arkadaşlar
11+2 deyız gecen hafta tsh testı yaptırmıstım sonucları aldık sizce normal mi fikri olan var mı
birde bebeğimin cinsiyet tahminini yapabilecek var mı :)
karından ultrason
bende tahmin istiyorum kızlar
Şimdi çözdüm sağ taraf başı sol taraf vücudu şimdi benim bebeğimin cinsiyeti ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?